♥Augustové miláčiky 2010♥
ahojte nove tehulky!
vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉
@tiffanka: my mame len kociar a par veciciek, mam ich vo fotoalbume, ostatne dokupime, az ked zacne MD
@jankasramka: moja svagrina pribrala 30 kg a vsetky zhodila, takze neboj
@groka: som rada ze je vsetko ok
tak to ju obdivujem,ze to vsetko schudla to moja svagrova pribrala 24 a skoro vsertko na nej zostalo a ja budem asi taka ista lebo nemam pevnu volu 😖
😀 😀 😀 inak ako sa mas?ja fajn az na tie opuchy to je strasne 😖 ja uz mam vybavicku kompletnu aj popranu a nazehlenu taska do porodnice zbalena a v stredu ideme kupit kocik 😵
@carmen323: tak ty si sikovna, ja mam len kociar, par veci, nic do porodnice, ani len tasku 😀 , opuchy mam aj ja aj tazke nohy ale to magnezium pomaha ... a k magneziu, ktore uzivam denne kazdy den musit mat zmrzku 😀
to magnezium znizuje tie opuchy?ja som myslela ze mi to dali kvoli tlaku 😅 no moja aspon tasku by si mohla mat zbalenu nechcem strasit ale pre istotu 😉 ja uz som komplet len to mimi mi chyba 😀
@carmenn323: tak ty mas o tyzden skor ... tak ja mam este cas ... 😀 , pomaha mi na krce, ale zmiernuje mi aj opuchy
Ahojte, ja uz nemusim brat magnezko, zvladame to bez neho celkom v pohode. Ak mi viac tvrdne brusko, tak si dam, ale nie casto! 😝 Do porodnice som uz v podstate pobalena, vybavicka ide postupne, nosia navstevy a dedime a pokupovali sme postupne...Takze tak. Tak dobru, vypinam stroj zavislosti.
ahoj babulky, tak vam trosicku zavidim, ze ste uz tie tri - styri tyzdne popredu. uff, uz to ozaj mate za par...... 🙂
barinkova - ahoj ja som bola a aj m i trhal - zub mudrosti, noo dal mi injekciu a pak som to uz vydrzala - bolest sa dala zniest - takze pak bez tabletiek. hm, tak viem ze sa moze trhat od piateho do osmeho mesiaca. papa
ahojte - my čakáme prvé bábätko - a vyzerá, že to bude chlapček, máme termin na 7.augusta, zatial som pribrala 3kg - moooc som spokojna, mame sa fajn no sme zvedavi co nám povie doktor v piatok na poradni bo posledne dva tyzdne sme sa trosku viac fyzicky narobkali - ale zase sme zvyknutí hýbať sa a robkať od začiatku tehu. magnezium vobec neberiem - len sem tam popijam magnesiu kvoli nočným kŕčom. vybavičku pomaličky kupujeme - niečo už máme nachystané i do nemocnice, kočík vybratý no ešte nekúpený. Postieka však už stojí v spálni, xixi
@sivema no my budeme zrejme medzi poslednymi..... ale ved hadam to nejako dokopeme aj my. :D na jednej strane sa mi to zda strasne daleko a na druhej si vravim, booooze uz len 7-9 tyzdnov.
mam pocit, ze este toho do zimy je treba okolo domu tolko porobit a ked si predstavim, ze na mesiac odtialto vypadnem, tak ma az mrazi. mam desny strach ako to ti moji traja doma zvladnu.... respektive, ci dom a deti a hlavne muza najdem v rovnakom stave ako ich tu zanecham. 😀
@oksu ahoj, aj mne cca pred mesiacom a pol trhali osmicku. tiez sme vydrzali. :D
@oksu jej, konecne zase niekto z mojho rocniku. :D u nas je to velmi podobne ako u vas, tiez uz postielka stoji,ale to skor z praktickeho pohladu, asi sme vedeli poprehadzovat obyvacku a detsku izbu. a hlavne je tam natrepane vsetko pre malu. :D
@oksu fiha, zavidim ze len tri kila...! to ako si dokazala?normalne si kolko vazila?
ved ja aj sportujem aj aktivna som a predsa som pribrala dost. si sa aj nejak sustredila na to aby si viac nepribrala alebo prirodzene?
