Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
@raduga uf...diplomovka ma čaká o rok, ešte prežiť posledné skúšky štvrtáku a hurá konečný ročník....., lem to bude o to zaujímavejšie,, že bude už kinderko na svete, ale hádam bude dobrunké bábenko a nechá maminku doštudovať 🙂
a čo študuješ ? A nemali byť diplomovky už odovzdané ? Alebo si píšeš v predstihu už na budúci rok ? 🙂
@adka_praha jaaj tak dufam, ze teraz to zvladneme bez opuchov noh 😉 😀
@natalinda88 ďakujem 😵 Zas som o niečo múdrejšia 🙂
@natalinda88 no neštudujem na Slovensku ale vo Viedni, tak my to máme trošku inak, na Slovensku by som bola už dávno hotová 😀 ale tak snáď už dobojujem... a študujem niečo na spôsob podnikového hospodárstva. ty čo študuješ?
@natalinda88 no tiez vsimam... ale tak co uz... poradnu som prezila bez zdrbov, teda sestricka ma zdrbala, ze mi musela na dva razy krv brat 😅 akoby som ja mohla za to, ze sa nevie trafit na ten prvy raz... inak pohoda, v rychlosti skontrolovala srdiecko ci bije, pupocnik, musela mrne budit, nech sa pohne, lebo tak malo chuda polnoc, ked v noci barabovalo 😀 ... dalsia poradna 12.6.... a snazim sa dovolat do trinca fasarovi na 3D, ale bud zacinaju dnes neskor, alebo maju dovolenku, lebo nikto to tam nedviha 🙂
@iwa1 ak bude opuch noh to najhorsie, co sa mi pritrafi, tak to prezijem 😀 , ale preuila by som veru aj bez toho 😀
@mia258 že rado sa stalo 😉
@raduga no to musí byť veru iné.... iná úrove, však ?
Ja sa trápim na Žilinskej univerzite a študujem elektronický obchod a manažment 🙂 už aby bolo po tej bláznivej škole, lezie mi riadne na nervy.....
Uf,,,doteraz som sa učila, už mi to nejde do hlavy...držte mi zajtra babuľky palce, budem ich potrebovať 🙂
@adka_praha no tak už máš poradňu za sebou.. 🙂 sestrička niekedy zazmätkuje, ale ináč ju mám veľmi rada, príde mi ako veľmi milá osôbka 🙂 takže mrňušik hajal, chúďatko ste ho museli budiť..... 🙂som rada, že je všetko v poriadku, dúfam, že aj my budeme v poriadku 🙂
sa máš, že už ti vystrája v brušku, ja si musím ešte počkať, zatiaľ sa nič nedeje :/
Takže už máš aj termín ďalšej návštevy, kiež by aj mne dala termín ako tebe...no uvidíme...
Na 3D chcem ísť aj ja, ale asi do Jablunkova, nech aj srdiečko pozrie, však ,ale ešte mám čas, vraj až po 20.tt sa tam objednáva a že ťa aj hneď objednajú, tak uvidíme....
