icon

Budeme mamičkami v októbri 2012

marianka0101
25. jan 2012

Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉

luciok
9. máj 2012

@raduga Ja som tiež zvedavá aké to bude keď budem cítiť pohyby...

luciok
9. máj 2012

@iwa1 A ako sa cítiš? Máš ešte nejké tehu nevoľnosti?

adka_praha
10. máj 2012

caute...
ako existujete? my sme dnes drichmali skoro do desiatej, ale to len preto, ze si mlada v noci robila zurku... 🙄 😠 kebyze ma zavcasu rano nebolelo brucho od unavy, tak ju uz just nenecham drichmat... ale musela som aj ja este pospat... 😝
a ideme dnes s lady do kniznice... aj tak nemame nic ine v plane... 😅

anelka5
11. máj 2012

Ahojte mamičky a bud. mamičky 🙂 pridávam sa k vám do témy, aby som sa podelila o svoje radosti z očakávania babatka, ale aj o rady a starosti s tým spojené 😉

mia258
11. máj 2012

@anelka5 ahoj, vitaj medzi nami 🙂

@adka_praha ja mám pocit, že mi praskne hlava 😒 A malá má nejaké zdravot. problémy, akurát sme prišli od lekárov, ja neviem čo skôr, takže oddych šiel bokom ☹

anelka5
11. máj 2012

@raduga ahoj, ja som tiež niečo podobné už pocítila..je to take ako keby mi bublinka praskla, tak dufam, že to bolo bábo a nie nejake črevo čo sa posúvalo, haha 😀 .. Myslela som,že u prvorodičiek cítit pohyby až okolo 20 tt. 😨

raduga
11. máj 2012

@anelka5 vitaj 🙂 no ja som si tiež neni istá, čo to bolo, ale pripadalo mi to ako bábo 😉 no a zatiaľ je to len bublinkovanie, kopančeky by mali byť až v tom 20 tt. Už sa neviem dočkať, to už snáď naisto pôjde rozoznať 😀

anelka5
11. máj 2012

@mia258 ďakujem, hm bolesť hlavy a k tomu choručkú malú...to nie je moc dobrá kombinácia 😒 Mávaš často takéto migrény alebo je to len teraz počas tehu? Piješ dosť vody..? Ja musím zaklopať na drevo, nemám absolútne žiadne problémy ani ťažkosti zatiaľ a užívam si tehu stav 🙂

mia258
11. máj 2012

@anelka5 ja mávam bolesti aj normálne, len teraz počas tehu je to trošku znásobené 😒 Asi podľa hesla: Keď už, tak poriadne 😅
Pijem dosť, som na vzduchu... tabletky brať nechcem, ale snažím sa robiť všetko čo sa dá. Aj doky mi vravel, že to treba len pretrpieť.

adka_praha
11. máj 2012

@mia258 😒 a co je malej? 😒 no nech vam vsetko obom rychlo prejde... 😨

ja dnes nevarim, ale peciem...v tom teple si nic "lepsie" predstavit neviem... 😅 no ale co by som nespravila pre svagra, ze? 😅 😀 a teda akosi mi vobec nechceustupit ta permanentna unava... som myslela, ze to prvym trimestrom odzvoni, ale nieeeeee...

mia258
11. máj 2012

@adka_praha včera sa vrátila z jaslí a zvracala, hnačkuje a teraz je vyhádzaná. Asi alergia na niečo, boli sme u lekárov, robili jej testy, tak je chúďatko úplne vyšťavená z toho, plakala 😢 😢 Zbehnem potom do jaslí pre jedálny lístok, že čo mali a čakáme na výsledky.

adka_praha
11. máj 2012

@mia258 chuda male... 😒

mia258
11. máj 2012

@adka_praha len teraz kým nám zistia, čo jej je... ☹

iwa1
11. máj 2012

@mia258 hlavne je ked v sebe clovek citi zodpovednost,lebo akoze nie je problem narobit a porosit detuchy ale co dalej? 😉 😀

iwa1
11. máj 2012

@luciok ja som ani pri jednom nemala tehu nevolnosti, len som bola unavena, teraz mi zacali nohy puchnut trochen, tak dufam, ze to prejde 😠 asi je to z tepla a z podpätkov 😠 😀 ty sa ako citis?

