Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
@ikusa11 juuuj super bolo. síce 1.noc som odpadla o 21h 😝 to na mňa asi dolahlo celotýždŇ.vstávanie ale potom sa to už rozbehlo 😀 aj bambulka bola úžasná, tak som rada 🙂 len dnes som ju tam ešte chcela na obed uspať no ani za nič sa nedalo to nie že revala ale vrieskala o život. moje zlaté,tak som to vzdala a ešte 10min. potom mi vzlykala, moje malinke 😝 tak bola hore 5h 😅 no ale potom už odpadla. tak som zvedavá, či si to už rozmyslela a bude spinkať už len 2x, aj by som to prijala 🙂 uvidím zajtra.
a včera bola najlepšia, cca o 21:30-22h sa zvykne 1x zobudiť. no náš ocko sa pobral spinkať už o 21h bol mooooc unavený 😅 😀 takže mala som na starosti 2 deti. ja som ešte ostala s ostatnými. samozrejme ocko začal chrápať tak som si myslela, že konečná a malá sa hneď zobudí, no ale prešlo 21:30,22:30,23h a ona stále spinkala, tak som sa pobrala lebo ráno o 5:30 ona už vstáva tak aby som vládala. no ako som prišla na izbu neprešlo ani 15 min. a môj drobček sa už ozýval, že,, mama tu som,,.... 😅 tak keby to viem, ostanem spať inde a ona by mi hádam aj celú noc prespala. to je 100 % niečo na tom, že ona cíti keď tam je mama chce sa pritulkať a napapať. keď sú u babky alebo inde(bez mamy) tak spinkajú 😅
@bejka82 to vyzera na paradnu chatu, skvelo ste to zvladli...tusim nielen mala dobre spinkala ale aj tatino 😀 Na tejto teorii....spanok bez mamy, mozno nieco bude. Ked moja mamina strazi malicku, tiez jej vydrzi dlhsie spat, vobec sa tak casto nebudi. Alebo jej babka dava potajme makovy odvar 😉
baby,my sme boli vcera s rodinkou v cirkuse,ja som tak dlho nebola,som si to normalne uzivala.predstavenie trvalo dobre dve hodiny,nelka po tristvrt hodinke zacala byt nekludna,tak som na seba hodila plienku,dala cicu 😝 a ona mi tam v tom hluku normalne zaspala 😔 .potom bola prestavka a ludia prechadzali a len 😨 😕 😨 ako tam to dieta moze spat.
Tak dnes mám prvý pracovný deň za sebou - sa mi zdalo akoby som mala týžden dovolenku ..... nič sa nezmenilo - začala som tam, kde som prestala. Tatinko to zvládol na jedničku - malá spokojná.... mamička tiež.
moje malé bábo, posledné dni začalo tak pišťať, že ja sa idem poskladať od smiechu. Držím ju, ona stojí na nožičkách, nič jej nerobím ani sa s ničím nehrá len kričí a kričí a potom sa na tom smeje 😀 šašo malé...
@mima1311 juuuj zubky 😅 my ešte stále nič ☹ ale trápia moju bambulku poriadne, tak už by som aj prijala keby povyliezali 🙂
Bože dnes som sa tak zľakla, po kupkaní som malinkej našla takú hrčku pod pazuškou na tej rúčke kde má očk.TBC. tak dúfam, že to nebude nič vážne. v stredu ideme do poradne ale ja pre istotu zajtra zavolám dr., dúfam že ma ukľudnia. čitala som tu na nete o tom, tak ma to trošku ukľudnilo, no ale predsa ☹
@bejka82 no to si vylakala aj mna , ja by som inak stresovala , co by to malo byt ? nastastie som si ja nicoho pri olejcekovani nevsimla , verim ze to bude OK..... a zubky sa vytlacia asi potom rychlo jeden za druhym , niekomu aj v 10 mesiacoch , potrapit vedia poriadne , maly zacal aj nekludnejsie spinkat , pomrnkava zo sna a kruti sa v postielke a rano zas v plienke velke prekvapko ....
baby, dávate už bábätkám jogurt, a keď áno, tak aký? Na poradni nám už odporučili aj jogurt....
