Apríloví drobci - 2007 - II.
takže týmto zahajujem novú tému (na odporúčanie admina).. 😉
hehe, mel s umelym travnikom este nemam skusenost, my nemame umely 😎
a s tou inou travou, tu mozes mat jednu rastlinku na jednu hlavu na vlastne pouzitie, moj muz ma, aj dost vela clenov, ja nie a ich ekrazitom z travy sa z dialky vyhybam, nelaka ma to 😎
v DK to majú na jednom ihrisku, ten umelý trávnik a je to ako taká rohož drsná
ja by som chcela raz skusit aj tu inu travu 😀
ked som to povedala Robovi, skoro ma prerazil 😅 ze ci mi sibe
no a tu je napr teraz aj taky zakon, ze tu v andaluzii na vsetkych domoch co sa postavia po roku 2007 musia byt skla na vyrabanie vlastnej slnecnej energie, nasi susedia tak svietia, aj lampy im tak funguju 😀
maaja, pozyvam ta na nastvevu
ja mam tiez okuliare, ale nevyzaram pristne, vyzeram ako cudzinec, tie okuliare si potom nik nevsimne 😎
nie, nedostavaju, je to tu proste taky zakon, my nemame vodu, treba to nejako riesit, zakaz polievania, solarne panely, aby sme mali energiu inak ako z vody a tak
heh, mel, ani mne neveria, kym ma nepocuju rozpravat, prizvuk nemam spanielsky, pocut, ze som slovanka
no, v afrike este nezijem, ale uz sme boli aj tyzden bez vody, chodime k pramenom, co postavili este moslimovia, tam je vzdy 😀
no, ma sa oteplovat, tu je to uz problem, baby, ked si umyvate zuby nemajte cely cas pustenu vodu 😎
tak teraz najblizsie urobime klasiku pri mori v chorvatsku a ked pojde vsetko hladko tak ked sa v kolumbii ochladi aspon na 40
mel je tu, mala som maly technicky problem...a navyse sa uz chystam spat od 22:00 🤐
nemávam pustenú vodu lumi, môžeš byť kľudná 🙂
nam asi tá často omielana dovolenka nevýjde ☹

lumi a ako to je s tou inou travou 😀