icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

mima1311
28. mar 2012

dnesne upratovanie 😠

krhlicka
28. mar 2012

@katka121 ahoj, ja som mala pocit, ze davam malej vela papat..... a to davam menej ako ty 😀 nesledujem kolko ml coho zje, ci vypije. Ponukam jej a ak chce tak pije, ci papa, ak nechce, sarmantne otoci prec hlavicku.
Teraz sme u dedkovcov a ti ju teda ponukaju papanim az az, tiez pocuvam...ved jej daj, ako pozera chudatecko 😝 Na obed som jej pripravila zeleninkovu kasu a tu hviezda nechala tak, lebo zuzlala vsetko mozne pred tym a samozrejme zapijala materskym mlieckom. Inak Katka mas moj velky velky obdiv, ze kojis Hanku dalej, aj napriek praci, vsetko sa da, ak sa chce. Drzte sa kocky a vela zdravia zelam 🙂

bejka82
28. mar 2012

@mima1311 no jasne vidno, že je poriadku milovný chlap 😀 😀 😀

mima1311
28. mar 2012

@bejka82 😠 😀 vsak mame nezaskodi ked sa ohne 😀 😀 😀 ak nezabudnem , hodim foto ako vyzera izba po jeho ,, najazde,, doteraz som nikdy necvakla , vzdy sa rozbehnem upratovat , tak ak nezabudnem , budes mat zazitok 😀 😀 😀

bejka82
28. mar 2012

@mima1311 juuuuj už sa teším 😀 😀 😉 už sa asi opakujem ale ja ho fakt žeriem 😀 😅

susanq
29. mar 2012

@mima1311 : no tvoj maly je fakt neskutocne sidlo :D strasne je rozkosny... mne vcera nas maly trosku poupratoval kniznicu, vyberal si svoje buduce citanie a tak sa mu zapacilo, ze z anglicko-slovenskeho slovnika si vytrhol jednu stranu, ze si ju vezme :D ze by nastartovana kariera tlmocnika/prekladatela? 😝 😝 😝

inak je strasne zlaty, cestuje po celom byte, je tichucko, rozprava sa sam so sebou a este ho to bavi :D takze ziadne nejake stresy, jedine, co nemozem v jeho blizkosti robit, je zehlit, pretoze zehliacou doskou tak megluje, ze by ju mal za chvilku na hlave, no a oprane pradlo sa uz musi susit bud na balkone, pretoze najradsej lezie pod susiak a tiez nim megluje... nechapem, kde sa v nom berie tolko sily... ze by nastartovana kariera Supermana? :D:D:D

mima1311
29. mar 2012

@bejka82 do IP hod adresu , ja to uz inak nevidim , len ako aspon tyzdnove prazdniny ....uzijes si 😀
@susanq diky 🙂 no vidim ze tu budeme mat noveho mudrlanta , tvoj rube vysoko , vraj anglicke slovniky 😀 to uz je iny level , nas pod tym stolom studoval prvacke pisanky na ZS 😀 😀 😀
zehlit by som veru odvahu nemala ani ja , to by som musela byt ako chobotnica , jedmou zehlit , druhou drzat dosku a tretou minimalne osuvat tigra pusteneho z klietky 😝 🙂 ..na susiak je tiez vytazeny , pomasha mi pri nom neskutocne , ja vesiam a on stahuje , takze som vdacna za Oskara ze uz svieti a vesiam na balkone 😅

Inac ako vzdy , idem s novinkou , maly objavil ZASUVKU 😖 elektricku samoska , mame ju pri posteli a jak si pcha do nej prstiky ocucane , tak , to boly jedyyyyyyked ho mama s hrozou v ociach a postavenymi vlasmi schytila prec 😠 , viem ze sme mali doma tie koliecka na vsuvanie , no kto ich najde ? sa stazujem rano svokre a ona ze vsak ,, ocino,, to robil tiez , on vsak miesto prstov strkal klinec 😲 ....este ze mam dokaz po kom je 😝

dadulajda
29. mar 2012

@krhlicka neboj do leta tu postavu urcite s tymi nasimi zavaziami vysportujeme. ja som mala na stehnach uz aj svalovku,, ked som bola cele dni vonku minuly tyzden.akoze svalovka z kocika? to som co za omacku! 😀 😝
@susanq no teeeda ten ti toho poje oproti mojmu ovela viac. Ja netusim preco teda tak pribera.uz som aj rozmyslala,ci nema nahodou daco so stihnou zlazou..ale nechcem zase hladat diagnozy.Len s nou mame problemy v rodine,tak asi preistotu pojdem na vysetrenie aj s nim 😒 a inak vobec mu nevidno ze ma skoro 10kg.krasny chlapcek to je. 🙂
@mima1311 zasuvky objavil aj nas lezun, tak som isla kupit tie krytky.no a pozeram..v jednom baleni 5ks. hm...zobrala som hned dve!! 😅

