Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
no baby, dnes tu u nás bola katastrofa. neskutočná ziiiiima 😅 a slečna si povedala že dnes veru nebudem veľa spinkať (40min doobeda a 35min poobede) ale to som už musela na 15 min von lebo to bolo cirkusuuuu,hajaj 😝 už naozaj, nech sa skončí tá otrasná zima hlavne ten mráz, keď sneží to mi nevadí. však takto sa len tie naše deťúrence trápia. ani papať mi nechce až tak veľmi, lebo nie je vôbec vyspinkaná. Dnes mi už o 18h zaspinkala. ale aj to bola sodoma-gomora, už bola taká hotová že už preto sa jej nedalo zaspinkať ☹
@krhlicka no sú to tie naše babulky ale prefíkané 🙂 ja ju aj naobliekam, otvorím okno a ona vie že to nie je ono, neoklamem ju. ale poobede som ju obliekla už von, ešte som sa vrátila lebo som ju zabudla nakrémovať a to mi už zaspala na chodbe 😀 tak som už nechcela ostať vntúri lebo to by sa mi uvarila 😝 no urobíme sa čo urobíme......
@krhlicka 😀 😀 😀 juj to je dobré 😀 😀 😀 tieto naše dve bambulky sa asi dohodli kým ešte čakali na to, že ktorá ku komu do rodinky pribudne 😀 aj moja by ten krémik najradšej zjedla 😕 a škerí sa pritom ako slniečko na hnoji 😀
s tou bundou to je dobrý nápad, ale ja už tam mám asi všetko. minule som musela nosiť rukavice lebo mi ich vyzliekala (neviem ako to dokázala ) ale podarilo sa a tak som jej musela šupnúť druhé 😀 😀
ako často dávate detičkám banán? nezapeká ich to?
Ahojte baby, nejak kukam ze mate asi zhony, moc tu toho nepopisete 😉 No my sa mame tiez tak kadejako, lebo maly mi spinkava stale len polhodinku. Ako budik nacasovany sa vzdy zobudi. Ci je v kociku, alebo vedla mna, v tme, alebo na streche, proste polhodka a inak je ku mne "zhovievavy", v aute 45min. 😝 😀 Dneska som sa zobudila o pol 11 lebo som uz total vycerpana po nociach...maleho mi zobrala segra o pol 8 rano. Ked bol maly 2-mesacny, som myslela,ze to bude lepsie...figu borovu. 😒 Taaak dufam ze su to zuby a po case ho to prejde. Nic sice nestiham, ale teraz som na navsteve u segry, tak ani nic nemusim. 😅 😵
Papa mi krasne, dneska sme skusali 1x aj mrkvicku, aj ked ju mame zakazanu.Len som chcela vediet ako mu to bude chutit.A napodiv...prvykraaaat mi zjedol cely prikrm co som mu pripravila!! pecka! 😀 😀 Mozno mu este obcas dam. A mam objednane bio kuriatko a kralika, tak pojdeme aj na masko pomalicky. 🙂
@bejka82 to myslis vazne ze chces davat malej banan??? 😕
@krhlicka ahoj, prosim ta sedi uz Dori? lebo ja riesim dilemu, ako maleho obliect, ked bude v kociku po sediacky..aby mu nebola zimka. Teraz vzdy ideme zaspat do kocika.Ale mozno by sa rad presiel a nieco uz aj videl. Ale to musi stale nieco robit a bude sa chciet hrat...tak neviem do coho mu mam strcit ruky.Rukavice si hned zosucha ako ho poznam...on ani ponozky nevydrzi mat. Musi nosit pancusky. 😀
@bejka82 ja som včera dala Teovy na raňajky prvý krát banánik no dnes čakám čo bude 🙂
inak konečne sa mi malý rozjedol čo ma strášne moc tešíííí 🙂
@dadulajda mne Teo ešte nesedí ale v kočíku ho zvyknem dať do zvýšenej polohy lebo už nespinká celú dobu čo sme vonku, zakrytý je fusakom a zimka mu nie je 🙂 ( ja mám 2 fusaky lebo nemám na graco nánožník) inak banám sa m§že dávaž od začiatku mne to tak hovorila dokina a dokonca mne tak radila že hned s prvou mrkvičkou mu mám dať aj hovädzie masko 🙂
Aj my uz papame banan , velmi mu chuti ked mu ho rozmixujem v mliecku a prihodim aj par piskot ,, bezlepkovych ,, su aj od 6 mesiaca take detske ...to stiahne skoro celu flasu ...aj masko mu chuti , ale este viac zltok v polievocke ... 🙂
kočky a hrušku ste už dávali? lebo čo mám tabulku tam je že sa môže
@dadulajda no jasné banánik, mňamka 🙂 ja jej už dávam len som si myslela že ju zapieklo ale bol to planý poplach 😀 všetko je ok. aj mne hovorila Dr. že jej môžem dávať. Vraví sa že by sa malo začať jablčkom ale k tomu sme sa ešte nedostali. zajtra jej chcem dať 1x masko tak až potom dám jablčko.
