icon

Budeme mamičkami v októbri 2012

marianka0101
25. jan 2012

Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉

mia258
8. máj 2012

@adka_praha my sme 4 mesiace snažilkovali, kým sa podarilo 😵 Aj to nečakane, lebo sme si hovorili, že to necháme tak a začneme znova v lete.

@luciok aj ja bývam so svokrou a neviem si predstaviť aké to bude, keď sa odsťahujem. Bude mi chýbať 😒 Ale na jeseň príde za nami, aby mi pomohla s bábom, už sme sa dohodli 🙂

iwa1
8. máj 2012

ahojte babeny 😉

mozem sa k Vam pridat? termin mame oficilane 1.11. ale mne vychadza na 26.10. a pri dvojkach asi skor 😀

mia258
8. máj 2012

@iwa1 jeej, blahoželám k dvojkám! O to viac radostí - starostí 😀

iwa1
8. máj 2012

@mia258 dakujem a hlavne pri tom pocte deti u nas 😀 😀 bude veselo 😉

mia258
8. máj 2012

@iwa1 ale starší ti už aj hádam pomôžu, nie? Dcéra ma 16 ako pozerám, trošku mladšia odo mňa, keď som už tehotná bola 😀 😀 Už sú to samostatnejšie jednotky, snáď okolo nich netreba toľko skákať 😉

iwa1
8. máj 2012

@mia258 ano pomozu, aj teraz pomahaju,len zase maju aj vlastne zivoty, sny ciele a o dva roky chce ist na VS do Brna 😅 , krpec pojde od novembra do skolky a tonampomoze dost, lebo uz ju vidim ako bude chciet pomahat 😀 😀 ...ty si mladunka mamina 😉 ako to vnimas? ja som rodila ako 19 rocna a aj ako 32 rocna a je v tom velky rozdiel 😀 ..teraz uz ma tak lahko nic nevyvedie z pohody 😀 😀 ale mozno je to len mojou povahou a dospievanim 😀

adka_praha
8. máj 2012

@mia258 ja som pred tym 3 razy mrchu dostala... vobec som si nemyslela, ze teraz si budeme musiet trochu pockat, teri bola na prvy "sup"... 😀 hlavne, ze sa podarilo... 😀 😵 a ako daleko sa chcete stahovat od svokry? 😕

mia258
8. máj 2012

@iwa1 jasné, že majú, to chápem. Aspoň tie dva roky si vás ešte naplno užije, aj drobcov a potom pôjde objavovať svet 😵
Ja... neviem, je to rozdiel, lebo teraz už urobím viac vecí ináč ako pri prvej. Prvé tehu bolo aj o strese, sťahovanie, ležanie v nemocnici. A teraz druhé som tiež ležala chvíľu v nemocnici, lebo som krvácala, takže znova stres, o mesiac sa sťahujeme, takže celá moja história sa opakuje 😀 😀 Ešte aj druhú babu čakám 😀
Na strednej som maturovala v triede a muž stál s malou na chodbe a čakali na mňa 😅 A teraz študujem výšku, chcem pokračovať aj pri druhej. Takže vlastne žiadnu veľkú zmenu nevidím 😅

mia258
8. máj 2012

@adka_praha my sme chceli začať snaženie v januári, mm ma presvedčil, aby sme začali už v novembri 😀 A nakoniec sa podarilo po novom roku nájsť si // 😵
Strašne ďaleko ☹ Do Švajčiarska sa sťahujeme...

iwa1
8. máj 2012

@mia258 juuuj ams to vesele, ja som tiez mohla ist na VS, aj ma prijali a nesla som ..ostala som doma, lebo som bola tehula a potom som si spravila s dvoma detuchmi VS 😀 😀 ...aspon sa nenudis nie? 😉

adka_praha
8. máj 2012

@mia258 fuuuuha, mm tam chytil nejaku pracu predpokladam...? 😨

mia258
8. máj 2012

@iwa1 tak to budeš môj vzor, aby som aj ja dokončila výšku s dvomi čertíkmi 😀 Jasné, ja mám akčný život, už som si normálne zvykla 😀

