icon

Budeme mamičkami v októbri 2012

marianka0101
25. jan 2012

Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉

maminka86
30. apr 2012

@elian Dakujem asi si silno drzala,konecne po dlhej dobre pozitivne spravy,nemusim ist na amnio tak sa tesim.Ale este cakam na jedny testy lebo mam v krvy protilatku anti C.No to budem vediet az o mesiac.Tak ja Ti budem drzat palce zase v stredu 🙂

mia258
30. apr 2012

@elinnka keď ti vychádza šéf v ústrety, tak nemáš čo riešiť, to je jasné 😉 Ešte si užívaj kolegov, lebo potom ich asi tak skoro neuvidíš, spoločenský život pôjde trošku dolu vodou 😅

elian
1. máj 2012

@maminka86
Tešim sa s tebou, už bude všetko len dobré 🙂 ......ja dám vedieť zajtra 😉

elinnka
1. máj 2012

@mia258
ano ano uzivam si kolegov, my sme taka mala firma.
Uvidime od babatka ake bude, podla toho sa budu odvijat aj nase aktivity.. nenazvala by som to ze spolocensky zivot pojde dole vodou.. len sa zmenia priority.. 🙂

elinnka
1. máj 2012

@maminka86
Tesim sa s tebou.. dobre spravy vzdy potesia.. 🙂

mia258
2. máj 2012

@maminka86 gratulujem k dobrým výsledkom! 😵

Ja idem na kontrolu o týždeň, dúfam, že bude všetko v poriadku, uvidím, či mi zmenia termín. Zatiaľ si užívam slniečko aj s malou 🙂
Pohyby som zatiaľ necítila, dnes ráno na váhe prekvapko - kilo dolu 😕 Ale to sa možno len pomýlila váha, lebo bruško mi už teraz dosť vidno.

siss_sz
2. máj 2012

no tak aj my sme nakoniec asi oktobrovi, aj ked som to tajne dufala na november... tak pomaly vas zacnem studovat 😉

elian
3. máj 2012

ahojte ..... tak aj u nás všetko v poriadku, krvné testy negatívne tak sa tešim.....o tri týždne veľké morfologické sono, tak snád ukáže či budeme ružový a či modrý 🙂
a ani ja zatiaľ necítim pohyby, tak hádam je všetko OK 😒

sisulka7
3. máj 2012

Ahojte kocky, aj ja mam termin v oktobri, ale leti to ako voda. Vidim, ze pisete o pohyboch, ja zatial tiez nic.

luciok
3. máj 2012

Ahojtee môžem k vám?

lujza25
3. máj 2012

@marianellka Ahoj, ja som mala nieco podobne. od 10tt az po 15tt, teraz sme v 16tt. ja som prevracala cele dni aj 3-6x denne a aj som hnackovala. doktor mi dal cipky - Torekan a tie mi zabrali len na taky tyzden. tak som jedavala len vyvary a polievky.....nic tuhe..len sem tam, ked mi bolo lepsie....bolo to strasne, tiez som sa moc bala, lebo samozrejme som popritom mala take slabe vytoky a slabucke krvacania, ale nakoniec vsetko dobre dopadlo, a teraz grcnem len tak kazdy 3. den a len 1-2x.
tak drzim palcoky, aby ti to preslo cim skor, aby si si mohla zacat tehulkovanie uzivat...
ja som mala tiez velky strach, ale dr. povedal, ze sa nemusim bat....

lujza25
3. máj 2012

@elian ahoj, my sme zatial ok. este mam nejake krvne testy zajtra predsebou a dufam, ze vsetko bude v poriadku. na screening idem az 6.6. ale neviem sa uz dockat ci to bude dievcatko alebo chlapcek....Pohyby ani ja este necitim, ale to si myslim, ze je skoro v 16tt.

siss_sz
3. máj 2012

a nikomu nepovedali aspon predbezne pohlavie tak v 7tt? aj ja uz chcem vediettt😀

mia258
3. máj 2012

@siss_sz z krvi si môžeš dať zistiť 😉

mia258
3. máj 2012

@elian gratulujem k výsledkom! 😵

@luciok @sisulka7 vitajte 🙂

luciok
3. máj 2012

@mia258 vďaka 😉

luciok
3. máj 2012

@lujza25 Mne chcela gynekologička predpísať Torecan, ale nechcela som, lebo si ho kedykoľvek môžem zobrať z roboty, ale keď som si prečítala príbalový leták, tak som si to rýchlo rozmyslela..

luciok
3. máj 2012

@siss_sz Mne to Dr nepovedala ani v 14 tt (alebo žeby nechcela?) Ale veľmi to chcem vedieť a najsuper by bolo dievčatko 😵

lin123
3. máj 2012

ahojte, ja obcas citim obcas take tlaky, male sa presuva v brusku a zatlaci a na tej strane ked si chytim brusko je take vydutejsie..ale pohyby su velmi slabulinke..iba ked dlho lezim, relaxujem, tak zacitim. 🙂
Inak, tehosky, uz kupujete nejake vecicky? Alebo cvicite?

lujza25
3. máj 2012

@mia258 naozaj mi dr. z krvi vie zistit pohlavie? nieco som pocula, ale neviem.... som v 16tt a na screening idem az 6.6. a uz sa neviem dockat toho dna..

mia258
3. máj 2012

@lujza25 Z krvi je jedno spoľahlivé určenie pohlavia. Žiadne testy, povery, ešte aj sono sa môže mýliť.Mne to nedávno zistili tiež z krvi, lebo sa mi nechcelo čakať do ďalšieho sona 😉

lujza25
3. máj 2012

@mia258 super, diky moc.... 😉

ja idem zajtra k dr. tak dufam, ze mi to spravi z krvi ked ho poprosim....tiez sa mi nechce este mesiac cakat

mia258
3. máj 2012

@lujza25 určite ti to spraví. A výsledky by si mala mať do troch dní, ale to už závisí od konkrétneho dr. ako si na tom dáva záležať 😅

lujza25
3. máj 2012

@mia258 aha, no super, tak hned zajtra ho poziadam o urcenie pohlavia.... 😉

mia258
3. máj 2012

@lujza25 dúfam, že sa ti splní to, čo chceš 😵

lujza25
3. máj 2012

@mia258 dufam, ale aj tak nech je to co chce len nech je to zdrave.....

mia258
3. máj 2012

@lujza25 presne tak 😉

siss_sz
3. máj 2012

@mia258 ved ano, ale zas som na RD, tolko penazi na vyhadzovanie nemam... a kym dojdu vysledky hadam mi aj dr.uz povie... 😉
@luciok vtedy este neni videt... ale v 17to y uz mohlo, chi... aj ja chcem dievcatko 😉

luciok
4. máj 2012

@siss_sz Keď som bola predvčerom na sone tak aj ukázalo spredu roztiahnuté nôžky, ale ktovie čo tam bolo 😀

emka0
4. máj 2012

Ahojte, mne sa včera zdalo že niečo cítim. Bolo to v podbrušku a bol to ako taký tik ako ked mavam v oku. Bolo to 3 krát po sebe. Dufam že to ucitim aj dneska, bolo to super!!!
Ja by som tiež chcela straaaašne dievčatko. Idem 17.5. na UTZ v 20tt a tam by mi mali povedat čo to je. Sa neviem dočkat!!! 😀 😀