icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

mima1311
7. máj 2012

@krhlicka mojaaaa , keby ze mna trapi 10 kg , tak ani neriesim , teda len tak sa sem tam postazujem , moja suchotinka 😉 ja ruuuubem omnoho vyssie ...co so mnou ked som tapa blba , viem ako na to a nie sa donutit , ale uz MUSIM , pojdem segre na svadbu a nebudem tam ako vorvan ...ma saty 44 , tak sa do nich do jesene musim vtrepat , aj keby ze ich budem musiet nadsit 😀 😀 😀

mima1311
7. máj 2012

@vanilashot povedz jej ze mas znameho dobreho ocneho lekara , ze jej vybavis priepustku na prednostne vysetrenie ....ked ZLE VIDIIIIIIIIII 😝 😀

gabika84
7. máj 2012

@krhlicka u nas presne to iste. od stvrt na osem kedy zaspala, do stvrt na 10 bola 3x hore! ☹ z toho som 2x kojila (o 8mej a potom znovu o pol 9tej) skusala som dudel, potom som ho namocila do medu, na chvilu sa ukludnila, ale len co som sa zdvihla z postele, znovu zacala mrncat, suchat si oci, vytrhavat dudel...) nic nezabera, len cica. keby ju neprilozim, tak zacne revat jak tur! uz som si aj povedala, ze zajtra ju necham vyplakat.. uz neviem, co s nou..

gabika84
7. máj 2012

asi vdaka tomu, ze som uz 9 mesiacov nespala viac ako 3 hodiny vkuse, som na tom s vahou opacne. som 7 kg v minuse. dnes som sa vazila, mam 55,5 kg. tolko som mala na vystupnej prehliadke u mojho pediatra 😝 len to som mala 19 rokov...

mima1311
7. máj 2012

@gabika84 no vidis , na kazdeho to posobi opacne , ja som praveze priberala ked som sa nevyspala ,,telo setrilo energiu ,, tak sa obalovalo , samoska coko mi dodavala energiu , silu ....teraz ked sa uz relativne vyspim ,, maly vstava 1 x za noc ,, tak uz cakam na zlepsenie , no len ked to teraz pojde horsie , kedze na ,, lepsie,, pre mna sladke , sa lahko zvyka ...
to ze aka vaha 😲som mala viac na ZDS -ke 😠...darmo , mam tazke kosti 😀 😀 😀

ale teraz uz vazne , babenky co vas malicky - malicke stale cuckaju , tak toto vam teda nezavidim , mne ked sa maly preberie 2 x , tak uz reku ,, ako zle spal,, a rano sa driapem z postele po styroch , co oci rozlepit nemozem . Maly ked bol maly 😀 vstaval pred pol 5 a to som si uz zvykla , teraz vstavam o pol 7 -mej a som ako po praci v kamenolome ...

krhlicka
7. máj 2012

@gabika84 vcera som si povedala to iste a vydrzala som az 1 minutu 😉ocuj vsak podla tvojej teorie by som ja musela byt aka stihla!aaaale nebyt vecerneho zrania, tak som na tom rovnako...co cez den zameskam, bo pri malej nestiham, to dobieham vecer 😒

gabika84
7. máj 2012

@krhlicka to ja tiez, neboj. vedie hlavne cokina, ovocie, pukance, cierne pivo, resp. ribizlak 😀

bejka82
8. máj 2012

pomoooooc, moja herečka si dnes zmyslela že bude od 4h hore 😝 takže sme museli vynechať aj dnešné plávanie (čo sa zač. o 7.h) pretože samozrejme o tom čase už chce spať. no a ako ináč samozrejme že nie vnútri ale vonku v kočíku 😝 😝 😝 pomoooooooooooooooc už o 6:45 som ju uspávala vonku, teraz spí pri otv. okne 😅 To snáď nie je možné, že mi dieťa nechce zaspať vnútri, a pritom je unavené až-až 😕 ?!!!!! aj včera, lialo o dušu no moje dieťa nie a nie zaspať (už som sa jej prosíkala, že ja s tebou budem chodiť von stále, len aby spinkala dnu keď je škaredo), pch kecy do vetra ona aj tak po svojom 😝 😝 tak mama aspoň narastie 😅 samozrejme mm nezabudol dodať aby som nezabudla po kom má povahu (jasné že po mne) tvrdohlavec jeden 🙂 😉

