Augustové pokladíky 2009. Mamičky, sem!
tak sup sem vsetky maminky z augustoviek 2009 😉 🙂 😵
a ešte jedna, možno blbá otázko. v čom dávate spať drobcov? ja mám totiž pocit, že tamarke je chladno. má body a pyžamko, leží v perinke a je zakrytá dekou. napriek tomu sa mi zdá studená, keď v noci papáme.
rene ale sak asi obe mame deti zaciatocnikov...sak uvidime 🙂
no co ja viem,tak tie co robili pred MD maju ten zvyseny....
no moj maly ma body,sveter a teplaky a zakryty je dekou a este na nej je perinka... mam aj spaci vak,ale kedze on spi na brusku a v noci mi cestuje po postielke,v tom vaku mu neni dobre,lebo sa mu v nom zle posuva...takze som ho musela z toho vyzliect....a je nam akurat... mame v dome asi 22 stupnov a nemam pocit,ze mu je zima
Ahojte, tak ja pri malom moc nestham konikovat 😔 Maly mi cez den spi iba vynimocne a to povazujem za veeeeliky sviatok 😀 😀 😀
My mame v byte tiez cca 22° a maly spava v tenunkom bavlnenom spacom vaku (taky tenucky s dlhym rukavom) a na nom ma druhy spaci vak z fleesu (bez rukavov).
Uz presielo zvysenie rodicovskeho parlamentom?? 😨
baby pomoc ja už nevládzem, moja malá od osmej rana spala 2x po 5 minut, šak ja sa ani vytoto... nestihám, čo ja by som dala za to keby spala cez den aspon hodinu v kuse ☹
a naša malinka je len v dupačkách a v perinke a darmo jej ruky zviažem alebo prikryjem aj tak ich mastudené ako ľad.
Bagy, to mam aj ja 😔 Moj k tomu dnes od rana place 😔 Co ma ide zabit, kedze moj neplace skoro vobec. Iba co sa ohlasi ze by papal. Ukludnil sa az v satke a teraz uz spi neuveritelnych 50minut 😵 😵 😵
bay podla mna este nie.... no nejak to moc nesledujem...do noveho roka sa toho este moze vela zmenit
bagaja no tak to je na figu.... a nemas vak,satku ci manducu??? lebo mne vo vaku zaspi vzdy
no bay tak ti zelám abyešte pospal dlho 😉
mati nemám a ani to nechcem kupovať lebo mám pocit že sa malá potom moc na mna naviaže a nedám si rady
píšem jak tatar ale v jednej ruke malá a druhou píšem
baga to by som nepovedala.... je to super pomocka.... ja davam maleho do vaku aj ked ideme na nakupy a ked mame zly den a nechce zaspat,tak vak vzdy zaberie....
a nosenie je velmi dobre pre deticky co sa psychiky tyka..
no tamarka po papaní väčšinou zaspí, ale asi týždeň sa po tej 18-tej nevedeľa ukľudniť a veľa plakala - aj do jednej v noci. nevedela si ani prdnúť 😅 . potom som prestala jesť na raňajky papriku a už niekoľko dní je všetko v poriadku.ale tiež sa mi stane, že neviem nič v dome porobiť, lebo by chcela byť len na rukách, resp. sa jej treba venovať
baga ten vak stoji 30 €,mam pocit ze je z tychto veci na nosenie najlacnejsi... pripadne pozri na nete pouzivane nosice...
je to naozaj dobra pomocka, verim ze ti pomoze 😉
Baga, ale ono je lepsie ked je v tom nosici a spinka nez ked ju mas na rukach a place. Tak ci tak je pri tebe, ale ked spinka, lepsie pre nu a aj ty mozes nieco porobit 😉
no my sme sa zobudili o pol12, co bolo na nu asi skoro lebo sa najdela a bola hore ani n ie hodku a spi znova.. len som ju polozila do kocika na balkone a zavrela oci a chrni.. takze pockam do 3 kym sa zobudi a potom pojdeme von..
a mala ma body s dlhym rukavom na tom tricko s kratkym, pancusky a take tie trickoidne nohavice, a je v overali.. a hotovo.. a na noc ma len pyzamko a spaci vak, je prikrita dekou.
baga z tej stranky nosenie mam aj ja ten vak... naozaj sa ti tie peniaze oplatia,nie je to zas tak moc 🙂
babul u vas neprsi? u nas je hnusne,dnes ma von nikto nedostane 😀
ahojte
ake velkosti nosite? sakra 74 uz je LTT.dorazim posledny balik plienok 3.a ideme na 4.v kociku uz pomaly nemame miesto.
Babul, no ze si to ty 😀 😀 😀 tak prepacim 😀 😀 😀 Ale teda mne takto maly prespal sobotu, ze najedol a spal, najedol, spal. A ni som nevedela co robit s tolkym casom 😀 😀 😀 (Ale za to dalsie rano vstaval uz o stvrtej 😖 😠 Tak radsej nech nespicez den a dopraje mi spanok az do siestej rana 😀
My sme dnes uz boli vonku asi 2 min a to sme tak zmokli, ze sme sa museli vratit 🤐
lenka coooo???? to my nosime 62 a aj to nam je este trosku volne....
tak to je marek riadny chlap 😀
Leni my sme niekde medzi 62 a 68. Body 62 dame LTT bez postoliek, 68 aj s postolkami ok. Ale dupacky a nohavice este 62 😉
po kom to moje dieta je? sak my sme obe rodiny nizke.sakra este ma budu upodozrievat kto je otcom 😀 .a to nehovorim ze mu zacina byt malo 180ml kazde 3 hodky.

a neviete teda dakto, ako bude fungovať ten zvýšený príspevok v r. 2010? 😅