Pridajte tipy na augustovú dovolenku pre ženu na Slovensku
Ahojte, dajte mi prosím tip, kam ísť sama na dovolenku na Slovensku v auguste. Nie som veľmi typ na wellnessy a aquaparky, skôr kultúra, hrad, divadlo, príroda, dobré jedlo, nákupy, prechádzky po meste, parky, zoo apd. Žeby Bojnice alebo Štiavnica?
Za mna Stiavnica ale minule som si vyborne oddychla aj v Bratislave
Za mna Stiavnica ale minule som si vyborne oddychla aj v Bratislave
@anonym_352639 rozmýšľam aj nad BA, ísť do divadla aspoň 2x večer, niekde na večeru, do Pandorfu na nákupy, niekde na hrad sa pozrieť, na Slavín, do Čuňova apd.
@anonym_autor Trenčín, teraz v rámci európskeho mesta kultúry sú rôzne podujatia. Popritom môžeš pozrieť Beckov, Trenčianske Teplice, Piešťany. Plus v CZ možno kúpele Luhačovice, velehrad. Ak teda môžeš ísť počas dňa do cz.
@anonym_352639 rozmýšľam aj nad BA, ísť do divadla aspoň 2x večer, niekde na večeru, do Pandorfu na nákupy, niekde na hrad sa pozrieť, na Slavín, do Čuňova apd.
@anonym_autor divadlo ma v lete prazdniny
@anonym_autor divadlo ma v lete prazdniny
@mimirka32 no fasa, tak nič z toho.
@anonym_autor niektoré divadla v Bratislave majú predstavenia aj v lete, treba to pozrieť
@slavkicek chodia do divadla aj samí ľudia? Asi nie veľmi, že?
V BA do divadla v auguste, este som videla nejake volne miesta, mozes skusit aj sem
https://www.wshakespeare.sk/programavstupenky.php
@mimirka32 no fasa, tak nič z toho.
@anonym_autor Konajú sa však letné Shakespearovské slávnosti,kde ešte do 6.augusta budú predstavenia
@anonym_autor Bojnice, Liptov
Za mňa B.Štiavnica, mestečko s fantastickou atmosférou, kalvária tajchy, Sv.Anton, kde je krásny zámok i park. Krásny je i Trenčín a okolie.
@slavkicek chodia do divadla aj samí ľudia? Asi nie veľmi, že?
@anonym_autor chodím do divadla aj na koncerty bežné sama, nevidím v tom problém a určite to nerobím len ja. Mimochodom čo také Košice?

Piešťany a Eko park alebo Liptovský Mikuláš - zoo, múzeá.