Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
@mia258 jaaaaaaaaj... mne je vazne nejak jedno, kto vyhra... ale kebyze sa mam vazne rozhodnut, tak som za rusov, ale to len preto, aby svedi nepokazili smoliarsku stafetu hostujucich statov... 😅 😀 😀 😀
joj zlate moje relativne kludne dieta... skoda ze ma etapu pokusov dostat maminku do kazajky... 😅 😀
Ved to, ze aj ja ked som sa prihlasila do fora 2011 tak tam pisala mamicka z 2010, takze aj takto si uvedomime ako ten cas leti...;) @adka_praha
@adka_praha to už nepozeraj, to už nie je zaujímavé 😀 Koľko je do konca? 5 minút? 😀
Kľudné dieťa? Čo to je? 😨
@mia258 ved uz skoncili... 😀 😀 😀 to som tu mala uz potom pustene len tak, aby som sa tu taka sama necitila... 😀 kludne dieta, haha, no dufam, ze bude aj toto druhe take a budem podavat priebezne spravy... 😅
@adka_praha Ešte šťastie, začala by som Švédov ľutovať 😀 😀
Ja sa asi začnem modliť, nech je kľudná druhá, lebo dve také opice a hodím si to 😀
@mia258 ale teda co vazne strasne neznasam, ked niekto splieta slovencinu a cestinu a ked je ta slovencina s ceskym prizvukom... brrrrrrrrrrrrrrrrr... to uz aj moj bracho je tak pocesteny... 😝
@mia258 😅 no ja si asi zacnem skladovat makovy odvar a rohypnol 😀 , lebo podla rozprav ostatnych byva jedno dieta opak toho druheho, takze je vysoka pravdepodobnost, ze ked teri bola uplne ucebnicova, ukazkova afantasticka, tak toto druhe nebude tornado, ale 10x hurikan... 😅
@adka_praha mne sa čeština páči viac ako slovenčina 😵 🤐
Ale miešanie jazykov veľmi nemusím, max. tak u malých detí, ktorým sa to pletie 😀
@mia258 no niektore veci vyzneju veru lepsie v cestine... nejak nemam problem, ale jezia sa mi chlpy aj na zadku, ked sa cesi snazia hovorit slovensky a ked zacnu placat cesko- slovensky... 😅
no neviem na kolko je to pravdepodobne, ale tak chcela som ta ukludnit... 😀
@adka_praha česi hovoria oveľa ťažšie po slovensky ako slováci po česky. Neviem čím to je 😅
Mňa ukľudniť a seba vystrašiť? 😀
@mia258 ja som s tym zmierena, ze nemozem mat obe deti take dobrunke... 😀 😀 😀 😀 ak by motyka vystrelila, budem len happy, ale neocakavam to... 😅
no cestina je ovela "tvrdsi" jazyk ako slovencina... 🙂 nemozem rozchodit, aku srandu maju stale zo slov cucoriedky a omrvinky... 😀 😀 😀
babule ste tu dakto, som taka vystrasena, uvedomila som si, ze uz tyzden necitim pohyby babatka, predtym som ho uz v pohode citila zo dva tyzdne, je to preto, ze je to este skoro? neviem, co mam urobit... pri prvom som ju citila od 15 tyzdna a uz stale...
@pe ahoj a kedy máš poradňu? Mala si už tie pohyby také silné, že si si bežne uvedomovala? Nemože len byť, že si nejako bola zaneprázdnená a nejako ti tie pohyby ušli podvedome? Rada by som ti nejako poradila, sama čakám ešte len prvé, takže neviem čo s tým 😨 ...ale ja by som určite zašla za doktorkou, aby som bola spokojná alebo aj na pohotovosť teraz cez víkend ak si si istá, že pred tým to bolo silné kopkanie a teraz už žiadne..Dúfam, že bude všetko ok a malé je len lenivučké a nechce sa mu moc hýbať 😉
ved to, ze som bola zaneprazdnena, som teraz s malou u nasich, cize mimo domu, takze sme mali nabite dni a zrazu som si uvedomila toto, predtym som uz tak vyraznejsie citila tie pohyby, tiez rozmyslam nad tou pohotovostou, clovek nechce hned strasovat, ale na druhej strane ani zanedbat..
