Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
@maminka86 gratulujem k dobrým výsledkom! 😵
Ja idem na kontrolu o týždeň, dúfam, že bude všetko v poriadku, uvidím, či mi zmenia termín. Zatiaľ si užívam slniečko aj s malou 🙂
Pohyby som zatiaľ necítila, dnes ráno na váhe prekvapko - kilo dolu 😕 Ale to sa možno len pomýlila váha, lebo bruško mi už teraz dosť vidno.
no tak aj my sme nakoniec asi oktobrovi, aj ked som to tajne dufala na november... tak pomaly vas zacnem studovat 😉
ahojte ..... tak aj u nás všetko v poriadku, krvné testy negatívne tak sa tešim.....o tri týždne veľké morfologické sono, tak snád ukáže či budeme ružový a či modrý 🙂
a ani ja zatiaľ necítim pohyby, tak hádam je všetko OK 😒
Ahojte kocky, aj ja mam termin v oktobri, ale leti to ako voda. Vidim, ze pisete o pohyboch, ja zatial tiez nic.
Ahojtee môžem k vám?
@marianellka Ahoj, ja som mala nieco podobne. od 10tt az po 15tt, teraz sme v 16tt. ja som prevracala cele dni aj 3-6x denne a aj som hnackovala. doktor mi dal cipky - Torekan a tie mi zabrali len na taky tyzden. tak som jedavala len vyvary a polievky.....nic tuhe..len sem tam, ked mi bolo lepsie....bolo to strasne, tiez som sa moc bala, lebo samozrejme som popritom mala take slabe vytoky a slabucke krvacania, ale nakoniec vsetko dobre dopadlo, a teraz grcnem len tak kazdy 3. den a len 1-2x.
tak drzim palcoky, aby ti to preslo cim skor, aby si si mohla zacat tehulkovanie uzivat...
ja som mala tiez velky strach, ale dr. povedal, ze sa nemusim bat....
a nikomu nepovedali aspon predbezne pohlavie tak v 7tt? aj ja uz chcem vediettt😀
ahojte, ja obcas citim obcas take tlaky, male sa presuva v brusku a zatlaci a na tej strane ked si chytim brusko je take vydutejsie..ale pohyby su velmi slabulinke..iba ked dlho lezim, relaxujem, tak zacitim. 🙂
Inak, tehosky, uz kupujete nejake vecicky? Alebo cvicite?
Ahojte, mne sa včera zdalo že niečo cítim. Bolo to v podbrušku a bol to ako taký tik ako ked mavam v oku. Bolo to 3 krát po sebe. Dufam že to ucitim aj dneska, bolo to super!!!
Ja by som tiež chcela straaaašne dievčatko. Idem 17.5. na UTZ v 20tt a tam by mi mali povedat čo to je. Sa neviem dočkat!!! 😀 😀

@elian Dakujem asi si silno drzala,konecne po dlhej dobre pozitivne spravy,nemusim ist na amnio tak sa tesim.Ale este cakam na jedny testy lebo mam v krvy protilatku anti C.No to budem vediet az o mesiac.Tak ja Ti budem drzat palce zase v stredu 🙂