icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

lujzabb
5. máj 2012

@ikusa11 u nas su preteky lezunov 13.5. no ja by som aj isla, moja lezie ako strela, lenze ked bude v neznamom prostredi a okolo kopec ludi 😒 ...no neviem neviem ci by sa vobec pohla...

lujzabb
5. máj 2012

@mima1311 spievankovo som malej pustila, lebo tiez som o tom pocula..tak ze skusim..no pozerat sa na to vydrzala asi 2 minuty 😒 tak som sa par pesniciek naucila a ja som jej to potom spievala a tancovali sme a ukazovali vsetko tak ako na dvd, no a to sa jej straaasne paci..cela vysmiata 😀 len ja mam potom dost, je to ako aerobic aj s 8 kilovym nakladom 😝

mima1311
5. máj 2012

@lujzabb a kde si kupovala a cena ? dakujem , maly ma rad pesnicky , mozno by ho to chytilo 🙂

lujzabb
5. máj 2012

@mima1311 ja som to nekupovala...u sestry to videla.takze neviem ani cenu, ale popytam sa ked s nou budem

lujzabb
5. máj 2012

@mima1311 prvykrat to videla u nej...potom som este doma raz skusila z youtube, ale tam samozrejme neni cele dvd len zopar pesniciek...no ale stacilo aby som sa to naucila a potom jej to sama spievam 🙂

mima1311
5. máj 2012

@lujzabb ano , aj my sme pozerali na nete 😀 tak som chcela kupit , no pozerala som cenu a 1+2 vide tak na 20 eur , co si v ziadnom pripade nemozem dovolit ☹ tak ci nie je niekde aj lacnejsie , ale tu som pozerala teraz bazarik a tam maju po 1 ecku , 😀

lujzabb
5. máj 2012

@mima1311 vidis tak z bazariku to je dobra volba...ja to asi tiez budem musiet kupit, predpokladam ze ked trosku podrastie tak uz ju to bude bavit, a urcite lepsie na toto sa pozerat a pri tom si spievat a zatancovat ako pozerat dake rozpravky a len sediet na zadku 😝 aj ked som si vedoma ze ani tomu sa nevyhnem 🙂

mima1311
5. máj 2012

@lujzabb no to to to 😠 hybat zadkom by mi trebalo , ale co ked su krize v pr..li a teda nosit ho a este tancovat sa neodvazim 😝 ked ho nesiem tak len tak zlahucka ,, piaaaanko,,, aby ma neseklo 😝

lujzabb
5. máj 2012

@mima1311 😀 ja uz mam toto obdobie seknutych krizov nastastie za sebou 🙂 vtedy som tiez netancovala, ani na ruky velmi nebrala. vcera som si akurat povedala ze uz musim zo sebou nieco robit, tak ze idem cvicit 🙂 a ja hrdinka som si hned zumbu pustila 😝 no po 5minutach som skoro nedychala..az mi zle prislo 😲 tak som to zas odlozila na neskor 🙂

mima1311
5. máj 2012

@lujzabb ze ako ta chapem ? 😀 ja som s krizami mala problem 1 x a to pred skoro 13 timi rokmi a teraz po tomto porode uz treti x som bola paralizovana 😝 no co , mladost aj zdravie v prdeli a do dochodku daleko 😝 😀 tak sa musim sanovat , no nie ? tak tiez len tak opatrne , zumbu mam doma asi 5.6 dvd , som cvicila raz ked som ho dostala a potom som ostala teho na rizikovom , odvtedy nan sada prach 😉 sem tam ho ofuuuukam , ale to ,, vsjo,, my teraz robi problem sa vystverat na poschodie a malym na rukach + taska , som vtedy v stave par minut pred kolapsom ... 😀

