icon

Budeme mamičkami v októbri 2012

marianka0101
25. jan 2012

Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉

mia258
11. máj 2012

@adka_praha myslela som to tak, že Rusi sú pre mňa viac rodina ako Švédi 😀 Že sú mi proste bližší 😀 😀
Ja moju s takým neoblbnem. To aj keď pozeráme stále hokej, musí hučať s rapkáčikom, trúbiť na trúbku, spievať, kričať, skákať, behať, hrať sa so psami... takže mám zážitok 😅

adka_praha
11. máj 2012

@mia258 jaaaaaaaaj... mne je vazne nejak jedno, kto vyhra... ale kebyze sa mam vazne rozhodnut, tak som za rusov, ale to len preto, aby svedi nepokazili smoliarsku stafetu hostujucich statov... 😅 😀 😀 😀
joj zlate moje relativne kludne dieta... skoda ze ma etapu pokusov dostat maminku do kazajky... 😅 😀

adka_praha
11. máj 2012

7:3 😅 😅 😅 😅 no dobre, no... 😅

tvojezlatko
11. máj 2012

Ved to, ze aj ja ked som sa prihlasila do fora 2011 tak tam pisala mamicka z 2010, takze aj takto si uvedomime ako ten cas leti...;) @adka_praha

mia258
11. máj 2012

@adka_praha to už nepozeraj, to už nie je zaujímavé 😀 Koľko je do konca? 5 minút? 😀
Kľudné dieťa? Čo to je? 😨

adka_praha
11. máj 2012

@mia258 ved uz skoncili... 😀 😀 😀 to som tu mala uz potom pustene len tak, aby som sa tu taka sama necitila... 😀 kludne dieta, haha, no dufam, ze bude aj toto druhe take a budem podavat priebezne spravy... 😅

mia258
11. máj 2012

@adka_praha Ešte šťastie, začala by som Švédov ľutovať 😀 😀
Ja sa asi začnem modliť, nech je kľudná druhá, lebo dve také opice a hodím si to 😀

adka_praha
11. máj 2012

@mia258 ale teda co vazne strasne neznasam, ked niekto splieta slovencinu a cestinu a ked je ta slovencina s ceskym prizvukom... brrrrrrrrrrrrrrrrr... to uz aj moj bracho je tak pocesteny... 😝

adka_praha
11. máj 2012

@mia258 😅 no ja si asi zacnem skladovat makovy odvar a rohypnol 😀 , lebo podla rozprav ostatnych byva jedno dieta opak toho druheho, takze je vysoka pravdepodobnost, ze ked teri bola uplne ucebnicova, ukazkova afantasticka, tak toto druhe nebude tornado, ale 10x hurikan... 😅

mia258
11. máj 2012

@adka_praha mne sa čeština páči viac ako slovenčina 😵 🤐
Ale miešanie jazykov veľmi nemusím, max. tak u malých detí, ktorým sa to pletie 😀

mia258
11. máj 2012

@adka_praha jeeej, takže ja bude mať potom doma leháro? 😎 To sa mi páči! 😀 😀

adka_praha
11. máj 2012

@mia258 no niektore veci vyzneju veru lepsie v cestine... nejak nemam problem, ale jezia sa mi chlpy aj na zadku, ked sa cesi snazia hovorit slovensky a ked zacnu placat cesko- slovensky... 😅
no neviem na kolko je to pravdepodobne, ale tak chcela som ta ukludnit... 😀

mia258
11. máj 2012

@adka_praha česi hovoria oveľa ťažšie po slovensky ako slováci po česky. Neviem čím to je 😅
Mňa ukľudniť a seba vystrašiť? 😀

adka_praha
11. máj 2012

@mia258 ja som s tym zmierena, ze nemozem mat obe deti take dobrunke... 😀 😀 😀 😀 ak by motyka vystrelila, budem len happy, ale neocakavam to... 😅
no cestina je ovela "tvrdsi" jazyk ako slovencina... 🙂 nemozem rozchodit, aku srandu maju stale zo slov cucoriedky a omrvinky... 😀 😀 😀

adka_praha
11. máj 2012

idem, tak bruuu noc... 😉

luciok
12. máj 2012

@iwa1 včera mi napr. bolo celý deň zle, inak najhoršie to býva večer. Myslím že kým neporodím tak sa to nezlepší

pe
12. máj 2012

babule ste tu dakto, som taka vystrasena, uvedomila som si, ze uz tyzden necitim pohyby babatka, predtym som ho uz v pohode citila zo dva tyzdne, je to preto, ze je to este skoro? neviem, co mam urobit... pri prvom som ju citila od 15 tyzdna a uz stale...

