Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
@katka121 ahoj, ja som mala pocit, ze davam malej vela papat..... a to davam menej ako ty 😀 nesledujem kolko ml coho zje, ci vypije. Ponukam jej a ak chce tak pije, ci papa, ak nechce, sarmantne otoci prec hlavicku.
Teraz sme u dedkovcov a ti ju teda ponukaju papanim az az, tiez pocuvam...ved jej daj, ako pozera chudatecko 😝 Na obed som jej pripravila zeleninkovu kasu a tu hviezda nechala tak, lebo zuzlala vsetko mozne pred tym a samozrejme zapijala materskym mlieckom. Inak Katka mas moj velky velky obdiv, ze kojis Hanku dalej, aj napriek praci, vsetko sa da, ak sa chce. Drzte sa kocky a vela zdravia zelam 🙂
@mima1311 : no tvoj maly je fakt neskutocne sidlo :D strasne je rozkosny... mne vcera nas maly trosku poupratoval kniznicu, vyberal si svoje buduce citanie a tak sa mu zapacilo, ze z anglicko-slovenskeho slovnika si vytrhol jednu stranu, ze si ju vezme :D ze by nastartovana kariera tlmocnika/prekladatela? 😝 😝 😝
inak je strasne zlaty, cestuje po celom byte, je tichucko, rozprava sa sam so sebou a este ho to bavi :D takze ziadne nejake stresy, jedine, co nemozem v jeho blizkosti robit, je zehlit, pretoze zehliacou doskou tak megluje, ze by ju mal za chvilku na hlave, no a oprane pradlo sa uz musi susit bud na balkone, pretoze najradsej lezie pod susiak a tiez nim megluje... nechapem, kde sa v nom berie tolko sily... ze by nastartovana kariera Supermana? :D:D:D
@bejka82 do IP hod adresu , ja to uz inak nevidim , len ako aspon tyzdnove prazdniny ....uzijes si 😀
@susanq diky 🙂 no vidim ze tu budeme mat noveho mudrlanta , tvoj rube vysoko , vraj anglicke slovniky 😀 to uz je iny level , nas pod tym stolom studoval prvacke pisanky na ZS 😀 😀 😀
zehlit by som veru odvahu nemala ani ja , to by som musela byt ako chobotnica , jedmou zehlit , druhou drzat dosku a tretou minimalne osuvat tigra pusteneho z klietky 😝 🙂 ..na susiak je tiez vytazeny , pomasha mi pri nom neskutocne , ja vesiam a on stahuje , takze som vdacna za Oskara ze uz svieti a vesiam na balkone 😅
Inac ako vzdy , idem s novinkou , maly objavil ZASUVKU 😖 elektricku samoska , mame ju pri posteli a jak si pcha do nej prstiky ocucane , tak , to boly jedyyyyyyked ho mama s hrozou v ociach a postavenymi vlasmi schytila prec 😠 , viem ze sme mali doma tie koliecka na vsuvanie , no kto ich najde ? sa stazujem rano svokre a ona ze vsak ,, ocino,, to robil tiez , on vsak miesto prstov strkal klinec 😲 ....este ze mam dokaz po kom je 😝
@krhlicka neboj do leta tu postavu urcite s tymi nasimi zavaziami vysportujeme. ja som mala na stehnach uz aj svalovku,, ked som bola cele dni vonku minuly tyzden.akoze svalovka z kocika? to som co za omacku! 😀 😝
@susanq no teeeda ten ti toho poje oproti mojmu ovela viac. Ja netusim preco teda tak pribera.uz som aj rozmyslala,ci nema nahodou daco so stihnou zlazou..ale nechcem zase hladat diagnozy.Len s nou mame problemy v rodine,tak asi preistotu pojdem na vysetrenie aj s nim 😒 a inak vobec mu nevidno ze ma skoro 10kg.krasny chlapcek to je. 🙂
@mima1311 zasuvky objavil aj nas lezun, tak som isla kupit tie krytky.no a pozeram..v jednom baleni 5ks. hm...zobrala som hned dve!! 😅
Baby zistila som ze mam uchylne dieta na snurky. 😀 ked ho fotim, nacahuje sa za snurkou od fotaku, ked mam mikinu, na kapucni mi snurky furt zuzle,na hniezde mu trcia snurky v postielke,tie hned najde...cele mi ho rozmontoval,sak co... 🙄 kable o tom ani nehovorim...tie miluje!!! 😠 cez vikend bol asi taky zufaly,ze nevidi snurocku, ze mi zacal na kraji tahat pokrovec a trha mi z neho normalne riadky!! zosaliem z neho co vsetko este budem musiet schovat? 😖
@nena62 a kolko ma , tiez je nasa augustova ? kedy sa narodila ...no to teda fakt vela , mas teda co nosit a aku ma vysku ? vypada aj taka baculka , ci to na nej nepoznat , a ako to je s prikrmami ? kojis este ? ono v tom moze mat vela veci prsty ...suseda iba dlllllho kojila urcite pol roka vylucne a tiez mala malu veliku a tazku , teraz je to normalne chude dievcatko ....na endokrinologiu idete do ZA ku dr . Kyskovej ? tiez sme tam boli ....
