icon

Budeme mamičkami v októbri 2012

marianka0101
25. jan 2012

Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉

natalinda88
17. máj 2012

@adka_praha 🙂 v pohode, aj ja som kukala....uf to boli nervy, však som jačala ako divá....chúďatko drobatko, no a možno tiež fandilo a tlieskalo s maminkou 😀
Som na tých našich hokejistov pyšná 🙂
Škoda, že sa takto obchádzame.....,vždy to robia 2 dni... :/ ale ako hovoríš, pásy to istia..... 🙂
Teším sa na ten ďalší ultrazvuk, beriem aj mm, tak dúfam, že budeme mať obaja zážitok 🙂
@raduga joj...ďakujem, úľava na duši..., že je to za mnou a že sa bábo má dobre 🙂
veru ten hokej....uf....., ale všetko dopadlo v náš prospech a to ma teší 😉
@emka0 gratulujeeeem 🙂

adka_praha
17. máj 2012

@natalinda88 no ja som ten vitazny az orevala... 😅 no nech ziju splasene hormony nooooo... 😀 teraz budu hrat cesi-svedi, tak som zvedava, kto nam skonci na krku v sobotu... 😨 este aby sme tie pasy stihli... 😀 ja som pri teri ani jedny nestihla, az priamo, ked uz som v nemocke lezala... 😅

natalinda88
17. máj 2012

@adka_praha 🙂 bože, bábenká z rozumu vyvedieme..... 🙂 :/no bol to masaker...
Idem aj ja kukať ten zápas, som zvedavá 😉 hádam si nejakú medajlu odnesieme... 🙂
Tak nestraš, hádam stihneme, i keď človek nikdy nevie... 😉

adka_praha
17. máj 2012

@natalinda88 na pasy ma poslala az 3 tyzdne pred planovanym porodom, takze to uz neni taka tragedia... 😉 a tak aspon bronz si hadam odnesieme a ked aj nie, tak mozme spokojne spat, konecne sa prebrali... 🙂

natalinda88
17. máj 2012

@adka_praha ale pásy ma už aj ona, takže aspoň nebudeme musieť chodiť do nem.
Hlavne , že ti všetko dobre dopadlo 😉
Súhlasím s tebou, nemáme sa veru začo hambiť... 😵

adka_praha
17. máj 2012

@natalinda88 no silne pochybujem, ze sa bude chodit ku nej na pasy... 😨 ved len ten zaznam trva nejakych 10-15 minut, niekedy ho treba opakovat... no vazne neviem neviem... 😨

adka_praha
17. máj 2012

tak ja sa veeeelmo tesim na sobotu... 😀 hrame s cechmi... som zvedava, ako to dopadne tento rok... 😅 😀

raduga
17. máj 2012

@adka_praha bude to derby 😀 a snáď prekonáme opäť ten svoj český komplex 😵

adka_praha
17. máj 2012

@raduga 😀 no uvidime... 😀 snaaaaaad... konecne sa nebude dedko posklabovat mne pri kazdej prilezitosti, ale mozem zasa chvilu ja jemu... 😀

natalinda88
18. máj 2012

@adka_praha však sa necháme prekvapiť, no čo viem, tak sa chodí. A ono to nie je tam, kde je doktorka, ale pri sestričke a tým pádom si ona berie ďalších pacientov. 😉
A však uvidíme....
Inak uf, tí Češi mali z pekla štestí 🙂, ale no o to bude ten sobotňajší zápas dramatickejší... 🙂
Hádam im to natrieme 😉

adka_praha
18. máj 2012

@natalinda88 presne, nechame sa prekvapit... 😀 no povedala by som, ze mali asi take stastie, ako my... 😅 uz sa neviem dockat zajtrajska... 😀

adka_praha
18. máj 2012

no ze aky fajn den za nami 😵 ... este tak skrotit svoje prvorodene a bol by idealny... 😅 😀

mia258
18. máj 2012

Ahojte! 🙂
Čo nové? Ako sa máte? Drobci v bruškách rastú? 😵
K nám prídu zajtra na grilovačku švagriné so synmi. Keď som to povedala malej, tak ani nechcela ísť spať, len stále vykukovala, či sú už tu. V poslednom čase je na nich normálne závislá 😀

adka_praha
18. máj 2012

@mia258 jeee tak budete mat mecheche... 😀 ale rastu rastu, len keby to moje neobjavilo novy svetadiel- jazvu... niezeby to bolelo, ale boli... 😅