lujzabb
5. máj 2012

baby tak dnes som bola s malou prvykrat na pieskovisku...a uspesne 🙂 strasne sa jej pacilo, sedela tam a sypala si piesok na kolienka 🙂 samozrejme aj chcela ochutnat, ale vacsinou som stihla zachytit rucku tesne pred ustami, no a asi dvakrat som nestihla...tak mala par zrniek piesku v ustach, ale nevadi, dala som jej zapit vodou 😅 potom ho uz na moje prekvapenie nepapala 🙂 samozrejme sa hrala s cudzimi hrackami aj ked som jej nabalila vedierko s prislusenstvom 🙂no tak sa krasne vyhrala ze ked sme prisli domov hned zalomila a krasne spinka 🙂to ma na tom asi tesi najviac 😀

natalitimk
5. máj 2012

@bejka82 -no rychle naučiť malu loziť a stretneme sa v PP-preteky lezunov.Idete?Naša sa síce ešte len teraz naučila ale budeme trenovať,tak ak manžel bude mať čas tak pôjdeme.🙂

natalitimk
5. máj 2012

@bejka82 -ešte som sa chcela spytať u vas pri PP je to detske centrum Fun Ville už ste tam boli?

mimikett
5. máj 2012

@katarina6 Ahoj Katka, na tej fotke to ma capacky. Normalne topanky poriadne este ani doma nemame - jedny take tenisky hej,ale tie su jej este tak o 1 cm velke. Doma ju nechavam nech beha na boso- teda len v protismykovych ponozkach - vraj je to tak najlepsie, aby deticky nemali ploche nozicky. No, ale budem sa musiet poponahlat a kupit jej nejake crievicky, lebo uz aj vonku sa hrabe kde tade behat za ruky, vyvoj nezastavim 😉 . Druhe babatko planujeme az ked bude mat Nini tych 5-6 rokov, nech mi potom aj trosku pomoze 😅 . Teraz si to veru neviem predstavit- akurat sa dostala do takeho obdobia, ze sa od nej nemozem vzdialit ani na meter a hned sa zacne jedovat, dotapka sa za mnou a pyta sa na ruky - takze mame tuliace sa a pestujuce sa obdobie 😵 A k tomu velky problem zaspat. Ak sme niekde mimo domu, nezaspi ani ked uz je maximalne unavena. Takze ja som zamestnana na 100%

@schaja babulky su neskutocne zlate....

mimikett
5. máj 2012

@mima1311 len vyzera, ze je taka dlha. Poradna pred dvomi tyzdnami 71,5 cm - Ninik je stihlucka, tak mozno preto posobi dlhsie 😉

@lujzabb
@mima1311 baby, ja si tiez hovorim, ze zacnem uz cvicit, no moja kondicka nie je ani na bode mrazu - mam pocit, ze klesla este dalej a uz ju ani nechytim 😀

ikusa11
5. máj 2012

@mima1311 tak to sa oplati na tu akciu aj vycestovat,ak je taky rychly 🙂 prva cena je zaujmava 😉

bejka82
5. máj 2012

@natalitimk 🙂 jasné, že ideme 🙂 síce ešte nelezieme, ale budem tam fandiť detičkám a učiť sa 😀 alebo ju dám loziť dozadu, to jej ide bravúrne 😀 😀
škoda že ešte nelezie aj ja som sa na to už veľmi tešila aj keď som ešte nemala bambulku 😅
@natalitimk 😕 o takom niečom ani neviem, idem si to preveriť 😉
daj vedieť, keď prídete do PP 🙂

bejka82
5. máj 2012

@natalitimk už som to našla 🙂 vyzerá to super, ani som o tom nevedela 😅 no určite sa tam pôjdem pozrieť

bejka82
5. máj 2012

zopár fotečiek pre inšpiráciu na oslavu 1.rôčika 😀
asi je ešte na to skoro, ale ja sa už tak teším na tú oslavu, že mi už z toho šiši a už hľadám darčeky 😅

