icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

bejka82
31. mar 2012

@mima1311 ty brďo 😅 tak to máš super, že ti prespinkal celú noc 🙂 naša pre zmenu bola hore vkuse. 2x som už poslala mm to som už nevládala ani vyliezť z postele. a to je najlepšie, keď obidvaja počujeme že si mrční alebo už začína plakať a čakáme ktorý z nás vylezie 😀 to sme ale rodičia, čo 😅 😝
mne sa minule zobudila len 2x ale to bol už problém s polienkou, všeeeetko bolo precikané 😅 tak som rozmýšlala, že jej dám na noc pampersku ale bojím sa lebo od toho mala ekzém tak neviem čo mám robiť.... 😝
tu u nás neskutočne fúka ☹ tak som si povedala,že naučím malú spinkať vnútri, šupla som ju do vaku dala do postielky, fľašku a čuduj sa svetu decko nezaspalo 😀 😀 😀 bosorka jedna vrešťala ako by ju z kože drali, a keď som ju vybrala zbadala otca tak sa začala tak nahlas smiať 😝 (akoby si povedala, že,, hihi aj tak som vyhrala,, 😀) a keď som ju obliekala do kočíka ani nemukla, sme sa s mm smiali že radšej je ticho lebo vie že buď kočík alebo postielka 😀 😀 😀 😀 Bože mňa z nej raz trafí šľak.... 🙂

ikusa11
31. mar 2012

@bejka82 😀 😀 podarena.a osalit by sa nedala,ze poobliekat,do koca a na balkon alebo k otvorenemu oknu?ci sa najskor musi popozerat,co sa deje vonku a tak zaspi?

mima1311
31. mar 2012

@bejka82 neboj , netrafi , bude aj horsie 😝 😀 ani nevrav ako fuci , akoby sa certi zenili , tiez sme vonku neboli , sice mam ,, dobre tazisko,, ale aj tak mi lepilo , ze co keby ma nadvihlo 😀 😀 😀
ja som zvedava na dnesnu noc , klop - klop bodaj by bola aspon ako tato ....a vas trapia zubky , ci co sa slecne nepaci ? ono je ten spanok taky zvlastny , raz lepsi , dakedy horsi , moj mm sa tiez maskuje , ako hlboko spi , ked maly place 😠 , no rastie vam herecka , tak si zvykajte 😀
a ty davas na noc latkovu ? a z ktorej sa ti vysypala , ci z kazdej jednorazovky ?

bejka82
31. mar 2012

@ikusa11 😀 😀 😀 z toho sme už vyrástli 😀 😀 😀 fungovalo to kým bola zima, keď som otvorila okno ovalila ju zimka a spinkala ale ako sa trošku oteplilo, tak sme skončili. maminka môže točiť kilometre vonku, či prší,sneží,fúka,či svieti slniečko 😀 😀 no čo s ňou narobím...
@mima1311 dík za podporu 😅 😅 no mňa aj otočilo zopár x s kočíkom 😀 😀 😀
neviem čo to je, či tie zúbky, alebo či ju svrbia tie fliačky ale neškrabe sa 😅 no a dnes som jej opať skúsila dať tie predsnídavky (jogurtík alebo čo to je) no a vyhádzala sa mi , takže zase nič. radšej tomu dáme pokoj ☹
dávam tie Babylove z dm, ale celú noc nevydržia. a vyhodila sa mi z pampersiek.chceli sme to najlepšie no a takto sme dopali 😝

bejka82
31. mar 2012

@ikusa11 a zabudla som, nemáme balkon takže tam je problém. tam by mi spinkala ☹

mima1311
31. mar 2012

@bejka82 myslis vyzivu ? presnidavku ovocnu vo flastickach ? zaujimave , zeby taka silna alergia ? tak radsej nepokusaj , skoda ju trapit , bolo by asi dobre ju otestovat , nie ? nenavrhovala vam to dr ? ci je este na to malinka ? mne sa zda ze som s dcerou bola , este ked bola malicka ...chudatko , vytrpi si a vy s nou , viem co je to za pluhatstvo 😖 neskusala si tie zelene tescove ? tie su vyborne , teda aspon nam sedia , mojmu zas vobec nepasovali vlhcene utierky , vzdy bol po nich vyzraty 😢 ako ich nepouzivam , tak este zapareninu nemal , skusali smne dva x dat a opakovane a zakazdym nu to narobilo galibu ...