@pe bola si na pohotovosti? Je vsetko v poriadku??
@adka_praha ja som bola v cesku chvilu na skole a ked som sa chytila na cestinu, si mysleli, ze som rodena Prazacka 😀
@mia258 obdobne... 😀 😀 😀 😀 ten cesky prizvuk chytis hned ale potom beda sa ho zbavit... 😝 😀 😀 😀 a teraz mi staci ist tam na mesiac ku rodine a mluvim, ani si to neuvedomujem... 😝 hrozny zlozvyk... 😅
@anelka5 s hlavou je to uz lepsie, dnes ma nebolela. Ale asi zacne z toho ucenia 😅 Mala mi dnes cele doobedie zvracala, hnackovala 2x a vela spi, lebo ju to vycerpalo ☹
Po listok som bola, mame pockat kym nam toto prejde a potom pomaly skusat vsetky potraviny co v ten den a predchadzajuci jedla.
@adka_praha ja cestinu pocujem rada vzdy a vsade, tak kludne dojdi a mozes na mna hovorit cesky 😀
@pe ja citim pohyby od pondelka 😵
@mia258 😀 😀 😀 dojdem po ceste domov z prahy potom... 😀 😀 😀 😀 😀 ja to neznasam... ale ked na teba z kazdej strany cesky hovoria, tak sa to rychlo lepi naspat... a este k tomu ti 3/4 prazskeho obyvatelstva slovensky nerozumie, alebo sa aspon tvari, ze nerozumie, no tak noo.. 😝
ech dnes akosi ponocujem... nemohla som si pomoct, ale ventilovala som sa na hrach na pc... 😅 😀 😀 😀 😀
@mia258 to s tou malou sa mi nepáči, chúďatko, bože to je také nepríjemné keď detičky trpia a rodičia im v tom nemožu pomocť. A to ti ju nevzali do nemocnice, aby jej dali niečo na to zvracanie a hnačku, aby jej to zastavili, vieš aby nebola dehydrovaná! 😨 Dúfam, že čoskoro pridete na to čo to sposobilo, aby už bolo dobre. 😉
@pe no ako? dufam, že sa ti podarilo zachytiť nejaké pohyby, hm? Ak nie, tak dnes už určite choď, neodkladaj to, hoc aj za cenu že ti malá bude plačkať, veď babka si s ňou na tú chvílu poradí. 😉
@adka_praha to budeš mať cestou 😀 😀 Ale vážne, niekedy by ste fakt mohli prísť pozrieť, na návštevu 😉
Hry mi ani nespomínaj. Malá mi zaspí, hovorím si, že si zapnem hru na 5 minút a idem sa učiť a prejde hodina a pol, knihy som ani nevidela, ale hra beží 🙄 😀 😀
@anelka5 už sa to zlepšuje. Hnačky a zvracanie ustúpili, zjedla trošku raňajok, pije už v podstate normálne. Už sa nám hoja aj vyrážky, zostávajú po nich len také stopy, takže o deň-dva sa stratí aj to 🙂 A je už aj veselšia, zajtra ideme na kontrolu, po výsledky a musíme pomaly skúšať. Len žiadne iné dieťa z jaslí to nemá, len moja 😖

@adka_praha myslela som to tak, že Rusi sú pre mňa viac rodina ako Švédi 😀 Že sú mi proste bližší 😀 😀
Ja moju s takým neoblbnem. To aj keď pozeráme stále hokej, musí hučať s rapkáčikom, trúbiť na trúbku, spievať, kričať, skákať, behať, hrať sa so psami... takže mám zážitok 😅