icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

dadulajda
23. mar 2012

@susanq hej to kakanie je uz suprove oproti tomu, co to bolo... Kaka kazde 3-4 dni a sam. Strasne sa z neho tesim.Aj ked place, ale uz si pomoze sam.Len to musim rychlo vystihnut a dat mu dole plienku,inak by nepretlacil 😝

Baby viete co sa mi stalo vcera na prechadzke??? ja sa rozpravam s kamoskou a odrazu pozriem do kocika a maly lozi na styroch! 😨 skoro som infarkt chytila! lebo sme isli dole strasne strmym kopcom a po ceste, no fuch...som si pomyslela co sa mohlo stat. 😔 Ale bol len v body a pancuskach, asi preto sa mu dobre lozilo. Normalne som si mohla dovolit s nim byt vonku,aj ked nespal...to bolo prvykrat v jeho zivote! 😀 😀

ikusa11
24. mar 2012

@krhlicka ake mnamky davas?aj mne by sa zislo sem tam zabavit nelku,ked uz sa jej v koci nepaci.

ikusa11
24. mar 2012

@dadulajda veru uz treba davat pozor na tych nasich malych nezbednikov.a nemas pasy v koci?

dadulajda
24. mar 2012

@ikusa11 no vies co mam, ale tak blbo, ze su chytene o dno kocika a ja mam natom este deku, aby to mal maly makksie. 😉 takze ich mam zakryte. 😒 A neviem ci by v nich vydrzal,lebo on sa furt tak dajak kruti. Raz chce sediet,potom lezat, ja mu nahazem hracky a on vydrzi.Jooj ako som rada ze je konecne teplucko vonku.Aspon spi dlhsie ako polhodinu. 😀

bejka82
24. mar 2012

@krhlicka 😀 😀 ja už podbradníky ani neriešim, len keď papáme doma 😅 a samozrejme keď niekam ideme, u nás to je úúúúplne zbytočné aj tak sme uplne všade zamazané a to niekedy aj ja 😝 😀 😀 😀

a od dnes sa pridávame k veľkým kočkám a kočkošom , už máme 7 mesiačikov 🙂 🙂

bejka82
24. mar 2012

@dadulajda fíííha, riadny nezbedník. to už aby bol človek ozaj v strehu 24h denne aj keď spia drobci 😀

bejka82
24. mar 2012

@ikusa11 a vy ako spaníčko? už sa to trošku zlepšilo, či ani nie ?

ikusa11
24. mar 2012

@bejka82 juuj,dakujem za opytanie,uz druhu noc je hore len 3x,len dufam,ze to teraz nezarieknem. 🙂

ikusa11
24. mar 2012

@dadulajda tak tomu pocasiu sa asi vsetky tesime,my sme dnes boli cely den vonku,prisli sme az o piatej.milujem take flakacie dni 😎

bejka82
24. mar 2012

@ikusa11 tak to je super 🙂 len aby jej to ostalo alebo ešte zlepšilo 🙂 😉

ikusa11
24. mar 2012

@bejka82 tak to by bolo super 🙂

krhlicka
24. mar 2012

@bejka82 dnes rohlik a za tym vodicka skoncili vsade inde len nie v brusku malej 😀 a veruze podbradnik bol na nic. @ikusa11 jej super, ze Nelka takto pekne spinka, aj ty mas konecne suvislejsi spanok. To je energie rano, co 😉 Dory vstava kazde 3 hodiny, takze tiez sa polepsila 😀 som zvedava, co urobi casovy posun. Ako to urobite kocky? ked ide nasa mala spat o 18tej, tak proste pojde o 19 a zostava to po starom.

krhlicka
24. mar 2012

@bejka82 vsetko najlepsie zelame k 7mym mesiackom, nech je Sofinka zdrave a spokojne babatko 😀

