icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

majulino
9. máj 2012

mamicky tu su majkove fotky pred ostrihanim su od februara po april 🙂 neskor pridam po ostrihani 🙂

krhlicka
9. máj 2012

@verka ty mas medzi detickami take fajne rozostupy...tak mozes porovnat🙂druhe babo po roku, ako ste to zvladali?teraz sa asi starsie deticky trosku povenuju Matuskovi, to je super 🙂My sme si s muzom povedali, ze druhe asi az neskor, aspon ked bude mat mala 2 roky, ze by sme otehotneli. Ale hocico sa moze prihodit 😀

tintus
9. máj 2012

@katarina6 Ta siet to bol aj moj sen ale tuto mame na chalupe lebo u nas v byte ju nemame kam zavesit 😒 Ale je to super vec. Robila som jej papat vsetko mozne a hlavne domace ale nic nechcela. Ale musim zaklopat aj dnes na obed papkala cestoviny s maskom a normalne sa rozculovala ze mama pomaly mi to davas. Tak dufam, ze jej to ostane. Mozno len musela prist na to, co ma s tym v pusinke robit 😅 Tych blbosti sa aj ja obavam , babka jej vtisne do pusy bars co 😒 Ale chuti jej cista vodicka tak bude menej sladkeho aspon pit dufam 😀

krhlicka
9. máj 2012

@majulino ja odpadnem, kolko vlaskov!ze ty mu davas pricesky 😀 nadherny je, smejko!

krhlicka
9. máj 2012

@tintus tak toto mame aj my, babky by davali uz brumikov, pribinaciky...potom som zla mama, ze nic nedovolim 😉 Cestovinky jej nejak roztlacis, ci vie ich uz pokusat sama?lebo nasa mala si ich napcha vela vela do pusy a potom nevie, co s nimi...

verka
9. máj 2012

@krhlicka rozdiel medzi prvymi dvoma bol super,rychlo sa dobehli a hrali spolu, matusenko uz je od nich o dost mladsi

ninuska8
9. máj 2012

@vanilashot maličká čistý tatinko🙂

majulino
9. máj 2012

@krhlicka dakujeme 🙂 pricesky nemusime mame dost svojich 😀

tintus
9. máj 2012

@krhlicka cestovinky popucim vidlickou alebo pozujem, co by som asi nemala 😀 ale vsetci sme tak papali si myslim 😝
My sme dnes boli prvy krat na zmrzku 😀 mala hryzla kornutik ako diva 😀

krhlicka
9. máj 2012

@tintus dnesna vecera spagety...skoncili vsade inde len nie v brusku malej, milena bola ako sa v nich premrvala 🙂 2 chod, brokolicova polievka, tu doslova vypila ako havo z misky. Nase heslo je, co najviac zamazat seba, mamu a vsetko okolo...hlavne, ze je veselo 😀

bejka82
9. máj 2012

@mima1311 juuuuuj môj čertík 😉 zlatučký je veľmi 🙂
naša sa tiež začala zlostiť pri zaspávaní a aj v kočíku, nechápem tomu. pripisujem to zúbkom tak uvidím. a pookolí konečne začali kosiť 😅 , lebo to bolo o držku. vyšla som s herečkou, že uspávať, ona zbadala púpavy, no a to sme už dospali 😝 samoška musím jej dať kvetinku ona to popučí v kočíku, to sa už prebrala a spánok je ďaaaaaaaleko. a to ju už potom musím nasilu uspať lebo už nevie čo zo sebou od únavy ale to je už s revom 😝 takže tak.
a to teraz mi vstáva o 4-4:30 takže máme čo robiť. u nás dnes tiež ocko prebral rannú šichtu 😀 😎

mima1311
9. máj 2012

@bejka82 Dakujem 🙂 aj ja si myslim ze to ,,ne,,spanie . zle zaspavanie mozem zubkom pripisat , tak by spal a brani sa tomu ....ja sa priznam , co sa aj hanbim teraz , ze dnes dostal plasknute po plienke , ked sa stale vzpinal , kopal , a nechcel spat ...uz mi praskli nervy , beda je ho udrzat- som sa bala ze mi spadne . Kvetinky sme aj my dnes zbierali 😀 hlavne do pusy 😀 a vstavat to iste , hned zo slnieckom 😠 , aj ked dnes si dal este povedat a zalomil este do 6 tej .....

