♥Augustové miláčiky 2010♥
ahojte nove tehulky!
vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉
my mame jeep cherokee a to je riadny traktor 😀 😀 😀 to mm strasne chcel, ze sa s tym vyvezieme aj daleko do hor...a aj tak je, na hriby sme tak behali....a zas nebojim sa v nom, zrazit sa s niekym tak ho prelezieme...
tretulka gratulujem! 😀
gabusssa ja chodím každé tri týždne, ale to preto, že mám rizikové tehotenstvo, inak sa má chodiť raz do mesiaca
gabusa j som bola 18.12. a teraz idem 22.1. tak ze asi taky isty cas medzi poradnami 😉
tinka, ja cakam druhe a brusko mi vidno ovela skor ako pri malej, vtedy asi az v 4 mesiaci mi trosku vykuklo, teraz ho uz mam take ako vtedy v 4 mes. a ty ako?
no a buruško zatial mám, napríklad ked potrebujem cikať, alebo ked vstanem, mi malý vysplhá, ale akonáhle som vo vertikalnej polohe mizne 🙂
ahojte kocky,
niektore si ma snad pamatate, uz som tu dlho neprispela....a uz ani nemam cim, kedze uz medzi vas nepatrim 😔
diagnostikovali nam zamlknuty potrat (MA) v 11tt, caka nas zakrok, babatko sa prestalo vyvijat 😔 😔 😔
vsetkym vam zo srdca prajem, aby ste si tehulkovanie uzili v zdravi a nech sa vam v auguste narodia vase vytuzene pokladiky 😔
budem si vas citat, ked budem mat silu.
Evitka, Michaela: A mali ste nejaké problémy? Vy ste boli 4x kým ja 1 🙂
Tinka, tak aj Ty ideš dobre neskoro oproti poslednej kontrole. Zrejme naši doktori sú nejakí benevolentnejší...
awe 😢 je mi to luto, drz sa, teraz ti asi ziadne slova nepomozu-len cas 😔 mozno ani ten nie, tiez som dlho po MA citila prazno...je mi to hrozne luto, ze sa ti to stalo ☹
Awe aj mne je to veľmi ľúto...Budem Ti držať palčeky, aby si bola čoskoro znovu ok...
ahojte babky,
ja dnes zase len na chvilocku. idem vam vyrozpravat moje zazitky z hematologie. dnes som isla na kompletne vysetrenie krvy kvoli trombofilnym mutaciam. v nemocnici som bola na siedmu nalacno. krv mi zobrali pred osmou a do hodiny mali byt vysledky. tak som sa potesila, ze do desiatej budem vybavena. ale to som si iba myslela. 😖 pokazil sa im system a na vysledky som cakala do pol druhej. 😠 najhorsie bolo, ze som nemohla odist a vratit sa iny den, lebo od tych vysledkov zaviselo dalsie davkovanie liekov. no horor. ... ani vam nemusim hovorit, aka som unavena. 😢 tak som rada, ze zajtra nemusim vstavat do prace a oddychnem si.
... idem si vas trosku docitat ... aj ked vela toho asi dnes nezvladnem. 😖
awe, drz sa...tiez som to prezila...vela sil...
dakujem kocky, fotku mi najprv nechcel dr. dat, ze nabuduce, ze bude viac vidiet, ale nakoniec ho asi moj smutny pohlad presvedcil a dal mi ju 🙂
velkost fazulky nespominal, len co som zacula ze diktoval sestricke nieco CRP 29? ak som dobre registrovala, lebo ja som len hladela na monitor a kochala sa pohladaom na fazulku 😵
na dalsiu poradnu idem 4.2., to budem 13tt, na odbery idem v pondelok
awe, to je smutna sprava. drzim palce, aby to co najskor prebolelo. nic ine nepomoze. 😔 opatruj sa.
awe, to mi je velmi luto? a kedy sa prestalo vyvijat? rastlo az do toho 11 tyzdna? alebo s aprestalo vyvijat uz skor?
drz sa, aj ja som si tym presla, MA v 11 tt s tym,ze babetko sa prestalo vyvijat v nejakom 6 tt
Tinka66: ja nemam zatial brusko ani nahodou 😉 aj pri prvom som ho zacala mat az niekedy na konci 4.mesiaca, ludia az v piatom mesiaci videli, ze som tehotna, teda oni si mysleli, ze som iba trochu pribrala 😀 myslim si, ze teraz to bude asi tak isto, uvidime...
Awe: drz sa! zelam Ti, aby sa vam co najskor podarilo druhe babetko a bola si stastna!
dakujem, ste zlate 😔
zuzi - zrejme sa prestalo vyvijat skor, lebo podla usg bolo na 9tt, ale nebilo srdiecko... 😔
awe ☹ ☹ , zelam vela sil a po 3. mesiacoch sa mozete znova zacat snazit, sice niekotri Dr. hovoria az 6 mesiacov, ale ini, ze 3. stacia.
Skus si dat porobit nejake vysetrenia - hematologicke, endokrinologicke, najma, ci nemas trombofiliu a ine mutacie , poruchy stitnej zlazy, to je take nejbeznejsie , co sposobuje MA
Cauko mile tehulky som rada,ze je takato stranka kde si mozeme pokecat a poradit.Dufam,ze ma primete medzi vas.Citala som par komentarov velmi ma to zaujalo.AWE je to smutne ale musis byt silna
Dakujem za privitanie 🙂 mame skoro rovnaky termin brusko uz rastie?Ja cakam prve babetko prislo necakane ale velmi sa tesime a dufam,ze vsetko bude dobre.V utorok som dostala knizku tak sa tesim

a budem teraz uz chodit kazde 4 tyzdne