krhlicka
5. máj 2012

@bejka82 nasa sa plazi do zadu🙂 zacuva pod sedacku a potom pisti, aby sme ju ratovali. Tam si chodi slecna zuzlat kabliky 🙄
@mima1311 @lujzabb @ikusa11 baby dajte rohliky pred krpcov alebo nejake ine mnamky a pojdu ako strely 😀
nasa je cela diva po rohliku - nenarocne dieta 😉
zato Belly, ta uz je ina gurmanka @gabika84 opeka spekaciky, potom je brokolica na vlasoch a kadekde, len nie v puske....milena je 😀

mima1311
5. máj 2012

@bejka82 ja sa uz tiez tesim , uvidim co sa mu dovtedy bude pacit , na com bude ficat 😀 a taku mu upeciem 😉 zatial by to asi bola torta vo forme ,, ovladaca ,, je za nim total sialeny 😀

@krhlicka uz som pisala , ak sa rozhodneme a pojdeme , jedine s ovladacom , tak potom uz ti ostatni ani chodit nemusia , bude v cieli skor ako odstartuju 😝 😀 my pripada ako bycek v arene , ked pred nim mavas cervenymi trenirkami 😀

@ikusa11 a co je prva cena ? 😀

krhlicka
5. máj 2012

@mima1311 jasne, tak si davajte pozor, aby ovladac nedopadol tak ako moja mys na PC...vcera som ju malej pozicala na hranie a volajako prestala fungovat 😕 esteze mam nahradnu 😉

lujzabb
5. máj 2012

prave pozeram stranku kde su podmienky na tie preteky lezunov no a je tam tento formular: http://www.pretekylezunov.sk/registracny-formul...
to sa akoze musim prihlasit takto zavazne? to ja veru nechcem..neviem ci to vobec stihnem, lebo mne akurat o tretej poobede spi.

lujzabb
5. máj 2012

@mima1311 Najrýchlejšie batoľa v každom centre a jeho rodičia získajú víkendový pobyt v Hoteli SOBOTA v Poprade v hodnote 200 €, najrýchlejšie batoľa zo všetkých centier získa týždňový pobyt s polpenziou v Hoteli SOBOTA v hodnote 600 € a elektrické autíčko Mercedes-Benz. Každý pretekár bude odmenený malým darčekom.

mima1311
5. máj 2012

@krhlicka no mi vrav , nam uz ,, zrusil,, cele domace kino , uz ho mame doma len ako ,, imidzovku,, a utieram z neho prach 😖 uz ani neskrtne 😖
@lujzabb no to auticko by stalo zato 😲 😎 😀 skoda ze je to taka dialka 😠

krhlicka
5. máj 2012

@lujzabb jej super, prave som to isla hladat, vdaka 🙂 inak dobre....ten pobyt v Hoteli SObota...zeby krpec bez rodicov? 😀 pozrela som si aj nejake videa, milene to je velmi. Ale my sa nekvalifikujeme, kedze sme plazici 😝

mima1311
5. máj 2012

@krhlicka ved plaziace by dostalo este odmenu navyse, keby ze rozhodujem JA , ved to ma riadne stazene 😀

krhlicka
5. máj 2012

@mima1311 zlatusik 🙂 a este k tomu dozadu sa plaziace, co ti poviem. Ten vas maly opiciak, to je iny pohybovy macher!ten si uz fujazdi kade tade, vsak on by to mohol aj vyhrat. POtom zvezie nase krasky na tom paradnom auticku 🙂

ikusa11
5. máj 2012

@lujzabb ale nie zavezne,ved ja som nas prihlasila uz pred dvoma tyzdnami,uz som dufala,ze sa rozlezie a nic,iba sa plazi, ritku vystrkuje a nozky podsuva.myslim ze som niekde citala,ze sa da zaregistrovat aj rovno na mieste. 😉 ,

mima1311
5. máj 2012

@krhlicka tak dokonca este ,, rackuje ,, ? moje zlateeee usilovne 😀 hm , hm , hm , no veru to by sme tu u nas s takym farom ,, struhali riadnu formu ,, 😝 to by mal lepsie faro ako mm , ci by neziarlil ....a augustove kocice by sli ako prve na radu , ved to by mu uz zavidel kazdy , ze ma take garde 😉 😉 😉