icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

krhlicka
24. mar 2011

@baronka222 ano ano, veruze nasa mala ma uz aj nadejnych napadnikov 🙂
Ja sa velmi tesim, ze bude mala vytrznicka, dievcatko som si priala trosku viac, ale z chlapceka by sme
sa vytesovali rovnako.

krhlicka
24. mar 2011

@gmartina dakujeme
a vy cakate chalana ci babu?nejak sa v tom uz nevyznam.

krhlicka
24. mar 2011

Baby, ktore uz viete, co cakate, vysla vam Cinska tabulka pohlavia dietata?
Mne vysla 🙂

gmartina
24. mar 2011

@krhlicka my budeme mať chalana....už sa na nho teším, manžel už plánuje trénongový kung fu plán 😀 dúfam, že aspoň počká, kym bude chodiť...inak mne tá tabuľka nevyšla, našla som nejaké tri testy pohlavia a vo všetkých mi vyšla baba 🙂

11jannka11
24. mar 2011

@katka121 ajoj hej hej dubnica a ano chystam sa do ilavy aj ked mi hovoria ze tn je lepsia ja chcem ilavu xi xi super no hadam sa uvidime juj uz aby bol aspom jun xi 😀 😀

cabellera
24. mar 2011

@sonika1901 ona mi dala rovno neobmedzene, v marodke ide o to, že nemôžeš v danej práci pracovať, tak ako sa máš uživiť, ked nemôžeš robiť, ale nemáš infekčné ani iné choroby 😠 , tak môžeš hocikam.

cabellera
24. mar 2011

Ved sme len tehotné, nemáme HPVN1 či ako sa volá tá prasacia chrípka, tak nevidím dôvod, prečo by sme nemohli chodiť na prechádzky, sadnúť si v parku na lavičku, ved to prospieva i brušku a aj pôrod je ľahší ☹

cabellera
24. mar 2011

@katka121 Hurá, tak nie som sama 😀
Niekedy sa strhnem až zo sna, že čo to stváram 😨 Bud sú to eroťáky, alebo úplne horory.....
Bude to asi tým, že máme od začiatku zakázaný pohlavný styk....katastrofa ☹ 😖 😢
Doktorka mi vravela, že tak od 22 týždna možno, tak už sa teším na poradnu 30.3 😉 Ak povolí, asi sa zbláznim 😀

gabika84
24. mar 2011

@krhlicka nemam zistene nic, len placentu vpredu 😒 dalsie sono az 18.4. na zaciatku 24teho tyzdna. ked uz tam nezistia, kaslem na to a kupujem bezovy kocik 🙂

gabika84
24. mar 2011

@vanilashot @katka121 no tak kup si gelik a je po probleme 😉 urcite si to s nim aj viac uzijes.. ja mam problem taky, ze aj by som chcela (a jak!), ale neni s kym ☹ mozno to skusim pri plateni na toho pokladnika 😀 😀 😀

katka121
25. mar 2011

@11jannka11 Nemyslím si, že Trenčín je lepší. Prinajmenšom sú na rovnakej úrovni. Rodila som pred 7 rokmi v Ilave a nemôžem povedať ani 1 krivé slovíčko - všetko bolo super. Sanžili sa, super milý personál- hlavne sesrtičky ochotné, chodili na pokec a vždy so všetkým rady pomohli....paráda. To prostredie nie je síce nič moc, ale mne to nevadlio, pre mňa je viac ako prostredie podstatný prístup okolia - a ten bol O.K. Keď som asi pred 5 týždňami v novinách čítala rating pôrodníc, TN a Ilava mali rovnaké hodnotenie. Nuž čo, aby sa udržali musia sa snažiť, ale viem že do Ilavy chodia rodiť aj kočky v Považskej .....

baronka222
25. mar 2011

@vanilashot ja som mala dnes hororvyy... nahanala ma nejake zenska chcela ma zabit ....hodila po mne svoju odrezanu nohu 😀

baronka222
25. mar 2011

@krhlicka mne to teda nevyslo. sestra bola vytesena ze dievcatko to bude podla cinskeho ale prd....... je to chalan

sonika1901
25. mar 2011

@cabellera no vidiš to a predsa ja som obmedzovana a pri jednom dietati sa neda byť doma zavreta.tak riskujem a chodime von 🙂 mne doki povedala,že neobmedzene sa nedaju dať na tehotenstvo,iba na nejaky psychicku chorobu. 😀 😀 😀

vanilashot
25. mar 2011

@gabika84 no zrejme mas pravdu, budem musiet navstivit obchodik 😀 nezufaj, urcite sa to zmeni a potom si uzijes... 🙂

vanilashot
25. mar 2011

@baronka222 no tak zase u mna taka divocina nie je... 😀 chudatko malinke, urcite sa muselo v noci dobre trepat.... 😀

krhlicka
25. mar 2011

@vanilashot @baronka222 baby, ake sny, ja z vas odpadnem 🙂
Mne sa nejak prestalo snivat z unavy, ale za to sa mi naprt zaspava.
Neviem sa ulozit, tehotensky vankus je super vec, ale v noci mi ho muz zhabe
pri prvej prilezitosti, alebo sa mi ho podari odkopat z postele. Ja som bruchospavec,
takze toto je premna peklo, ale ucim sa spat na bokoch...hruza, rano ma boli cely clovek.

