Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
caute kocky, tak dnesna poradna dopadla nasledovne: vaha: 9900 g, vyska 71,5... ehm, aj sa mi zdal nejaky tazky v poslednej dobe :D:D zuby este vobec, ani len zacervenane dasienka, takze moje didky si mohli v klude vydychnut :D a inak je vsetko fajn, akurat,. ze maly sa uz naucil chytat jedy, ten co dokaze vydat ake vreskoty, ze by ho mohli angazovat do nejakeho hororu ako vrieskajuce krovi :D
pripajam par fotiek z najnovsich aktivit nasho syna 😝 rodicia si z neho obcas potrebuju robit sprtouchlata, tak mu robime zle, o com svedci prva fotka :D:D
@majjka1985 aj nasa nelka skriiipe,ach jaj,tymi styroma zubami.a aj starsia simi,ale ta poriadne,ked to pocujem tak ani zaspat neviem,brrrrrrrrrrr
tak som dnes bola s nelkou u doktorky,tak ze zuby alebo 6choroba.teplotovala celu noc a rano mala zas38,8.tak len cely den na rukach.
@susanq mas krasneho fesaciska , ten kukuc , naaaaadherny je , modroooky , 😎 vahu teda chlapsku 😀 😀 😀 aspon mame svaliky narastu , vidim ze je tu viac poriadkumilovnych a zvedavych 😀
@ikusa11 no ved uvidis , ak zubky sa vytlacia , bolo to nimi , ak sa vysype tak 6 ta choroba , kolko uz teplotuje ? teplota byva tak 2-3 dni pri tej 6 tej chorobe , aj mna to napadlo , vsak som ti pisala , pokial sa ti vyhadze , uz bude vsetko OK , daj vediet a drzte sa , chudatko neni to nic prijemne ☹ moj ale veru v noci teplotu nemal , len tak jemnulinko zvysenu , cez den teplotoval ale bol praveze spavy , hlavne aby vela pila ....
@ikusa11 som myslela ze uz dlhsie , tak ak je to ta 6-ta , zajtra by jej to uz mohlo klesat tfuj-tfuj-tfuj drzim silno palce ...tiez mame vselijake topanocky , no a ako u vas , ohreju sa mu na nozkach ako kedy , ked si ich vsimne tak nanajvys 2-3 sekundy a ak je niecim inym zaujtaty tak dlhsie 😖 takze sa mu hodlam kupit klasicke tie vysoke snurovacie , dam mu ine snurky aspon 2 metrove a obtocim mu nimi nozku ako janosik nosil krpce poviazane 😀 😀 😀 inac to nevidim , jedine co neda dole je ta obuvponozka 😀
@mima1311 no v tych stolickach je to niekedy sranda, lebo aj moj sa zosuchne a musim ju celu rozoberat a potom zase napravit ho. 😀 inak najnovsie chce jest on sam, lyzickou,takze je cely ogebreny, no tak mu ten pultik davam az pod nos.no aj tak mu padne na nohy kolkokrat z nej. 😉
@susanq podareny je drobec. presne ako Patino pri niektorych aktivitach. vsade ich najdeme. 😅 a tie papuce...to rad obzera. pozeram ze mate krasnu vahu, maly mal pred par tyzdnami 9,5.fuch az sa desim terajsej poradne. kolko mi zahlasi. 😅 je to co nosit, ze? uz sa tesim ked bude chodit 😉
ahojte,chcem sa opýtať,tých čo máte 7mesačné bábetka,či Vám postoja trošku na nožkach,dakujem..lebo moja nevydrži ani chvilku
@susanq no hotový fešák 🙂 krásna váha, mamka môže zadarmo posilovať 😀
@nena62 ahoj, moja už chvíľočku postojí ale nenechávam ju. len keď ju držím, tak vtedy to zvyknem vyskúšať. a u nás to vyzerá, tak že skôr bude chodiť ako štvornožkovať 😅 😅 😅 😅 😅 (no aj to bude mať po tatovi 😝 ešteže aspoň ten spodok má po mamine 😀 😀 )
@ikusa11 joooj, ešte to stále neustúpilo ☹ držím palce aby to čo najskôr prešlo 😉 naozaj to vyzerá asi na tú 6 chorobu...
@dadulajda moj este nepyta sam , teda pyta 😀 , ale mama sa robi slepa , hlucha , ze to nevidi 😝 to by vyzeralo , ved je ako cunik , len ked ho ja krmim 😀 ale uz sa stalo zopar x ze sme ani podbradnik nepotrebovali , to je tak pri kazdom 1 krmeni z 10 tich ....
@ikusa11 jasnacka , mozem aj kupit a poslat 😀 😀 😀 pokial mas kludnejsiu , stacia aj metrove 😀
@nena62 ano , od siestich mesiacoch 🙂 , teraz uz chodi okolo postielky , sam sa postavi , pusta sa chodit , ale moj starsi syn este v 10 mesiacoch vobec nesedel , takze to je individualne , dcera v 9 mesiacoch uz chodila , tak tento najmladsi bude zrejme tiez ...neboj , ked pride jej cas , bude stat aj vsetko ostatne 😉
@ikusa11 ak stála teplotuje môžeš striedať lieky na báze paralenu a nurofenu.... t.j. ak dáš Panadol sirup a další môžeš až po 8 hodinách a stane sa, že teplota vyskočí napr. po piatich hodinách - môžeš dať Nurofen - tieto dva lieky pôsobia na úplne inej báze takže sa môžu prestriedavať...... tak mi to radila doktorka ........ pri malom so to tak raz musela urobiť a bolo to super - nemusela som dávať zábaly.....
