icon

Pridajte tipy na augustovú dovolenku pre ženu na Slovensku

28. júl 2026

Ahojte, dajte mi prosím tip, kam ísť sama na dovolenku na Slovensku v auguste. Nie som veľmi typ na wellnessy a aquaparky, skôr kultúra, hrad, divadlo, príroda, dobré jedlo, nákupy, prechádzky po meste, parky, zoo apd. Žeby Bojnice alebo Štiavnica?

anonym_864d2d
28. júl 2026

Piešťany a Eko park alebo Liptovský Mikuláš - zoo, múzeá.

janinah
28. júl 2026

Mas auto?

autor
28. júl 2026
@janinah

Mas auto?

@janinah áno, jasne

anonym_352639
28. júl 2026

Za mna Stiavnica ale minule som si vyborne oddychla aj v Bratislave

autor
28. júl 2026
@anonym_352639

Za mna Stiavnica ale minule som si vyborne oddychla aj v Bratislave

@anonym_352639 rozmýšľam aj nad BA, ísť do divadla aspoň 2x večer, niekde na večeru, do Pandorfu na nákupy, niekde na hrad sa pozrieť, na Slavín, do Čuňova apd.

anonym_181b8d
28. júl 2026

@anonym_autor Trenčín, teraz v rámci európskeho mesta kultúry sú rôzne podujatia. Popritom môžeš pozrieť Beckov, Trenčianske Teplice, Piešťany. Plus v CZ možno kúpele Luhačovice, velehrad. Ak teda môžeš ísť počas dňa do cz.

mimirka32
28. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_352639 rozmýšľam aj nad BA, ísť do divadla aspoň 2x večer, niekde na večeru, do Pandorfu na nákupy, niekde na hrad sa pozrieť, na Slavín, do Čuňova apd.

@anonym_autor divadlo ma v lete prazdniny

autor
28. júl 2026
@mimirka32

@anonym_autor divadlo ma v lete prazdniny

@mimirka32 no fasa, tak nič z toho.

slavkicek
28. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor niektoré divadla v Bratislave majú predstavenia aj v lete, treba to pozrieť

autor
28. júl 2026
@slavkicek

@anonym_autor niektoré divadla v Bratislave majú predstavenia aj v lete, treba to pozrieť

@slavkicek chodia do divadla aj samí ľudia? Asi nie veľmi, že?

slavkicek
28. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor chodia, ja síce sama nechodím ale vidím tam aj samých. S tym by som osobne problém nemala

majka99999
28. júl 2026

V BA do divadla v auguste, este som videla nejake volne miesta, mozes skusit aj sem
https://www.wshakespeare.sk/programavstupenky.php

anonym_7e1b6e
28. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Konajú sa však letné Shakespearovské slávnosti,kde ešte do 6.augusta budú predstavenia

anonym_12d3bc
Autor odpoveď zmazal
anonym_c88550
28. júl 2026

@anonym_autor Bojnice, Liptov

hytal
28. júl 2026

Za mňa B.Štiavnica, mestečko s fantastickou atmosférou, kalvária tajchy, Sv.Anton, kde je krásny zámok i park. Krásny je i Trenčín a okolie.

kreativka_logopedk
28. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor chodím do divadla aj na koncerty bežné sama, nevidím v tom problém a určite to nerobím len ja. Mimochodom čo také Košice?

