Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
@anelka5 tiez ma nic nejak nepresvedcilo... 😨
inka ahojte... konecne dorazilo zasa leto... 🙂 takze padam vecer na hubu... 😅 dufam, ze ste vsetky v poriadku... 😉
Ahojčeky tehuľky 🙂
Ako sa máte ? Bábätká kopkajú ?
Och....mňa ešte to moje stále naťahuje......, ale bruško rastie, aspoň niečo....
Dnes som akási uťahaná, zle som spala, idem si dať predobedného šlofíka...., lebo ledva vidím.... 😀
Majte sa zatiaľ krásne a držkajte sa a opatrujte sa 😉 😉
ahojček @natalinda88 🙂
Máme sa fajn, len to počasie je akurát iba na spanie 😀 No mňa môj tiež tak trošku naťahuje, niekedy cítim a vidím ako sa mi natlačí na jednu stranu bruška, ale inak moc nekopká alebo iba málinko, že ani neviem čo to bolo 😀 ale podľa mňa sa nám za chvíľu tak rozkopkajú, že to bude jedna radosť 😀
@raduga
@natalinda88 ahojte, tak to moje malé je zas aktívne niekedy až moc 😅 ..až mi je čudné, že to cítim tak intezívne a v podstate tak skoro 🙂 ale teší ma to 😀
Šlofíka som si dala aj ja dnes, ale poobede, bola som si zaplávať, tak ma trochu zmohlo, keď som sa naobedovala 😅
Vonku je dusno a teplo, prijala by som taký fajný májový dáždik, pre mňa za mňa aj celú noc 😵
tak pekný večer vám želám maminky 😉 🙂
Zajtra po obede ma čaká morfologické sono, aj sa teším, ale aj mám trošku strach, či bude všetko ok 😨
Sa teším, že uvidím to malé vrtidlo v brušku 😀 heh, tak len dúfam, že nebude akurát spinkať, keď ho bude Dr. kontrolovať 😀
Dúfam, že sa už aj dozviem či to bude chlapček alebo dievčatko 🙂 😉
@anelka5
@raduga sa máte, buďte radi, že už vystrácajú malí šintri 🙂))
ja stále rozmýšľam nad tým , že to čo cítim, či už je to ono...,no neviem, budem pozorovať ďalej 😵
Inak dnes sa postavím na váhu a pol kila som schudla, to je divné....., čo by som práveže mala priberať, tak ešte schudnem, hádam sa má bábo dobre a je v poriadku...
@anelka držím palce na morfo, uvidíš, že všetko bude v najlepšom poriadku 😵 a určite nám prezradíš i farbu výbavičky 😉
Inak moje problémy s nespavosťou sa opäť vrátili.....po mesiaci kľudu je to tu zas, už 4-tá prebdená noc.... :(((
Držkajte sa babuľky 🙂)
@natalinda88 s váhou si nerob starosti, mne skáče teraz stále, raz tak raz inak. Najprv som aj bola zdesená, že nejak rýchlo priberám, ale teraz sa to našťastie ustálilo na jednej váhe 😀
A ja začínam tiež mať problémy so spánkom, už dva dni neviem zaspať aj keď som unavená a ráno sa zobudím vždy skoro a mám problém znova zaspať. A také som ja nikdy nemala, pre mňa nebýval problém spať aj do jedenástej 😅 tak neviem, či ma malý pripravuje na to, že potom sa už nevyspím alebo čo 😨
@natalinda88
@raduga ahojte,no ja tiez velmi nepriberam,minuly mesiac 10dkg,teraz tiez asi tak,zajtra ma caka poradna,zase bude sestricka hucat 🙂 🙂 🙂 som v 19.tyzdni,no ale tak neviem ci citim pohyby,take len tie motylie sa mi zda 😎 😎 sice cakam uz druhe babo,ale ta nejak neviem 😀 😀 😀 na druhy tyzden morfo ultrazvuk,tak dufam,ze je vsetko ok 😉
Baby, je to normálne, že odvážim sa raz a mám plus 4kilá a potom sa odvážim o 2 týždne a kilo dolu? 😕 Kolíše mi váha stále +-kilo a to nemám teraz zdravotné problémy, jem až až ...
nejako to kolise vsetkym 😀 😀 😀 😀 😀 ta vaha myslim 😉 😉
@dede28 tak ja som mala hneď na začiatku tehu plus dve kilá, ale to som sa len asi zavodnila 😀 a teraz mám od 12tt že čo mesiac to kilo navyše 😅 ale keď som sa vážila tak každý deň to bolo inak aj tak, teraz sa preto ani toľko nevážim, však aj tak viem, že rastieme, keď už neviem skoro žiadne nohavice zapnúť 😀
a inak baby, vám už rastie bruško? Ja si na sebe všímam, že pomaly aj hej, ale zvláštne je, že zatiaľ nikto kto o tom nevie si to nevšimol 😀
No ahojte babule..tak sono dopadlo dobre, malé je zdravé, vrtelo sa poriadne ako vždy 😀 ááá samozrejme neukázalo čo ma medzi nožkami, aj keď sa p.Dr veľmi snažila zistiť, nepustilo ju to medzi nožky 😅 ..Takže musím čakať až do 30tt..nevydržíííím 😝 😅
Som sa chcela aj hneď v nemocnici objednať na 3D sono, ale zrušili to a už nerobia...takže najbližšie to mám do BB 😒
No proste, na jednej strane som stráášne rada, že je všetko ok a na druhej som sklamaná, veľmi som túžila vedieť čo čakáme.