natalitimk
8. máj 2012

@krhlicka -no ja to isté,cez den nestihačka tak večer ked deturence spia tak mamina vymeta chladničku... 😀 😀 aj som si povedala že už začnem behať 😵 (mna cvičenie v izbe alebo posilke deprimuje 😒 )ale moja prisavka mi to nechce dovoliť. 😖 tak ešte počkam 🙂 .A čo sa tyka nočneho spania tak doteraz som vstavala tak 2,3x za noc. 😒 Teraz každe 2hod. 😖 a tak nervozne ťaha ,doslova mi cicu naťahuje 😠 že už som jej povedala že sa jej to vrati 😖

natalitimk
8. máj 2012

@bejka82 -no a naša zas naopak,vonku pospi tak max. pol hod.V nedeľu sme boli v zoo,jaj to bolo kukučkovania 🙂 som myslela že z kočiara vyskočí 😀 cely den sme boli vonku takže spala 3x po pol hod. a ten rev v aute ked sme išli domov 😢 😢 😢 som vravela že tento rok dovolenka tak max. 30km od domova.čož v našom pripade je tak max. zoo 😉 no čo už aspon ušetrime. 😉 😉

ikusa11
8. máj 2012

@bejka82 jemine,moja zlata,to fakt si bola tak skoro vonku?a to ju uspis a ides domov teda?

ikusa11
8. máj 2012

@natalitimk ze dovolenka v zoo 😀 😀 😀 😀

ikusa11
8. máj 2012

no tak baby sme boli pozriet tie preteky lezunov,to bolo zlate...ako tam oteckovia a mamky nosili ovladace,nabijacku na mobil a pod.my sme sa ale nezucastnili,kedze nelka neliezla.to bolo predvcerom.no a vcera nelka konecne vyrazila vpred.prejde mi cez celu izbu,ja sa tak tesiiiiim.

ikusa11
8. máj 2012

@gabika84 takze bude damska jazda?tak to bude super chata 😉 .my sme tak boli tri mamicky este pri starsej simi,ked mala 11mesiacov,to bola super dovolenka,na 5dni sme bolichodili sme na bazeny,ihrisko,vecer ked deti zaspali pivko,grilovacka.doteraz na to vsetky spominame.len to uspavanie vecer bolo o drzku,my sme boli dve mamicky spolu na izbe.hlavne aby vam pocasie vyslo,uzite si to. 😉

mima1311
8. máj 2012

@ikusa11 no vidiiiiis ? tak potrebovala kuknut ako sa to robi :O) 😀 takze aj ine deticky ficia na ovladacoch ? 😀 😀 😀 😀 😀 😀

bejka82
8. máj 2012

@ikusa11 🙂 ano, ráno chodím tak že ju vonku uspím a doma už mám otvorené okńo aby bolo v izbe chladnejšie a po 10min. s ňou idem dnu 😝 😅
no dnes mi spala zakaždým len 45 min. ale vydržala potom byť norm.hore, tak som to veľmi neriešila.

