♥Augustové miláčiky 2010♥
ahojte nove tehulky!
vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉
mne v minulom tehotenstve tiez sedelo, az na termin porodu, ten som mala 10.8. a tu mi udavalo 11.8. Ale teraz mi nesedi nic, ukazuje uz 12 tt a som len 11 tt, ani datum porodu nesedi asi, ten mam sice urceny na 1.8. 2010 ale to podla PM , ale nemenil mi termin podla sona
miska, ale ja som len 10 tt + nejake dni, proste 11 tt , nie 11 tt plus nejake drobne
To ja som si musela upravovat poslednu ms, inak by som mala termin 9.7. 😀 a priebezne to menim podla toho co povie doky 🙂 ale povedal, ze 16.8. uz je definitivny...
peti naozaj je ho krasne vidiet 😵 ja tiez tak nakupujem-ked je akcia a paci sa mi to - beriem 😀
tiriel , tak mne vychadza tento 12 tt , ci si dam termin poslednej menstruacie 22.11. alebo aj 29.11. a stale som 12 tt 😕
zuzi ja mam termin 7.8 a som dnes presne 10tt+6 cize 11 tt a od zajtra 12 tt...ty ked mas 5.8. tak by si mala byt 11tt+2 a to je 12tt....
to ano no ja budem rada ked to male vydrzi aspon do 1.jula....ked sa bude ponahlat ako na s prvy tak to budem mat za sebou uz koncom maja...
miska aj ja mam 28 dnovy obcas sa stalo ze 29 ale to uz som sa cudovalaaaaaaaaa 😀 ovulku som mala podla BT skor na 10 den cca...ale zalezi aj kolko vajicko putuje dolu vajcovodom a kolko mu trva vystrcit panozky a zahniezdit sa 😀 takze s toho nerobim vedu, ved ono sa narodi ked pride jeho cas a nie kedy nam to dr. vypocitaju 😀 😉
no podla mojich vypoctov zacinam novy tyzden v pondelok, ale to su len dohady, mne lekar nehovory, ze ktory den som ci 10+6 a podobne, len tyzden mi povie
a ten termin porodu mi sem dal konik, kludne mozem mat aj neskor, ja som si aj PM posunula o tyzden, povodne som mala 22.11. ale dala som si 29.11. lebo som mala velmi dlhy cyklus a ked som si dala povodny termin menstruacie, tak mi ukazovalo uz 13 tt a pritom babetko je velke len na 11 tt
inac ja som tiez vcera posielala krv cize do tyzdna by sme mali aj mi vediet pohlavie....
ja som si tiez zmenila termin poslednej ms aby mi sedel termin porodu ako mi ho vypocital doki 😉
miska super tak uz aj ty budes vediet pohlavie 😉
mata to je teraz novinka pohlavie sa da uz od 7tt zistit z krvi 😉
baby svokra sa ma pytala ci nahodou nebudu dvojcata lebo oni maju velky nabeh na dvojcata ale na ultrazvuku som bola iba v 6tt....to by uz vtedy videli ze su dve ci nie...
Miska, ja ked som bola v 6tt v poradni, tak som sa pytala, ci tam nie su dvojicky a doktor mi povedal, ze urcite nie..
peta, a to ti navrhol lekár, že sa to takto dá zistiť?
boli ste už niekto na tie kombinované testy, ktoré sa robia v 12 tt na zistenie porúch? ako to prebieha? robí sa vaginálne sono? písal jeden lekár, že aj tam už vie na 98% určiť pohlavie dieťaťa....ja idem na tie testy budúcu stredu a dosť sa bojím...

Peti, ja tak isto, rano som este chuda, ploche brusko a vecer uz vykukne 😉