Augustové pokladíky 2009. Mamičky, sem!
tak sup sem vsetky maminky z augustoviek 2009 😉 🙂 😵
no babule, my tiez spinkame, ale este ideme kupat, dneska toho moc nenaspala, tak teraz dobieha, ale my aj tak chodime spinkat zriedka pred desiatou, tak som zvyknuta.
Inak mm je na vikend v BA, tak my gazdujeme same. A este som dnes dostala do toho kramy. Mimochodom skoncili mi jedny pred tyzdnom a to trvali asi 8 dni, asi ma z toho porazi. Uz by som bola rada, keby mala spinkala nocnym spankou a ja sa mohla ulozit s nou.
sisul a ty čo si si prišla pýtať recept na krámy ku mne? ja som tiež dostala reku koooooooooonečne - ja som doteraz nemala a to malého nekojím od troch mesiacov 😒
malého chcem kúpať konečne - včera sme cestovali tak som ho nechcela budiť a tak spinkal jak zarezaný, no dnes musíme aj ked to bude desať, mi zaspali včera o pol jednej - inakšia zábava, skoro somsi rozbila hlavu o sedačku jak som prispávala s krpcom na rukách 😀
dnes mi naši ukázali čo kúpili malému na vianoce, ja si pripadám jak kolotočár - furtom niečo čo hrá pesničky, to bude doma úžas, si hodím mašlu ak malý dosiahne vek 6 mesiacov - tak idem rátať = hovoriaci pes, hovoriace hrazdičky /3 ks/, spievajúca hviezdička ☹
ahojte kocky...
tak my sme mali super den, boli sme nakupovat,tak som kupila vsetko co som chcela,aj malemu tie puzzle penove-koberec...a boli sme prvy krat sportakom,maly vo fusaku c. 74/80 cize brutal strateny v nom,ale nevadi,zima mu nebola 😀 pekne v nom lezkal,kukal po svetielkach,potom zaspal,no proste uzasny!
a uz som zacala piect na vianoce,zatial len 1 druh-testujem novinku...a je to mnaamka... kosicky z lineckeho cesta,plnene kremom a ovocim! zavolala som muza,ze su hotove (trvalo mi to asi hodinu a pol) a ten sa medzitym natlacil klobasou a co ja viem cim,takze ze utrusil,ci chcem aby ho roztrhlo... takze teraz sedim v pracovni a vlastne trucujem...lebo som to robila kvoli nemu! sak nech vie,chalan 😀
aa inak pohodicka pohoda.... krtko uz spinka..idem si naliat pohar vina....juhuuu 😵
marti tak neprovokuj nás zúfalé xixixix robím si prdel.......
ja nemám ešte ani upratané, som dohodla so segrou že nechám jej malého na dva dni a ja si poupratujem tesne pred vianocami a napečiem.........
teraz nebudem to sa neoplatí - starý by to všetko zbaštil a to vínko? daj si dobre padne 😀
blazka ja som len skusala,ci budu dobre a ci sa oplati ich piect na vianoce...
a mm sa uz do nich pustil...to ma akoze na mikulasa 😀
a inak pridala som nove fotos..
marti tak idem kuk to photos a teeeeeeeeda to tak rýchlo mm vytrávil ten kolbás???? 😀
čítam tému zúbky, kruci máme všetky príznaky a ja doma okrem panadol čípky nič nemám vrrrrrrrrr zajtra smer lekáreň .........
blazka aj keby zjedol celu kacku,ak su doma kolace,travi mu rychlo 🙂
no ja nemam pocit,ze nam idu... sliny tecu stale,ruka v puse az po zapestie...ale dasienka nema ani navrete ani nic necitit,takze asi nic...
a ja moc nie som na lieky,cize mam doma tiez len cipky...a ak nebude veeelmi zle,nic ine davat ani nechcem
marti tak to jak moj mm - keby rovno pojedol celý regál v obchode za koláč si dá aj ruku odhrýznuť 😀
tak my už aj grckáme, aj plačkáme, ale ďasná sú stále normal - podľa mňa........