mima1311
24. mar 2012

@krhlicka no nas sa usmieva podla nalady , ale poväcsine skor hej , niekedy sa tak akoby schova , ze sa hanbi ale hned vykukne a je ako leco 😀
@majjka1985 tak ako ste dopadli ? su to tie zubky ? nas nemal horucky , len malinko zvysenu teplotku , skor nechcel papat , horsie spal a bol mrzuty ...
@bejka82 tak supeeeeer, ze to je v poriadku ...vahu mate peknu , vidno ze jej chuti , deticky male su take zlate ked su take ,, lickate,, aj toho mojho by som najradsej stale za tie licka stipkala ....no hneva sa na to 😀 😝
@susanq 😀 super alarm 😀 sufle a spol uz riesim davno , len som leniva ich dacim ,, zamurovat,, 😀 aby sa do nich nedostal , ale asi sa daju kupit vselijake zabrany , ze ? len ta pec ma dost hneva , vsak si raz hlavu ugriluje 😀 je aj na trubu nieco ? TAK TI CHVALIM SIKOVNIKA , TERAZ MU NAFASUJ DACO FLISOVE , NECH JEDNYM VRZOM LESTI AJ DLAZKU , POKIAL NEMATE KOBERCE 😀 som si az teraz vsimla ze pisem velkym , to preto ze musim sa divat kde dobem do klaves a az potom po sebe citam , vsak neva , no nie ?
@gabika84 jeeeej kocica je uzasna , prijemnu dovolenku a este dake fotecky , nech mozne v dobrom zavidiet , uzi te si to 🙂
@bejka82 vsak ti tym naznacovala ze by si dala co to pod zub a ty ju do kupelne odvlecies 😀 my tiez chodime spinkat medzi 18-19 , este to neriesim , uvidime ako to bude neskor , ked bude viac vidno , ale uz budu aj väcsi , tak isto neskor potiahnu 😉
@mimikett gratulujeme 😉 je to sikulka , nas sice sedi uz davno a rovno , ale sam sa neposadi , iba ked sa ma coho zachytit , ako napriklad tycky v postielke , to sa uz aj sam postavi davnejsie , dokonca uz aj ruckuje okolo postielky , ale vobec sa neplazi ani nestvornozkuje 😝 teda plazit sa plazi ale ,, a la ,,husenicka 😀ritka dohora a predkom sa suchne vpred 😀zubky mame len 2 spodne , tak vy ste uz oproti nam hotovi krokodilcek 😀 je kraaaaaasna 😉
@krhlicka no cistota tiez nie je nasa parketa 😀 😀 😀 sa prezliekame niekolko x denne 😠 😀 ako maly cenkovec , som ho minule aj cvakla , podbradnik na krku , ale co z toho ked ho mal pretoceny na chrbte ako BATMAN 😀 😀 😀

bejka82
24. mar 2012

@krhlicka 🙂 🙂 ĎAKUJEME 😉
no tak na ten č.posun som aj ja zvedavá, ale aspoň sa nám to posunie na neskôr 🙂

bejka82
24. mar 2012

@mima1311 ja ju pusinkujem na tie moje šunčičky (nôžky) Bože až by som sa do nich zahrýzla 😀 😀 naša Chvála Bohu má rada pusinkovanie aj mojkanie, tak si to úžívam. Dúfam, že jej to dlho ostane. ale už chápem prečo ma stále rodičia cmučkali 😀 😀
vidíš to a ja taká krkavčia matka jej nedám nič papť z tej chladničky 😝
aj ja rátam s tým, že už bude vačšia a aj to spinkanie už bude iné, takže ja riešim veci vtedy keď to už príde aj je to treba riešiť 🙂

mima1311
24. mar 2012

@dadulajda to u vas uz tak teplo , ze iba v body ? ja este musim aj mikinu davat , sever je sever 😀 mne zas dnes si skoro krk vykrutil v stolicke na jedenie , bola som pri nom , tak som ho nepriputavala , lebo to je ako certik vrtke a naraz pozriem a uz mu trcala len hlava 😲 😲 😲 a on sa suchnul ritkou dopredu a zosuchol sa mi pod tacku na stolicka a kde ma byt prdelka , tam mal hlavu a spodok tela trcal dole spod tacky 😲 😲 😲 a on sa smiiiiiial 😲 😲 😲 a ja skoro revala ze ako ho vytiahnem , teda baby poviem vam , uz si oci aj na rit prilepim , som sa umordovala ky som ho vylovila hore 😝
ja mam v kociku tie pasy tiez o podlozku uchytene ale este ked som davala do kocika flisovy fusak , mal otvory na remene , bol vhodny do autosedacka , tak to bolo super , teraz budem musiet tiez nieco vymysliet , lebo sa predklana a pokusa sa vstat ...
@bejka82 dalsi oslavenec 😀 tak slecnu uz pomaly aj do kina mozes pustit 😀 moj jej bude robit doprovod 😀
@krhlicka ano , myslim si ze tak , ved oni pojdu ako su naprogramovane 🙂 co tam po case na hodinkach 😀 len ja pozeravam bez servitky , tak teraz uz veru moc z toho pri nom neuvidim , ked v to case este bude hore 😝

bejka82
24. mar 2012

@mima1311 ok, dohodnuté 😀 😀
presne to isté sa minule stalo mm 😝 tiež sa len na chvíľočku otočil a malá už bola pod pultíkom 😀 no odvtedy ju pripútava a víkend pred tým sme sa dušovali, že ju netreba pripútavať, však ona sa z tade nevyšmykne 😀 😀