mima1311
9. máj 2012

Neviem preco ta foto tak zle ukazuje ☹

mima1311
9. máj 2012

Inac ja som sa tak dnes priserne zlakla 😢 😢 😢 sme sli v aute , ja s mm , vpredu a dcera bola vzadu pri malom , on pil cajik a zabehlo mu , zacal sa kuckat , nemohol sa nadychnut 😲 a dcera len na neho v soku hladela a zacala kricat ze sa dusi ...mm skocil na brzdu a ja som este asi za jazdy vyskakovala z auta ....zdalo sa mi to vecnost , kym som sa ku nemu dostala a pobuchala som mu po chrbatiku ....dobre to dopadlo , ale este teraz ma striasa 😢 az teraz si uvedomujem , ze stastie ze za nami nik na tesno nesiel , by bol do nas vpakoval a druhu buracku by som uz veru nechcela zazit ....

mima1311
9. máj 2012

@tintus aj nas dnes schrumal cely kornutik a na obed sosovicovu polievocku , cakam ,, hrmenie,, v plienke 😀
@majulino ja sa chystam v najblizsich dnoch , sice nemame ani desatinu vlaskov co vy 😀 ale rastu nadivoko , sem tam viac , sem tam menej 😀 tak ich trosku ,, usmernit,, 😝
@krhlicka a tie spagety ako papkala 😲 😀

krhlicka
9. máj 2012

@mima1311 no nepapkala, co ti poviem...skor ich hadzala kade tade...az tatovi do tenisiek na basket sa dostali🙂ten siel akurat dnes hrat, skoda, mala som mu ich tam nechat...mal by prekvapko 😀
a tvoj vytrznik je nadherny, normalne foto na obalku casopisu 🙂
@bejka82 tiez trhame pupavy, najlepsie bolo, ked jednu dala mala do pusy a zatvarila sa hrozne znechutene...nesmakovalo jej 😀
kocky zelam vam, nech uz tie zubale vykuknu, nech mate doma pohodu a viac smiechu ako placu 😉

mima1311
9. máj 2012

@krhlicka tak isto vyskusam aj ja 😀 , musela to byt riadna zabava 😀 to sa bude mojmu pacit 😀 ...ja ked som dnes chcela doumyvat riad , som mu dala do stolicky misku , varesku , vykrajovatka , co mi prislo pod ruku a zabavil sa .......2 minuty 😠 😀 ....potom to zacal vyhadzovat a ze mama chces schudnut , tak dvihaj ......no poviem pravdu , nestacila som sa zohybat , len co som sa vystrela az tu bolo treeeeesk , plask a mohla som znova 😝
Dakujeme za pochvalu - potesi 😀 to sme boli u jeho krstmej mamy na dvore a ona ma psa , tak sa pretekali , kto sa z nich kde rychlejsie ,, prepeskuje,, stvornozky 😉 a ked k nemu hafo prisiel tak taaaaaak zmuril ocicka 😀 a draaaap ho hned za usi 😠 😝
No veru uz by tie hryzaky mohli vyjst , najradsej ma maly kefku , s tou sa este najdlhsie zabavi , sucha - trie , len si ju uz par x zapichol viac do krku , tak ho riadne ,, ponatahovalo,, 😅

krhlicka
9. máj 2012

@mima1311 joj neprijemne ☹ ja som minule dala malej kus jablka nech si hryzka a odhryzla asi velky kus a zabehlo jej ☹ nastastie ako som ju otocila bruskom na predlaktie a pobuchala po chrbatiku, kus jablka vyletel...ale hrozny pocit.

krhlicka
9. máj 2012

@mima1311 jasne, ale nehaj mu ich dlhe....nech sa s nimi bavka 🙂 ja uz tiez niekedy neviem ako zabavit krpanu, mam pocit, ze vsetko uz ma okukane. Najradsej by bantovala kable, pracku a najnovsie ju fascinuje kukatko na dverach 😕Kelisova 2

mima1311
9. máj 2012

@krhlicka ano , hrozny 😖 juuuuj uz nikdy viac taky nezazit , este dobre ze stacilo len potapkat , ja som ho uz v panike aj rozopinala , len sa mi ruky triasli nenormalne , som nemohla ani tu poistku zatlacit .... 😢
Inac jablcko je tiez take nachylne na zapadnutie , aj korka od chlebika ....

mima1311
9. máj 2012

@krhlicka no ved jasneeeeee ze dlhe , uz sa normal tesim 😀 😀 😀 KELISOVA ...som si skoro cvrkla 😝 😀 😀 😀

verka
10. máj 2012

dnes po 8 mesiacoch som sa vyspala, maly zaspal okolo pol 8 vecer, a 1x vstal ze o 4 rano...zeby nam svitalo na lepsie casy....

