Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
Ja by so sa vas chcela spytať,ktore ste na PN,ako mate vychadzky?Ja ich mam od10,00-12,00hod a od 14,00-16,00hod.mne sa to zda malo,to aby som bola doma zavreta,ved ked mam dcerku a ide nam jar,to sa nebude dať byť doma zavreta.dodržiavate tie vychadzky,nebojite sa kontroly?
@baronka222 asi tak 😀 😀 😀 😀 😀 😀 mna tak hneva, ze este neviem co to bude 😠 😠 😠 😠 uz vsetci vedia a ja nie 🙄 az 13.4 bozeeeeeeeeeeeeeee, to je hrooozne dlho
@kvixa ale to sa suchne neboooj. a casu budes mat habadeeeej. zatial ked nebudes moct odolat nakupom tak nieco neutral 😉 aj ked sa mi to lahko hovori ja som sa tiez nevedela dockat 😅
@sonika1901 neboj zachvilu to pride aj tebe. kedy mas sono? ja som sa uz posledny mesiac nevedela dockat datumu 🙂 🙂
baronka222 tak ten moj zasa naopak...a dúfam, že mu to spanie vydrží aj po narodení...aj ked neviem, už teraz ma budí skoro ráno, takže dufam, že neprespí den a nebude hore v noci. Dnes som vstávala o 4! 🙂
@dadulajda ja uz mam aj na tento pripad vybratee 😀 kuk sem http://www.pampyshop.com/detail.php?zbozi=2160174 no krása, normalne krajsie jak ruzove 😀
@baronka222 no to ano...chlapcenských mam po malom vela.takze to by som ani nekupovala 😀 len ked vidim tie satky, suknicky, sandalky, gumicky- jaaaaaaj 😀 😀 😀
@gmartina no to mas horsie, mna nenechal spat od 5.33 😀 asik mu zacnem spievat uspavanky len neviem ci ho to este viac nerozblazni 😅
@kvixa no asik skocim dnes nieco pokukat........ 😅
@baronka222 hehe 😀 😀 😀 😀 😀 ja idem pozriet zas satku, hrozne sa mi to paci 😀 😀
tak poradna za nami, ale stale nevieme, co sa skryva v brusku, nechcelo nozky roztiahnut 😀
@gabika84 ani ja este neviem :( dnes som bola a dalsie sono az o mesiac
Ahojte buduce mamičky. Ani my este nevieme co to bude.Musime si pockat na6.4. ☹ ☹ ☹ Kto to ma vydrzat. Straaasne som zvedava 😀 😀 😀
Ahojte buduce mamicky, mozem sa k Vam pridat? Nechodim sem casto, sem-tam si precitam, ako sa citia aj ine tehulky. My mame termin 29.8.. Ani ja este neviem, ci to bude maly valibuk alebo dievcatko. Je to nase prve babo, skoro po 5 rokoch nezdaru, takze je nam to jedno, len nech je zdrave. Buduci tyzden idem na UTZ, tak ked bude male dobre otocene, snad sa to dozviem, inak vzdy ked sme boli na sone, bolo otocene ritulou 😀 Tak vam vsetkym drzim palce, hladky priebeh tehotenstva a nech uz tie nase babatka drzime v naruci. 🙂)
@baronka222 ty si spala o hodinu dlhšie 🙂 normálne to závidím, dufam, že dnes to bude lepšie...ja som teda falošná, takže ja spievať nebudem, rozdráždila by som ho isto...celkom seriózne tvrdím, že spievam najhoršie ako sa len dá, neudržím tón, habera by sa na mne zasmial...takže žiadne spievanie....tým ho budem trestať ak bude zlý 🙂
ahojte babenky, pridavam sa k augustovym mamickam. My s priatelom konecne vieme, co cakame, podla doktora na 100% chlapec 🙂 , hadam sa nemyli 😀 . Som rada, ze uz to konecne vieme, kedze som bola hroooozne zvedava. Mozem sa teda vrhnut na nakupy, aj ked priatel nechce, aby som zatial nieco kupovala, je viac povercivy ako ja (zatial som pre drobca kvoli tomu este nic nekupila ☹ )
@sonika1901 ja som na PN od 20.12 a vychádzky mám neobmädzené, doma by ma porazilo 😖
@kvixa ja ťa potešim,ja tiež ešte neviem čo to bude a budem vedieť az 14-teho,o den neskor ako ty ☹
@dadulajda no ja idem na3d sono az 14.4,ale buduci tyžden idem na sono v 20t.t.,ale tu su tak neochotny doktori,že pochybujem,že budu ochotny mi povedať,čo to bude.
@cabellera no,mne doktorka tvrdi,že neobmedzena sa nedaju dať,tak neviem.a dal ti ich,myslim tie vychadzky,hned takto,bez toho aby si mu niečo hovorila?A to tu už nikto iny nie je na PN?
@dadulajda som rada, ze sa paci. ja uz ich mam davno vybranee 😀 tak blbni aj za nas, co este nevieme.
gratulujem vsetkym maminam co uz vedia, co cakaju. inak bola som aj na americkej stranke jednej, aj tam to vyzera na prevahu augustovych chlapcekov 😕 sami levi 🙂 haloooo, levice, kde ste???
Ahojte, aj ja sa pridávam, my by sme mali mať dievčatko. Už mám doma párik - aj chlapaca aj dievča,ale chcela som dievčatko. K tým vychádzkam, ja keď som bola PN pri prvom, nemala som žiadne, ale nebolo to dobre. Potrebujeme pohyb, chodila som von potajomky večer, ale to bolo málo a moc som pribrala a opuchla. Teraz ešte pracujem. A k tomu vstávaniu, ja vstávam do práce o 4:50 hod. a to už väčšinou bývam hore aj hodinu. Vstávala som do práce aj pri dcérke a tá nikdy nemala problém so spaním. A spávať som vtedy chodila aj o 11 večer, synovi išli zuby, tak dovtedy vrieskal. A teraz padne 8 hod. večer a dcérka ide spať. Má 9 rokov. So synom (10 r. ) je väčší problém. Je hyperaktívny a v poslednej dobe ma len vytáča. Ak skončím v nemocnici, tak len kvôli nemu.
😔

Vsetkym vam gratulujem k chlapcekom ale samozrejme ze aj k dievcatkam 🙂 ktorych bude v auguste asi dost malo 😀 vela zdravicka...😉