@jankasramka nuz ja dodnes mam pred ocami dosledky kliestov, s malou chodime na rehabilitacie doteraz 😅 lebo som si ich vydupala, pri porode jej na jednej strane rupla klucna kost an druhej strane jej natrhli krcny sval a hlavicka samo sebou splostena, mohla som polohovat do zblbnutia...a ze ma zlomenu klucnu kost mi ani v porodnici nepovedali, len mi naznacili ze na krku ma hematom a na hlave, ze ma mala zlomenu klucni kost som sa dozvedela na prvej poradni u pediatricky aj to ze ma natrhnuty sval co sa najskor javilo ako tortikolis, no po rehabilitaciach a sono vysetreni, zistili ze bol roztrhnuty a zle zarastol blanou...to ale az po mojich naliehaniach ze cvicenie ani plavanie nepomaha jej spravili sono a potom bola v 3 rokoch na operacii a doteraz cvicime a to ma 5 rokov 😅
@lenadka no ked ti mam povedat to sa strasne uz aj cita..... strasne.....
@jankasramka mozno na zaciatku vela zvracala tak pochudla. mala som teraz jednu znamu co rodila. v deviatom mesaici mala nad povodnu vahu iba tri kila a malinky ked sa narodil mal 3,5kg. ale chudatko do siesteho mesiaca nerobila nic ine iba oblapavala wc misu. 😖
Dobre ranko,
tak my uz mame vybavicku komplet pre babo, veci podedene, darovane. Kociarik uz je doma, aj postielka pri posteli🙂 Tasky su uz prichystane a uz by som najradsej, keby bol aspon ten 38tt 😀
@carmenn323 neboj zhodis to aj ty, teraz si doprajeme, potom to vysportujeme za kociarikom na dlhych prechadzkach a bude to dole jedna basen🙂
@lucia20 neboj, zbehne to aj tebe 😀, aj ked ozaj by mohol byt uz zaciatok augusta a nie jula 😀
Dobre ranko, dost krusne, muz v praci, starsiemu bolo na vracanie, no isiel do skoly a mladsi uz aj vracal... Nejako prezijeme... 😀 😝
Dobre ranecko 😵 dnes nevarim tak si idem poprat a trocha upratat ale vysavat sa mi nechce 😀 vcera vecer som pozrala ceresne a bolo mi zle este tetraz ich cicim v zaludku 😝 babule ja uz sa nemozem dockat porodu uz ma nebavi vlacit to brusisko a opuchle nohy ,hlavne ked sa kazde rano zobudim a pozeram na prichistanu postielku no a babo nikde 😅
Ahojte...chystáte sa niekto rodit do Ružinoskej? Bo ja asi hej... tiež už mám všetko doma...už len bábatka nám chybajú...už keby boli doma...ale ako hovorí moj manžel...lepšie ked sú ešte v brúšku...ako sa narodit predčasne... 🙂
ahojte, nic zvlastne som nerobila aby som nepribrala - asi mi len pomohlo to, že som začala na začiatku tehu robiť v MŠ a tam som sa stravovala - pravidelne, v malých porciách ale častejšie, vyvážená strava a tak. no a trošku si aj zacvičím - navštevujem psychofyzickú prípravu na pôrod a tam nám dali také cviky pre tehu - tak len to. s rannými nevolnostami nemám žiadne skúsenosti. ono to šlo nejako samo a som mooooc rada, bo dosť veľa známych si myslelo, že priberem a dosť veľa - a aj ja sama som bola toho presvedcenia - nechápem prečo?! no myslím si, že väčšina žien sa po porode dostane k podobnej váhe ako pre tehu - držím všetkým palce!!!
@lussies ahojko, drzim palce s dvomi, ja mam 2 deti po roku a zo zaciatku tobol zaberal, ale odkedy chodia do skolky je to super, vedia sa spolu zahrat, pomoct si, ale aj pobyt sa 😉 hovori sa, ze dvojky sa rodia o nieco skor, takze cakaj, ze mozu bytaj o 3-4 tyzdne skor. ja idem do ruzinova rodit - mozno sa tam stretneme - nahod si foto nech ta spoznam 😀
drzim palce, nech vydrzite co najdlhsie

@21: tak myslim ze z toho najhorsieho sme uz vonku ale este treba pockat aby to bolo bezproblematicke, aspon do toho 38. tyzdna