icon

♥Augustové miláčiky 2010♥

rosienka
23. nov 2009

ahojte nove tehulky!

vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉

evitkamalicka
20. máj 2010

zuzi my sme prave pred chvilou kvoli tomu zalozili sukromnu temu v tom termine co mam Adamka

simuska153
20. máj 2010

Deni, tak aspon pavuky su spokojne 😀

simuska153
20. máj 2010

Evitka, a pomoze to, ked bude sukromna skupina? Ved, ked das niekomu pristup - nevies, co je to za cloveka...

zuzana76
20. máj 2010

ani ja som si nikoho na FB nedavala, ved ho vlastne ani nepouzivam 😀

ale ja mam taku povahu, ze ak niekoho nepoznam blizsie, tak mu az tak nedoverujem a nehovorim, ze netreba uzatvarat nove priatelstva, ale tak napr po 3 rokoch co som tu, tak uz niektore z vas ako tak poznam, aj ked nie osobne a doverujem vam o com pisete a s novymi prispievatelkami sa pomaly zoznamujem. Preto napr aj Juliq aj Janka nevzbudozvali vo mne prilisnu doveru.

denisocka
20. máj 2010

aby v nom neboli vyliate baterky 😀 ja som chora, kukaj čo si v sne v podvedomí furt hladam , sa rehocem tu sama zo seba. no už to asi aj telu chýba

evitkamalicka
20. máj 2010

simuska a preco by sa mal davat pristup cudzim ludom, ktory sem nechodia?

zuzana76
20. máj 2010

aj ja chodim uz hlavne do vacsiny sukromnych, tiez v tom termine ako mam patka, aj kde som bola ako snazilka, aj Nitra

denisocka
20. máj 2010

ale neťahala, pozri si tiriel - ja mam aj v tom popise dole - že som denisočka,aby ste vedeli

memory97
20. máj 2010

to je sila, ked si niekto potrebuje povzbudit sebavedomie tym, ze klame a tara dve na tri☹ no bohuzial su ludia, ktori ziju zo sebalutosti....

zeytin
20. máj 2010

Mate niektora skusenost s kozmetikou Motherlove? Ide mi konkretne o vyrobok - regeneracny pripravok na osetrenie hradze po porode... vyzera to dobre, len mi tam trosku vadi ten etylalkohol. Nebude to stipat?

http://sk.motherlove.eu/?q=node/13

zuzana76
20. máj 2010

nahodou Denisocka je uz pojem na MK, teda v dobrom samozrejme, ja si pamatam ako si mala ako fotku take pekne nalicene ocko 😉

simuska153
20. máj 2010

Deni, ved to len zo srandy 🙂))
Evitka, ja nemyslim uplne novych 😉 ... ja cestne prehlasujem, ze som tu sama za seba a som realna 😀

lulusha
20. máj 2010

juj baby, to sa niekto musi poriadne nudit, strielat si z takych veci... ale ved, bozie mlyny melu pomaly ale isto... kazdemu raz dojde "odmena" za jeho spravanie...

hlavne, ze my sme tu v pohode, ja si ani neviem predstavot den, ze by som necitala, co sa s vami deje 😎 a uz sa tesim, ked tu budu pribudat fotky nasich drobcov 😵 😵 😵

evitkamalicka
20. máj 2010

ja som tiez realna, to potom potvrdi Snehulienka, v nedelu k nam pride 🙂

simuska153
20. máj 2010

Evitka, ale ved Snehulienka je rozpravkova 😀

denisocka
20. máj 2010

tak zuzka,ja som legenda, preto som nechcela hned vycapiť ze som tehotna s pravým nickom, kus som to potrebovala vstrebať a samozrejme sa aj popýtať na nejake veci a prave vtedy 5.12. mi odišiel HDD na PC,takže som fičala na mobile,tak som si aj tak dala novy nick,bo som nevedela heslo denisocky a mobilom ma to zo začiatku nechcelo pustiť

evitkamalicka
20. máj 2010

simuska 😀 😀 😀

denisocka
20. máj 2010

tak ved to je tuna viac ako jasne,kto je reálny, skor je problem pri nových nickoch založených len teraz . ale to akože nemyslím nikoho noveho z nás,len vtedy by som bola opatrna a keby mali so sebou nejake pofiderne príbehy

silwietta
20. máj 2010

simuska, to bolo dobre 😀

denisocka
20. máj 2010

idem umyť riad a urobim si varenu kukuricu a zapnem kurenie,bo mi odmrze nos,je tu hadam 17st 😅 vnutri

rubinka
20. máj 2010

No ta jankaat mi bola od začiatku podozrivá. 😀

simuska153
20. máj 2010

Pripajam moje utorkove brusko.... len uz niekde musim pohladat aj fotku s hlavou 😀

evitkamalicka
20. máj 2010

denis neblazni sak ja vetram jak diva, u nas je 17stupnov vonku

denisocka
20. máj 2010

ja mam take ako ty simuš ,takže pridavať nemusim,nech si kuknu tvoje

simuska153
20. máj 2010

Deni... aj ja chcem varenu kukuricuuuuuu - odkial ju stale vytahujes????

denisocka
20. máj 2010

čo? tu je von 9st,zima ,prši,bohača čo to

simuska153
20. máj 2010

Deni, len ja mam jazvu na pupku, ale nastastie to z tohto uhla nie je vidiet 😉

rubinka
20. máj 2010

Simi pekné 😉

denisocka
20. máj 2010

simuš,chodim do kauflandu a kupujem VIAN mrazene veci -kukurky,hrašky,všetko a ked uvarim tu kukurnu -ona je olupana tak je ako z poľa fajna . 450g sačok za 21sk , to nekupiš ani varenu kukurku za to .

simuska153
20. máj 2010

U nas je uz vonku tiez teplejsie, len netusim kolko, lebo nemame vonkajsi teplomer... ale tiez vetram, lebo nam uz 2 den kuria 😵