bejka82
31. mar 2012

@mima1311 nie, to sú také tie jogurtíky nie výživky a sú aj ochutené. su v takých teglikoch po 4ks balené.tiež kupujem v dm ale aj v lekárni to je. Dr. nám povedala, že do 3 rokov to môže aj vyrásť, no ale uvidíme čo to bude do 1.r 😝 dúfam, že vš.bude ok. ja som chcela aby jej spravili vyšetrenie ale že aby sme počkali. ale aspoň by som vedela, že na čo je a netrápila by som ju. no ale asi je ešte maličká, tak do toho 1.r počkám. to už by teoreticky mala papať skoro všetko. tak uvidíme. 🙂

mima1311
31. mar 2012

@bejka82 no uz viem, ktore 🙂 ale tie sme veru neskusali , ficime na obycajnych presnidavkach aj jogurtoch , posmakuje si 😀 on by ale tak rovno nami jedol , sme mali minule halusky , dal mu mm skusit este take neochutene , ze ako sa oblizoval 😀 uz sa neviem dockat kedy bude moct jest s nami a nebudem musiet chystat na viac x ....od zajtra planujem zahajit dietu ...NUTNE JU POTREBUJEM 😖 😖 😖 tak budem musiwet sebe zvlast varit , malemu zvlast a zvysku familie zase ine ....moje nervyyyyyyyyy 😝

bejka82
31. mar 2012

@mima1311 to myslíš tie normálne výživky napr.ovko? a aj jogurtíky aké napríklad. myslíš, že by som jej mohla skúsiť ´taký jogurtík?

mima1311
31. mar 2012

@bejka82 ano , OVKO , COOP , HELLO su rozne , jogurtik vysokotucny smotanovy , vraj je dobry zvolensky , aj u nas je taky svrcinovsky , zalezi odkial si , banovecky , co maju aspon 10 % tuku , vraj v tescu su aj dake 15 % musim pozriet , vraj je to dobre na rozvoj , ze telicko takyto tuk potrebuje ....ja aj robievam domaci , uz som mu dala aj ochuteny , lepsi je biely alebo don pridaj ovocie ktore papka , moj ma na prvom mieste banan 😀

bejka82
31. mar 2012

@mima1311 juj no musím skúsiť tie výživky, pretože mi v poslednej dobe začala odmietať ovocie a to ho zboˇžňovala 😅 a tie výživky neobsahujú veľa cukru? musím poštudovať.. 😕 a tie jogurtíky môžem, keď má nábeh na alergiu? to asi by som sa mala poradiť s dr, nie?

vanilashot
31. mar 2012

naša malá má prehľad o všetkých zľavách :D

vanilashot
31. mar 2012

a takto sme trávili minulý krásny víkend vonku pri vodičke 🙂

dadulajda
31. mar 2012

@mima1311 alergia na jablko?? 😕 a to co sa im po nom stalo.
@katka121 dakujeme. no dufam vy budete uz v poriadku ked je mala vyhadzana. 😉 neska sa mi to zdalo uz lepsie.nemal teplotu,no sopli stale.ani spat nevie, hned sa budi.noc bola zase des,tak som zvedava tu dnesnu..kazdych 45min staaale hore, to som sa nestihla ani ulozit,uz hulakal. 🙄 a ja som ten teplomer videla v porodnici, no myslela som ze je to len nejaka blba novinka...takze odporucas? no pojdem zajtra do mesta tak kupim.ja som teraz mala za 8 e!!!!! 😠 od Harmatan ci jak..a keby najdem papiere,idem ho aj reklamovat. 😠
@krhlicka no to si dobra.a jaky mas kocik?? lebo ten moj uz vrzga, hrka a skripe...cely dobabarany. 😅 ten uz asi nepredam... 😀 😀