evi21
10. máj 2012

Zdravim maminy....My doma teraz tiez strasne bojujeme so spanim, zaspavanim , asi to budu tie zuby....Cez den ho uspim max. 2x na polhodku. Po 30 minustach vstane s velkym placom a uz sa neda nijak uspat. Takze uspavam stale, ideme aj po hodine a pol , ked vidim, ze je zniceny, ale malokedy sa to podari, ze zabere. A to uz vobec nezaspi dnu v kociku ako predtym, jedine na prsniku, aj to nie vzdy, tak potom ideme von, tam zase chce pozorovat, tak to nemoze prespat, tak zase dnu skusit na prso, no je to o hubu....A hlavne neda sa to sklbit s druhym malym dietatom, tak dufam, ze sa to uz nejak ustali...Stale sa vyhybam nejakym spankovym treningom, aspon do roka chcem vydrzat, ale neviem, neviem... 😖

barborkam
10. máj 2012

@evi21 s tym spankovym treningom, to je asi na kazdom, kedy zacne. My sme zacali asi v 6. mesiaci. Boli to tazke 3 dni a noci, ale teraz ma pekny rezim a zaspavame tak, ze sa ulozime do postielky, jeden dudlik do ust, druhy do ruky a behom minuty je kludna a sama zaspinka. Ked su zubky, tak uspavam na rukach. Vidim, ze ju to boli, tak ju nenecham vyplakat v postielke. Ale odkedy mame rezim a pekne spinkame, tak je ovela pokojnejsia a menej uplackana...nieco na tom bude... 😉

natalitimk
10. máj 2012

@evi21 -ach jaj u nas to iste ☹ cez den sa to ešte da 😒 ale večer ma zachvat plaču ked ešte len spozoruje že ideme do spalne 😢 a už sa mece plače ☹ nechapačka 😒 cicu nechce ani vidieť ☹ takže beriem na ruky uspavam a potom kojim ☹ a cez den ked je maly doma tak nič ine nerobim len uspavam deturence 😠 ked nie malu tak staršieho ten vstane ide zas mala ☹ hrôza 😒 už len čakam že podrastie a budu chodiť naraz spať 😝

natalitimk
10. máj 2012

@barborkam -ja som tiež začala ukladať pravidelne od 6m. 😉 takže cez den chodí o 9.00 a potom 14.00.už si celkom na to zvykla 🙂 ale večer to je hrôza 😝 ale tak po skusenostiah pri prvom drobcov viem že to treba len prečkať a zas bude dobre 🙂

mima1311
10. máj 2012

@natalitimk nas chodi presne tiez v tie iste casy , iba ked nahodou ako dnes vstane moc skoro 4.30 tak ide uz o 8 a potom o 13 ...ale inak 9 a 14 ...a zaspavanie to iste , brani sa ako lev ...
@barborkam ja som chcela strasne toto vyskusat , mam to stiahnute z netu , xy krat prestudovane , ale byvame u svokrovcov na poschodi a teda NEREALNE ho nechat plakat 😢 to sa hned zbehnu hore ze co sa robi a vypadam ako krkavcia mat , tak teda pekne zaspava tak ze ho drzim ako kliesta a pohupujeme sa na fit lopte ...tiez som zastanca toho ze su uz vo veku ze zaspat by uz mali urcite vediet same ....

verka
10. máj 2012

@mima1311 no k tomu spankovemu treningu,kazde dieta to zvlada inak, niekoremu to trva fakt ze jeden den, inemu tyzden.... ja tiez ked som nechala maleho plakat,ked bol este mensi a boli tu zrovna svokrovci,tak ze jaka som ja mama, ze ci mi to nic nerobi.....no ano trha mi to srdce,ale ked vidim na malom ze zaspi 100xlepsie a rychlejsie a prespi skoro celu noc, neni o com....ja som na tom omnoho lepsie a myslim ze aj to dieta....takze by som to urcite realizovala aj keby zrovna s nimi byvam....ono je jasne,ze im je to luto,ale komu neni...a mozno by si bola prekvapena, ze by ani dlho neplakal...ja som teda bola a ako!!!

mima1311
10. máj 2012

@verka Akurat to skusam , som ho uspavala na rukach a ziapal ako tur , kopal ma , stipal , ma to riadne vytocilo a reku skrecat moze aj v postielke 😠 , tak som ho tam odniesla , pohladkala , dala cumel , prikryla a zatvorila dvere ...pajedil sa , chvilu sa bavil , som ho pozorovala v skle vo dverach 🙂 😀 , zachvili rev , tak som sa vratila , znova dala lahnut , pohladkala , povedala ze ideme haaaaahaaaaaa, dala cumel a odisla ....chvilu ticho a zas protesty a vykrikovanie , pockam este par minut a pojdem skusit do tretice , co to urobi .... 😢 momentalne tak pistiiiiii 😖

mima1311
10. máj 2012

@verka tak uz som sa vratila po treti x , zrusil cely baldachyn 😲 😠 , opät som ho polozila uhladkala , dala cumel a sla prec .....no neviem neviem kto dlhsie vydrzi 😒