♥Augustové miláčiky 2010♥
ahojte nove tehulky!
vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉
Zuzi, ja vzdy zadavam vahu aku mam rano, to je podla mna presne..lebo ked sa uz najes, napijes, to mas samozrejme min. 1kg hore... 😉
no mohla by som odmietnut AFP, este sa spytam dr. , ale morfologiu mi nerobili ani u prveho, co sa cudujem, takmer kazdej babe to robia, ja som sa dozvedela len tu,ze existuje nejaky morfologicky uzv, moj Dr. zrejme nema take kvalitne sono a tehulky inam neposiela, len mozno take problematicke
Moja lekárka sa ma nepýta.. proste sa mám postaviť na váhu a zapisuje ona 😀
Ja som zatiaľ pribrala 0,5kg 😉
a na 3D som tiez s prvym neisla, nic, len bezny uzv, asi 2-minutovy na kazdej poradni, kedy maleho pomeral a to bolo vsetko, a este na konci somc hodila do nemocnice na prietoky a CTG
ja som pribrala 14 kg, ale tiez by som najradesj okolo tych 10 kg, moja mama so mnou len 6 kg 😕 a z toho som ja mala 3,45 kg
rychlo veru, 64 kg som mala pred porodom, do 2 mesiacov som mala nejakych 56 kg , potom do 4 mesiacov asi 53 kg a potom do polroka 50 kg a potom este menej dokonca, klesla som az na 47 kg 😖
ty kokso, pekne! ale aj ja som mala ked som kojila 51kg, a ty tiez koli kojeniu?? 😕
tak ja to mám úúúplne inak 🙂 V prvom tehu v tomto čase som už mala asi 4kg navyše 😅
Zuzi, nie nie, od rána už nič.. asi mi praskla nejaká žilka v krčku.. zrejme som to včera prehnala s námahou, tak dnes len oddychujem 🙂
baby, vy ste vsetky take vyzly 😀 ja mam 167 cm a 60 kg... boooze...mavala som 55, ale pri muzovi som sa zaoblila 😀 😀 😀 teraz mam tak medzi 60-61 rano...
baby,good noc , idem do hajan, dnes ma maly zničil,odkedy som bola v nemocnici tak ma nepusti samu ani na zachod a stale ma chodí tuliť a bozkať a lahať ku mne 😵
zuzi, ano, dojcenim som chudla, a dost vela, ked som mala uz tych 47 kg, isla som ku gynekologovi, mala som nejaky problem a ten sa normalne nastrasil, ze ako som strasne schudla, ale potom sa to nejako ustalilo, maly zacal papat uz aj prikrmy, tak uz ma tak nevyciciaval a potom som zase nabrala na 50-51 kg, dojcila som rok aj 9 mesiacov
bihan, tak super, ze uz nic,
denisocka, dufam,ze aj tebe je uz lepsie , dobru noc
lucy, ja mne pošli prosím IP, tiež som zvedavá 😀
ja som zvedavá, koľko som pribrala, doma váhu nemám, tak uvidím až v pondelok na poradni. Inak posledné dni sa mi zasa vrátili nevoľnosti a zlé trávenie 😖 . A teraz k večeru ma začalo bolieť hrdlo ☹ . Viete mi poradiť čo s tým, okrem kloktania slanej vody?
Dobrú nôcku prajem.

a ked to nahodou vyjde zle, tak na amnio nejdem, radsej morfologicky uzv, ale amnio nie