Augustové bábätká 2008. Pridajte sa
myslim ze uz je nacase 😵
Hi, hi, Glia, ja truba som natrela celu tvaricku 😒 😖 😠
Katuska, mozes dat aj obycajny fyziologicky roztok do nosteka.
Ahojte mamicky.Moj malicky ma neakeho bacilika v moci.Berieme od vcera antibiotika a malinky spinka ako medik ani sa nepohne.V noci som ho sledovala a plakala pri nom.Od 20.30h jak som mu vymenila plienku precikanu poriadne tak jeho dalsie cikanie bolo az okolo 02.00h.Pomaly 6hodin bez cikania.Bola spm zufala.Potom to z neho vyslo poriadne.Zajtra sa ideme odvazit ci sme nieco pribrali a v utorok sme objednany na nefrologiu.
Ahojte,
Lalu, este chces tie kvapky Baby Calm? V nasej lekarni ich nemali, ale mam tu este lekarne v okoli, tak sa skusim pozriet a kupila by som ti ich.
Danka, a mali ste nejake problemy s oblickami po narodeni? Nemaj strach, u babatiek taketo infekcie byvaju, to prejde.
anula..ty sa zjavne s malou nenudíš..riadna čiperka....náš Damian väčšinu dňa prespí...teraz čikutká..tak čakám,nech sa rozplače..aby prestal čikutať...
som bola v meste po nákupoch...som vymyslela,že si chodbu vylepším tapetou..kúpila som taku retro štýl..hezky to bude...sa vytešujem
malinký sa zatial nevyhádzal..takže používame len mliečko po kupkaní..ináč nič
u nas su dnes trhy, tak sme mali doobeda o zabavu postarane. ja som si kupila paradne cervene cizmicky a drobcekovi taky komplet (mikina, teplaky, ciapka, topanocka a rukavicky) na zimu. fakt parada.
ahojte babenky som sa stratila na par týždnou 🙂) nemala som dobrý net ale teraz už dúfam bude v poho idem hodit fotky malého a popozerat tie vaše drobčiatka 🙂) Ja som porodila cisárskym 14.augusta no hroooza mala som to zo spinálkou 🙂)) a vy čo ako sa máte???
pipi ahoooj aj ja som nakoniec augustovka 😉 daj fotecky nech vieme ako vyzerate...som zvedavaaaa 😉
inka tiez som mala cisara lebo sa neotocil... 😠
Caute 😉 ,ako sa máme?-čo nové s bábetkami?
My máme nové - náušničky v uškách 🙂 ,-taký som mala z toho stres,že ak ju to bude bolieť ...Sestrička v ORL ambulancii mi povedala,že čim menšie bábetko,tým to lepšie znášatak som ju hneď objenala...a zdá sa,že mala pravdu. Malá trochu zamrnčala-keď je hladná-hučí oveľa viac-a už to bolo.Potom spala spokojne 3 hod.v kočíku.
Anuli - aj my ešte občas aj po nutritone blinkneme,ale iba trochu.Včera sme boli na Sono-vyšetrení,kukli jej bruško,všetko O.K.,potom som ju nakojila a 10min. sledoval na sone zvierač a hoci bola bez nutritonu - nič,žiadny grc,tak napísal,že reflux sa neprejavil. Hlavne,že po príchode domov grcla hneď.Čo už 🤐
K tej umelej výžive - ja som to nemyslela tak,že sú z toho deti obézne,ale že treba trochu kontrolovať množstvo,lebo ségra sa vytešovala-aký majú dobrý apetít a už od mala vycucli plnú fľašu na ex a potom tá obezita,čo trvá dodnes... 😢
veji ja som sa zas neotvárala a už som bola 1tt po termíne tak bolo už na čase 🙂
ahojte mamulky 🙂 aj "stratene" bambi a madi 😉
kape, tesim sa aj ja ze vas presla ta hnusoba, teraz uz budete len prekvitat...
ja som za stretko 😀 ale uplne volny den mame len v pondelok, totiz chodime na prelepovanie pupceka kazdy tyzden v utorok a na rehabilitaciu krcneho svalu v stredu, aj janka sa mi ozvala ze ci nestretneme...
tess, pokakana az na pleci 😀 😀 😀 tak to si neviem ani predstavit
my po poslednej poradni: 56cm a 6020g - 7tyzdnov a 3dni 😀 ma pruh na pupceku a skrateny sval na pravej strane krciku, ale nic vazne, na pupcek sme dostali specialne naplaste az z rakuska 😀 lebo zevraj na svk sa povacsinou lepi korunacka a naplaste sa u nas ani nepredavaju a na skrateny sval budeme chodit na rehabilitaciu... cccc ani o mna sa tak nikto nestara ako o patucha nasho...
a v blizkosti nasho domu som objavila super fitko, za mesiac tam nabieham, inak cvicim doma obden cviky z maminy na brucho, stehna a zadok, takze sa docela pomalicky dostavam do formy 😕
AHOJTE 🙂 no trocha stratená xixi nemala som dobrý net a ani moc času však to poznáte 😀 teraz spinká tak som tu 😉
Lalu, aj nám doktorka povedela že má skrátený sval na krku, stuhnutý. Preto, lebo otáča viac hlavu na jednu stranu. Máme ho naučiť na druhú, ak nie, pôjdeme rehabilitovať. Aj Vy?
🙂 no ja mám pankačka malého xixi 🙂 vlasatý je a aj bude vlásky mu nezriedli ani nevipadali 😀 ale skor narástli 😀
pipi ahoooooooooooj, si nam tu chybala 🙂 idem kuk album
bibi, my ideme na rehabilitaciu uz tento utorok tusim, ze ja mam s nim nieco robit doma to mi doktorka nespominala, inak rehabilitacia je hned za nasim domom, asi 2 minuty chodze 😀 haluz
ahooj Lalu 🙂 veru dávno som tu nebola ale nedalo sa mi 😉 idem ešte zopár fotiek pridat a kuknem aj tvoje 🙂
malý sa prebudza tak padám lebo zachvilku tu bude krik ....od hladu ..... 🙂)))ahojte 🙂
Baby, a co je s Leguanikom?
Zacali sme krmit takmer na stojaka, teda Klara je v takej polohe a negrcli sme ani raz 😀 😀 A bez Nutritonu.
Boli sme spravit male posedenie u nas v robote, vyvalovala oci, vsetko si obzerala, nakoniec sa v rukach kolegu pokakala tak, ze presiakli dupacky, mali ste vidiet jeho ksicht 😀 😀 😀 😀 Bala som sa, ze Klaru odrazu pusti na zem, ale drzal ju statocne a krical "ber si ju". A to nam par minut predtym tvrdil ako to on s detmi vie 😀
Duracelka objavila kamaratku v zrkadle 😀 tak si hrkutaju a usmievaju sa na seba ako herecky, len maminu boli chrbat, ked ju pred tym zrkadlom musi drzat. 😀
Anuli - tak mi prosím ťa popíš tú vašu techniku - kojenie na stojáka,možno sa aj nám osvedčí.Ja ju zatiaľ držim v polosede pri papaní.No ale v noci kojíme poležiačky - a vtedy negrcne...
Tami, dam vankus na kojenie do takej sikmej polohy, ze sa nozickami opiera o postel (kojim ju v nasej posteli). Sice kym sa nastavime, nam to trva, aj sa mala zlosti a hlavne ja som v neprirodzenej polohe, kedze Klara je napoly na chrbatiku a napoly na boku. Ale aspon ze nezvracia.

mar je asi pre dospelakov, ze? doma mam len ten..