Apríloví drobci - 2007 - II.
takže týmto zahajujem novú tému (na odporúčanie admina).. 😉
maaja ma sebavedomia dost...ale z vlastnej skusenosti maju pravnici oooooovelllla viac
melory, nemam este travu 😢 ale pracuje sa na tom a ja nezabudam 😉 neboj, pride cas !!!!
taký podnikový pravnik, tých treba veľa, veď podnikov je kopec a tam dolu u vás obzvášť, ne?
ne kazdy podnik ma vlastneho pravnika, casto to riesia advokatmi ... ale napriklad aj banky maju vlastnych pravnikov - to by som chcela robit 😎
už nejak na tom pracuješ? ale zas v banke, tam to musí byť dosť husté robíť právnika, či?
na tom ze by som bola pravnik pre banku ???? ne, ne ... zasa na advokacii mi vyhovuje ze som sama sebe panom a idem do kancelarie ked sa mi zachce a nemusim chodit do prace 5 dni v tyzdni od 8 do 5 😀
ani ne, mozno sa to len tak zda, ze je to tazke 😉 myslim ze je to lahsie ako advokat
ne ne ... zelenu travu som myslela, co rastie vonku pred domom 😀
ale buduci tyzden by uz mali prist zahradkari, takze potom uz, hej ? 🙂
hojdacka, piskovisko aj domcek uz su, tak decka sa budu mat kde hrat 😉
mne by tiež pasovalo byť sama sebe pánom v práci
tiež som sa nad tou trávou zamýšľala 😀
som sa zasmiala na tej trave ...
ved prave, to je total vyhoda byt sam sebe panom v praci .... aj ked dneska som musela "letet" a pisat nejaku zmluvu, lebo niekto chcel 😀
pridu, otvoria auto a vytiahnu kobercek travy...mozno sa smejete ale videla som to na lastne oci.
melory, ale to tak je ... oni pridu, otvoria auto, vytiahnu travu ... no a mozes prist 😀
lumi, hej, ale je to nebezpecne 😀 tu by som radsej za domom nasadila 😎
sak ja vam potom poviem jak ta trava k nam prisla 😀 len musia aj podlozku ripravit, ne ? a to bude makacka 😀
tu teraz zacina bezat umely travnik, chyba nam voda, my este mame zivy, uvidime dokedy, ked mame zakaz polievania 🙄
minuly tyzden nam studnu vrtali ... ja som myslela, ze studna je ta diera do zeme, ten velky murovany kruh kde "hastrman" byva ... a to vam je len taka 1cm rurka v zemi 😀 aspon tam nespadnem 😎
mel, ja zijem na juhu, cize v suchom spanielsku, taka polopust,keby nebolo siery nevady, tak uz je tu davno pust, mame tu aj pieskove duny. Teraz je zeleno, lebo tyzden prsalo, ale za chvilu bude vsetko zlte a suche

pravnik moze byt napriklad: advokat, notar, exekutor, sudca, podnikovy pravnik a kopa dalsich "veci" kde sa vyzaduje alebo odporuca pravnicke vzdelanie ....
advokat je mozno take najznamejsie 😉