mia258
18. máj 2012

@adka_praha mne nejako padá koník 😒
No budeme mať, už sa na to teším, budem zachraňovať chalanov pred Miou, lebo ona je ako šelma, keď sa na nich vrhne. Neviem, čo ju to tak skoro chytá 😀 😀

adka_praha
18. máj 2012

@mia258 😀 😀 😀 😀 😀 mriem... 😀 😀 😀 😀 😀

mia258
18. máj 2012

@adka_praha by si umrela z nej, keby si ju videla 😀 😀 😀 Ona je na starších chlapov, vrhne sa na nich hneď po príchode, chytí si ich a už ich nepustí. Ide s nimi jesť, prezliecť sa, do bazénu, do izby, všade. Nie je šanca aby sme ju vzali trošku na bok. Všetko chce robiť s nimi a keď pozerajú telku, tak chalani čumia na rozprávku a ona na chalanov 😀 😀 A potom za mnou príde švagrinin syn že: "Prečo na mňa tak pozerá?" 😕 Tak hovorím, že preto, že ho ľúbi 😀

adka_praha
18. máj 2012

@mia258 😀 😀 😀 teri tiez dost inklinuje k opacnemu pohlaviu, ale takto vlaci len vyvolenych- svagra a mojho tatka... 😀 😀 😀 a poslednou dobou tak zacala mojho krstneho "zneuzivat"... 😀 😀 😀

mia258
18. máj 2012

@adka_praha moja skoro každého chlapa 😀 😀 Mm úplne zbožňuje, už to vidím, že keď za 2 týždne docestujeme, prilepí sa naňho a bude mať po chlebe 😀 Ale inak aj v obchode pokukuje po chlapoch, smeje sa na nich, predvádza sa. No neviem neviem čo z nej bude, keď ju nebudem strážiť 😀 😀 😀

adka_praha
18. máj 2012

@mia258 😀 😀 😀 nemam slov... 😀

mia258
18. máj 2012

@adka_praha veď ani ja 😀 😀 a najhoršie je, že jej neviem vysvetliť, že po cudzích chlapoch sa nesmie ťahať 😀

adka_praha
18. máj 2012

@mia258 😀 😀 😀 😀 akoze ak si zobudim dieta, tak je to na teba... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 uz ma brucho boli... 😀 😀 😀 😀

mia258
18. máj 2012

@adka_praha ty sa smej, veď, vieš aký je to trapas napríklad v obchode? 😀 Dospelý chlap nakupuje so svojou priateľkou, moja malá sa k nemu odkradne, chytí ho za nohu a nechce ho pustiť. A potom príde chlapová priateľka a nechápe kedy stihol dieťa s inou, keď si nič nevšimla 😨 A keď ju od neho trhám, tak reve na celý obchod 😀 😀

adka_praha
18. máj 2012

@mia258 😀 😀 😀 😀 to az tak???? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no naruziva mlada francuzka nooooooo... 😀 😀 😀 😀

mia258
18. máj 2012

@adka_praha tak raz sa nám to stalo, no... 😵 😵 😵 som sa červenala až za ušami, ospravedlňovala som sa pol hodinu a potom to vzali s humorom. Snáď im nerozbila vzťah 😅 😅 😀 😀

adka_praha
18. máj 2012

@mia258 😅 😅 😅 😅 no snad nie no... 😅 😀 😀 😀 😀 vazne mam dost... 😀 😀 😀 😀 a to nefrci napr. na podobnych typoch ako je vas tatik? ci to su uplne nahodne obete...? 😀 😀 😀 😀

mia258
18. máj 2012

@adka_praha tak musím uznať, že má dobrý vkus 😀 😀 😀 To určite podedila po mne 😵 😵 😅

anelka5
21. máj 2012

jááj včera bol jeden krásny deň 🙂 oslavovala som s mm 1. výročie svadby a aj moje narodeniny..a to všetko s drobcom v brušku, krásny pocit 😵 🙂
a večer bol podľa mňa skvelo ukončený aj striebrom skvelých hokejistov 😉

anelka5
21. máj 2012

Inak maminy, čo hovoríte na odber pup. krvi?? 😨 Mňa sa na to Dr. na poslednej poradni pytala, či som nad tým rozmýšľala...
Ja som o tom ešte nehovorila s mm, ale som skor názoru, že je to zbytočné 😝
V y máte aký názor na to,hm? 😨 😕

timety13
21. máj 2012

@anelka5 my chceme odobrat pup. krv. podla nas je to velmi dolezite...