Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
@adka_praha Ďaleko ti je do CH? Na lyžovačku by ste mohli prísť, dovtedy snáď už budeme vybalení 😀 😀
@mia258 😀 😀 😀 my sme jeden vacsi "lyziar" ako druhy... 😀 😀 😀 ale ved uvidime, ako bude a co bude... 😉 mozno sa raz dotrepeme... 😀
ahojte ... včera som bola s deťmi na rozprávkovom pochode, prudko sa ochladilo a teda riadne ma striasla zima .. do dnes som sa z tej zmeny nedostala ☹( no ale dnes ráno som na wc uvidela čisto jasnú krv... nie som si istá, či to bolo z maternice alebo som poriadne prechladla a ozvala sa " zlatá žila" lebo za celý deň už potom ani kvapka ... pobolieva ma podbruško, čo môže byť zväčšovaním sa maternice .. neviem, či by som predsa len nemala ísť k lekárovi , aby ma prezrel ...
@adka_praha aspoň sánkovať sa môžete prísť 😀 😀
@emilii určite radšej k lekárovi choď! Ja som tak začala krvácať tiež, najprv ráno som si našla takú hnedú krv, potom stmavla a potom už čistá krv zo mňa šla. Tak som utekala do nemocky a ležala som tam, kým sa mi to neupravilo 😒 Na tvojom mieste utekám už teraz na pohotovosť, také veci netreba zanedbávať! Radšej ísť zbytočne 😉
@adka_praha normálne si ja teraz šetrím nervy, kým som slamená vdova 😀 😀
ahojte baby. chcem sa vas opytat, ze v kolkatom tyzdni ste zacali citit pohyby?
@adka_praha tak skoro 🙂 ja som v 17. tyzdni, ale zatial nic ☹
@timety13 lenze ja cakam druhe a prvu som tiez citila dost zavcasu, uz v 17.tt... 😉 dockas sa, neeeemboj... 😉
@adka_praha už? 😨 Stalo sa niečo, o čom by mala vedieť polícia? 😀 😀
@mia258 😀 😀 😀 nie nie, len naco sa budem rozculovat na niekom, kto sa pride domov viac menej len najest a vyspat... 😅 😀 ved ja mu to dam vyzrat coskoro... 😀
@mia258 a si sa mala pytat, ze ci sa stalo nieco, o com by policia NEMALA vediet 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 😅 ... by si ma hned bonzla, coooo?!!! 😠 😀
@adka_praha nieee nie, ja len či mám zatĺkať, keď sa prídu pýtať 😀 😀 😀 😀
@mia258 😀 😀 😀 😀 no dobre si sa vykrutila... 😀 😀 😀 😀
@adka_praha veď mne je to aj tak jedno 😀 😀
@mia258 asi aj mne... 😀
a mala ako? uz je fit? 🙂
@adka_praha tak to je už horšie 😀 😀 😀
Dnes bola pre zmenu celý deň hladná. Ale dávala som jej radšej častejšie, po malých dávkach. Stále sa bojím, že sa vráti reakcia na niečo, čo jej dám. Keby som mala obmedziť potraviny z jedálnička z jaslí, tak by nejedla vôbec nič ☹ Ale zatiaľ je to fajn, už spinká 😵
@mia258 toto moje motovidlo si tu robi este z knizok koberec... 😅 ale uz pojde aj teri do hajan... 🙂
@adka_praha aspoň sa nenudíš 😀 Ja mám zapnutý hokej, koníka a tvárim sa, že sa učím na skúšky 😀 😀
@mia258 😀 ten hokej mam aj ja zapnuty 😀
@adka_praha ešte keď nám tretieho zrania, pôjdeme hrať my dve 😀 😀
@mia258 no neviem, ako ty, ale so mnou by to teda vazne "vyhrali"... 😅 ja som na ladovych korculiach v zivote nestala... 😅 ale chystam sa to napravit... 😀 ale celkom pekne nasi ostrelovali... skoda, ze tam nieco aj nenapchali...
@adka_praha ani ja som na ľadových nikdy nestála 😀 😀 Ale hovorím si, že po tomto tehu sa naučím na kolieskových aj keby som sa zabiť mala 😀 😀
@mia258 no s tymi predsavzatiami opatrne, na nich je lahke sa minimalne prizabit... 😅 na kolieskovych cosi ustojim, aj ked teda zo dva roky mam uz pred nimi dooost velky respekt... tie ladovy zacnem pokusat tuto zimu... 😅
@adka_praha len prilba mi chýba, inak chrániče mám, tak snáď to prežijem 😅 Vážne sa na nich už chcem naučiť, aj keď samej sa mi nechce chodiť, ale prekonám sa 😀
@mia258 😀 no ja som chranic na zapastie pekne rozmlatila... 😅 au 😝 ... no a nad tou prilbou asi budem uvazovat, lebo nemat rupsak na chrbte, ze sa v letku posunul vyssie, tak bych si aj hlavu pekne namlatila... 😝 vravim, uz mam respekt... 😅

@mia258 no su to strasne zruty casu... 😝 😅 do svajciarska? (dobre som si zapamatala dalsie bydlisko?) 😅 neviem, neviem, znie to skvele, ale... 😅 stretneme sa niekde na pol ceste... 😀