Bábätka a maminky z Liptovského Mikuláša komunikujú online
Ahoj otvorila som tuto temu aby sme mohli pokecat co nove... 🙂
Mozno sa pridame i my, uvidime kedy to naplanujete, a ci budeme mat auto... 🙂
Vejiiiiiii, gratulieeeeeren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To bude tiez rozdiel skoro presne 2 roky, vsak?
dakujem kocky..zajtra idem bodovi na potvrdenie a rovno mi aj krv budu brat..inak mam dost velke brucho a nechapem preco..a je citlive na dotyk...posudte sami v albume 😉
inak asi budem musiet nejke tehu veci sak nic nemam ..v maxwele som pocula ze daco maju pojdem mrknut..lebo z mmb je to drahe a este aj posta 😔
Ahojte, hľadáme opatrovateľku pre nášho 2 ročného syna na približne štyri podvečery v týždni - v LM a okolí... PRosím ak by niektorá z vás mala záujem alebo vedela o niekom,tak mi napíšte do IP. Je to veľmi súrne (od 1.februára)
ĎAKUJEME 😵
heh uz len opatrovatelku by som robila..volakedy to bol moj sen ale ako mam Erika ani za milion 😀
Vejinka 😀 my to potrebujeme len štýlom ísť do škôlky, vziať malého a byť s ním cca tri-štyri hodiny...
ahojte babenky....jeeeeeeeej Veji,gratulujeme aj so samkom 🙂 voláko sa to tu rozbehlo s tým druhým tehotenstvom 😀 😀 že by sme aj my na tom popracovali? 😀
inak baby,mám na vás jednu otázku,môj malý už má skoro mesiac zapchatý noštek,v noci zle dýcha a cez deň to tiež nieje bohviečo ale soplík mu vôbec nejde...môžu to byť nosné mandle????bojím sa ☹
Evi, mozno len suchy vzduch, skuste zvlhcovac. Ak neprejde, radsej skocte k dr., mozno aj nejaka alergia 😝
Veji a tie tehu veci - nemas este po prvom? Ja mam plno a aj tak nevyuzivam, bo som skoro furt doma, vtedy mi bolo treba do roboty. Teraz ti bude treba len teplaky 😀
ahoj lilus..no nemam vsetky som dala sesterke a tie sa mi nevratili..asi z nich nic nezostalo kedze ona je silnejsia ako ja
som pozerala na mmb ale zda sa mi nehorazne drahe ked to budem mat na sebe par krat 😅
Veji, veľkosť...no normálne som hore S,dole M 😀 výška 168cm, pred pôrodom som mala 71kg...asi tak...prepáč,nedostala som sa na net,až teraz, takže ak máš záujem,tak mi prosím napíš do IP

regi no ja kojim rano potom poobede ked die spat a vecer ked ide spat a potom ked sa prvy krat zobudi cca o 0:00 a potom ked sa zobudi uz dostava sunar a potom vydrzi do rana 😉
kiezby sa viac zien vyjadrilo ci by boli za stretko 😉