@kosodrevina : nam tiez, ale este som nedavala... ale uz cez vikend asi dam. Ma to byt iba biely, nejaky vyslovene kvalitny, dobry, husty, smotanovy. nie ziadne riedke zbrdnicky :D
ahojte, aj ja mam doma male augustove babo, sem tam vas precitam na porovnanie mojho certa a ako sa maju ine augustove deticky. My uz papame jogurtiky. Davam malemu Frucht Zwerke, je to jogurt bez konzervantov s vitaminom D a kalciom. Biely mi vypluva, skusala som vaicere a nic. Tieto mi papa bez problemov. Inak uz papame vsetko, ovocie, zeleninu, masko, keksiky pre babatka, vsetko dobre znasa.
Budeme mat za sebou aj prvy kurz plavania , tak pokracujeme dalej dalsim kurzom. Chodime tam aj do sauny koli otuzovaniu.
Krpec uz ma 5 zubov a pretaca sa mi od 4 mesiaca, sedi iba ak sa podopiera jednou rucickou.
@kosodrevina ahoj , ja uz davam a strasne mu chutia , kupujem smotanove vysokotucne , nie riedke odtucnene a dokonca aj papkal ovocne , len ten nas je riadny pucos , on spapa jogurt a este sa dotlaci bananom , jedno mu je malo 😀
@mima1311 juj tak to som nechcela ☹ naša dnes zase tancovala v postielke, včera som jej vyprala vak a nestihol uschnúť do večera. no a ráno počúvam čo mi ten drobček tak mrnčí a herečka sa mi úplne skrižovala v postielke a nevedela sa dať spať 😀 ked je vo vaku tak až tak netancuje 😀
@ikusa11 volala som dnes do ambulancie sestrička mi hovorila, že keď chcem mám prísť. no ale ukľudnila ma že to môže byť od očkovania a ešte sa ma pýtala či má vysoké teploty (no Chvála Bohu nemá vôbec ) tak som nakoniec nešla ale zajtra ideme do poradne, tak dám vedieť čo to je 😕
dnes mi herečka zase vystrájala 😝 ráno som ju išla uspať (samozrejme vonku 😅 ) bola neskutočne unavená no a ona nie a nie zaspať a reeeeevu bolo až-až 🙄 tak som ju posadila išla kúpiť noviny do lekárne samozrejme začala mrnčať tak som ju dala ležať mrnčala furt a keď som sa rozh.že ju zoberiem dnu a pôjde spať keď ju ešte viac vyšťavím tak v tom mi zaspala 😅 😅 no a na obed ,,deto,, tak som s ňou pochodila zase po obchodoch a až potom mi zaspinkala. to bude asi shopoholička 😀 😀 😀 a už mi spinká len 2x no to by bolo aj ok, ale keď je hore tak vôbec sa nevie zahrať sam vkuse sa s ňou musím hrať. vôbec nič nestíham 😝 tak som zvedavá dokedy to tak bude. 😕 vie poriadne zničiť človeka 🙂
@bejka82 caute kocky, citam, ze ste mali akcny, nakupovaci den 😝 dufam, ze je malicka ok, daj vediet zajtra.
Nasu malu sme do vaku prestali davat, hrozne sa v nom poti. S tym hranim je to aj u nas tak, ale skor si myslim, ze je to spojene so separacnou uzkostou, ktora je pre 7-8 mesiac typicka. Chvilu sa s nou zabavam na zemi, potom ju zasa necham zabavat sa samu, ale musim pri nej byt. Ako vytiahnem paty z miestnosti, uz aj mrnci 😉 Ale u nas to nie je nic noveho, ze si vela neporobim....tak to mame uz od funglaca, ze je furt na niekom nalepena 😀

@mima1311 ahoj, no ja sa až teraz píšem lebo sme boli na tej chate, juj bolo úžasne a aj malinká bola perfektná, krásne to zvládla. tak som na ňu hrdá 😀 mne sa ten pultík nedá dať dole a ani poťah ale mne to vôbec nevadí, krásne sa to dá očistiť aj tak. ja som veľmi s ňou veľmi spokojná 🙂
@gabika84 myslíme na vás kočky, aby vám tá cesta ubehla a aby to malinká vydržala. a príjemnú dovolenku prajeme 🙂