Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
a uz aj 38,8 😒
@bejka82 iste nie naschval , no teraz je to slniecko zradne , uz hadam budu vediet .... 🙂
@ikusa11 😀 opiciak jeden 😀 ano ma to cervene ale uz nie tak ako vcera , ale vidno to ☹ a veru si stale skriabal tvar , asi ho to svrbi , natieram stale ci v zime ci v lete ale len takym detskym kremikom , uz bude faktor vysoky treba vytiahnut 😝 ved ja mam kocik kde sa da buda stiahnut dopredu , len to by som ho musela vozit ja , budem musiet deti zaucit , ono u nas je este dost veterno a teda vietor dost studeny ale je to klamlive , to slniecko predsa ma silu a zvlast na taku jemnu pokozticku 😢
tak dnes sme sa vramci prechadzky vybrali ze niekam na terasu , ale u nas este nic take sa neprovozuje 😖 , este mame sneh ojedinele , tak sme sli na pizzu , aj s nasim najmensim , no teda nebude to slusnak hrajuci formu 😎 , hotovy sialenec maly ....podskakoval v kociku ako capko , musela som ho vybrat , na rukach stahoval obrus , trieskal po stole , vykrikoval , tak sa skeril , ze az personal zozadu prisiel nakuknut , co to za hosta 😀 😀 😀 tak musel opät do kociara , tam ani vidiet lezat , posadzal sa, vyzuval boty a vyhadzoval ich von 😲 tak isto lietali von z kocika hracky a ten huronasky nasledny smiech , ked mu ich dcera uz oduto dvihala spät , no moje nervyyyyyyyy, dlho budem spominat 😀
No a prisiel taky roztatarteny , nebolo mu rady , okolo postielky pobehoval ako drak , skeril sa , podskakoval a ked som mu sla dat pyzamko , som ho div uviazat musela , nedal sa chytit , utekal mi ...sam sa prvy x posadil a to este na mäkkej posteli a dokonca uz aj lozenie a la husenicka sa zdokonaluje 😀 😀 😀
@ikusa11 no teda to uz dost vysoka teplota , zeby zubky , alebo prechladnutie ? ako je jej teraz ? princeznicka mala ...
@katka121 no teda , dalsia ....nestraste , moj bol tiez trosku rozhoruceny , ale to z vyskakovania , som mu sdnes tiez merala ale bolo to OK 37,2 v ritke , tak drzim palce baby az vam to prejde ....
@bejka82 a co pekne si kupila ?
@mima1311 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ty to je dobréééééé 😀 😀 😀 😀 😀 tak zase malinký nesklamal a dal svoju formu 😉
my sme dnes 1x sedeli na nočníku, ale zatial je to vo fáze spoznávania sa 🙂 celkom sa jej to videlo, len tam ešte nič nešlo ☹
a 1x sme boli aj na šmýkalke 😅 poobede už vyvádzala v byte, tak som ju zobrala von, pokukala po ihrisku a už nechcela byť v kočíku,tak som ju vybrala. to bolo radosti 😕 a dala som ju na šmýkalku, no neskutočne sa jej to videlo. chrústik môj malinký 🙂
@bejka82 no veru , som sa az zapotila , uz dlho zas nikam nepojdeme , budeme moct asi s nim len do prirody 😀 😀 😀 je daky ,, friscejsi ,, 😀 😀 😀 somk akurat vcera citala niekde ze okolo 10 mesiaca uz deticky cielene veci odhadzuju ....no hooooouby , my mame 7 a uz to okolo nas lieta na vsetky strany 😀 je to riadny divoch , da zabrat , ale je to moj poklad , by ho nedala za nic na svete 🙂 asi ako vsetky , ze ?
Jeeeeej tak uz mate za sebou aj detickovske radovanky ? supeeeeeer , verim ze sa jej pacilo 🙂
Nocnicek sa malemu nepaci , asi preto ze ma cerveny 😀 este po sestre 😀 vydrzal na nom 3 sekundy ani to mozno nie ....a dnes sa nam 2 x ,, vytrubil do postele ,, kym som mu chcela dat plienku tak zdrhol a uz bola fontanka a zas smiech na celu chalupu , snad to este robi naschval 😖 😀
@ikusa11 je , je , ono ked tak teraz na to spominam , aj ja sa musim pousmievat , na mieste cinu mi vsak moc do smiechu nebolo 😀som sa zapotila , aby som ho trochu udrzala , urcite si to zopakujeme az o daky mesiac , ci radsej aspon 5 😀
Ako malicka ? teplota ustupuje ? dala si jej nieco ?
@krhlicka dakujem 🙂
Kocky ako je to u vas s topanockami ? davate tym co este len sedkaju ponozticky , alebo capacky , ci uz stramandite v topanockach ? alebo len papucky ? asi su najlepsie tie stare ,, vysoke ,, ze ? zvlast ked sa uz pokusaju o prve krociky ...a na doma co davate ? dakujem
@mima1311 vyzera to na zubky, este vcera mala stale zvysenu teplotu, nechce spat, mrzuta je... no des, ale mam pocit, ze na obzore je piaty zubok, takze niet sa co divit.
Baby, naša Kajka škrípe zubami 😀 😀
@majjka1985 tak este ze su to teda len tie zubky ....a ziadne bacily 🙂
neni po tatovi 😀 inac aj nas maly nedavno normalne chrapal , pozerali sme telku potichucky a stale ostrim sluch zwe co to za zvuk a potom som dosla na to ze nas pracant tak zhlboka oddychuje 😀
Kocky moj maly teraz vstal od rana 😲 o 8 mej siel do postele a pred chvilou som ho z neho vybrala , to bol relaaaaaax 😝
@mima1311 Tak dufam, ze sa este nerozvinie nejaka ta viroza, lebo zacina soplit, ale to vraj tiez moze byt na zubky. No tato tiez skripe zubami a tak poriadne, takze ked zacnu dvaja, to budse duet 😀
S tym spankom TI zavidim, my sme od rana este ani oko nezavreli :-/
@mima1311 ten vas maly vie ako potesit rodinu 😀 zato nasa mala od piatku vstava v noci kazdu hodinu 🙄 @majjka1985 aj u nas idu zuby, ale asi z daleka, bo furt ich neni vidno 😉 stale trva stav 2 dolne jednotky.

mne sa dnes nelka zobudila podozrivo mrzuta,som jej pomerala teplotu a 38 😲 neviem,co to.