Baby zistila som ze mam uchylne dieta na snurky. 😀 ked ho fotim, nacahuje sa za snurkou od fotaku, ked mam mikinu, na kapucni mi snurky furt zuzle,na hniezde mu trcia snurky v postielke,tie hned najde...cele mi ho rozmontoval,sak co... 🙄 kable o tom ani nehovorim...tie miluje!!! 😠 cez vikend bol asi taky zufaly,ze nevidi snurocku, ze mi zacal na kraji tahat pokrovec a trha mi z neho normalne riadky!! zosaliem z neho co vsetko este budem musiet schovat? 😖

nena62
29. mar 2012

@dadulajda ahoj,môžem sa opýtať,pozerám,že aj tebe babo pribera,my mae ten isty problem,aj nam brali krv,či nema dačo so štitnou žlazou,ale ma to dobre,ale museli sme sa objednať na vyšetrenie na endokrinologiu,tak uvidime...

mima1311
29. mar 2012

@dadulajda
@nena62 a kolko vam vazia ?

nena62
29. mar 2012

@mima1311 moja má 11,60

mima1311
29. mar 2012

@nena62 a kolko ma , tiez je nasa augustova ? kedy sa narodila ...no to teda fakt vela , mas teda co nosit a aku ma vysku ? vypada aj taka baculka , ci to na nej nepoznat , a ako to je s prikrmami ? kojis este ? ono v tom moze mat vela veci prsty ...suseda iba dlllllho kojila urcite pol roka vylucne a tiez mala malu veliku a tazku , teraz je to normalne chude dievcatko ....na endokrinologiu idete do ZA ku dr . Kyskovej ? tiez sme tam boli ....

nena62
29. mar 2012

@mima1311 ano ku Kyškovej...narodila sa 10.8.2011...nekojím,nemala som mlieko vôbec...a čo sa týka príkrmov,dokrmujem minimálne....inak sme len na mlieku...a vypadá ako bacuľka ma na brušku riadne sadielko...

mima1311
29. mar 2012

@nena62 a tvoja dr . co hovori ? chodis kde s nou ? si priamo z cadce ? rodila si v cadci ? mozno sme sa tam aj stretli : 🙂 ja som bola v porodnici od 12.8 🙂 je to dobra odbornicka , neboj zisti pricinu 😉 ...drzim palce az to dobre dopadne , mozno je aj Ok a len sa viac na nu nabaluje , kolko ti vypije jednu davku mliecka ? narodila sa aka velka ? vypytujem sa , nemas nic zobrazene 🙂 moj sa narodil velky a aj vela priberal do tych 3 mesiacov , potom akoby utal , bol mesiac co nepribral vobec a teraz je este stale v pohybe , tak sa na neho nelepi a praveze spapa on velmi vela si myslim , ked citam co spapkaju ine deticky ....

mima1311
29. mar 2012

@nena62 inac ani ja som nekojila , len chvilu dokojovala , uz s porodnice sme sli s bebou ...ake mliecko pije ? lebo niektore su vraj viac priberacie ....neskusala si ho zmenit ?

nena62
29. mar 2012

@mima1311 áno,rodila som v Čadci,možno sme sa stretli 🙂 ked sa narodila mala 3150g a 51cm....mliečko pije 180....ďakujem,snád to dobre dopadne,objednala nás až o dva mesiace ,,a mliečko máme hami..menili sme už veľa mliečok...

mima1311
29. mar 2012

@nena62 drzim palce , inak je to ake babo ? pokojne ? ona ked zacne chodit a sa viac hybat , uz to tak hore nepojde , uvidis ... 🙂
no vidis kde sa ludia vsade mozu stretnut 😀 lezala si na oddeleni kde boli baba na izbe , ci ti nosili ? ja som bola hned na prvej izbe od babätiek , na dvojizbe , kym som porodila , som bola na opacnej strane ....tych 180 je v norme a papa ti aj v noci ?

