Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
Ahojte, som tu nová, rada by som si s vami občas pokecala, ak nevadí. Tiež som v 16 týždni a bola som teraz u lekára ale vôbec nezisťoval, že čo to bude, zatiaľ. Manžel sa chce nechať prekvapiť, ale ja by som rada vedela dopredu, aby som si mohla zháňať vecičky v tých správnych farbách.
@martenka32 Ty sa spýtaj dr. a chlapa nechaj v nevedomosti až do pôrodu 😀
@maminka86 aho. ja som si tiez nie uplne ista pohybmi, ale ked som lezala v nemocnici, tak som mala cas a klud sa pozorovat a male v brusku a vtedy som si vsimla ako dokaze na niektoru cast bruska zatlacit..ale tie pohyby su naozaj take nevyrazne.
Manzel mi tiez zatrhol nakup vybavicky 🙂 nemame toho isteho? 🙂 vraj je tak trocha povercivy, ze sa nema ponahlat a najma vzhladom na moj problem...
a cvicit by som velmi rada,ale musim teraz oddychovat tak uvidim co mi Dr. povie na poradni bud. tyzden..ale chodila som na gravid jogu 3x..a chcela by som cvicit na fitlopte..uz som si aj domov kupila fitloptu a na nete su aj nejake cviky...
@martenka32 my sa chceme nechat prekvapita, ale Dr. mi to uz skoro prezradila 🙂 a vecicky sa daju nakupit aj v peknych neutralnych farbach biela, kremova zlta zelena fialkova... 🙂
ahojte kočky, zaujimalo by ma, ci citite pohyby? ja zatial len tie črevne 😀
Ahojte mamičky októbrovky 🙂)) ako sa vám tehuľkuje ? Mňa už chytajú také stavy, že chcem mať už bábo pri sebe a príde mi večnosť, koľko sa ešte načakám..... :// a strašne chcem, aby som ho už cítila, ale viem, že to nejde , ešte je priskoro.....
Inak ja už viem aj pohlavie, bola som v 14.tt. na NT vyšetrení a lekárka mi povedala, že to zrejme bude chlapec 🙂)ukazoval sa nám v plnej kráse... a ja som to od začiatku aj tušila, že to bude malý vajčak 🙂) mm je šťastný, strašne chce syna. .🙂 aj ja sa teším , no ako každá žena chcela by som dievčatko.....
Akurát včera som bola na odbery krvi, zrejme na triple testy.....uf, tak tŕpnem trošku....
Vy už ste boli a za akú dobu ste mali výsledky ?
@natalinda88 gratulujem ku chlapovi! 😵
U nás to bolo naopak - manžel chcel strašne dievča a ja som si hovorila, že už by to mohol byť aj chlapec. A muž zvíťazil 😅
@natalinda88 ahoj 🙂 tehuľkovanie zatiaľ v poriadku, tiež už by som najradšej cítila aspoň tie pohyby 😉
u mňa bude tiež malý vajčák 😀 tešíme sa na ňho obaja.
ja som bola tiež včera na odbery na tripple testy a povedala mi, že o týždeň si mám volať o výsledok. ale prvý screening vyšiel negatívny, tak sa snažím netŕpnuť. neboj všetko bude v poriadku 😉
ahojte... 🙂
ako existujete? 🙂 my sa od vcera okopavame... 😀
@natalinda88 ku komu chodis? 🙂 ja som teraz testy odmietla, ale pri teri boli testy do poradne vyhodnotene, neviem, ci nie do dvoch tyzdnov... nepamatam presne... blahozelam k vajkam... 😀
joj my sa budeme za chvilu aj objednavat na 3D/4D 😵 😀 tesim tesim... 😀
@adka_praha @raduga @mia258 🙂)
No nech je to už čo len chce, nech je to len zdravé 🙂))) a teším sa aj na na vajka 🙂)) každý deň si predstavujem , že aký asi bude, na koho sa bude podobať a tak.... 🙂) ja idem 17.5. na poradňu, tak dovtedy by hádam už mali byť výsledky, no však uvidím. U gyndy, ku ktorej chodím má zaužívané, že keď niečo nie je v poriadku, píše sms ....
tak verím, že všetko bude v poriadku 🙂))
@raduga tiež gratulujem k vajkám 🙂))
@mia258 takže dievčatko, jéj...gratulujem.... 🙂)) môj mm hneď povedal, že on robil syna 😀
@adka_praha 🙂 ku Čuboňovej a ty ? Inak my máme šancu, že sa stretneme v pôrodnici 🙂 kedy máš termín ??
a prečo si testy odmietla ? ak sa smiem opýtať....