@adka_praha áno, už vo februári tam odišiel za novou prácou, zatiaľ bol na skúšku, ale páči sa mu, už všetko vybavuje, aby sme sa mohli v poriadku presťahovať k nemu 🙂

iwa1
8. máj 2012

@mia258 citam, ze ta caka toho az az 😉 zvladnes zena, ved sme tu od toho 😀 😀

adka_praha
8. máj 2012

@mia258 no kazdopadne je mile, ze ti bude svokra chybat... 😀 😵

mia258
8. máj 2012

@iwa1 veď to by bola hanba, keby som to nezvládla 😀

@adka_praha ona je pre mňa mamou, takže si to bez nej fakt neviem predstaviť

adka_praha
8. máj 2012

@mia258 no to je super... my uz mame so svokrou tiez celkom dobry vztah, kazdopadne lepsi ako s mojou mamkou, ale zeby som mala mesiac plakat a trieskat si hlavu o stenu, kebyze sa mame stahovat, tak to zas nie... 😕

mia258
8. máj 2012

@adka_praha ja mám s mamou zlý vzťah, preto možno tak "lipnem" na svokre 😵 Ale zas hlavu si trieskať nebudem, len mi to bude ľúto, predsa len, som u nej dlho bývala a vychádzala mi vždy v ústrety, rozumieme si, pomáhame si 🙂

adka_praha
8. máj 2012

@mia258 🙂
telka sa nam zblaznila... sa tvari, akoby niekto volal a telefon bol hned pri nej polozeny... 😀

mia258
8. máj 2012

@adka_praha niečo vám asi ruší obraz 😕

adka_praha
8. máj 2012

@mia258 no urcite, lebo od poobedia sa par programov neda vobec pozerat, co tak sekaju... ale neva... aspon som sa vratila ku knizkam... 😀 a pracem sa sprchnut a lahnuuuut... som grogy... tak bru noc... 😉

mia258
8. máj 2012

@adka_praha idem si aj ja ľahnúť, už som sa aj tak vykašľala pre dnešok na učenie. Maj sa krásne 😵

luciok
9. máj 2012

@adka_praha fuuuj tak to nemyslíš vážne!!! To by som teda ani ja nezniesla..

luciok
9. máj 2012

@iwa1 gratulujem k dvojičkám a vitaj!!

darinka.b
9. máj 2012

@timety13 Ahoj ja som z NZ, uz si tehu, ci este len snazilkujete?

pe
9. máj 2012

@luciok ale mozno to este prejde, v let bude kopa fajneho ovocia a zeleniky v zahradke a male bude chciet stale viac papat, tak aj tebe zachuti este... mne aspon ku koncu viac chutilo...

didianac
9. máj 2012

@wawrita ahoj, no uz je to o daco lepsie ale aj tak sa mi z casu na cas vracaju tehotenske nevolnosti 🙂 a co ty? aj my sa tesime, len dufam, ze to vsetko zvladneme :D buduci tyzden na krv, tak som zvedava, ci som ok :D a ty?

iwa1
9. máj 2012

@mia258 vsetko sa da zvladnut, len niekedy je toho moc 😉

@luciok dakujem,pozeram, ze mame priblizny termin 😉

mia258
9. máj 2012

@iwa1 presne tak 🙂 Ale treba sa zatnúť, prekonať, stanoviť si priority a ide to

raduga
9. máj 2012

ahojte baby 🙂
dnes keď som ležala pred telkou, tak som cítila také bublinkovanie v brušku 😵 nie som si istá, či to bolo malé, kedže nemám skúsenosti ale bolo to super. za chvíľku by mohlo kopkať 😉

luciok
9. máj 2012

@pe keby si tak mala pravdu, pretože ovocie milujem a chcem, aby chutilo aj bábätku