2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@zucana no to je právě to, asi týden. Měla jsem cyklus přesně 30dní (s HA), ale tu jsem v březnu vysadila, takže čekám, čekám a zatím nic....
@erin4 trochu mám. Vždycky mě v práci držel hlavně supr kolektiv, ale ten pomalu odešel za lepším, takže je nás tu pár a je otázka času, kdy to holky taky vzdají. Takže proto se pokouším otěhotnět. Snad to brzy vyjde 😅
INAK JAK TAK POZERAM tak som tu jedina co ma uz babo ?
To jsem si právě myslela, že jsem těhotná, že mi bylo špatně, i jsem v noci zvracela a dokonce se mi udělalo špatně z benzínky, jak jsem cítila ten benzín. Ale s tou opožděnou MS to přešlo
@lusinda1989 Takze aspon mas priznacik🙂)hmm podla mna bud mas naprd testiky alebo ti veeelmi pomalicky stupa hcg. Mna len boli podbrusko ako na mrchu:(
@ambrozie Aha, to jepravda, že když není dobrý kolektiv v práci,tak nic 😒 Já když mám nějaký problém v práci a řeknu babičce, tak mi odpoví "To je lepší být na mateřské, viď?" 😉 🙂
promiň,já tu diskuzi předtím nečetla, takže máš s MS zpoždění už týden? 😲
@zucana To ano a jak se má tvoje zlatíčko? Já teď byla u kámošky, ta má holčičku 1.5 rokua ta měla chudáček neštovice
@saska697 podla mna niesom tehotna... ale uz by som najradsej vedela na com som esteze idem na slovensko a tam skocim normalne k doktorke bo tu je to cista beznadej... sak ako to uz neni mozne uz je to treti tyzden co mi meska mrcha..... :(
mne dnes nic neni...
@ambrozie dakujem 😵 uz je velka aha tu je foto z pred mesiaca ...uz zacala aj rozumien ze tato ma nieco ine emdzi nozkami 😀 my sa totiz spolu sprchujeme a ona mu tam prstom ukazuje a smeje sa 😀
a tak mame tu teda adeptky na tehu:
@ambrozie
@saska697
@lusinda1989
a ja...
aleboe ste niekto?
@lusinda1989 A s coho by ti bolo spatne,hm? Uz bolo vela pripadov,ze boli falosne negativne testy a baby to zistili az ked isli k dr alebo im zacalo rast brusko vsetko je mozne sme kazda ina....
@zucana Já si taky v duchu myslím,že to tak bylo, protože já mamatesty zkoušela už dřív a vždycky zůstaly úplně bílé a teď tam ty čárky prostě byly a všechny ty příznaky byly zvláštní a začali dřív než jsem poprvé testovala, tak doufám, že jsem si je nevsugerovala, měla bych to už nechat být ☹
@erin4 jj týden, ale co jsem tak bavila s holka, tak po 3letech braní HA je to normální, než se cyklus upraví.
Já jsem potencionální babičce v zimě řekla, že se za rok chceme pokusit o dítě a ona: " a to myslíš jako vážně?" takže ne moc nadšená, tak jsem jí řekla, že radši dítě ve 24 než dítě o 10let později jako moje sestry. Vidím jak jsou unavené, vynervované a litují, že se nerozhoupali dřív. Notabene holky - neteře jsou pěkně rozmazlený jedináčci 😠
Ale tvoje mamka se evidentně moc těší 🙂
Tak podle diskuze to tak vypadá, na ty adeptky 🙂
Kocky ja to skor vidim na adeptku na mrchu:( pobrusko sa zase ozyva:(((...
@ambrozie ja mam 30 😅 ale vyzeram na 24 😝
inak tu v IT maju deti az po 35...to je strasne....
podla mna je dolezite kedy to chces ty a kedy sa na to citis....a potom sa len uvidi,ci sa to podari...
moja svokra teraz pinda ze sa ideme hned snazit....akoze to je predsa nasa vec.... 😉 od maminky ta to mozno zamrzi ale ona bude len rada nakoniec 😉
@saska697 no neviem v kazdom pripade budem pokojnejsia po pondelkovej navsteve u dr.... neviem z coho ineho by mi bolo zle....
@saska697 saska nestras podla nas si tehotna a basta....
@lusinda1989 Urcite len s mimi🙂))neboj skus si kuk str tehotenska kalkulacka.sk a tam ti aspon orientacne napise v kolko tt mozno si a aj priznaky🙂))
@lusinda1989 Ja nestrasim len sa tak citim na mrchu:((
@saska697 no neviem nechcem si nic nahovarat....

@ambrozie Ahoj mne na vracanie nie je,len mi skor treba viac cikat ale ked idem na wc tak len trosicka a potom aj ako keby ustupia tie tlaky na mrchu....