Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
@siss_sz sukromna tema sa zakladala preto, lebo je tu vela dievcat, ktore zatial nechcu aby niekto vedel, ze su tehu a do verejnej temy preto prispievat nemozu. V sukromnej sme len tie, ktore mame termin v oktobri a mozes tam pisat co len chces, lebo to zostane tam, neprecita si to nikto, kto tam nema pristup. Mne uz sa tiez stalo, ze ma tu niekto vyknural a bolo z toho velke halo, preto uz takto neprispievam a veci verejne neriesim. Samozrejme je na kazdej z vas, ci chce prispievat do verejnej alebo sa radsej prida do sukromnej. Ja nikoho nutit nebudem.
AHojte dievčatá. Aj ja sa k Vám pridávam 7 týždeň a už mám aj foto 🙂
Ahojte, dnes som bola u lekarky, tehotenstvo potvrdila, termin mam zaciatkom oktobra. Mima01, prosim ta o pridanie do skupiny 🙂
ahojte baby, mohla by som sa pridat do sukromnej skupiny? termin mam zac okt. dakujem 🙂
Ahojte babulky,
tak sa pridávam do skupinky. Sme asi v 3 - 4 týždni po druhom spravenom teste 🙂
resp, treba sa dať do nejakej skupinky na požiadanie ??
@snehovavlockapp ahoj napis mima01 ona ta prida do sukromnej skupiny 🙂
ahojte kocky, tiez by som sa chcela pridat k vam do skupiny a spolocne sa tesit na nase oktobrove zazraky, som v 8. tyzdni, vcera som bola drobceka kuknut na uzv, takze mame prve foto 🙂
Ahojky, takze by som sa rada pridala do skupiny. Mame za sebou 2 kontrolny ultrazvuk, mame 7mm a bije nam uz aj srdiecko 🙂
@mima01 prosim ta o pridanie do sukromnej skupiny.
Dakujem
Ahojte, aj ja sa pridávam do oktobrovej skupinky. Zatial máme termín 5.10. Všetkým držím palce......
@nesi @rosette @snehovavlockapp @pe @diapozitiv01 baby, mali by ste byt tam, vsetky som vas pridala 🙂
tehulky pozyvame vas
ahojte tak opat o jednu viac ... zatial to vyzera na 5.10 - mima01 - poprosim aj ja o pridanie do skupiny. dakujem
Tak a je to pravda, dnes mi doktor spravil UZV a našiel ho tam! 🙂
ahoj aj ja sa pridávam termín mám 20.10. 2012
dakujem za pridanie )
@pistalocka @boga28 ste tam baby 😉

@katren a bolia ta prsia na zac.tehu?