icon

♥Augustové miláčiky 2010♥

rosienka
23. nov 2009

ahojte nove tehulky!

vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉

marija
28. jan 2010

Inak mne dnes spravil taku fotku, ze sama tam mam problem nieco vidiet... 😒

marija
28. jan 2010

Ale 11.2 ideme na 3D tak potom uz konecnce nieco aj ja pridam do albumu 😎

evitkamalicka
28. jan 2010

tak som dokoncila torticku na zajtrajsiu oslavu a uz mozem relaxovat

lenadka
28. jan 2010

lucy, ktovie dokedy ta tie nevolnosti budu drzat 🙄 , ale horsie to uz snad nebude, ved uz si v 12 tt

marija, super ze aj tvoje babo pomerali ako sa patri, asi by som nasim lekarom mala vytlacit par prispevkov s tejto diskusie, nech sa spamataju 😠

marija
28. jan 2010

Lenadka a ty si mala zlu skusenost? Zle ti pomerali? Ty si niekde v zahranici, ci?

leteku
28. jan 2010

baby a kde v Ba sa robí 3D ultrazvuk??? vďaka za radu

lussy666
28. jan 2010

🙂 pripajam sa....

marija
28. jan 2010

Leteku ja idem do Gyn Fivu. Aj ked robi to aj moj lekar v GPN, ale v Gyn FIve som bola viac spokojna s kvalitou ;) a 3D stoji 64eur v tom 25tt, ak ides aj na tento v 15tt tak ta oba stoja 64eur :D

captainka
28. jan 2010

Ahojte kocky, rada sa pridavam do vasej temicky...termin 1.8.2010 🙂

marija
28. jan 2010

Nove tehulky vitajte ;)

leteku
28. jan 2010

marija dakujem, to fakt potom stoja oba 64 eur? to sa viac oplatí
treba sa tam nejako špecialne objednať?

zuzannas
28. jan 2010

Leteku: aj ja som bola v Gynfive 😉

zuzannas
28. jan 2010

Leteku: staci si tam zavolat a ani Ta objednaju kedy budes chciet, ale volaj tak aspon 2 tyzdne dopredu, aby mali volne..

zuzannas
28. jan 2010

oni Ta objednaju..(som chcela napisat 🙂

captainka
28. jan 2010

dakujem marija 🙂

zuzannas
28. jan 2010

A taktiez vitam Snehulienku a Captainku 🙂

marija
28. jan 2010

Leteku ano treba sa objednat. Ja som volala v pondelok a objednala som sa na 11.2. A oba potom stoja 64eur. Cize ak vies, ze chces ist urcite v tom 25tt tak sa to oplati ;) preto aj ja tak idem, aj ked som netusila, ze zaplatim vlastne len za jeden :D no ale potesilo ma to ;) telefonne cislo najdes na ich stranke ;)

marija
28. jan 2010

presne ako napisala Zuzana 😉 sa tu opakujem potom 😀

leteku
28. jan 2010

dakujem vám dievčatá

marija
28. jan 2010

leteku za malo 😉

elinka27
28. jan 2010

ahojte,dnes krasne snezi, rano sme sa s malym vyhrali a sneh mu chutil 😀
vitam nove tehulky,ja uz normalne nestiham ani vsetko citat co ste popisali,ale len tak som to prebehla a citala som ze ste sa bavili o farbeni vlasov.Ja som toto riesila este v prvom tehotenstve a vtedy som sa na to aj pytala lekara,vraj sa moze farbit,ale mala by sa pouzit farba bez amoniaku.A co sa tyka hormonov tak sa moze stat ze to v tehu nechyti tak dobre,to je cele,takze sa klude farbite,aj ja sa chystam, bo uz mi sediny vyliezaju 😝

biba12
28. jan 2010

baby a neviete ako dopadla Jankaat? ci je nieco nove? Ja si idem dnes po bedrovy pas, aby mi spevnil chbrticu a v pondelok sa prihlasit na rehabilitacie. A dnes si idem este vybavit pilates pre tehotne. Nech nieco robim a iba netlstnem... 😉

snehulienka24
28. jan 2010

rubinka foto mam, neskor pridam, musim sa pohrat so scanerom a teraz predychavam obed 🙂
baby na to 4D je dobre ist preco? alebo inak, kvoli comu tam idete? ja sa stale neviem rozhodnut ci ist, alebo nie...

elinka27
28. jan 2010

a aky je vlastne rozdiel medzi 3D a 4D?Mozno hlupa otazka,ale nestiham to nejak sledovat

captainka
28. jan 2010

eli - nasla som toto 🙂 ale podla mna to je to iste ako 3D

3D/4D ultrazvuk
4D ultrazvuk je najnovšie vyšetrenie, pri ktorom rýchlo snímané trojrozmerné obrázky umožňujú vyšetrenie plodu plasticky v reálnom čase. V súčasnosti každá tehotná pacientka má možnosť podstúpiť 3D/4D ultrazvukové vyšetrenie, ktoré detailne zobrazí všetky štruktúry plodu vrátane pohybov končatín, mimiky tváre, činnosti srdca a pohlavia. Toto vyšetrenie je možné uskutočniť kedykoľvek, optimálne zobrazenie plodu je však medzi 18. – 26. týždňom tehotenstva. Dĺžka vyšetrenia sa nelíši od bežného ultrazvukového vyšetrenia. Na vyšetrenie je potrebné objednať sa.

zuzannas
28. jan 2010

ja som prave dopapala obedik, drahy mi pripravil chrenovu omacku s knedlou a vajickom, mňam.. 😵

maculienka123
28. jan 2010

zuzana no jaku ty si mala dobrotku 🙂

nikitka231
28. jan 2010

baby ja sa vzdy snazim jest rozumne a vzdy aj zacnem ranajkami zdrav ako je ovocie a cerealie na obed normalne ako polievka a druhe ziadne prejedanie no ale vecer som ako kyselina s plnym zaludkom aj zaspim ...musim tomu dat velku cervenu STOPKU!
vcera som sa dotlacila pizzou..no nedajte si ked je taka chrum chrum a vonia cely byt 😠

ninkaa89
28. jan 2010

ja to mam tak, ze rano mi byva dost zle, takze len nieco jednoduche jem, napr. jablka a postupom dna je mi stale lepsie a vecer mi je tak fajn, ze ma chyti strasna pazravost a kombinujem jedno cez druhe 😅 Takze vecer, to je moja chvilka 😀

halintoa
28. jan 2010

nikitka: a ako sa tá chrum chrum pizza ku Vám dostala? 😀