čo sa váhy týka, tak ja od začiatku tehu len a len priberám..už mám 5,5 kg navyše 😅 ..fuú keď to takto pojde ďalej, tak po porode budem mať čo robiť dať to dole 😉
ahojte maminky poslusne sa hlasim 😉 uz druhy krat to bude oktober 🙂
@raduga no mne rastie určite 🙂 , hlavne keď sa najem, tak sa vypučí. kým nebolo dostatočne vonku, tak som nosila voľnejšie tričká, vyzerala som ako trošku pribratá, ale teraz keď ho už pekne vidno, tak si dám obtiahnuté tričko, nech sa popýšim keď idem von 😀 😉
nemám ešte založený album s fotkami bruška, ale chystám sa na to, fotím si bruško každý týždeň, tak aspoň takto tu dám foto z dnešného dňa 😉
fííha, som nevedela, že to také maxi foto tu pridá 😀 😀 😀
@raduga @anelka5 @dede28 uf, normálne ste ma upokojili...., 🙂
@mia258 akurát som sa tu dnes sťažovala, tiež som schudla, nechápem.... :/a tiež jem normálne...., záhada..
@anelka5 jéééj.... bruško sa guľatí 🙂, ja mám asi väčšie, hlavne keď sa najem.... 😀 , no vidíš, všetko dobre dopadlo, ako inak to aj malo.....bábo ťa veru naťahuje, ja ti tipujem syna 😀 podľa bruška, máš ho tak zdola ako ja a ja čakám syna 😀
@raduga bruško si na mne postupne všímajú, susedky ma minule odhalili, ale tiež to ešte nie je úplne bijúce do očí...., neboj všimnú si ani sa nenazdáš 😵
@adka_praha 🙂 ahojčeky, dlho si sa nám neozvala.....všetko je dúfam v poriadku.....
@natalinda88 ja mám dni, kedy jem normálne a mám dni, kedy sa neskutočne prežieram a proste neviem prestať 😀 A niekedy aj v priebehu týždňa mám na váhe +-2 kilá, tak to nechápem 😕
@mia258 ja presne to isté .... ja raz žeriem a inokedy zase akoby postím...., takže s tou váhou to bude asi tým....nemali by sme rozmýšľať nad hlúposťami a nesmieme sa stresovať.. 🙂)))
@natalinda88 kým je bublinka v poriadku a na poradni nič zlé nezistia, tak sa určite nestresujem. Aspoň nepriberiem veľa 😅
@mia258 presne tak , je to len výhoda pre nás, aspoň budeme mať menej starostí s hadzovaním 😉
@natalinda88 a pohlavie už vieš? 🙂
@natalinda88 jááj moja, bodaj by si pravdu mala s tým tvarom bruška, že to bude chlapec 😉
viem, že najdoležitejšie je aby bolo hlavne zdravé, ale my s mm si veľmi, preveľmi želáme synčeka 😵 😉
Tak presne ako ty pani zakladatelka skupiny 2.2.2012 som to mala dostat a nic 🙂 a tera z som ako ty podla vypoctou v 21.tt 🙂 a termin mam vraj 8.10.2012 🙂
@mia258 my vraj budeme mať synčeka 🙂 a ja som aj od začiatku tušila, že to bude vajčak 😀 a ty ??
@anelka5 myslím si, že budete mať synčeka, to je len môj dojem a podľa tvaru bruška..., však sa necháte prekvapiť 😵
Inak babuľky dnes už s istotou môžem povedať, že včera večer som cítila naše bábenko a to dosť zreteľne a dnes ráno ma tiež privítalo pošteklením bruška 😵 😵 tak sa z toho tešííííím 😉 😉
@natalinda88 gratulujem 🙂 vidíš, oplatilo sa vyčkať 😉

@timety13 ahoj a čo konkrétne ťa presvedčilo o tom, že je to veľmi doležité?. Ja som niečo o tom čítala a pozerala v tv reportáže a sú rozne názory na to. 😨 A nijako neviem prísť na to, resp. nič ma nepresvedčilo o tom, aby som mala ten 100% pocit, že to chcem. 😒
Tak budem rada ak mi napíšeš konkrétnejšie čo v tvojom prípade zavážilo 😉
ďakujem 😉