@adka_praha ja neznášam, keď mi berú krv, ale myslím, že počas tehu si na to tak zvyknem, že mi to už vadiť viac nebude.. 😀 u mňa je zas žila, z ktorej sa berie krv vždy tak navretá, že sestrička sa smeje, že mi može aj po slepiačky zobrať krv 😀
To sa treba na 3D iniciatívne objednávať? To nefunguje tak, že automaticky v určitom tt sa posiela? Neviem totiž či mám vyčkať alebo si tiež vybaviť nejaký termín na 3D ? 😨
@natalinda88
@raduga baby, ja som mala tiež také myšlienky, že si počas tehu a MD dorobím školu, skončila som ako Bc. cestovný ruch, ale mm mi to vyhovoril, že načo, tak sa teraz aj dosť počas dní nudím, kedže doteraz sme robili v Rakúsku a od kedy som tehu, tak sme na Svk a ja som už ostala doma. Ale som si trošku našla čím si vyplním čas..pojdem na kurz účtovníctva a dala som si kondičné jazdy v autoškole, nech sa zlepším...a ak sa budem cítiť ok, tak nejaký kurz cvičenia pre tehulky vyskúšam 😅 .. 😀
@natalinda88 no ved u fisaru som sa pri teri objednavala takto nejak, teraz mi povedal, nech si zavolam okolo 20tt... takze pohoda... neviem, ako moc dokonale v tom jablunkove kontroluju srdiecko, ale v trinci nam ho tiez skontroloval+ dalsie organy... a ved kazdy si pojde, kde sam uzna za vhodne 🙂
ty mas poradnu zajtra, ze? 🙂 som zvedava... 🙂
@anelka5 objednava sa solo 😉
geneticke testy mame v poriadku 🙂
@lujza25 tak super, že je všetko ok..aj ja som sa trošku bála kým som čakala na výsledky triple testu a tiež je chválabohu všetko v poriadku 😵 . No čítala som aj také názory, že tieto výsledky netreba brať príliš vážne, nie sú totiž 100% 😒 Ale tak určite sme spokojnejšie ak sú výsledky ok 😎 😎
Tak som sa tešila že konečne popíšem pocitam a nemáme uz 8 dni internet je to hrooooznee dlho ale uz sa pracuje na obnovenie a uz sa teším ako sem budem chodiť každý deň pokecat
@mia258 ale ako na potvoru sme prišli o net takze ;( fnnuk
@veronicka85 chápem to, ja som závisláčka na nete, koníku a pokeci cez net 😀
Dúfam, že vám to rýchlo opravia, nech nie si ako odstrihnutá od sveta. Ale zas aspoň máš viac času 😅
@natalinda88 no je to tam iné, ale má to svoje výhody aj nevýhody 😉 Ale teraz máme aspoň motiváciu doštudovať, keď už sú detičky na ceste 😅 potom daj vedieť ako si dnes dopadla, držím palce 😉
@adka_praha ahojčeky 🙂
dnešná poradňa dopadla ok 🙂 ale som bola sklamaná, lebo to bola taká rýchlovka.... :/
váha, tlak, výsledky mám všetky v poriadku 🙂)) aj integrovaný skríning vyšiel negatívne na genetiku......tak mi odľahlo.....no a doktorka na bábo len ta kukla, srdiečko bilo, vody má vraj dosť, to bolo všetko čo mi povedala a pýtala sa ma či cítim pohyby, no ja vravím, že nie alebo o nich neviem, aj keď niekedy mám pocit, že niečo cítim, len si nie som istá...., takže to bola rýchlovka.... :/ ďalšia poradňa 14.5., zase sa nestretneme....
@raduga skúška úspešne za mnou 😀, uf..to boli nervy.... 😠
ako všetko má svoje výhody i nevýhody...držím palce pri písaní DP 🙂
@natalinda88 hlavne, ze je vsetko ok... 😵 dalsia bude podrobnejsia 😉
@natalinda88 sorry kukam hokej 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@natalinda88 tak gratulujem, že všetko vyšlo aj skúška aj poradňa 😉
baby, ten dnešný hokej dobrý nervák, ale úžasné, chlapci zabojovali 🙂
@natalinda88 no to tusim inak sa budeme minat celu dobu... 😅 ale tak mozno sa stretneme na pasoch na konci... 😀
ej zasa sa mi herpes robi... slak to traf... 🙄
no a ten hokej, hehe... ma tu inak natriasalo u toho... 😅 este som zvedava, s kym budeme hrat v sobotu, cesi alebo svedi... budem fandit cechom... 😅 😀
teda dnes vecer budem fandit cechom, v sobotu ani naaaahodou... 😀 😀 😀
Ahojte, takže mam za sebou morfo utzv. A všetko v poriadku. Doktor drobca pekne pomeral a videli sme aj pindurika. Takže čakame chlapčeka!!! Som hrozne štastna že je drobec v poriadku. A teraz len rozmyslet meno
😉 .
@emka0 super... 😵

@anelka5 jasnačka, že to vyskúšam 🙂 možno budem ešte na korčuliach hviezdiť :D hehe...
inak to podbruško pobolieva dnes aj mňa..... @mia258 🙂 😉