Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
@majjka1985 Mne tak minule sestricka zahlasila, ze nemusim tak dlho cakat, ze tehotne maju prednost, ze nabuduce aby som sa pripomenula... 😀 a nabuduce dojdem v presvedceni, ze nebudem dlho, ved sa pripomeniem a hups v cakarni 15 tehotnych - no predbehni sa 🙂A tie dve hodinky su bezne... minule tam bola tehotna pani objednana na 8: 00 dostala sa do vnutra po 12:00 aj to sa stava...
@vanilashot ja mam dnes praci, den, zajtra zehlickujem a pomaly zacinam balit, aby sa na nic nezabudlo....kym este mozem 🙂 cim blizsie k terminu, tym mam vacsi problem sa hybat a jul bude asi cely na posteli, tak nech su veci nachystane...
@majjka1985
@ewisam wau kočky 2 hodiny čakať? no to je veľa u môjho gyn aj ked je čakáreň plná tehuliek tak ako minule ked som bola tak dáva prednosť tým čo sú viac ku koncu a tak pekne do radu ich berie 🙂 to ma aj potešilo čakala som v tom teple len 20 min 🙂
inak dnes som sa brutálne nudila a už 2 dni som špekulovala že zložím postielku tak a dnes som ju zložila 🙂 viem viem že je ešte skoro ale nuda viete :D mm trafí šlak ked to uvidí no ale na niečo to bolo dobré, musíme spálňu nejak prehádzať lebo takto je to veľmi plné len škoda že neviem ako :/
@majjka1985 ahoj, ked si objednana a mas aj zaplatene objednanie, nemala by si cakat dlhsie ako 15 min.
Aspon v nemocke, kam chodim to tak je vo vsetkych ambulanciach. Mozu sa stat vynimocne pripady, kedy lekar nieco riesi, alebo akutny pacient, ale 2 a pol hodiny sa mi zda vela. To uz nie je ziadne objednanie, ale normalne cakas. Dufam, ze si nic neplatila.
Tiez cakas dievcatko?gratulujem, august sa nam zacal hemzit malymi babulkami 😀
@vanilashot No ja nabalím asi za 3 týždne. Akurát včera som si na oddelení opísla čo všetko si mám priniesť. Okrem pôrodníka, setričiek a postele všetko....... Hech žije naše zdravotníctvo !
@jankaamartin aby si nebola prekvapena, ak sa o par tyzdnov nahlasim na navstevu 😀
@vanilashot no ja som uz spominala, ze sa na tento cin chystam najblizsie dni, ale len kvoli tomu, ze ostanem sama doma. na druhej strane, ziadne veci do porodnice sa nepokazia, ak ostanu aj dva mesiace v taske, tak preco nie. clovek nikdy nevie a posielat potom manzela na nakup nohaviciek, vloziek a kosiel na kojenie si viem dost dobre predstavit 😝
@majjka1985 ja chodim k doktorovi, u ktoreho sa neobjednava, kto prvy pride ten ide prvy dnu. ak nemusim ist na krv, chodim k nemu cca o 10tej- pol 11tej, to tam zvycajne uz nikto neni, vsetci chodia rano. akurat minule sa mi stalo, ze bolo predo mnou este 6 bab, tak som mu to stopla, na kazdu potreboval presne 7 minut 🙂 sikula.
inak mamicky gratulujem. svojou ukecanostou sme sa uz dostali na stranu 100 😀
ahojte mamičky aj vám ide prasknúž močový mechúr ako mne?to aj vás tak drobček tlačí?už nevládzem,,,,,, ☹
@krhlicka Nie nemala som zaplatene, len som bola normalne objednana. Ano, cakame dievcatko 🙂
@jankaamartin jáj ani nehovor malý tak vie tlačiť hlavičkou na mechúr že to niekedy až pichá a potom bežím na wc a nič z toho len trocha a najhoršie je to ráno ked mám plný mechúr a on si tam začne žúrovať :D
@edita84 Ti poviem,dnes ma už tlačí asi celý deň,je to veľmi nepríjemné,,,niekedy mam pocit akoby sa posunulo dole,a to ma už začne bolieť brucho od strachu :(
@jankaamartin ahojky, veru poznám to aj ja a veľmi dobre....niekedy mám problém zbehnúť do obchodu, hoci je len na skok... čo už, musíme vydržať 🙂
@jankaamartin no mňa len vtedy začne viac ked veľa chodím to ma potom aj tá kosť bolí :/ nie to sa ti podla ňa neposunulo dole len rastie a robí si tam gymnastiku :D
@edita84 dúfam,lebo už mam so všetkého obavy,moje dve kamarátky tehulky su v nemocnici a ked i pomyslím,že pred mesiacom som tam mala byt aj ja,,,tak mám dosť,,,,už nech je ten vsnívaný deň D
@vanilashot MNE CHVÁLABOHU TOTO ROBÍ LEN DOMA,dnes som bola v meste a pohodička,ale od kedy som prišla dačo strašné :D
@jankaamartin no ja to zažívam či som vonku alebo doma..je todosť otravné. a hlavne v noci 🙂
@jankaamartin no neboj aj ja sa bojím každého pichnutia bolesti ale o to je to horšie ked nad tým lamentuješ, a kamošky tie išli rodiť alebo sú na rizikovom?