@natalinda88 ja idem teraz v utorok na poradňu, už sa normálne neviem dočkať 😀 Lebo počuť tlkot srdiečka vo vnútri môjho tela je asi ten najkrajší zvuk 😵
@mia258 joj, by som si to hneď s tebou vymenila, no počkám si ešte o pár dní dlhšie...., máš pravdu, je to nádherný pocit....j 🙂 keď mi to doktorka pustila , až sa mi slzičky vykotúľali, také to bolo dojemné... 🙂))
akurát kukám, že čakáš bábo na moje meniny 🙂
@natalinda88 ja chodím každé tri týždne a aj to sa mi zdá málo 😀
Čakám aj na svoje meniny, tiež som Natália 😅 Len dúfam, že sa nenarodí skôr, lebo ma s tým doky straší 😒
@mia258 hej, niekto sa tu má.... 🙂 ja ledva raz za 4 týždne.....strašne mi chýba, keď ho nevidím, keby som ho aspoň už cítila....
Sranda, teší ma Natali 🙂)) a prečo ťa tým straší ? Ako to už teraz môže vedieť ? neboj, bude darček k meninkám... 🙂
ja by som zase chcela , aby sa narodil o trošku neskôr, termín mám 25.-26.október, no 29.sme sa brali a bol by to darček k 1. výročiu svadby 🙂, ale už ako bude, bude...
ty už cítiš pohyby ?
@natalinda88 aj mne to chýba, ale aspoň viem, že mám krpatú stále pri sebe 😵
Aj mňa teší 😅 No lebo vraj je malá väčšia ako by mala byť, že mi posunie termín na skôr. A prvú som porodila tiež skôr, pred termínom a vraj je väčšie riziko, že budem rodiť tiež skôr. Tak len dúfam, že aj keď to bude skôr, všetko bude v úplnom poriadku.
My máme prvé výročie v septembri, 3.9. Ale to je skoro mesiac skôr ako mám termín 😕
Pohyby som zatiaľ necítila, aspoň si nie som vedomá že sú to pohyby malej.
@mia258 🙂
jaj, tak to je dosť veľká šanca, ale ani nemusí....však uvidíš, ako bude rásť ďalej a či sa bude ponáhľať alebo nie... 🙂
určite bude všetko v poriadku 🙂 nebojkaj..., no tak to budete mať oneskorený darček k výročiu a darček k meninkám 🙂
asi si ešte budeme musieť počkať....., ale hádam to bude čo nevidieť,,, 🙂
držkajte sa 🙂 idem ja papa 🙂
@natalinda88 uvidím, ako to pôjde ďalej, teraz mi už 2 poradne po sebe hovorili, že určite sa narodí skôr. Len aby som potom neprenášala 😅 Ale na dátume nezáleží, len nech je zdravá a narodí sa v poriadku 😉
@lin123 Tu fit loptu som si kupila nedavno aj ja 😀 ale cvici na nej moja 3 rocna dcerka 😀 a kedy sa ja k nej dostanem tak to netusim.Ja mozem s urcitostou uz povedat,ze pohyby citim od vcera vecera a aj teraz sa tam vrti.Je to take jemne ale krasne.A stale je to na to iste miesto 🙂 Tak s tou vybavickou aspon nebudem cakat sama,ale neviem ako sa mi potom v tych horucavach a v pokrocilom stadiu bude chciet chodit po obchodoch...to nasi drahi nejako nedomysleli,co ? 😀
@natalinda88 haha tak aby sme sa nestretli dakedy aj na poradni... 😀 😀 😀 tiez chodim ku cubonovej 😀 termin mam den po tebe... 😀 testy som odmietla preto, lebo su dost zavadzajuce, na amnio by som aj tak nesla, proste by to uschlo vsetko na tom 20tt na uzv, tak som si usetrila jednu cestu k dr. a eventualne zbytocne stresy... terezka je zdrava, tak proste budeme verit, ze aj tento maly cervik bude ok... 🙂
inak nie som si ista, ci sa stretneme v porodnici... teri bola cisarskym, ak ma supnu aj teraz nim uz planovane, tak to sa robi myslim ze minimalne tyzden pred terminom... jedine ak by si si zo sucitu svihla, ze aby som tam teda nebola sama... 😀

@mia258 😀 😀 😀 snivajte s nami. Ja som hladala moznosti, ako to zistit a nahodou mi to spomenula kamoska, tak sme do toho isli, aj ked to stalo co to stalo. Kazdopadne, mohlo by sa to trosku rozmohnut a mohlo by to zacat robit aspon viac centrier, ked uz nie gynekologovia.