krhlicka
25. mar 2011

@gmartina jeej takze chlapcek, super. To je mile ako si manzel robi plany s kung fu 😉
A maly bude nakoniec vrhac ostepov do dialky alebo nieco uplne odlisne.
Tesite sa, ja by som sa vytesovala rovnako aj z chalana.
Tak len spokojne tehulkuj, maly nech ma pohodicku v brusku 🙂

baronka222
25. mar 2011

@krhlicka ja tiez spavam na bruchu ...... ale zvykam si na boku spat. este je brusko male tak je to ok. hosie bude za par tyzdnov 😖

baronka222
25. mar 2011

@vanilashot 😀 ja rada pozeram take psycho filmy ale ta odrezana noha to uz je sila aj na americke brudy 🙂 ked som sa zobudila len som sa zasmiala a spali sme dalej

krhlicka
25. mar 2011

@gabika84 ach tie placenty 😒
moja je sice vzadu, ale nizko. Lekar to nekomentoval, druhy lekar v tom nevidi
ziaden problem, ze sa este rastom maternice povytiahne.
Takze pohoda Gabi, este sa to napravi!pozitivne myslenie treba 🙂
Aj my budeme mat bezovy kocik s hnedou v kombinacii.
Ja som chcela bud hnedy, cierny alebo modry, mozno cerveny - nieco univerzal. Ale tento sa nam nejak pritrafil po nasom krsniatku a paci sa mi.
Len nie ruzovu alebo fialovu, tie farby mi nevadia, ale na kocikoch ma irituju. Ale uz vidim ako cela rodina nadsene nakupuje ruzove dupky...ach jaj.

krhlicka
25. mar 2011

@baronka222 takze tabulka nevysla?Asi je to iba nahodne. Ja som pocitovo tusila babu a ked som sa pozrela do tabulky, ta mi ju potvrdila, tak som bola viac naklonena k babe. A vyslo to.
Este spis na brusku, to zavidim, mna uz tlaci ☹

11jannka11
25. mar 2011

@katka121 ved ja si tiez myslim ze ilava je fajn len kazdy s kym hovorim ma hned odhovara mne je jedno mne tiez ide o pristup xi tag som zvedava ako to bude sak vies prvy krat ale budem mat pri sebe chlapa ak to pojde 😀 😀 😀

baronka222
25. mar 2011

@krhlicka uplne nie na bruchu som take nejak dokrutena......

katka121
25. mar 2011

@11jannka11 Ide to - za nejaký poplatok - tuším okolo 11 alebo 17 €. Bolo to uvedené v tom ratingu. Moj nechce ist - a ani ho nenutim. Náhodou bude mať traumatický zažitok - chudáčik..... 😝 ...Rozmýšľam že si ako morálnu podporu vezmem mamu alebo segru - ešte sa rozhodnem - neviem ešte ako budem rodit, pretože 1. pôrod bol cisársky - bohužiaľ.

11jannka11
25. mar 2011

@katka121 no ved to ze ak budem mat cisarsky tag tam asi nebude ale on moc ist chce vraj je to super zazitok podla toho co hovoria jeho bratia ja zas by som tam radsej mala mamau alebo segru xi xi
😀 😀

11jannka11
25. mar 2011

@kvixa avojky ako sa mame ja som akasi neschopna hore dolu schodami uz je to zaber xi aj my sme sa fotili brusko tag pridam cez vikend daco xi xi
😀 😀 😀 a uz vies co budete mat ci este nie joj ja idem 14 na 4d xi tag sa tesim hadam uz budem vedet naisto

vanilashot
25. mar 2011

čaute baby...síce som dnes domrvila skúšku z chémie, ale radosť som si musela niečim spraviť 😅 tak šup do detského obchodíku a už sme bohatší o novú čiapočku...Takú trpaslíkovskú 🙂 je krásna, zelená a taká maličká..už sa teším, ako ju bude náš drobček nosiť 🙂

1valeria1
25. mar 2011

Ahojte,tak vcera sme boli na sone....videli sme krasne chrbatik....hlavicku nozicku....no nezistili sme co sa skryva v brusku...🙂 🙂 takze teraz nam ostava vyberat len univerzalne....🙂 no aspon sme si spravili radost jednymi mrnavymi krasnymi ponoztickami 🙂...no a citime pohyby takze drobcek sa uz sem-tam hlasi 🙂
kedy sa chystate nakupovat....? aby som nahodou nezacala skoro 😀

kvixa
25. mar 2011

@11jannka11 😀 ja uz fucim mesiac🙂 neviem co to bude az 13.4. 4d je super ja som si ho dala na 26 tyzden..