Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
☹ baby co ma spolocne materska a prispevky s farbou koze!!!!pokial vznika zene pravo na tieto davky, tak je to ok.
Deti aj mamicky potrebuju vela veci, uz je na rodicoch ako ziskane prostriedky vyuzivaju...
tak dnes mi každý hovorí,že už mám totálne bruško dole,,,tak kedy už konečne 🙂 to príde ?????????
@jankaamartin neverím na povery a takéto reči ale že vraj do dvoch dní 🙂 ale ti poviem to čakanie je hrozné že ??
@ingmiriama no ale aj mne sa zdá,že je už nízko ani chodiť nemožem,už by som šla,aj manžel ma teraz dovolenku tak by mi to pasovalo 🙂
@jankaamartin no to hej tak keď to tak už aj ty pociťuješ tak isto zajtra ťa tu už neuvidíme 🙂
@jankaamartin nemáš také pocity keď kráčaš ťa dole pichá niečo lebo ja to mám a hrozne to bolí ale to je také pichanie ako keby
Ahojte mamičky neviem čo to je zo mnou ale už od polnoci som mala krče,v intervaloch,potom som aj zaspala,ale budila som sa ako keby som mala dostat kramy,teraz mi je lešpie no bruško ešte trocha boli,plodová mi neodtiekla,ale večer ako som mala tie krče mala vo mne tak silno kopala,čo to je nemali ste tento problém?na wc som chodila asi každých 5 min celú hodinu,myslela som si,že azda to na man ide no teraz mi je lepšie bojím sa čo sa so mnou deje,pohyby cítim,
@jankaamartin ahoj. podla mna to je v poriadku. ved uz si skoro v termine 🙂 aj mna vcera cely vecer bolelo podbrusko. take krce som tam mala, ze fu 😖 ale teraz rano je to ok. nic ma neboli len sem tam pichne 🙂 sestra v nemocnici mi vravela, ze tento tyzden sa uz budem zle citit, lebo uz sa to blizi. ze bude ma vsetko boliet a bude mi tazko. vravela, ze v tychto teplach treba len vela pit a cakat kym to pride. ze az vtedy mam ist do porodnice, ked budem mat tie stahy kazdych 10 min a ked mi odtecie plodova voda tak dat si vlozku a ist hned. a ze mozem cakat aj ze mi odtecie ta hlienova zatka. to ze mam pozerat po cikani ked sa utieram ci to nieje take ruzovkaste. ze to je ok. ale keby som krvacala tak to hned treba ist. jaj uz uz to je na spadnutie 😅
Ahojte kocky 🙂 preco som vas objavila az teraz?? ☹ AJ ja uz to mam ako vy za par. Takuto noc som mala aj ja pred troma dnami. Ked som sa postavila z postele, kvapkalo zo mna az na wcko. myslela som, ze je to plodovka a nebola 🙄 rano na kontrole som bola zavreta, na monitore ziadne kontrakcie. Ja sa chystam do porodky, tak, aby ked tam pridem boli kontr. co najmensie. 10 min. sa mi zda este dlho. Avsak ako druhorodicke mi odporucali sa doma velmi neflakat 😀
ahojte, ja uz zacinam mat pocit ze nikdy neporodim ☹ , od druhej rana som mala bolesti v podbrusku, uz som sa tesila ze to ide,ale nejak som zaspala a rano o siedmej som so sklamanim zistila ze zase nic, brusko mi pravidelne tvrdne, sem tam pichne, ale nic pravidelne, uz ma to trocha hneva, lebo cela rodina, kamarati, vsetci kazdy den volaju, ci uz..a tomu nasemu malemu drobcovi sa veru nechce
toto volanie je najhorsie 🙄 . Co ma po vsetkych, ktori sa uz nevedia dockat. Ako keby mi sme sa vedeli, ze? 😀
@vtom Ahoj, ja mám termín 1 deň po tebe a ako vidím aj meno pre dievčatko sme si rovnako vybrali 🙂 🙂 Ako vás tu čítam, tak sa ešte načakám. pretože okrem toho tvrdnutia bruška nič výnimočné zatiaľ necítim...tak som zvedavá ako postupne zmizneme na pár dní z fóra 🙂 lebo sa to už blíži, to vie každý len aspoň jeden by vedel povedať presne ten termín 😀 😝
@ebenka presne tak, najlepsi si ti, co maju take premudrele reci, ze mam malej dohovorit, dievcatka daju na seba cakat a ze som nemala tolko cvicit a sportovat apod. fakt neviem ako mam reagovat 😒 , nechcem nikomu nic povedat aby sa neurazili a ja aby som to potom nelutovala, ale moje hormony pri tychto rozhovoroch riadne bublaju 😀