mima1311
31. mar 2012

@dadulajda praveze nic , to im zistila na alergologii z krvy 😠
@vanilashot je kraaaaasna 😉

dadulajda
31. mar 2012

@mima1311 @bejka82 odporucam fakt tie zvolenske a ten banovecky!!!!mnam mnam mnam mnaaaam...hmmmm 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 mne to maly srotuje jedna radost.ja teda niesom za aktivie.To je podla mna pre zensku,co sedi cely den v kancli za pc a nehybu sa jej creva,tak jej netravi..chlap sa vyprdi hocikde..toho to nestve 😝 to moj nazor. 🙂 ale maly ma rad aj obyc biely.od coop alebo tak a do toho mu dam vlocky.alebo ssusene marhule.predtym ich necham chvilinku vo vode,nech zmaknu a papa v poho. Inak to je jedine co nemixujem-kedze sme este bezzubi. 😒

vanilashot
31. mar 2012

@mima1311 ďakujem, je to taká buchtička maminkina 🙂 neskutočne sa v poslednej dobe na mňa naviazala....nedaj bože, aby si ju vzal niekto cudzí.....hneď spustíme plač a len sa mi na ruky driape 🙂 opička moja 🙂

bejka82
31. mar 2012

@dadulajda sušené ovocíčko?? žeby sme mohli dávať?

dadulajda
31. mar 2012

@mima1311 a prestala si im ho davat? ci nie.nechapem..nepocula som zeby jablka obsahovali nejaky alergen. 😒
@bejka82 no jasne! ak mas Bukyho ma recepty sa super musli. 😉

dadulajda
1. apr 2012

VSETKYM PRAJEME KRASNE NEDELNE RANKO!!! MYYY SMEEEE UUUUUUZ 😀 😀 OSEMMESACNIIIIIII 😀 😀 (fuch ale to zletelo)

yashmin
1. apr 2012

@dadulajda gratulujem 😀

yashmin
1. apr 2012

@dadulajda inak krasne foto u koho si davala mrnusa fotit?

mima1311
1. apr 2012

@dadulajda nie , neprestala 😝 nic im nebolo , vraj to je detska alergia z ktorej deti vyrastu ....

VSETKO NAJLEPSIE PATINKO 🙂 😉 a nech ta maminka poslucha 😝 😀
Kraaaasne fotecky , aj ja som chcela take umelecke , len v okoli takeho foto nemame ☹

ikusa11
1. apr 2012

@dadulajda zlatusik.vsak si tie fotecky ty robila?dobre tipujem?

katka121
1. apr 2012

@dadulajda vsetko najlepšie, krásny chlapček ......

katka121
1. apr 2012

Poslušne hlásim, že sa nám podarili zredukovať spotrebu plienočiek na polovicu - ráno sa malá zobudí a začne byť nervózna - nechce pustiť kým neni na šerbli.... tam sa hneď vyciká a usmieva sa - spokojná so svojím výkonom, niekedy pridá aj poklad..... potom cez deň začne hovoriť E E E a to je signál - šup na šerblík a je to..... pokakanú plienku sme už 3 dni neprebalovali...... po spánočku ju tiež dávam na šerblík.... takže paráda....

mima1311
1. apr 2012

@katka121 tedaaaaaa 😲 aka sikovnica SUPEEEEEER , 😉 treba odmenu 😀 ....ja som skusila mojho posadit raz a bol tam asi zhruba 3 sekundy ....to bude tazky orech 😝

Kocice , dnes po prichode do obyvacky ma cakal takyto pohlad , 😲 som len odbehla si zobrat tanier s obedom , dovtedy sa maly hral na zemi ,, skladal puzzle ,, 😀 😀 😀 a o chvilu mi uz ,, corknul , 😝 mobil 😀

mima1311
1. apr 2012

este jedna ,, na zasmiatie ,, 😀 a druha radostna , dostali sme takuto velku krabicu plnu veciciek 🙂

ikusa11
1. apr 2012

@katka121 tak to je parada,sikovna bambula 🙂

ikusa11
1. apr 2012

@mima1311 ten je zlaty..a pri tom stole ako stoji,uz ako taky rocny chlapcek 🙂