vy na tom plávaní ste sa potápali po akom čase? pretože mi vo štvrtok ideme posledný krát a zatiaľ nič a že vraj ich potopia len tak napoli 😅 😕 nerozumiem tomu. to 100% preto aby mamičky išli na ďalší kurz, no s prepáčením pr.... na to. ako bolo super, atď. ale som si myslela že nám aj nejaké cviki a tak poukazujú. čiže nám to veľa nedalo. bolo fajn, sme si počlupkali ale to s Ňou budem chodiť do bazéna a to bude to isté 😅 😅

vanilashot
8. máj 2012

naša žubrienka bola dnes na kofole 🙂

bejka82
8. máj 2012

zlatučká herečka 🙂 tak dole bolo zase pekne, 😎 tu som malej dávala dnes vetrovečku až ku večeru sa vyčasilo 😅

mima1311
8. máj 2012

@bejka82 presne , aj nas bol dnes doobeda vo vetrovke a poobede v hrubej mikine , strasne su vykyvy , aj toto moze vplyvat zle na tie nase zlaticka 😖
@vanilashot a stiahla cely polliter ? 😀 😀 😀

mima1311
8. máj 2012

No u nas sa to vecerne ,, rozculovanie sa ,, pri zaspavani zacina menit na pravidlo , vcera teda aj noc nic moc 😖 , od polnoci sme boli v posteli ,, s maloletym ,, 😀 😀 😀 tak snad dnes bude lepsie a vstavali sme o 4.30 😠 , mm sa podujal a prebral stafetu a ja som este valala sunky v posteli ...
To moje chudatenko tak prehana , dokonca dnes prvy x pretiekla aj plienka 😲 , pozeram , pozeram a ten 4 - ty zub nie a nie von , uz to len tak visi ....nemozeme sa ho dockat , snad bude potom par dni lepsie ...
Ako pisala @bejka82 u nas poriadna zima 😠 chcem ,,Oskaraaaaaa,, nech uz zahreje a pridavam foto nasho ,, daaaablika ,, 😝

tintus
8. máj 2012

@krhlicka
@mimikett
@gabika84 Baby aj ja som rada ze pocujem, ze niekto je taky vycuciavany ako ja 😖 To kojenie je v pohode ale ked heeeeeeeeeeerecka nie a nie zacat papat aj nieco ine 😖 Uz som rezignovala na vsetky tie kasicky a prikrmy. Uvarim pre nas nieco dietnejsie a ked chuti aj malej tak si da zo dve lyzicky 😝 No ale dnes ma veeeeeeeeeeelmi potesila na veceru zjedla prvy krat celu kasu co som spravila. Kupila som v Terne taku ryzovu bio kasu nemliecnu co je rychlo hotova roztlacila bananik a papala normalne. Som z toho este teraz mimo 😲

@vanilashot
@krhlicka Aj ja som sa nastvala na tu moju vahu ale aj s travenim som mala po tehotenstve problemy a mne velmi pomohlo ked som zacala na ranajky papat ovsene vlocky s jogurtom namiesto chleba so salamou 😅 No a pochvalim sa ze cez post som si odoprela sladke a ked som videla ako idu kila same dole tak som to vydrzala skoro 2 mesiace 😎 A teraz mi je vsetko velke ale nestazujem sa 😀
U nas sa uz tiez konecne mamuje 🙂 Mama zajde za roh a uz je mama mama 😀 Ved to som chcela ze ?

tintus
8. máj 2012

Aj ja pridavam par aktualnych photos 🙂

krhlicka
8. máj 2012

@vanilashot fiha na kofole ako velka slecna 🙂 nasej velmi chuti vinea, ved sa s nou s mm nadajame furt. A najlepsia hracka (po mobiloch, ovladaci na telku, mysi na PC) je plastova flasa 😉
@tintus ake zlate dievcatko a uz krici mama vedome?to je skvele! Joj na to sa ja tesim, mala na mna vola ME, ale aj k tej mame sa hadam dostaneme 🙂
Ohladom toho sladkeho, aj mne by sa zislo obmedzit cokoladky, cukriky. Ale ako na to?babo rad 😀 ...ceralie s jogurtom som jedla na ranajky cele tehu, tak znovu zacnem 🙂
@natalitimk vyskoci z kociara 😀 super, ze sa jej v Zoo pacilo, my sme este neboli, ale mame ju na plane 🙂 s pohybom som na tom rovnako ako ty....neznasam fitka, posilovne a pod..Jedine, co znasam je joga, aj to musi byt nasa lektorka, inak z nej nemam nic. Beh je super, len mi chyba disciplina a pravidelnost. No hybaj von behat, ked mi ruci ratolest v kociku, ked ma spat. Mam kamosky, s ktorymi si navzajom strazime krpcov....dve bezia, jedna strazi. Vacsinou krpci spia, ale ked sa nasa mala zobudi v kociku, uz tam nechce byt. Tak vtedy som dobehala 🙄

