icon

Augustové pokladíky 2009. Mamičky, sem!

august2009
11. sep 2009

tak sup sem vsetky maminky z augustoviek 2009 😉 🙂 😵

lenka_66
4. dec 2009

setris na plienkach ? 😀

hawajcanka
4. dec 2009

no nebolo by zle ale ucime ho trosku nech si zvykne to len vzdy striehnem kedy zacne tlacit a fukoty rozbalit a posadim ho 😀
Marek je zlatucky bucko a ake ma dlhe vlasocky 🙂

lenka_66
4. dec 2009

haw,mame uz alum ze 3 mesiace .heslo to iste 😉
https://www.modrykonik.sk/album/album.php?vAlbu...

lenka_66
4. dec 2009

haw, hej sak najoblubenejsia cinnost jedenie a hracka lyzicka 😀

bagaja
5. dec 2009

dobré ránko

no my máme nádchu jak svina, chuda moje ani dýchať poriadne nemôže, ráno aj kýchala a kašlala 😠 neviem či mám isť k Dr či nám niečo dá, alebo stačí ked odsávam soplíky a kvapkám Libenar?

ale noc bola troška lepšia ako minulá, papanie3 krát, a hore iba od 5 - 5,40 čiže v poho 😉

zuzkamilko
5. dec 2009

bre ranko,ako komu ☹ ☹ ☹ maly zle spinkal,stale poplakaval,mala som pocit,ze je stale hore,neviem,co je s nim 😖

zuzkamilko
5. dec 2009

bagaja a ma teplotu?

bagaja
5. dec 2009

nie nemá sledujem ju ale vôbec iba tak okolo 36,8 čiže nič

zuzi aj moja bola taká mrviaca v noci ☹

zuzkamilko
5. dec 2009

nechapeme s mm,co sa s nim deje,ved vstaval 1xza noc a krasne spinkala a teraz aj cez den problem a v noci 😖

bagaja
5. dec 2009

zuzi aj nám sa noc totálne pokašlala, no pripisujem to rastu, splnu a soplíkom a verím že ked to pominie tak bude znova oki

facovka
5. dec 2009

baga, a kasel je taky ako ze naozaj kasel, abo zo soplikov co jej stekaju?akoze ju to dusi,natahuje ju pri tom?? bo ak zo soplikov a nema horucku,hlavne odsavaj nech jej to nesadne na priedusky,ak su biele sopliky je to ok, a kvapkaj,ale ak kasle, tak sup pohotovost, s malym babom s kaslom hned...drzte sa, viem o com pises ☹

bagaja
5. dec 2009

jooj fac kašel iba ráno ked sa prebrala aj soplíky mala hlavne ráno a biele, a kašel no ja by som povedala že zo soplíkov, a odsávam furt ☹ no uvidíme ked sa niečo zhorší alebo začne viac kašlať tak pojdeme, ale zatiaľ iba ráno no uvidíme, bože to je taká bezradnosť 😢

bagaja
5. dec 2009

a mala v soplíkoch aj trošku krvavé ☹ a na akom výkone mám ťahať ked mám pocit že na najmenšom moc neťahá a stále tam má, alebo radšej častejšie a na najmenšom, poraďte mi

facovka
5. dec 2009

mynormalne na najsilnejsom tahame, som sa pytala dr. a ze to je setrne, len stuch odsat, stuch odsat,nie nejako dlho sa vrtat v nosteku..a predtym strejnem morsku sol,sprej, aby nemal suche sliznicky,aby mu to nedrazdilo...to im dobre precisti a stiahne aj sopliky...ze je to hrozne,mat dietatko chore...bud rada ze nemate horucky, tomu ja hovorim bezradnost 😔 hnusne obdobie, bodaj by uz tie virusy vymrzli,kua fíix

sisulka7
5. dec 2009

ak ma tu do vysavaca tak treba na najmensom, aspon tak je to v navode.

sisulka7
5. dec 2009

nasa mala sa pred pol hodkou pokakala, som to normalne pocula az do kuchyne a nez som prisla k nej tak zaspala a nemala som to srdce ju budit. Asi ju to tak vycerpalo 🙂

bagaja
5. dec 2009

skusim kús pridať a sprej s morskou soľou normálne v lekárni kupím hej?

martinex
5. dec 2009

ranecko kocky...

ja som prave maleho uspala v kocari na terase,v postielke jacal jak tur,tak hadam pospi aspon hodku...
tatina mame dnes doma,tak sa tesim..poobede skocime nakupit a vecer si spravime pohodicku pri vinku 😉

z.vrablova
5. dec 2009

Dobre ranko, fac vdaka, budem striehnut Tesco, ci sa aj tento rok ten koberec neobjavi...
Kristinka mi uz od 9,30 spinka na balkone, a vyzera, ze je prave v polke... ako dudok, ani kamiony jej nevadia.
Poobede ideme k nasim na segedinsky... som nejedla viac ako pol roka...
Mm od rana kmita s vrtackou, opravuje, co sa da... heh...konecne
Ja od pondelka mam naplanovane vianocne upratovanie, tak som zvedava, ci sa dokopem... som zlenivela.

