icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

saska697
28. apr 2011

@ambrozie Ahoj mne na vracanie nie je,len mi skor treba viac cikat ale ked idem na wc tak len trosicka a potom aj ako keby ustupia tie tlaky na mrchu....

ambrozie
28. apr 2011

@zucana no to je právě to, asi týden. Měla jsem cyklus přesně 30dní (s HA), ale tu jsem v březnu vysadila, takže čekám, čekám a zatím nic....

@erin4 trochu mám. Vždycky mě v práci držel hlavně supr kolektiv, ale ten pomalu odešel za lepším, takže je nás tu pár a je otázka času, kdy to holky taky vzdají. Takže proto se pokouším otěhotnět. Snad to brzy vyjde 😅

zucana
28. apr 2011

INAK JAK TAK POZERAM tak som tu jedina co ma uz babo ?

erin4
28. apr 2011

To jsem si právě myslela, že jsem těhotná, že mi bylo špatně, i jsem v noci zvracela a dokonce se mi udělalo špatně z benzínky, jak jsem cítila ten benzín. Ale s tou opožděnou MS to přešlo

saska697
28. apr 2011

@erin4 Chlapov niekedy netreba brat vazne🙂

zucana
28. apr 2011

@ambrozie v praci je to u mna tiez naprd a aj preto sa snazime otehotniet a aby som mohla byt aj s malou este doma lebo tu musis po roku veku dietata nastupit do prace inak ta prepustia...

zucana
28. apr 2011

@erin4 mozno si naozaj bola ...len sa neudrzalo a takto na zaciatku je to najlepsie ....mozte ist dalej a hned pokusat...niekto o tom ani netusi...

saska697
28. apr 2011

@lusinda1989 Takze aspon mas priznacik🙂)hmm podla mna bud mas naprd testiky alebo ti veeelmi pomalicky stupa hcg. Mna len boli podbrusko ako na mrchu:(

ambrozie
28. apr 2011

@zucana asi ano 🙂 Vikinka je krásná princezna 😉

@erin4 fakt? no to jsem zvědavá co se z toho vyvine mě 🙂

erin4
28. apr 2011

@ambrozie Aha, to jepravda, že když není dobrý kolektiv v práci,tak nic 😒 Já když mám nějaký problém v práci a řeknu babičce, tak mi odpoví "To je lepší být na mateřské, viď?" 😉 🙂
promiň,já tu diskuzi předtím nečetla, takže máš s MS zpoždění už týden? 😲

@zucana To ano a jak se má tvoje zlatíčko? Já teď byla u kámošky, ta má holčičku 1.5 rokua ta měla chudáček neštovice

lusinda1989
28. apr 2011

@saska697 podla mna niesom tehotna... ale uz by som najradsej vedela na com som esteze idem na slovensko a tam skocim normalne k doktorke bo tu je to cista beznadej... sak ako to uz neni mozne uz je to treti tyzden co mi meska mrcha..... :(

zucana
28. apr 2011

mne dnes nic neni...

@ambrozie dakujem 😵 uz je velka aha tu je foto z pred mesiaca ...uz zacala aj rozumien ze tato ma nieco ine emdzi nozkami 😀 my sa totiz spolu sprchujeme a ona mu tam prstom ukazuje a smeje sa 😀

a tak mame tu teda adeptky na tehu:

@ambrozie
@saska697
@lusinda1989
a ja...
aleboe ste niekto?

saska697
28. apr 2011

@lusinda1989 A s coho by ti bolo spatne,hm? Uz bolo vela pripadov,ze boli falosne negativne testy a baby to zistili az ked isli k dr alebo im zacalo rast brusko vsetko je mozne sme kazda ina....

erin4
28. apr 2011

@zucana Já si taky v duchu myslím,že to tak bylo, protože já mamatesty zkoušela už dřív a vždycky zůstaly úplně bílé a teď tam ty čárky prostě byly a všechny ty příznaky byly zvláštní a začali dřív než jsem poprvé testovala, tak doufám, že jsem si je nevsugerovala, měla bych to už nechat být ☹

saska697
28. apr 2011

@zucana Ty si jasnovidka?🙂xi ked si nas dala na adeptky na tehu?🙂)

ambrozie
28. apr 2011

@erin4 jj týden, ale co jsem tak bavila s holka, tak po 3letech braní HA je to normální, než se cyklus upraví.
Já jsem potencionální babičce v zimě řekla, že se za rok chceme pokusit o dítě a ona: " a to myslíš jako vážně?" takže ne moc nadšená, tak jsem jí řekla, že radši dítě ve 24 než dítě o 10let později jako moje sestry. Vidím jak jsou unavené, vynervované a litují, že se nerozhoupali dřív. Notabene holky - neteře jsou pěkně rozmazlený jedináčci 😠
Ale tvoje mamka se evidentně moc těší 🙂

erin4
28. apr 2011

Tak podle diskuze to tak vypadá, na ty adeptky 🙂

saska697
28. apr 2011

Kocky ja to skor vidim na adeptku na mrchu:( pobrusko sa zase ozyva:(((...

erin4
28. apr 2011

@ambrozie Já jsem myslela opravdu moji babičku, mamka se netěší ani náhodou, já mám mladou maminku,takže se ani zatím nechystá, tchýně už je nažahvená, co se s přítelem známe 😉 🙂
No to s tím věkem mi nepřipomínej, já vždycky říkala, že chci do 25..no a nic 😒

zucana
28. apr 2011

@ambrozie ja mam 30 😅 ale vyzeram na 24 😝
inak tu v IT maju deti az po 35...to je strasne....
podla mna je dolezite kedy to chces ty a kedy sa na to citis....a potom sa len uvidi,ci sa to podari...
moja svokra teraz pinda ze sa ideme hned snazit....akoze to je predsa nasa vec.... 😉 od maminky ta to mozno zamrzi ale ona bude len rada nakoniec 😉

zucana
28. apr 2011

@saska697 erin4 ti odpovedala a neries to podbrusko 😉

lusinda1989
28. apr 2011

@saska697 no neviem v kazdom pripade budem pokojnejsia po pondelkovej navsteve u dr.... neviem z coho ineho by mi bolo zle....

saska697
28. apr 2011

@zucana Len to sa neda ked to citis:((vrrr

lusinda1989
28. apr 2011

@saska697 saska nestras podla nas si tehotna a basta....

saska697
28. apr 2011

@lusinda1989 Urcite len s mimi🙂))neboj skus si kuk str tehotenska kalkulacka.sk a tam ti aspon orientacne napise v kolko tt mozno si a aj priznaky🙂))

saska697
28. apr 2011

@lusinda1989 Ja nestrasim len sa tak citim na mrchu:((

erin4
28. apr 2011

@zucana No my teď řešíme bydlení,takže ona je mamka dost nervózní z toho, já teda taky

lusinda1989
28. apr 2011

@saska697 no neviem nechcem si nic nahovarat....

erin4
28. apr 2011

@zucana Mě to nepřipadá nějak moc brzo po sobě u vás.

erin4
28. apr 2011

@zucana A opravdu vypadáš mladší 🙂