icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

katka121
15. apr 2011

@ikusa11 Popis? Farba, značka? Infóórmááááciiiiiéééé! Nech sa môžeme vytešovať s tebou ! Ja som kúpila Casulaplay S4 v plnke výbave v z druhej ruky - pekný zachovalý - zelený.

moniquepn
15. apr 2011

@katka121 Ďakujem, no ja mám termín 31.8, má niekto taký istý? Kočík ešte nemám, keď ja rozmýšlam aj nad STOKE, je krásny. Máte ho niekto? 😕

katka121
15. apr 2011

@moniquepn
Kočík je pekný, máš pravdu, ale zdá sa mi, že pre nás nie je moc vhodný........ Detičky sa narodia v lete - to zmená, že hlavné kočíkovacie obdobie bude v zime, a pri tomto kočíku sa mi zdá vanička malá. Musíš si uvedomiť, že pol ročné dieťa - čo má cca 64-68 cm budeš voziť možno až do jari v kočiari vo fusáku..... Bohužiaľ takto nám to takto vychádza - takže si myslím, že my potrebujeme kočíky s väčšiou vaničkou aby sa tam detičky príliž netlačili - najlepšie je ísť do obchodu a vaničku si tam zmerať. Na jar už budeme pomaly sedkať a na koci leta budú prvé krôčiky.....

moniquepn
15. apr 2011

To je jasné, to viem, len je pekný, škoda, źe to nedomysleli 🙂 ešte má vraj veľkú vaničku concord. Ten tvoj je tiež krásny,idem ho hneď pokukať. 🙂 Krásne si si vybrala.

moniquepn
15. apr 2011

@katka121 To je jasné, to viem, len je pekný, škoda, źe to nedomysleli 🙂 ešte má vraj veľkú vaničku concord. Ten tvoj je tiež krásny,idem ho hneď pokukať. 🙂 Krásne si si vybrala.

martina2891
15. apr 2011

Ahojte síce ešte neviem či to bude chlapček alebo dievčatko ale objednali sme si kočík červeno modrý také pekné sýte farby ma 🙂

ileas
15. apr 2011

ahojte mamičky.Aj ja mám termín na 4.augusta. 🙂 🙂 Čakáme chlapčeka tak sme happy 🙂 🙂 🙂

ileas
15. apr 2011

ahojte.my máme vybraty kočík Bexa.Veľa mamičiek je s ním spokojné a nieje ťažký.

jankaamartin
15. apr 2011

ahojte mamičky,dnes som bola u lekárky lebo ma uz dva dni bolelo brucho ako na menzes :( a že vraj to neje dobré tak mi budu pichat 5 dni magnezium,,,,mal niekto taký problém,,,,lebo sa trápim,,,, ☹

petusska2305
16. apr 2011

@dadulajda ahooooj 🙂 som tu dlho nebola.. no čo, bakalárka skontrolovaná?? ja idem v pondelok za konzultantkou jej to ukázať v plnej kráse 😀 som zvedavá čo mi povie, mala som ísť už v piatok len učila v košiciach či kde to 😖 .. štátnice budem mať okolo 30 mája až 3 júna neviem ešte kedy presne, ale neučím sa nato ešte, ty hej?? mám doma nejaké vypracované otázky, ale to začnem sa učiť až v máji, dovtedy nemám nato čas 😀 , teraz v utorok mám ešte jednu skúšku, popritom ešte tú bakalárku robiť 😠 ble.. no to som ajja zvedavá, či sa nato budem vedieť sústrediť ked bude pekné počasie 😀 to veľmi láka von 😀 .. no boli sme vo štvrtok v poradni, malinký sa má dobre 🙂 len je vraj o týždeň väčší 😒 , jaj taký bol krásny, spinkal a držal si hlavičku 🙂 že nechajte ma hajať 😀 , cukor máme v poriadku našťastie 🙂 .. a vy ako sa máte?? no to s tymi banánmi máš pravdu, ja som ich ale nikdy nelúbila, len minule som tak po nich pokukovala v obchode, že by som si aj dala, ale radšej neee, potom by to nešlo von 😀 ..
chodíte na tú prípravu?? a to kam?? ajja som chcela chodiť, len som nato nejako pozabudla 😀 vraj nato treba chodiť od 6.mesiaca?? tak to som už asi zmeškala ☹ no škoda.. a budeš mať priateľa, či manžela pri pôrode??