@nena62 ani moja vôbec - a ani ju to neláka takže nenútim..... ani na brušku sa jej moc nepáči.... doktorka povedala že ak je iná motorika v poriadku netreba sa tým zaťažovať - ono to príde.....
@susanq krásny silný chlapček.... máš čo robiť maminka ....
@gabika84 musí vám tam byť super kočky 🙂 tíško závidím 🙂 malá poslúcha? ocino sa z nej musí vytešovať jedna radosť 🙂 tak vám teda prajem krásnu plavbu 🙂 a čakáme na ďalšie fotky 🙂
baby,tak je tu treti teplotovy den,v noci mala 39,2 a neklesala ani po polhodke,tak sme opat sprchovali.a ked je to ta 6choroba to sa kedy vysype?a kedy to potom zmizne?
babulky, dakujeme za krasne povzbudive slova chvaly 🙂 tiez sme na nasho maleho patricne hrdi... stale rozmyslame, ze po kom je taky zlaty 😝 😝 😝
@krhlicka : fiiiha, no tak ty tusim vedies :D po mesiaci mala urcite dala aspon pol kila, takze vy uz ste sa prehupli do kategorie dvojcifernych :D este ze nas nema potrebu sa vobec nosit na rukach, aj ked ho chceme pomojkat, tak sa nacahuje kade tade a robi take vypady, ze ho radsej dame na zem, lebo to je uz aj tazko udrzat :D ale myslim, ze slecna Dorotka sa velmi rada nosi, ze? tak to prijmi moju uprimnu a hlboku sustrast... respektive nech ju prijme tvoj chrbat a krize! uf uf, ani si to neviem predstavit... a co mala? nejake pokroky?
@krhlicka fiha peknu vahu mate aj vy. a vitaj v klube 9-kilovych 😀 ked mal Pato 5, hovorila som si,ze ako 7 kiloveho ho uz nosit nebudem,lebo nevladzem.A mal sedem.Potom ze ked bude mat 9, tak nebudem.a nosim ho.teraz si hovorim,ze ho nebudem, ked bude mat 12,ale uz vidim ako to dopadne 😅 uz by nemusel tak rychlo priberat.
inak moj maly toho ani vela nezje za den.Ked som citala,co pojedia vase deticky,tak kukuc 😕 rano je mlieko a potom nic nechce za cele dobedie.nemozem donho dostat vobec caj.ked je hladny,tak mu dam zase nieco poriadne-prikrm,alebo kasu a v tekutinam sa ani nedostaneme.neviem kedy mu ho mam teda nanutit. 😒 ked sa mi o 3 zobudi,nic nechce,len prikrm o 5.a to naposledy jedol obed o pol 1.to mi pride malo.
baby co je to ta 6-ta choroba? ja som nevzdelana.. 😅
@ikusa11 my sme tiez prekonali 6-tu chorobu, z nicoho nic mal tri dni teplotu okolo 38,5,nedala sa vobec zrazit, len na chvilu a po troch dnoch sa cely vysypal. Mal na celom tele, dalsie tri dni cervene bodky, ale teplotu uz nemal...Po troch dnoch, zmizli aj cervene bodky a bolo po chorobe 🙄
Tiez som si myslela, ci to nie su zuby, ale ked sa nedala teplota zrazit, tak sme boli aj u dr., a nakoniec to bola 6ch...prajem, nech uz mate po...
Inak mne dr. vravela, ze je to virusove ochorenie, velmi casto sa vyskytuje najma na jar 😝
@dadulajda : fiiiha, no maly teda nie je velky jedak... to Danko by asi zozral aj nasho psa, keby mohol 😝 😝 😝 rano mliecko, potom ovocie len taky fukot 150, potom o hodinu a pol mlieko pri zaspavani, potom o 12stej obed, zvycajne medzi 150-200, sice teraz je to menej, odkedy som mu prestala mixovat a davam mu len tak roztlacene a kedze nema cim hryzt, tak ho nebavi to zut naprazdno :D potom o hodinu a pol mlieko pri zaspavani, o tretej cely jogurt zbasti, no a potom o pol siestej 150 kase... a to medzi tym vypije asi tak 3 dc vodicky cez den... a ze preco ma takmer desat kilo... asi nabehneme na dietku :D:D ale aj napriek tomu, ze ma desat kg, tak vobec neposobi tucne... je taky sumerny, dokonca ani brusenko nema nejake velke, a ani faldicky... tak ma asi tazke kosti... ved ja sa na to vyhovaram cely zivot, ze nie, ja nie som tucna, ja mam tazke kosti, preto vela vazim :D:D
babulky, co mate chore deticky, drzte sa... tiez som o tej siestej chorobe este nepocula, urcite to tazko prezivate.

@majjka1985 ano , byvaju aj sopliky niekedy pri zubkoch , drzim palce az to prejde bez zbytocnych komplikacii 🙂 no a spanok , jeeeeeejda , musis byt unavena ☹
@krhlicka no potiahol fesak naporiadok , bodaj by to bolo zvykom 😀 😀 😀 v noci bol hore raz na cajik , clovek je potom upne inak funkcny ked sa vyspi 😉 a vy takto zle spavate stale , ci len vynimka ...a dva ,, spodare,, mame aj my 😀 obzeram vrch , ci co zazriem a kde nic , tu nic 😀