2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@erin4 jo takhle 😀 ale maminka bude nakonec taky ráda 🙂 Naši už jsou zasloužilý prarodiče, ale stejně se bojim jejich reakcí až jim to jednou půjdeme oznámit 😒
Nedivím se, že je tvoje mamka nervózní z bydlení, já si taky říkám, že jsme frajeři, snažíme se o dítě a při tom bydlíme na stavbě 😀
@lusinda1989 a robila si si ten digitalny?
@erin4 dik to nemusis to bol for 😀
keby vsetci rozmyslali nad tym, ze musime mat byty a peniaze na dieta tak by sme uz vymreli 😅
@lusinda1989 Nechame sa prekvapkat🙂) ale aj tak myslim,ze je to mimi a velmi ti drzim placeky🙂)
Dalsia navsteva wc a akoby ulava na podbrusko...
dik baby inak foto robena pred 4 rokmi 😀 profilovka teda ale vraj sa nemenim .... 😅
a ozik kolk ostoji ten clearblue test?
ja mam tiez trosku teraz take mrchovske....ale na wcko pojdem o pol hodku 😅
@saska697 no neviem uz sme si pre istotu pozicali aj bozika plodnosti 😀
7.90 eur...tak tu v IT obycajny test PO D10 EUR NEKUPIS....
@zucana tu u nas v uk je drahsi ten digi co ti ukaze aj v ktorom tyzdni si stoji cca 10 libier co je cca 12 eur
@lusinda1989 A co ked uz zapojil tajne sily a vyslo Vam to🙂xi
@lusinda1989 a ty kolko skusat otehu?
musim kuk kolko tu stoji ale pred rokom tu este nebol...predpokladam ale ze min.20 eur....tu je vsetko nenormalne drahe a ovu testy ani nemaju...
vsetko mi dovazaju z SK 😀
dokonca talianske kekse bez mlieka a vajec (lebo viki ma alergiu) ktore su taliansky vyrobo v taliansku neviem zohnat iba v brendone v bratislave 😅
@saska697 lenze sme si ho pozicali az tento vikend :D
@zucana v juni to bude rok....
No tak já vás tu nechám,ať tu na vás působí ten bůžek plodnosti a poběžím do práce. Ale až sem příště nakouknu,tak tu chci vidět ty pozitivní testíky 😉

@lusinda1989 Ale lepsie priznaky som si tu neprecitala ako tvoje meska ti mrch,je ti zle,boli ta podbrusko hm...