nena62
29. mar 2012

@mima1311 pokojná je až moc 🙂 ja som ležala najprv na jiske,lebo som mala cisársky a potom na oddeleni,kde boli babetka izba čislo 4 🙂 a ano v noci papa.

mima1311
29. mar 2012

@nena62 no tak preto , nema kde spalit , pockaj az sa rozhybe , to bude postavicka 😉 a v noci by sa nedala ,, osalit,,cajikom ?
ja si uz izbu nepamätam 😀 na cisla som magor , viem iba svoje rodne a telefonne 😀 😀 😀 tak sme sa mozno aj pri jedeni stretli , si tam isto aspon do pondelka bola ....drzim palce az vam to dobre dopadne 🙂

nena62
29. mar 2012

@mima1311 ja som v nedeľu odchádzala...a koho si mala pri pôrode?a ďakujeme za podporu,snád to moj tučko vybehá

mima1311
29. mar 2012

@nena62 dr. Rehaka , tak ja som bola od piatku a az on sa ma ujal v nedelu a prepichol mi vodu na obed , maly bol na svete do pol hodky , takto som sa trapila tri dni a stale nic , neotvarala som sa , mala som robeny krcok a zrejme mi ho riadne zaleptali , ani vyvolavacky mi ho neotvorili , bolesti kazde 2 minuty a kde nic tu nic ... 😖 tak sme sa teda nevideli naisto 😀 ,, o nic si neprisla ,, 😀 ja som bola do porodu na opacnej strane ....

nena62
29. mar 2012

@mima1311 aj ja ale len jeden deň...tiež nevedeli,čo so mnou 🙂

mima1311
29. mar 2012

@nena62 hlavne ze to dobre vsetko dopadlo a mame zdrave deturence 😉 ...a ides si to este zopakovat ? kolke to je , prve ? ja uz veru nie .....skoncila som 😀

nena62
29. mar 2012

@mima1311 ja mám dve a stačilo...🙂) sama ich vychovávam tak mám dosť....pozerám,že ty máš tri detičky 🙂

bejka82
29. mar 2012

@mima1311 si si istá? aj manžel skončil???? 😀 😀 😀 ešte jednu takú čerticu ako je malý Jakubko a je to do páru 😉

mima1311
29. mar 2012

@nena62 hej 3 , citim sa aspon na 10 😀 daju zabrat mrsky ....tiez som chcela len dve , som nikdy nemyslela ze budem mat viac , ani som uz nechcela , bol parik a bolo to akurat 😉 , starosti aj tak neuuuuuurekom , len mm si zmyslel a nepytal sa 😠 tazko som si zvykala veru , kym som sa stotoznila s tym a zacala sa tesit ....no a prisli sme on , bol to zamlcany potrat ....strasne ma to vzalo , som si to vycitala ze preto ze som ho nechcela a to boli depky , tohoto najmensieho sme ,, urobili,, do mesiaca 😝 , aj ked kazali pockat aspon pol roka a KLOP -KLOP-KLOP vyplatilo sa 😀 😀 😀

nena62
29. mar 2012

@mima1311 jej tak super 🙂

mima1311
29. mar 2012

@bejka82 no popravde sem tam mam tik , ze by sa mu este segra hodila , predsa tito dvaja su uz pubosi 😀 no ale veru si netrufam , malo by to byt duracel 2 a som v haji 😀 😀 😀 uz teraz sa plazim s poslednych sil 😀 😀 😀

mima1311
29. mar 2012

u nas znova napadol sneh 😠 😠 😠 😠 😠 😠 kolko tych smailov tu mozem dat ? 😖 😖 😖 😖

ikusa11
29. mar 2012

caute baby,tak sa mi nelka vcera vysypala,teplotu uz nema,ale je druhy den tak strasne umrmcana,uplakana,nervozna,joj 😖 ona je celkovo taky mraukos ale tak teraz,,,,mna normalne hlava z nej boli.taka je nespokojna,aj cez den uz skripe zubami,nervaci sa pri jedle,pri hrani,nevydrzi 3minuty sa zabavit sama,dnes som s nou utekala z prechadzky domov,lebo sa jej nepacilo a potom doma este nedaj boze sa ukludnit,taky cirkus,az tak skrieka z hrdla najnovsie,no hrozny usi drasajuci zvuk .ja od nedele uz mam dost,ja som hotova. 😢