lulu73
5. dec 2009

caute, v noci sme zase nespali, kazdu hodinu hore ☹ .... je to narocne

martinex
5. dec 2009

no my tahame tretiu hodinu na balkone..... kazdu chvilku pozorujem,ci sa nezobudil,chceme ist nakupovat do Tesca... a ako naschval maly spi ako medved...ale sak nech sa poriadne vybuva 😉

mirka907
5. dec 2009

Caute baby...nasa mala Viki patri tiez k augustovym drobcom....chcem sa vas opytat ako Vam deticky spia cez den v postielke?Nemate nejaku fintu ako malu presvedcit aby v nej spala viac ako 20-40 min?V kociariku na balkone potiahne aj 2 hodky ale postel cez den je jej hlavny nepriatel...

bagaja
5. dec 2009

mirka netráp sa my to máme tak isto v postieľke eee cez den najviac 45 minut - to rekord, v kočiari na balkone aj dve a pol hodky

a vitaj medzi nami a príd častejšie 🙂

leri
5. dec 2009

ahojte,
idem sa vam pochvalit ako som dopadla...................uz sa prejavil stres a unava.........vecer po kojeni mi ostala v prsniku hrca, tak som to skusala odstriekat, ez asi vsetko alex nevytiahol ale hrca nezmizla, do rana ma to uz bolelo ako prasa....o tretej v noci som uz na nete studovala co na zapal prsnika........nemam nastastie horucku........rano o pol siemej som isla prebalit alexa a stihla som ho akurat rozbalit a vykiepila som sa na zem pred prebalovak........viete si ma prestavit, sedela som na zemi, ruku natiahnut a drzala som alexovi nohy aby nespadol z prebalovaku a kricala na draheho z poslednych sil aby prisiel, lebo odpadnem.........a on chudak si asi myslel ze sa mu to sniva alebo co, tak som kricala dost dlho, potom vyletel a zachranoval 😀 brutal zle mi bolo a stale aj je.........nohy mam roztrasene, ani ma tak neboli to prso ako som slaba.....a to sme boli vcera u perli a bola som este ok. takze dostala som varovanie, tento tyzden sa musim dat dokopy, nech som na buduci na vianocnych trhoch fit 😀 😀 😀
jaaaj a davam si vinove obklady a na noc vraj octanovu mast.........tak skusam, ked nezaberie tak skusim kapustny list alebo tvaroh .......ale hadam budem uz zajtra ok

lenka_66
5. dec 2009

leri , no pekne sa zanedbavas 😠 . tak len pekne zrelaxuj aj ked tyzden je urcite malo.po sviatkoch budes v relaxe pokracovat 😵 . kniha, prechadzky na vzduchu , spanok , masaze len sa tak pekne rozmaznavaj a BUD FIT 😉

lenka_66
5. dec 2009

aj nasa noc o nicom vobec sme nespali 😠 az poobede sa podarilo o 14 na balkone zatial este taha no z je dnu .

mirka , vitaj a neries nepriatelku postielku.vacsina drobcov je na tom stejne.my cez den kocikujeme a uz to ani neriesim spoliehan sa ze stale bude cez den spat a tym padom aj kocik pojde bokom 😉

lenka_66
5. dec 2009

... menej spat ...

blazka24
5. dec 2009

ahojte dievčatá, nestačím vás čítať, náš malý asi zuby idú, vôbec nechce jesť, čo zje vyšabluje, ledva spí a nonstop plač alebo až vreskot, som u našich a konečne zaspal...........

leri vyzdrav sa viem čo je zápal a prežila som si 39 horúčky takže je to brutal...........

blazka24
5. dec 2009

mirka ja malého uspím na rukách a hned ako ho uspím a dám do postieľky rozcabrím okno na plno, malého zakryjem, minule som mu nacapila aj bundičku v polospánku sa mi ani nezobudil a spali sme hodinu pri otvorenom okne 😀

eviqa
5. dec 2009

ahojte, tak včera večer som sa bola vyvenčiť, skončili sme s kamoškami o druhej, kým som prišla domov a ľahla bolo tri. Malý sa rozhodol, že o šiestej si bude pýtať dudel, tak si viete predstaviť, koľko mám dnes energie. 😝 som unavená ako kôň a mm musel ísť dnes do roboty, ale už je doma, tak idem kus ľahnúť. pekný večer