a je to pravda, že jablčko je lepšie dávať na desiatko ako olovrant, kvôli tomu že sa to ťažšie a dlhše trávi? počuli ste už o tom niečo ?
@dadulajda este nesedi, ide ,,dole papulkou" 🙂tiez nevydrzi v kociku len tak lehnit, je sice po leziacky, ale nechavam jej otvorenu striesku, nech kukackuje 😎 ...teraz je to vsak problem, ked je taka kosa.
@bejka82 mrkva sa u krpatej neujala, dnes 3ti den, co som skusala a vsetko vyplute. Zajtra dam zemiak, som zvedava 🙄
Co vas citam baby, tak vy uz ste experti v prikrmoch a deticky pekne papaju, pche my sme este len zaciatocnici 😀
@krhlicka nezúfaj môj Teo prvý týždeň ani nejedol papulku nechcel otvoriť a bum v pondelok som sa naserkala že mu moje papaníčko nechutilo kúpila sommu hipp špenátik so zemiakmi no a odvtedy papáme a už krásne otvára ústočká 🙂
@bejka82 ani Teovi nechutila ale už ju spapá 🙂 ja zvyknem dávať ovocie na desiatu hlavne ked skúšam nové ako bol banánik aby mu to do večera vytrávilo 🙂
inak my papáme na raňajky to je okolo 8-9 to sú druhé raňajky 🙂 ovocie potom na obed čo akurát navarím malému potom mliečko a okolo piatej kašu a na večeru pred spinkaním mliečko 🙂
@edita84 no ja jej dávam okolo 8:30-9 kedy ako pol banánika. ona mi dosť skoro stáva takže raňajky má skoro 🙂 potom okolo 11 má obedík zeleninku okolo 14-15 ako vstane má mliečko a po kupkaní cca o 18 má kašičku. minule som skúšala dať poobede kašu a večer mliečko ale to nebolo dobré. cez noc bola častejšie hore 😅 a vedela by si mi prosím ťa poradiť ako jej mám prichystať masko na obed? zajtra jej chcem dať 1x tak aby som vedela ako jej to mám robiť.
dnes moja herečka bola úžasná, išla som si fúkať vlasy a ocko sa s ňou zatiaľ hral. no ona bola zvedavá čo to hučí v kúpelni, ocko ju tam priniesol no a už sa s tade ani nemohol pohnúť 😀 keď s ňou odišiel hneď spustila plač že ona chce spať 😀 😀 no to bude parádnica 😅
@bejka82 ja masko zvyknem dať najprv variť a ked je už skoro makké tak zlejem tú vodu a potom pridám napr. ako včera mrkvičku, bielu mrkvičku, zeller, kareláb a môžeš aj zemiačik a to bude mať ako maskovú polievočku 🙂 mne dokina kázala dávať hovedzie kvôli železu lebo kuracie prsíčko toľko železa neobsahuje :/ no a s tým vstávaním je to tak isto ako u vás 🙂 presne o pol piatej hore ale už aspoň prespinká noc len sa zobudí že mu vypadol dudel alebo že chce vodičku 🙂 a znova spinká 🙂

@ikusa11 dakujem velmi pekne 🙂
Sme dnes boli v meste a uz asi viAC NEPOJDEM 😝 ten moj tvrdohlavcek si zmyslel ze v kociku nebude , nieto lezat , ani sediet a len na ruky , co som ho ja v tejto zime veru odnietala , vsak by mi zmrzol , ste mali pocut ten rev , krik , rozculovanie , som nakoniec musela vojst do jednej pasaze a tam ho vziat na ruky , hned v tom na mna hodil ,, garfildovsky usmev ,, opiciak jeden , vysla jedna predavacka a sa smiala , ze nakoniec predsa vyhral ....bude to riadny zbojnik ...
Uz aby sa oteplilo , ze ? neda sa normalne prechadzat a to obliekanie , kriku je cela chalupa 😀