ikusa11
8. máj 2012

@bejka82 my sme sa potapali na 4x,kazdu hodinu potapame a nelka je uplne v pohode,len ju musim ja ponarat a nie ta sestricka,lebo ta ju len vezme na ruky a nelka hned spusti.tak ju z ruky nedavam a je vsetko ok.a ako to u vas funguje?u nas prvu polhodku spievame a cvicime vsetci spolu a dalsiu polhodinku individualne a aj saunujeme.

katarina6
8. máj 2012

@tintus jeeej!!! Kristinka je krasnucka!!! 🙂) a tu siet co mate doma na hojdanie to bol moj sen mat 🙂), raz si to urcite splnim 🙂.....
co sa tyka prikrmov, a co si jej doteraz robila? kupovane ci doma robene ci vsetko mozne?
no vidis asi vie co je dobre, ked si konecne kupila bio tak ti to papa 😀DD.... Ja sa snazim malej aspon do roka kupovat vsetko bio, co najzdravsie, aby mala dobry zaklad, bola silna... a potom aj ine veci, samozrejme sa to budem snazit obmedzit na minimum, aby mi len blbosti nejedla, ale vsetko zrejme neustriehnem......

@mima1311 no ty mas ale certika!!! 😀DD
@vanilashot kofolkova princezna!! 😀DD

krasne su vsetky deticky! 🙂

verka
9. máj 2012

babulky no nase trapenie so spankom a uspavanim je prec.... ked vam poviem, ze som matuska uspavala vsemoznymi sposobmi, na rukach, na lopte, skakala som ako diva, s nim som si lahla a proste nie a nie sa ulozit, no tak asi pred tromi dnami ma to prestalo bavit, polozila do postielky, pistal, po 5min som sla za nim,chvilku ticho a zase pistanie, tak som odisla, potom som zase sla za nim, zase ticho a potom pistanie, no a na 3x som sla za nim, chytila ho za rucku, zavrel oci a do 5 minut spal....a bolo vybavene a to matsuko bol ozaj tvrdy oriesok...
v noci ked sa zobudi, tiez neberiem z postielky, on si chvilku pomrnka a sam sa ukludni.... skuste to, mozno potrebuju taky svoj klud na spanok
baby boli ste sa niekde uz kupat? myslim aj s drobcami....my mame este dve deti okrem matusenka, tak neviem kde by sme vybehli,ked bude skaredo, zevraj aj v banovciach je dobre, v hradisti a v brode. boli ste uz niektora?

verka
9. máj 2012

a tu su nase tri pokladiky
musime davat Matuskovi dudu do pusy,lebo inac ma pusinu plnu kamenov

natalitimk
9. máj 2012

@verka -tak my sa cela rodinka chystame teraz v sobotu do Popradu okupať sa 🙂 tak dufam že sa jej to bude pačiť 🙂 a potom ak bude malička dobra pôjdeme na preteky lezúnov, 😝 ona už lezie ale ešte je pomala 😝 ,ale aspon bude sranda. 😵

krhlicka
9. máj 2012

@verka krasne deticky mas 🙂 a brachovia sa tusim podobaju ako vajce vajcu, ci sa mi to len zda na foto? super, ze uz maly v pohode zaspinka. Nasa mala si vzdy pred spanim chvilu poplace, napriek tomu, ze sme vzdy s nou. Neviem, preco sa tak brani spanku 😕

verka
9. máj 2012

@krhlicka dakujem, ano braskovia sa podobaju velmi....a aj sa tak lubia, chvalabohu