icon

Pridajte tipy na augustovú dovolenku pre ženu na Slovensku

Dnes o 14:39

Ahojte, dajte mi prosím tip, kam ísť sama na dovolenku na Slovensku v auguste. Nie som veľmi typ na wellnessy a aquaparky, skôr kultúra, hrad, divadlo, príroda, dobré jedlo, nákupy, prechádzky po meste, parky, zoo apd. Žeby Bojnice alebo Štiavnica?

anonym_864d2d
Dnes o 14:50

Piešťany a Eko park alebo Liptovský Mikuláš - zoo, múzeá.

janinah
Dnes o 14:56

Mas auto?

autor
Dnes o 14:59
@janinah

Mas auto?

@janinah áno, jasne

anonym_352639
Dnes o 14:59

Za mna Stiavnica ale minule som si vyborne oddychla aj v Bratislave

autor
Dnes o 15:21
@anonym_352639

Za mna Stiavnica ale minule som si vyborne oddychla aj v Bratislave

@anonym_352639 rozmýšľam aj nad BA, ísť do divadla aspoň 2x večer, niekde na večeru, do Pandorfu na nákupy, niekde na hrad sa pozrieť, na Slavín, do Čuňova apd.

anonym_181b8d
Dnes o 15:25

@anonym_autor Trenčín, teraz v rámci európskeho mesta kultúry sú rôzne podujatia. Popritom môžeš pozrieť Beckov, Trenčianske Teplice, Piešťany. Plus v CZ možno kúpele Luhačovice, velehrad. Ak teda môžeš ísť počas dňa do cz.

mimirka32
Dnes o 15:47
@anonym_autor

@anonym_352639 rozmýšľam aj nad BA, ísť do divadla aspoň 2x večer, niekde na večeru, do Pandorfu na nákupy, niekde na hrad sa pozrieť, na Slavín, do Čuňova apd.

@anonym_autor divadlo ma v lete prazdniny

autor
Dnes o 15:48
@mimirka32

@anonym_autor divadlo ma v lete prazdniny

@mimirka32 no fasa, tak nič z toho.

slavkicek
Dnes o 15:58
@anonym_autor

@anonym_autor niektoré divadla v Bratislave majú predstavenia aj v lete, treba to pozrieť

autor
Dnes o 15:59
@slavkicek

@anonym_autor niektoré divadla v Bratislave majú predstavenia aj v lete, treba to pozrieť

@slavkicek chodia do divadla aj samí ľudia? Asi nie veľmi, že?

slavkicek
Dnes o 16:04
@anonym_autor

@anonym_autor chodia, ja síce sama nechodím ale vidím tam aj samých. S tym by som osobne problém nemala

majka99999
Dnes o 16:15

V BA do divadla v auguste, este som videla nejake volne miesta, mozes skusit aj sem
https://www.wshakespeare.sk/programavstupenky.php

anonym_7e1b6e
Dnes o 16:22
@anonym_autor

@anonym_autor Konajú sa však letné Shakespearovské slávnosti,kde ešte do 6.augusta budú predstavenia

anonym_12d3bc
Autor odpoveď zmazal
anonym_c88550
Dnes o 16:59

@anonym_autor Bojnice, Liptov

hytal
Dnes o 17:56

Za mňa B.Štiavnica, mestečko s fantastickou atmosférou, kalvária tajchy, Sv.Anton, kde je krásny zámok i park. Krásny je i Trenčín a okolie.

kreativka_logopedk
Dnes o 18:00
@anonym_autor

@anonym_autor chodím do divadla aj na koncerty bežné sama, nevidím v tom problém a určite to nerobím len ja. Mimochodom čo také Košice?