icon

♥Augustové miláčiky 2010♥

rosienka
23. nov 2009

ahojte nove tehulky!

vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉

elinka27
22. jún 2010

memory97 ved prave to mne tiez nedava logiku,maju to tam vsetko v pocitaci ale aj tak si to pytaju,asi pre spravnost udajov ci co.Ja som zasa obvolavala socialku a UPSVR kvoli materskej,lebo som sice stale zamestana,ale som na rodicovskej dovolenke a uz sa mi vlastne od jula zacina materska,tak sa mi to prekryva.Ale nastastie tie vybavovacky nebudu take strasne.Ja nastupuje na MD o 8 tyzdnov skor,tak som sa dohodla s lekarom kvoli peniazom lebo sa mi lespie oplati materska ako rodicovska 😀 A inak pri malom som bola doma na PN a sestrila som sa ako sa dalo,a aj tak sa stalo,a teraz som doma s malym a ten je v poslednej dobe ako cert,akokeby cim ja menej vladzem on si viac dovoloval,zacal sa mi trieskat o zem a vrestat a hned ma tak vytoci ze mi az zle niekedy pride,tak len malej dohovaram nech sa tam drzi ze este jej musim veci nachystat a tak 🙂 A doktor ma teraz vobec neberie ako rizikovu,aj sa cudujem,ked som predcasne porodila prve,hm

memory97
22. jún 2010

@elinka27 skor by som povedala, ze tetam sa nechce pozriet do pc🙂 asi s nim bojuju 😀 to je pravda, z materskej budes mat viac ako z rodickovskej🙂

kacena4
22. jún 2010

babenky dnes som sa super vyspala, po dlhsej dobe a bola som pozriet porodnicu (Ba Ruzinov). na salu nas nechceli pustit, ze sa tam prave rodi ☹ ale inak sme si vsetko potrebne pozreli a vysvetlili - bolo super, len som strasne unavena z cesty do ba. v lekarni som sa pytala na ten ostruzinovy caj a upozornili ma ze je to "silny koncentrat" cajovy, tak to s nim neprezente

a dozvedela som sa, (mali to napisane na porodnici) ze po rodny list ide mm a ma mat oba obcianske, t.j. svoj aj mangelkyn

21
22. jún 2010

Dievcata, kedy mi pride rozhodnutie o materskej, neviete? Alebo mi ho mali dat v poistovni?

memory97
22. jún 2010

@21 myslim, ze za take 2 tyzdne by mohlo prist.

mirkapal
22. jún 2010

@kacena4 Vidis, dnes v noci som teda stafetu prebrala ja - sice som spala, ale ako na ihlach a casto som sa prehadzovala. Nadranom som konecne zaspala tvrdsie, kym ma nezobudili zvuky z kosenia travy pod nasimi oknami a zbijacky (opravuju chodniky). Vrrr 😠

lenadka
22. jún 2010

takze do porodnice si mam brat aj kopiu sobasneho listu? uz som zabudla ako to chodi 😅

mata1001
22. jún 2010

ahojte baby...ste tu ale toho popisali...lenadka ano berie sa kopia sob.listu

mirmaj
22. jún 2010

ahojte, dakujem vám pekne za privítanie 🙂 🙂 mne tiež celkom vyhovuje toto počasie, aspoň mi neopúchajú nohy, ale o nejakých 5 až 10 stupov viac by som tiež prijala 🙂

barinkova
22. jún 2010

@zica1 aha ked byvas v pb preco chces ist do ilavy?

barinkova
22. jún 2010

ahoj kocky dneska poradna ok vsetko v pohode,hlavicku uz mam dole,akurat peciem kurca,kasu zemiakovu mam hotovu a dusim este kapustu k nemu som na nu dostala strasnu chut,chlap dojde rano z nocnej a ideme ku mojej mame takze by nebolo kedy varit...

memory97
22. jún 2010

dobru nocku, ja uz som v posteli, zas ma chyta nejaka choroba z toho pocasia, uz ma to prestava bavit s tymi chorobami ☹

mirmaj
22. jún 2010

@barinkova ty si teda aktívna 🙂 to sa ti chce takto neskoro ešte variť? ja nevarím ani cez deň nieto ešte tak večer 🙂 ja idem na poradňu zajtra tak som zvedava, ako sme na tom, hlavičkou dole sme boli otočené už v 29.týždni, ale teraz sa cítim nejako divno, ako keby sa mi tam dole niečo tlačilo, tak dúfam, že je to len pocit 🙂

barinkova
22. jún 2010

@mirmaj to robi aj mne a tlaci mi na mechur no konec

barinkova
22. jún 2010

@mirmaj budes v povazskej rodit?

zica1
22. jún 2010

@barinkova nejako nemam vztah k pb nemocnici, aj lekara mam v Il tak koli tomu

barinkova
22. jún 2010

@zica1 aha len oni vedia tam kde mas trvaly pobyt

zica1
22. jún 2010

@barinkova no ved ja mam trvaly pobyt este stale v Ilave 😉 😀

barinkova
22. jún 2010

@zica1 aha tak uz sa tesis hovoris?ake meno mas vybrate

zica1
22. jún 2010

@barinkova jasne, ze sa tesim na drobceka 🙂 meno ? no na tom sa este stale nejako nevieme dohodnut 😀 no este mame chvilocku cas 🙂

barinkova
22. jún 2010

@zica1 aspon vies co budes mat ja sa to dozviem az ked bude vonku

kacena4
23. jún 2010

@mata1001 zalezi do ktorej porodnice v bratislavskych netreba sobasny list, aspon si ho nepytali zatial

mata1001
23. jún 2010

@kacena4 ahoj,jaj ja som myslela ze treba vsade,lebo mne dali u nas v porodnici taky zoznam co vsetko si treba priniest a je tam aj sob.list.tak som myslela ze to treba vsade

kacena4
23. jún 2010

babenky, vcera sme z muzom asi zmenili meno babata - dnes idem pre deti (pridu z liecenia) a dohodneme sa s nimi ake meno sa im paci, dam vediet...
a taketo mam brusko (z pred par dni) pribrala som 18kg.

kacena4
23. jún 2010

@mata1001 ja som bola vcera pozriet porodnicu a nekazali sobasny list, a to idem rodit uz do druhej v ba, je to asi individualne 😉

mata1001
23. jún 2010

@kacena4 asi ano.do tj nasej treba zobrat komplet vsetko...pozicaju len nocnu koselu,plienky,zupan...

kacena4
23. jún 2010

@mata1001 do nasej netreba nic, ak chcem svoju koselu tak si mozem prinies, jedine co nam povedali ze treba tak su mokre servitky, dokonca aj plienky nam daju - co doteraz nebolo, super tesim sa, akurat ma šokli, ze babatko neprikladaju k prsniku hned po porode, co predtym prikladali

mata1001
23. jún 2010

aj my si mozme zobrat nocnu koselu...a ake plienky?jednorazove ci latkove?lebo latkove daju aj tu...vlastne pozicaju...ale mali by poziciavat a davat vsetko ved si platime zdrav.poist.este aj kremy,gazu,peroxid,yal...no proste vsetko treba priniest...

memory97
23. jún 2010

Dobre ranko🙂

@kacena4 peknucke brusko🙂) tak to je dobre, my si mame plienky doniest,tak mam jedno obrovske balenie🙂 aspon taska teraz vyzera, ze tam stravim min. 2 tyzdne🙂

barinkova
23. jún 2010

@mata1001
@kacena4 napr.tu v povazskej si musis vsetko doniest,aj plienky vsetko