adka_praha
11. máj 2012

@mia258 snad zistia rychlejsie, ako zistuju tu... (vacsinou)... 😒
@iwa1 nosis podpatky? 😀 klobuk dole 😀 ... mne by nohy odpadliiii... mne nohy v teplach puchli pri teri... teraz kupodivu zatial nie... 😨 nestazujem sa... 😅

ej som dnes uchodena... 😅 😀 dufam, ze teri ja na tom podobne, lebo tvari sa, ze by zvladla este raz tolko, ako sme nachodili dnes... 😅

mia258
11. máj 2012

@iwa1 nejako si už musíme poradiť, keď sme sa na to dali 😀

@adka_praha veď práve. A najhoršie je, že doteraz papala všetko normálne a nebol najmenší problém

siss_sz
11. máj 2012

baby, som sice druhorodicka, ale tie pohyby prve su akoby mi pracovali creva? 😀 akoze si lahnem a zacne tam vlneni, neviem ci "od hladu ci od najedenia, alebo od tremy" 😀 vychadza mi, ze od nicoho, ale od baba 😉
moze byt? 😉

raduga
11. máj 2012

@siss_sz je to od baba 🙂 ja som mala také pred dvoma dňami a dnes už to bolo oveľa výraznejšie aj sa mi zdalo, že to vidím aj na brušku zvonka 😉

adka_praha
11. máj 2012

@mia258 no uvidis, bodaj by to bola "len" nejaka jednorazovka... 😒

uff kukam hokej rusko- svedsko... ale asi si idem tycku hodit, dobre sa tam krv preliala... 😝 skoro som sa veru za toho chudaka, co to schytal, aj rozrevala... 😨 😝

mia258
11. máj 2012

@adka_praha čo sa mu stalo? 😨 😨

adka_praha
11. máj 2012

@mia258 sved schytal od rusa hokejkou do tvare... len neviem presne, odkial mu ta krv liala, ci z nosa, ci mu hokejkou niekde inde slahol... no nemala som zaludok na podrobnejsie prizeranie sa... 😝

mia258
11. máj 2012

@adka_praha škoda, že som to zmeškala ☹ 😀
Ja pozerám len keď hrá slovensko, aj to na nete. Nemám zapnutú telku vôbec.

adka_praha
11. máj 2012

@mia258 ja som bola na tento zapas zvedava... obcas kukam aj ine, ako nase zapasy... teda ceske tiez nevynechavam... 😀 ale toto som veru nepotrebovala vidiet... ale muselo to byt brutalne, lebo ten rusak z toho bude mat pravdepodone velky pruser, pravdepodobne nejaky distanc a disciplinarku na krku... brrrrr...

mia258
11. máj 2012

@adka_praha to až tak? 😨 To nebolo náhodou? Ale umýselne?
Ja pozerám naše všetky. A inak fandím Čechom a Rusom 😅

adka_praha
11. máj 2012

@mia258 no neviem, ale tak asi to bolo umyselne... to vazne neviem posudit... no myslim, ze hej, ked z toho budu odvodzovane dosledky...
ja nefandim nikomu konkretne... som milo prekvapena, ze tento rok nasi aj nieco hraju, prekvapena z cechov, ze tento rok oni akosi cudne hraju- aj ked teda vcera sa spamatali... na cechov som akosi tak prirodzene zvedava 😀 ... a bola som zvedava na tychto dvoch, ako zahraju, kedze ani jeden z nich este tieto ms neprehrali ani jeden zapas... momentalne pre rusov 6:3... 😅

mia258
11. máj 2012

@adka_praha Rusov beriem viac ako rodinu 😀 😀 Ale nejako nestíham tie zápasy, aspoň zajtra cez obed musím zblbnúť Miu nech pozerá so mnou 😅

adka_praha
11. máj 2012

@mia258 viac ako rodinu? 😀 to mi prosim ta vysvetli 😀 tak ako ja teri pustim na pc cez youtube malu princeznu a telka je moja... 😀 😀 😀 😀 😀 ale doteraz nebolo nutne, lebo ona kuka so mnou hokej cez den... 😀

tvojezlatko
11. máj 2012

Moje babo je oktober 2011 a vam vsetkym gratulujem a zelam vela zdravia!!! A uzivajte si, lebo to ide neskutocne rychlo ;)

adka_praha
11. máj 2012

@tvojezlatko dakujeme... no nieco mi vrav, teraz som rodila prvu lady... 😅 a uz pojde do skolky... 😖 😢 😅