lieky nechcem dávať, preto som čítala o homeopatikách, ten paralen je vlastne zbytočný lebo horúčky nemáme a tak dúfam, že v lekárni budú mať homeopatiká, čítam tu na koníku čo dávali baby.........
blazka niekedy hovorim,ze jeho radsej satit ako zivit 😉
inak hovoriaceho psa aj my dostaneme na vianoce...toho som vypytala od mojho otca...sa tesim
marti tak ja som nič nepýtala ale to starý dovliekol ešte tuším v novembri, potom tie hracie prkotiny a teraz ked mi ukázali tú hviezdičku som uvažovala čo je rýchlejšie na hluchotu, či prstom do ucha alebo guľka do hlavy 😅
ahojte zlaticka..
dnes som nestihala malej dat nic, takze zajtra dostane na mikulasa.. dnes bolo super, mala si pospala, my sme upratali, ja som vyglancila kupelnu a kuchynu takze uz len 3 izby a kumbal a som ready..
poobede boli nakoniec len svokrovci lebo mojej mamine nejako nebolo dobre, tak ostali doma.. a ja som nejako nestihala malej dat mrkvu takze budeme skusat zajtra.. len neviem ako to mam nacasovat
sakraaaaa.. tak ani zajtra z toho nebude nic, prave som pripalila hrniec aj so zeleninou... ma slahne.
blazka ale ten pes je sqely..my sme boli u kamosky a tam z neho bol maly uplne mimo...preto som ho chcela
babul ako si to mohla pripalit?? sak si to varila vo vode nie?
Pekny vecer, konecne som sa po celom dni dostala k PC....
Leri, to bolo znamenie, polav, relaxuj, nohy na stol a nechaj sa rozmaznavat...
Matka, vdaka za info, maly je v tom sportiaku bohovsky... a ten koberec idem pozriet hned v pondelok... vdaka
Blazka, aj my mame priznaky, ze nam pojdu zubky, ale moze to trvat aj niekolko mesiacov... ja len potieram a v pripade horucky mam cipky Viburcol (homeopatkum) a aj Nurofen sirup... ak je to dedicne, mam sa na co tesit... ja som pri kazdom zube mala hnacky a 40st horucky... 😨
Idem pozerat Cars... tesim, pa zatial
marti tak môj malý na to vôbec nereflektuje, je úplne inam zahľadený jedine ten zvuk ho trochu rozladí a sleduje odkiaľ idú tie zvuky 😀
babul tak ako vidím nie len mne hrnce od spodu černejú xixix som minule na koníku a doteraz hrniec nemôžem dodrhnúť do ryže čo tak čierny ☹
zuzi tak pozeraj, ja musím sedákovať pri kompe, u našich postieľka tuneky v izbe tak nemám ďaleko ku krpcovi a dúfam, že nebude spať do desiatej lebo chceme ešte kúpať dnes chudáčik aj mu to asi bodne trocha ovlažiť..
mne sa k tv nechce,mm ide pozerat transformers a to ja nemusim...
zuzi rada som pomohla..hladali sme aj v tescu ale nemali
blazka,tak asi este len zacne... dado bol vyslovene v tranze 😀
no zabavajte sa.. heheheh e
ja som pripalila teflon.. normalne sa to cele vydulo... mozem kupovat novy ..s akra.. a tak som ho mala rada.. taky sikovny bol
tak dievčatá som rada že konečne píšeme,
malý teraz tak prdel do paplona jak keby sajdku štartoval 😀
k zhoreným hrncom - moja mama hľadala jeden hrniec a otec jej zavalil, ten som pred dvoma týždňami vyhodil lebo som sa pokúšal novotinu navariť a nezadarilo sa 😉
ja som neskusala nic...ja len ze teflon sa vravi ze neprihori...tak asi sa pani vedci zmylili...babul to dokazala...
inak idem pridat foto tych kolacikov...totiz zavratnou rychlostou sa minaju 😀
človeče dobre to vypadá ale padám lebo malý je hore ale hod do IP recept - dík..............

eviqa tak si sa zabavila to treba...........a teda dobrú nôcku zase - my konečne spíme, tak si užívam kľudu - chudáčik malý brutálne reve 😒