anelka5
12. máj 2012

@pe ahoj a kedy máš poradňu? Mala si už tie pohyby také silné, že si si bežne uvedomovala? Nemože len byť, že si nejako bola zaneprázdnená a nejako ti tie pohyby ušli podvedome? Rada by som ti nejako poradila, sama čakám ešte len prvé, takže neviem čo s tým 😨 ...ale ja by som určite zašla za doktorkou, aby som bola spokojná alebo aj na pohotovosť teraz cez víkend ak si si istá, že pred tým to bolo silné kopkanie a teraz už žiadne..Dúfam, že bude všetko ok a malé je len lenivučké a nechce sa mu moc hýbať 😉

pe
12. máj 2012

ved to, ze som bola zaneprazdnena, som teraz s malou u nasich, cize mimo domu, takze sme mali nabite dni a zrazu som si uvedomila toto, predtym som uz tak vyraznejsie citila tie pohyby, tiez rozmyslam nad tou pohotovostou, clovek nechce hned strasovat, ale na druhej strane ani zanedbat..

anelka5
12. máj 2012

@pe vieš čo radšej choď na tú pohotovosť...tak ako píšeš, radšej niečo nezanedbať a budeš aj ty pokojnejšia keď ti povedia, že je všetko v poriadku ako čakať až do pondelka. Držím prsty a daj vedieť potom.

pe
12. máj 2012

radsej pojdem, neda mi to... ved som potrebovala tak postrcit, dakujem 🙂

mia258
12. máj 2012

@pe bola si na pohotovosti? Je vsetko v poriadku??

@adka_praha ja som bola v cesku chvilu na skole a ked som sa chytila na cestinu, si mysleli, ze som rodena Prazacka 😀

anelka5
12. máj 2012

@mia258 ahojky, čo tá tvoja hlava stále pobolieva, či ti to prešlo? A malá ako, dufam,že už nezvracia, bola si po ten jed.lístok ?

adka_praha
12. máj 2012

@mia258 obdobne... 😀 😀 😀 😀 ten cesky prizvuk chytis hned ale potom beda sa ho zbavit... 😝 😀 😀 😀 a teraz mi staci ist tam na mesiac ku rodine a mluvim, ani si to neuvedomujem... 😝 hrozny zlozvyk... 😅

pe
12. máj 2012

@mia258 este som nebola, mojej malej idu zuby a je strasne uplakana, musim vydrzat do zajtra doobedu, ked ju zabavi moja mamina, ach jaj, vy uz citite pohyby dievcata?

mia258
12. máj 2012

@anelka5 s hlavou je to uz lepsie, dnes ma nebolela. Ale asi zacne z toho ucenia 😅 Mala mi dnes cele doobedie zvracala, hnackovala 2x a vela spi, lebo ju to vycerpalo ☹
Po listok som bola, mame pockat kym nam toto prejde a potom pomaly skusat vsetky potraviny co v ten den a predchadzajuci jedla.

@adka_praha ja cestinu pocujem rada vzdy a vsade, tak kludne dojdi a mozes na mna hovorit cesky 😀

@pe ja citim pohyby od pondelka 😵

adka_praha
12. máj 2012

@mia258 😀 😀 😀 dojdem po ceste domov z prahy potom... 😀 😀 😀 😀 😀 ja to neznasam... ale ked na teba z kazdej strany cesky hovoria, tak sa to rychlo lepi naspat... a este k tomu ti 3/4 prazskeho obyvatelstva slovensky nerozumie, alebo sa aspon tvari, ze nerozumie, no tak noo.. 😝

ech dnes akosi ponocujem... nemohla som si pomoct, ale ventilovala som sa na hrach na pc... 😅 😀 😀 😀 😀

anelka5
13. máj 2012

@mia258 to s tou malou sa mi nepáči, chúďatko, bože to je také nepríjemné keď detičky trpia a rodičia im v tom nemožu pomocť. A to ti ju nevzali do nemocnice, aby jej dali niečo na to zvracanie a hnačku, aby jej to zastavili, vieš aby nebola dehydrovaná! 😨 Dúfam, že čoskoro pridete na to čo to sposobilo, aby už bolo dobre. 😉

@pe no ako? dufam, že sa ti podarilo zachytiť nejaké pohyby, hm? Ak nie, tak dnes už určite choď, neodkladaj to, hoc aj za cenu že ti malá bude plačkať, veď babka si s ňou na tú chvílu poradí. 😉

pe
13. máj 2012

@anelka5 rano som konecne citila take slabe pohyby, som taka stastna 🙂 este teda pockam, ci aj v priebehu dna sa pomrvime 🙂

mia258
13. máj 2012

@adka_praha to budeš mať cestou 😀 😀 Ale vážne, niekedy by ste fakt mohli prísť pozrieť, na návštevu 😉
Hry mi ani nespomínaj. Malá mi zaspí, hovorím si, že si zapnem hru na 5 minút a idem sa učiť a prejde hodina a pol, knihy som ani nevidela, ale hra beží 🙄 😀 😀

@anelka5 už sa to zlepšuje. Hnačky a zvracanie ustúpili, zjedla trošku raňajok, pije už v podstate normálne. Už sa nám hoja aj vyrážky, zostávajú po nich len také stopy, takže o deň-dva sa stratí aj to 🙂 A je už aj veselšia, zajtra ideme na kontrolu, po výsledky a musíme pomaly skúšať. Len žiadne iné dieťa z jaslí to nemá, len moja 😖