@vtom ahoj no máme na rovnako termín...inak ďakujem za to info čo si napísala lebo mne nič také nikdy nebolo povedané...a aj tá hlienová zátka som si myslela že má by tam krv a je to ok...ale ako to u teba čítam tak nie...ešte raz ďakujem...lebo ja pozorujem aj malé pichnutie vo mne a už si myslím že už už...je to
@titinka19 ja reagujem na takéto reči....odpoveďou my sme sa so synom dohodli kedy to bude a to neprezradím... 😀 a popri tom si myslím svoje 😀
@ingmiriama no tak ked je tam v tej zatke troska krvy to je v poriadku. ale tak mi vravela, ze keby to bola uplne taka cervena krv teda take krvacanie, ze to moze byt, ze sa zacala odlupovat placenta. no a s tym pichanim a bolestami to, ze uz je teraz normalne to uz mozem mat na dennom poriadku. jaaaj 😅
@vtom no to ti poviem ma už dva dni pobolieva panva aj od rána sa mi ťažko chodí,bruško ma bolí už len občas ale je to už čím dalej tým horšie,kto vie možno malinkú uvidíme už aj dnes 🙂 zajtra mam meniny tak možno ako darček dojde 🙂
@titinka19 poznám u nás to je to isté,vyvolávajú či este nič akokeby nexistovali mobili a FB šak ked porodim tak im dám vediet lezie mi to na nervy zajtra mám meniny tak neviem či oslávit dnes či čakat čo zajtra,,,už chcem mat všetko za sebou 🙂
@susanq ahoj, no snazim sa prikladat, ale uz sa to aj zlepsuje. a to s prsiami ze tecu zazivam aj ja. akoze nie je tam nic moc, ale ked sa v noci vyzleciem, jeden malemu strcim do pusy a druhy mu okvapkal cele brusko! 😀 tak musim podkladat asi plienku. A odstriekavam rucne ked mam cas, lebo maly mi dokusal bradavky.Tak odsavacky bolia. Ale nie vzdy mam cas.ked ho nakojim, utekam rychlo ja jest alebo daco porobit a potom citim uz len ze mi tecie po tricku 😝 aj ja mam len take riedne a len trosku biele, skor priesvitne mliecko.tebe to zmizlo po tych 5 dnoch? lebo teraz neviem ci je to dobre ci co. 😒 a odrazu pytava jest po 1,5 hodke...neviem co sa deje. ved predtym vydrzal aj 2, aj 3 hodky.a stihol sa ten jeden naliat.takto idem na doraz.
S tym balenim, ja balim hned ako sme prisli domov nasiroko a nevadi nam to. asi si zvykol, asi aj ja, pride mi to uz normalne. V pondelok ideme na klbiky tak uvidime, ja to robim preventivne. Lepsie ako potom lutovat ze mohla som ale nebalila...ale aj nam kazali v nemocke len pampersku davat.
@gabika84 prosim ta aky priplatok k prispevku pri narodeni??? ja som myslela ze len tych 650 ci kolko ako kocikove, ze sa maly dozil tych 28 dni.
@jankaamartin to by bol kraaasny darcek 🙂 budes rodit normalne bez epi?? aj mna pobolieva panva. a zvykne sa mi to tam dole akoby tak stiahnut a to je taky neprijemny pocit. akoby sa to tam chcelo otvorit alebo co... 😖 a vecer mavam take bolesti v podbrusku, ze vcera som tu jojkala a mm stale, ze uz asi ides rodit... 😕 ideme do nemocnice?? 😀 no hovorim toto je este nic oproti tomu co este pride 😅 len dufam to nepride teraz. lebo nieje doma. az zajtra sa vrati. a svokra mi hovori, ze ked sa to zacne moja hned mi zavolaj a prideme po teba alebo mozes aj sanitku zavolat ale v kazdom pripade nam daj vediet. ja tam hned pridem a budem tam cely cas 🙂 zlata je..
@attena tak to je jasne, ze koli pocernym 🤐 lebo oni beru deti ako zarobkovu cinnost. a ked to takto pojde dalej tak stat pride o dost penazi. ved uz 13rocne maju detska... kazda ma zo 10 deti. ale to je natom smutne, ze takto sa to dotkne aj mamiciek, ktore chcu dat svojim detickam vsetko a minat tie peniaze na nich a nie na chlast, cigary atd. a z toho mala sa len tazko bude dat niektorym zit. 😒
@vtom tak epi mam vybavenú ale nie zaplatenú,,,dr mi nechce povolit epi povedala,že nerada rodi s epi,,,tak neviem nechávam to na osud

@attena rodicovsky prispevok a pridavky dostane kazda, ci uz je vydata, slobodna, pracujuca, nepracujuca... keby nedostavali, tak by ich tolko nebolo 🙂