lenkit
28. júl 2026

Ahoj, neviem odkiaľ si, ale napr. okolie Lučenca ponúka aj jaskyne, peknú turistiku atď.
Prípadne južná Morava.
Alebo Poloniny - túra, observatórium...
A divadlo je úplne OK, ak ideš sama. V Bratislave je teraz každý deň aj kopa aktivít, ktoré sú zdarma - jóga na Tyršáku alebo na strechách nákupných miest. Rôzne behy alebo čitárne.
Uži si dovolenku 🙂

autor
29. júl 2026

Dievčatá, ja nie som veľká turistka a hlavne sama nechcem niekde chodiť, ak idem do prírody, tak preferujem ísť s niekým. Poznám veľmi dobre Liptov, V. Tatry, Donovaly, Beňatina, Poloniny, Zemplín, Bardejov, Popra, Kežmarok. Mám prejdenú Štiavnicu, v Bojniciach som mala zásnuby, v TN som strávila časť svojho času, milujem Piešťany, Nitru, Banskú Bystricu. Skôr rozmýšľam niečo za kultúrou. Urobiť si pár dní iba pre seba - ísť na masáž, niekde na kozmetiku, dať si dobré zdravé jedlo, ísť do kina a do divadla, sedieť v meste pri aperole, dať si zmrzlinu, poprechádzať sa po okolí, zájsť si kúpiť niečo pekné, pozrieť niekde útulok zvierat apd. Taký total chill, mám dovolenku, manžel nemá. Chcem niekde ísť a vypnúť.

slavkicek
29. júl 2026
@anonym_autor

Dievčatá, ja nie som veľká turistka a hlavne sama nechcem niekde chodiť, ak idem do prírody, tak preferujem ísť s niekým. Poznám veľmi dobre Liptov, V. Tatry, Donovaly, Beňatina, Poloniny, Zemplín, Bardejov, Popra, Kežmarok. Mám prejdenú Štiavnicu, v Bojniciach som mala zásnuby, v TN som strávila časť svojho času, milujem Piešťany, Nitru, Banskú Bystricu. Skôr rozmýšľam niečo za kultúrou. Urobiť si pár dní iba pre seba - ísť na masáž, niekde na kozmetiku, dať si dobré zdravé jedlo, ísť do kina a do divadla, sedieť v meste pri aperole, dať si zmrzlinu, poprechádzať sa po okolí, zájsť si kúpiť niečo pekné, pozrieť niekde útulok zvierat apd. Taký total chill, mám dovolenku, manžel nemá. Chcem niekde ísť a vypnúť.

@anonym_autor odporúčam Bratislavu, na dievčenský výlet ideálna

anonym74
29. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ja navrhujem Kosice tie v zozname nemas, mozes si urobit vylet aj na Domasu napr

autor
29. júl 2026
@anonym74

@anonym_autor ja navrhujem Kosice tie v zozname nemas, mozes si urobit vylet aj na Domasu napr

@anonym74 no keďže tu žijem, rada by som aspoň počas dovolenky išla inde.

natalka13
29. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor hraju sa rozne predstavenia koncerty aj cez prazdniny. hlavne vonku.
ale aj Arena hra, Gunagu, Nova Scena, L&S...vystava Van Gogh je krasna, Danubiana...

anonym74
29. júl 2026
@anonym_autor

@anonym74 no keďže tu žijem, rada by som aspoň počas dovolenky išla inde.

@anonym_autor aha to som si nevsimla 🙈 a musi byt Sk co napr Gdansk lieta sa z Pp

autor
29. júl 2026
@anonym74

@anonym_autor aha to som si nevsimla 🙈 a musi byt Sk co napr Gdansk lieta sa z Pp

@anonym74 len sk

lenkit
29. júl 2026
@anonym_autor

@anonym74 len sk

@anonym_autor Bratislava je teda super nápad. 🙂

anonym_47126b
29. júl 2026

@anonym_autor Do zahraničia nechceš ísť?
Príklad Budapešt je nádherné mesto, je tam veľa miest kam sa dá ísť.

verus_16
30. júl 2026

@anonym_autor SNV, dlhe namestie na prechadzku s mnozstvom teras, najvyssia kostolna veza, zoo, slovensky raj, tomasovsky vyhlad, nedaleko spissky hrad, a od zajtra festival zivych soch. Na nakupy 20min .do pooradu do forumu alebo 30min do presova Novum