moniquepn
16. apr 2011

@jankaamartin Ahojky. Neviem zatial o nikom ale držím palčeky nech je to v poriadku! Hlavne mysli pozitívnem všetko bude dobré! 😵

petusska2305
16. apr 2011

@jankaamartin ahoj.. čože?? to fakt nieje dobré?? v poslednom čase som si ajja všimla že mám občas taký pocit v bruchu akoby som mala dostať menzes, ale to len chvíľu a prejde to, hups mám ísť k doktorovi?? ☹

jankaamartin
16. apr 2011

@petusska2305 no aj mne to len sem tam robí,,,trvá to len pár sekund,,,,a potom je dobre,,,no nemá to vraj takto byt,,,preto este 4 injekcie musim zobrat aj teraz sa chystám na pohotovstnu nech mi pichnú :(

jankaamartin
16. apr 2011

@moniquepn dakujem,,,,vieš ako ma malá kopala ked mi pichali prvu injekciu?moj malý anjelik :D

dadulajda
16. apr 2011

@martina2891 ahoj Mati, vitaj medzi nami. ako si uzivas tehotenstvo? dufam ze ste zdravi 🙂 a ozaj co by si chcela? ja budem mat chlapceka, aj ked sme si dost zelali dievcatko, lebo chlapcov mame vela v rodine, ale tak nakupujem veselo do modra a tiez je to fajn. 🙂 ja som tiez uz kocik kupila, daj sem potom aj fotky ako male rastie, alebo ked pojdes na 3Dcko.ozaj chystas sa? tam najskor vidiet co to bude. 🙂 zatial pekny vikend, pa-pa 🙂

dadulajda
16. apr 2011

@jankaamartin ahoj, magnezium nie je nic vazne, bezne ho davaju pri tvrdnuti bruska, ked sa ti stiahne krcok maternice. ja berem tiez magnezium,v tabletkach, ale su to len vitaminiky pre male a tebe to pomoze. 🙂 neboj sa urcite to je v poriadku.

dadulajda
16. apr 2011

@petusska2305 ajooj, no tak ja som uz bakalarku nastastie dokoncila, este si ju musim ist dat zviazat niekam a duufat ze mi to do stredy spravia.. 😝 na statnice sa neucim, lebo ved este mam skusky z letneho, a po velkej noci streda hned anglina, stvrtok taliancina..akoze setko naraz sa budem ucit. takze s otazkami zacnem az potom..bude to teda maraton v bifleni tento rok 😀 😀 a vypracovane otazky som si zohnala od kamosov z minuleho roka, lebo sa nezmenili, tak aspon s tym sa nemusim trapit 😉 vcera sme boli s priatelom na tej predporodnej a faakt ti poviem.....jeho to tak vzalo!! lebo nam opisovala priebeh porodu a on sa tak zapajal a odpovedal, som kukala nanho ze ok 😀 neska isiel do obchodu a nakupil mi naco som prstom ukazala..no asi si konecne otecko zacal uvedomovat jaky ma byt pozorny 😀 akoze aj doteraz bol, ale nie az takto. a hned ze fit loptu si musis kupit..a proste zobralo ho to vcera. a ja tam chodim od 12. tyzdna, ale si myslim ze kludne mozes sa aj teraz nahlasit na kurz ak o nejakom vies, lebo fakt ze to pomoze. vela nam hovorila ako sa da pomoct,aby si necitila tak tu bolest a nemuseli ta nastrihovat. ty uz vies kde chces rodit? alebo som mozno aj zabudla..prepac.. ☹ ja v nitre a vraj sa tam aj pojdeme pozriet, tak som moooc zvedava nato potom. tak sa majte kraasne a uzivaajte si tehotenstvo..a nejake fotky bruska by sme radi videli 😉 😎 pa-pa

jankaamartin
16. apr 2011

@dadulajda ja beriem injekcie,,,su velmi bolestivé, ja sa len bojím či to neškodí drobčekovy,včera ako mi dávali prvu injekciu tak ma strašne kopalo,,,,joj chudáčik moj

ikusa11
17. apr 2011

@katka121 aj ja casualplay ten fialovy pre dievcatka,juuuj,tesiiim

ikusa11
17. apr 2011

@jankaamartin neboj,tie injekcie urcite babenku neuskodia ,kopka lebo asi citi,ze sa bojis...ved magnezium je presne nato,aby brusko netvrdlo,takze skor pomozu...pekny dnik

ikusa11
17. apr 2011

@gabika84 ahoj,tak uz vies co to bude??neozyvas sa,snad sa krize umudrili a si ok