@nena62 a tvoja dr . co hovori ? chodis kde s nou ? si priamo z cadce ? rodila si v cadci ? mozno sme sa tam aj stretli : 🙂 ja som bola v porodnici od 12.8 🙂 je to dobra odbornicka , neboj zisti pricinu 😉 ...drzim palce az to dobre dopadne , mozno je aj Ok a len sa viac na nu nabaluje , kolko ti vypije jednu davku mliecka ? narodila sa aka velka ? vypytujem sa , nemas nic zobrazene 🙂 moj sa narodil velky a aj vela priberal do tych 3 mesiacov , potom akoby utal , bol mesiac co nepribral vobec a teraz je este stale v pohybe , tak sa na neho nelepi a praveze spapa on velmi vela si myslim , ked citam co spapkaju ine deticky ....
@nena62 drzim palce , inak je to ake babo ? pokojne ? ona ked zacne chodit a sa viac hybat , uz to tak hore nepojde , uvidis ... 🙂
no vidis kde sa ludia vsade mozu stretnut 😀 lezala si na oddeleni kde boli baba na izbe , ci ti nosili ? ja som bola hned na prvej izbe od babätiek , na dvojizbe , kym som porodila , som bola na opacnej strane ....tych 180 je v norme a papa ti aj v noci ?
@nena62 no tak preto , nema kde spalit , pockaj az sa rozhybe , to bude postavicka 😉 a v noci by sa nedala ,, osalit,,cajikom ?
ja si uz izbu nepamätam 😀 na cisla som magor , viem iba svoje rodne a telefonne 😀 😀 😀 tak sme sa mozno aj pri jedeni stretli , si tam isto aspon do pondelka bola ....drzim palce az vam to dobre dopadne 🙂
@nena62 dr. Rehaka , tak ja som bola od piatku a az on sa ma ujal v nedelu a prepichol mi vodu na obed , maly bol na svete do pol hodky , takto som sa trapila tri dni a stale nic , neotvarala som sa , mala som robeny krcok a zrejme mi ho riadne zaleptali , ani vyvolavacky mi ho neotvorili , bolesti kazde 2 minuty a kde nic tu nic ... 😖 tak sme sa teda nevideli naisto 😀 ,, o nic si neprisla ,, 😀 ja som bola do porodu na opacnej strane ....
@nena62 hej 3 , citim sa aspon na 10 😀 daju zabrat mrsky ....tiez som chcela len dve , som nikdy nemyslela ze budem mat viac , ani som uz nechcela , bol parik a bolo to akurat 😉 , starosti aj tak neuuuuuurekom , len mm si zmyslel a nepytal sa 😠 tazko som si zvykala veru , kym som sa stotoznila s tym a zacala sa tesit ....no a prisli sme on , bol to zamlcany potrat ....strasne ma to vzalo , som si to vycitala ze preto ze som ho nechcela a to boli depky , tohoto najmensieho sme ,, urobili,, do mesiaca 😝 , aj ked kazali pockat aspon pol roka a KLOP -KLOP-KLOP vyplatilo sa 😀 😀 😀
u nas znova napadol sneh 😠 😠 😠 😠 😠 😠 kolko tych smailov tu mozem dat ? 😖 😖 😖 😖
caute baby,tak sa mi nelka vcera vysypala,teplotu uz nema,ale je druhy den tak strasne umrmcana,uplakana,nervozna,joj 😖 ona je celkovo taky mraukos ale tak teraz,,,,mna normalne hlava z nej boli.taka je nespokojna,aj cez den uz skripe zubami,nervaci sa pri jedle,pri hrani,nevydrzi 3minuty sa zabavit sama,dnes som s nou utekala z prechadzky domov,lebo sa jej nepacilo a potom doma este nedaj boze sa ukludnit,taky cirkus,az tak skrieka z hrdla najnovsie,no hrozny usi drasajuci zvuk .ja od nedele uz mam dost,ja som hotova. 😢

dnesne upratovanie 😠