mima1311
24. mar 2012

@bejka82 ja to iste 😀 tlostime sa navzajom , to je divadielko a on drzi ako hluchy dvere a az tak ad blaha chrci 😀 ma to rad zbojnik a teraz ma pri tejto teme napadlo , minule si sedim na sedacke , kukam po 100 rokoch telku 😀 😀 😀 a mladenec pri mne sa hral s opicou a naraz ti ju zdrapil , je cela chlpata len tvar ma gumovu s takym opicim ksichtom a jak sa ti na nu nalepil a cuca a cuca a este sa zacal na nej hupat vpred a vzad , som ostala v soku 😲 😀 raz sa chlapske geny neuzapru 😀 😀 😀

bejka82
24. mar 2012

@mima1311 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mima1311
24. mar 2012

@bejka82 😀 😀 😀 asi mu budem musiet urobit lekciu slusneho chovania , si myslim ze 7 mesiacov je fakt este trolinku skoro 😀 😀 😀
myslim ze teraz ju uz s nim do kina nepustis :O)

mima1311
24. mar 2012

@bejka82 skoda ze tu nejde pridat video 😀

bejka82
24. mar 2012

@mima1311 no však som nechcela písať 😀 ale keď prejde kurzom, tak už asi aj hej 😀 😀
moje krásne 🙂 🙂 🙂 🙂 no to by som zopár kuskov (videíí) aj ja sem dala 😎

mima1311
24. mar 2012

@bejka82 prehovorim mu do duse 😀 😝

mima1311
24. mar 2012

inac kocky , som aj zabudla napisat , uz tyzden sedim den aj noc na wc , len taka voda a pred dvoma dnami k tomu zimnica do par minut z nicoho nic a do hodiny po nej 40 stupnov , som myslela ze je so mnou koniec ,po dvoch paralenoch mi to kleslo na 39,2 a este rano som mala 38 ☹ ale uz vcera ok , len tie behacky stale pokracuju aj ked pomenej a hlavne krce v nruchu ....asi brusna chripka , ci ? nikto ini to nastastie nema , tak sa bojim az to ten malicky nedostane , som ako vypluta ...
Dnes ho boli deti vozit , aj som ho natrela ale prisli s nim a ma cele licka aj nostek cerveny 😠 ☹ hned som ho nahrubo natrelo indulonou , bojim sa ze ho to bude boliet , chrobacik moj maly , bol dnes taky uplakany , tak teraz neviem ci z toho , ci sa ho nieco chyta 😖 😖 😖

bejka82
24. mar 2012

@mima1311 jujha, to teraz aj to počasie, najhoršie na choroby a ešte aj nejaký vírus ževraj straší. akurát sused mi hovoril, že bol s vnučkou na pohot. 40.teploty+hnačky 😝 takže treba dávať pozor aby to detičky nechytili a aby si sa z toho čo najskôr dostala.
a to malý akože sa opálil alebo čo to?

mima1311
24. mar 2012

@bejka82 tak zrejme ta chripka , no este ze to len mna lizlo ...
neviem ti vobec , zrejme to bude mat opalene , uvidim ake to bude zajtra , tak ma to hneva , som sa s detmi uvadila , no tvrdia ze bol v tieni , no ver im , bola som rada ze ho na chvilu zobrali , keby sopm vedela , idem radsej ja ...ma to cervene , len nostek a licka , vypada to ako opalene , zajtra budem mudrejsia , co je na to dobre ? neviete niekto ? 😖

bejka82
24. mar 2012

dnes som bola na nákupoch pre malinkú. už som jej musela doplniť šatník na jar moje malinké sa už v tej teplej bunde potila 😝 no a volala som s mamou, že tam dolu je poriadne teplo ako píše ,,dadulajda,, tak som zvedavá ako to moja herečka zvládne, keď na veľkú noc ideme k rodičom 😝 😅 fúha až sa toho začínam báť, to bude zase cirkus pri zaspávaní, asi jej zoberiem plavky 😀

bejka82
24. mar 2012

@mima1311 jujha, no ale určite nechceli zle 🙂 a nabudúce už budú vedieť 😉 no to by som aj ja potrebovala vedieť čo je na to dobré 😕 neexistuje niečo také ako pantenol pre deti?

ikusa11
25. mar 2012

@mima1311 som sa nasmiala na tom prispevku o opici 😀 😀
a ako vyzera dnes tvaricka?nema to uz cervene?ja by so na to dala trosku kyslej smotany,to je hotovy zazrak,ale dnes to uz asi nebude treba.no najvyssi cas kupit poriadny faktor pre deti.a ja som si ked sa mala narodila kupila taku roletku ,pripne sa to na striesku a na babo nesvieti.no ale by ma nenadadlo,ze uz moze to slniecko tak pripiect.