martina2891
17. apr 2011

@dadulajda Ahoj no ja by som strašne chcela dievčatko no vecičky už mám aj ja zopár pokúpené ale vačšinou v takých neutrálnych farbách. Samozrejme dam sem fotky drobčeka a teším sa aj na tie tvoje 😀

dadulajda
17. apr 2011

@jankaamartin ahojky, ikusa ma pravdu, malemu to urcite nic nespravi.ved to by ti doktor nedaval aby to malemu poskodilo. injekcie su urcite neprijemne, ale co by sme predsa pre svojich drobcov nevydrzali. 🙂 jeho budu prvy rok ockovat tolkokrat ze tiez bude dopichany od injekcii, ale ma mu to pomoct. 🙂 🙂

vanilashot
17. apr 2011

@dadulajda ahojky, no ja idem na cukor teraz v utorok, tiež si myslím, že to nebude také strašné, ale pri pohľade na to množstvo glukozy, no neviem,neviem 🙂 a ako si sa rozhodla??? budeš pokračovať v škole, alebo si dáš prestávku??? Jaj, mne sa tam už tak strašne nechce chodiť, že hrôôôza.... Najradšej by som ten náš uzlíček držala už na rukách, hrdo sa s ním premávala po meste...a nie riešila ešte skúšky, prax a podobné hovadinky...ale tak, nič iné nám neostáva, len to nejako dobojovať :D nepridružili sa ti žiadne kŕče, resp. bolesti z tehu??? mne len tie krče, ale dá sa to zmáknuť.... tak ti prajem príjemné tehulkovanie 🙂

jankaamartin
17. apr 2011

@dadulajda aj dnes som bola :( ale uz sa nebojím,len sa stáram aby bolo všetko ok,,,,leb by som chcela vediet prečo ma to bruško tak často bolí,či s vyčerpanosti kedze som non stop na nohách,vieš este podnikám do 28.4 mám obchod a krčmu a to fungujem od pol 7 do večera kým mám ludi,,,,manžel si to tiež myslí a stále na mna len kričí nech si idem lahnut,,,,ale uz len týžden a pol a budem oddychovat,,,,nech to Karinka vydrží este 🙂

jankaamartin
17. apr 2011

@ikusa11 tiež si to mala?

dadulajda
17. apr 2011

@jankaamartin ajoj, fuch tak to ta obdivujem cely den na nohach..je zazrak ak ti nohy neopuchaju a mozes byt stastna lebo ked zacnu sa nepostavis 🙂 a co chrbat? neboli? ja som 3 hodky v skole a ked pridem pobede domov tak spim. ten tyzden to uz vydrz ked musis, ale potom by ste to mali nejak vyriesit.ze trebars len poldna tam budes a potom niekto iny. mala potrebuje aj pokoj citit z okolia v 22.t. uz pocuje a myslim ze v krcme ticho moc nema 🙂 skus jej to potom vynahradit a spievat jej,aby vedela ze je dolezita pre teba a vnimas ju.ona to s tebou zvladne. 🙂 ja mam teraz tiez hekticke obdobie, lebo som musela odovzdat bakalarku, teraz skusky, do toho sviatky a pecenie..potom ucit sa na statnice.... joj ale sak ti nasi krpci to budu mat aspon potom v zivote jednoduchsie ked sa naucia zit v takom tempe 😀

jankaamartin
17. apr 2011

@dadulajda tak ja už len do toho 28.4 pracujem potom už defintívne končím,,,odkladám živnost a ppomaličky na materskú .) teším sa na to obdobie a stále len rátam dni,,,,tak tehulkujeme spolu,,,ty máš ale skor termín ak ja 🙂 ale uz sa na ten august aj teším 🙂

katka121
18. apr 2011

@vanilashot S glukózou Ti poradím. Keď si to zarobíš, môžeš si tam dať trocha citróna - ale hlavne si na to zober slamku - daj si ju hlbšie do úst - aby čo najmenej tekutina prišla do styku s jazykom - potom nebudeš toľko cítiť tú sladkú chuť a bude sa to dať v pohode vypiť. Ja som to takto absolvovala dnes ráno .... a dalo sa.

little84
18. apr 2011

@ileas ahoj,ja mam termin tiez 4.8,ale dnes podla sona mi ho lekar presunul na 1.8. my cakame dievcatko 🙂 mne sa tiez velmi paci kocik Bexa fialovy 🙂