joj veru už nech je deň D dúfam že to bude už v strede augusta lebo kedže budeme maž cisársky ten sa zvykne robiť v 38 tt tak to by bolo super lebo sa neviem už dočkať drobca 🙂 aj sa na to dokyho spýtam 22 ked pôjdem na poradňu :D
@edita84 kámošky sú tam lebo jedna mala hnis v moči a druhú bolelo brucho a dost schudla,ja idem na poradňu až 28.6 :( ale ešte chcem ist na to 3 D
@vanilashot TAK V NOCI TO MÁM AJ JA,ale nie každú noc,
@jankaamartin juj tak im držím palce aby sa to dalo doporiadku 🙂
@edita84 edit a aku mas postielku? taku klasicku drevenu? pytam sa, lebo ma zaujima, ako sa ti skladala. tiez mi donesu postielku buduci tyzden, alebo o dva a rozmyslam, ci by som ju zvladla zlozit aj sama. bolo tam vela srobov? take veci ako kuchynsky stol so stolickami som uz zvladla poskladat, ked mi ale doniesli komodu (ktoru sme mysleli ze poskladame sami s mojim otcom), po otvoreni krabice sme kukali jak puk 😨 bolo to take zlozite, ze musel prist pomoct aj sused a skladali to skoro dve hodiny...
@jankaamartin ahoj, toto poznam aj ja.. a nocne navstevy na zachod mavam aj dvakrat
@majjka1985 ahoj, ja tolko necakam.. objednaju ma kedy si poviem, vtedy pridem a hned idem do ordinacie
@1katkas len dvakrát?ja asi 5krát 🙂 ale uz zachvilu je ten den D
@gabika84 hej mám obyč. drevenú kuk môj album mám ju tam odfotenú. skladala sa v pohode je tam asi 8 šrobov + 4 čo držia ten rošt ja som to zvládla za pol hodinu je prevda že som ju kedysi aj rozoberala takže ju poznám 🙂 ale mm ma pochválil že on by ju nezložil za pol hodinu šikovná som hehe
@jankaamartin
@1katkas ja som si všimla že v noci už toľko nechodím von alebo si to nepamatám :D no ale ráno nechodím ale letím na wc :D
pekný večer 🙂
@gabika84 😀 skladanie komody bol aj u nas hotovy IQ test, ale muz ju poskladal sam.
Ja som bola iba moralna podpora 😝
Baby s cikanim sme na tom asi vsetky rovnako, ja chodim kazdu chvilu, najviac otravne je to v noci.
Ale co narobime, nejak to vydrzime, kym pride cas nasich babatiek 😎
Dnes som mala velke plany na nakup oblecka pre malicku, ale stretla som kamosku,
ktora ma zamestnala vyberom sportovych veci. Tak ma zmorila, ze som uz nemala na dalsie chodenie
po obchodoch chut ☹ Akurat som nakupila bolave nozky..
ahojte babulky... dakujem za poradenie ohladom baby monitorov a gabi tebe za moralnu podporu ohladom merani babatka 🙂 v stredu sme boli na prietokoch, vsetko je v poriadku, malinky bol vraj uz otoceny dole hlavkou! a pritom v pondelok na klasickom utz u doktorky bol este priecne 🙂 betar je to, mrvi sa mi tam vazne ako maly had, som zvedava, ci uz vydrzi dole hlavou, alebo si este par kotrmelcov urobi 🙂
inak som rada, ze vybavicku vobec nemusim riesit, postielku, vecicky, vsetko mi posle sesternica poskladane :D staci len oprat vecicky a inak mame vsetko. Kocik mame objednany, vyzdvihneme ho ale az koncom jula, keby nieco, na co nan bude doma sadat prach :D mame krasny pistaciovo zeleny peg perego http://www.malvik.sk/Kociky/sportove-kociky/Peg..., tak sa tesim. Vanicku (hlboky kocik) mame cast po sesterke, cerveno sedy a aj vajicko mame cerveno sede, cize sme dokupovali len sportovy kocik, ale 400 € aj tak v prd*elke :D neviem teda, ked kupujete vsetko odznova, ci ste vyhrali v loterii alebo co, ale ja som teda stastna, ze nemusim kupovat vecicky, z ktorych mi drobcek aj tak o mesiac vyrastie. Ked vidim tie ceny, je mi az do placu. A to sa nemame zle, manzel zaraba fakt dobre, ja som nezamestnana bez naroku na podporu, cize slusne vyzijeme z jeho platu, ale fakt vas obdivujem, ze to vsetko kupujete fungl nove. Kocik, baby monitor, zazmluvnenie lekara, epi, postielky, vecicky, vanicky, fakt vam poviem, ze tehotenstvo a materstvo je v dnesnej dobe luxus. Klobuk dole slobodne mamicky!
Teraz jedna otazka k veci. Vy, ktore idete rodit v Bratislave, na zaklade coho ste sa rozhodovali o vybere nemocnice? Mate nejake referencie, ze ktora je najlepsia? Pripadne vlastne skusenosti?

@vanilashot Ahoj, ja este tasku nemam zbalenu, ale veci do porodnice uz mam nachystane, vyprate, vyzehlene na kopke... Clovek nikdy nevie 🙂