Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
@mima1311 spievankovo som malej pustila, lebo tiez som o tom pocula..tak ze skusim..no pozerat sa na to vydrzala asi 2 minuty 😒 tak som sa par pesniciek naucila a ja som jej to potom spievala a tancovali sme a ukazovali vsetko tak ako na dvd, no a to sa jej straaasne paci..cela vysmiata 😀 len ja mam potom dost, je to ako aerobic aj s 8 kilovym nakladom 😝
@mima1311 vidis tak z bazariku to je dobra volba...ja to asi tiez budem musiet kupit, predpokladam ze ked trosku podrastie tak uz ju to bude bavit, a urcite lepsie na toto sa pozerat a pri tom si spievat a zatancovat ako pozerat dake rozpravky a len sediet na zadku 😝 aj ked som si vedoma ze ani tomu sa nevyhnem 🙂
@mima1311 😀 ja uz mam toto obdobie seknutych krizov nastastie za sebou 🙂 vtedy som tiez netancovala, ani na ruky velmi nebrala. vcera som si akurat povedala ze uz musim zo sebou nieco robit, tak ze idem cvicit 🙂 a ja hrdinka som si hned zumbu pustila 😝 no po 5minutach som skoro nedychala..az mi zle prislo 😲 tak som to zas odlozila na neskor 🙂
@lujzabb ze ako ta chapem ? 😀 ja som s krizami mala problem 1 x a to pred skoro 13 timi rokmi a teraz po tomto porode uz treti x som bola paralizovana 😝 no co , mladost aj zdravie v prdeli a do dochodku daleko 😝 😀 tak sa musim sanovat , no nie ? tak tiez len tak opatrne , zumbu mam doma asi 5.6 dvd , som cvicila raz ked som ho dostala a potom som ostala teho na rizikovom , odvtedy nan sada prach 😉 sem tam ho ofuuuukam , ale to ,, vsjo,, my teraz robi problem sa vystverat na poschodie a malym na rukach + taska , som vtedy v stave par minut pred kolapsom ... 😀
baby tak dnes som bola s malou prvykrat na pieskovisku...a uspesne 🙂 strasne sa jej pacilo, sedela tam a sypala si piesok na kolienka 🙂 samozrejme aj chcela ochutnat, ale vacsinou som stihla zachytit rucku tesne pred ustami, no a asi dvakrat som nestihla...tak mala par zrniek piesku v ustach, ale nevadi, dala som jej zapit vodou 😅 potom ho uz na moje prekvapenie nepapala 🙂 samozrejme sa hrala s cudzimi hrackami aj ked som jej nabalila vedierko s prislusenstvom 🙂no tak sa krasne vyhrala ze ked sme prisli domov hned zalomila a krasne spinka 🙂to ma na tom asi tesi najviac 😀
@bejka82 -no rychle naučiť malu loziť a stretneme sa v PP-preteky lezunov.Idete?Naša sa síce ešte len teraz naučila ale budeme trenovať,tak ak manžel bude mať čas tak pôjdeme.🙂
@bejka82 -ešte som sa chcela spytať u vas pri PP je to detske centrum Fun Ville už ste tam boli?
@katarina6 Ahoj Katka, na tej fotke to ma capacky. Normalne topanky poriadne este ani doma nemame - jedny take tenisky hej,ale tie su jej este tak o 1 cm velke. Doma ju nechavam nech beha na boso- teda len v protismykovych ponozkach - vraj je to tak najlepsie, aby deticky nemali ploche nozicky. No, ale budem sa musiet poponahlat a kupit jej nejake crievicky, lebo uz aj vonku sa hrabe kde tade behat za ruky, vyvoj nezastavim 😉 . Druhe babatko planujeme az ked bude mat Nini tych 5-6 rokov, nech mi potom aj trosku pomoze 😅 . Teraz si to veru neviem predstavit- akurat sa dostala do takeho obdobia, ze sa od nej nemozem vzdialit ani na meter a hned sa zacne jedovat, dotapka sa za mnou a pyta sa na ruky - takze mame tuliace sa a pestujuce sa obdobie 😵 A k tomu velky problem zaspat. Ak sme niekde mimo domu, nezaspi ani ked uz je maximalne unavena. Takze ja som zamestnana na 100%
@schaja babulky su neskutocne zlate....
@natalitimk 🙂 jasné, že ideme 🙂 síce ešte nelezieme, ale budem tam fandiť detičkám a učiť sa 😀 alebo ju dám loziť dozadu, to jej ide bravúrne 😀 😀
škoda že ešte nelezie aj ja som sa na to už veľmi tešila aj keď som ešte nemala bambulku 😅
@natalitimk 😕 o takom niečom ani neviem, idem si to preveriť 😉
daj vedieť, keď prídete do PP 🙂
@natalitimk už som to našla 🙂 vyzerá to super, ani som o tom nevedela 😅 no určite sa tam pôjdem pozrieť
@bejka82 nasa sa plazi do zadu🙂 zacuva pod sedacku a potom pisti, aby sme ju ratovali. Tam si chodi slecna zuzlat kabliky 🙄
@mima1311 @lujzabb @ikusa11 baby dajte rohliky pred krpcov alebo nejake ine mnamky a pojdu ako strely 😀
nasa je cela diva po rohliku - nenarocne dieta 😉
zato Belly, ta uz je ina gurmanka @gabika84 opeka spekaciky, potom je brokolica na vlasoch a kadekde, len nie v puske....milena je 😀
@bejka82 ja sa uz tiez tesim , uvidim co sa mu dovtedy bude pacit , na com bude ficat 😀 a taku mu upeciem 😉 zatial by to asi bola torta vo forme ,, ovladaca ,, je za nim total sialeny 😀
@krhlicka uz som pisala , ak sa rozhodneme a pojdeme , jedine s ovladacom , tak potom uz ti ostatni ani chodit nemusia , bude v cieli skor ako odstartuju 😝 😀 my pripada ako bycek v arene , ked pred nim mavas cervenymi trenirkami 😀
@ikusa11 a co je prva cena ? 😀
prave pozeram stranku kde su podmienky na tie preteky lezunov no a je tam tento formular: http://www.pretekylezunov.sk/registracny-formul...
to sa akoze musim prihlasit takto zavazne? to ja veru nechcem..neviem ci to vobec stihnem, lebo mne akurat o tretej poobede spi.
@mima1311 Najrýchlejšie batoľa v každom centre a jeho rodičia získajú víkendový pobyt v Hoteli SOBOTA v Poprade v hodnote 200 €, najrýchlejšie batoľa zo všetkých centier získa týždňový pobyt s polpenziou v Hoteli SOBOTA v hodnote 600 € a elektrické autíčko Mercedes-Benz. Každý pretekár bude odmenený malým darčekom.
@krhlicka tak dokonca este ,, rackuje ,, ? moje zlateeee usilovne 😀 hm , hm , hm , no veru to by sme tu u nas s takym farom ,, struhali riadnu formu ,, 😝 to by mal lepsie faro ako mm , ci by neziarlil ....a augustove kocice by sli ako prve na radu , ved to by mu uz zavidel kazdy , ze ma take garde 😉 😉 😉

@ikusa11 u nas su preteky lezunov 13.5. no ja by som aj isla, moja lezie ako strela, lenze ked bude v neznamom prostredi a okolo kopec ludi 😒 ...no neviem neviem ci by sa vobec pohla...