Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
@adka_praha nechci, veď my asi skrachujeme 😀 😀 😀
@mia258 😅 😀 😀 😀 no ten moj i na vsetkom najde dovod, preco to nepotrebujeme- druhy extrem... 😝 😅
@adka_praha my tak 80% z toho čo máme nepotrebujeme 😀 Ale ja to musím kúpiť 😵
Ahojte, som rada, že som tu našla túto ,,diskusiu,, aj my čakáme bábo, teda chlapčeka, termín 3.10.2012...ale už dnes mi hovoria, že bude skôr....uvidíme. aj Prvý syn mal byť 10.7. termín mal 21.7. a narodil sa 28.7....:-)) ja nenakupujem nič, kočík máme, postieľku tiež, vecičky tiež...možno zopár nových dupačiek a bodynka, aby nechodil v tom istom čo jeho starší brácho🙂) peniažky radšej ušetrím na nejaké pekné výlety, dovolenky... mnohé vecičky sme pri prvom vôbec nepoužili...prežili sme opäť amniocentézu, rôzne skríningy, morfológie....už nech je aspoň september, trošku mám obavu z leta...v takom vysokom štádiu tehu to bude celkom namáhavé...držím vám všetkým palce, a možno sa stretneme na Kramároch....peknú sobotu. 🙂
ahojte .. hlásim príchod z nemocnice .-( týždeň som si poležala lebo som začala krvácať. Zistili mi hematón a nízko položenú placentu .... okrem ležania teraz nemôžem asi nič ... rizikové tehotenstvo ako vyšité ... a naše slnieko nie a nie ukázať, čo bude ... dúfam, že vám sa darilo lepšie ako mne a je všetko OK 🙂
neviete mi dat nic na zakladatelku sukromnej temy oktobrviem ? dakujem
@adka_praha ahojčeky 🙂som rada, že je všetko ok... 🙂 sa mi to hneď nezdalo, keď taká stálica tu tak dlho chýba...
A to si sa ako prosím ťa ocitla v nemocke ? Si nemala ísť predsa na vyšetrenie, či to boli ešte výsledky z krvi z poslednej poradne ?
Neboj, však ďalšia poradňa sa nezadržateľne blíži a určite sa ti bábo ukáže v plnej výbave 😀
@emilii mrzia ma tie problémy, ale neboj, verím, že sa to zlepší a všetky to dotiahneme do vytúženého konca.. 🙂
@mbrnakova gratulujem k ďalšiemu októbrovčiatku 🙂 nebojkajte, zvládneme to všetky, aj keby nás to malo stáť čokoľvek...@adka_praha
Ahojte 🙂
Dufam, ze vsetko v poriadku u kazdej, ze sa bublinky drzia ako maju 😵 Ja idem zajtra na velke sono, posledny krat k mojmu dokymu, uz sme pomaly aj pobalene, len hracky este nejako narvem do kufra a na konci tyzdna vyrazame. Drzte palce, nech cesta nebude plna nervov a placu 😅 a ozvem sa vam potom az z CH 😉
@mia258 Ahojčeky 🙂
držíme palčeky, silno ako sa len dá 🙂 budeme sa tešiť, keď sa ozveš.
Dávajte si na seba pozor 🙂
@natalinda88 tiež verím, že to dopadne OK .. som optimista 🙂)
@natalinda88 no trocha som mala hnedy vytok a do toho tlak na "podvozok", tak som isla radsej ku dr. a ta ma odoslala do nemocky... ale tak co uz... asi aj manzo potreboval priucku, aby si nemyslel, ze si z neho len dobry den robim, ked poviem, ze ma nieco boli, ze musi ist on spravit... 😝 😅 a ty ako? vsetko ok? 🙂
@mia258 jej vas uz caka velke stahovanie 🙂 ... hehe budem na vas mysliet... hlavne daj potom co najrychlejsie vediet, ako ste docestovali... 😉
Ahojte maminky 😉 pekný deň vám želám.
@mia258 držím dnes prsty, aby to sono dopadlo ok, a podala nám len pozitívne info 😉 a veľa šťastia pri sťahovaní, dufam, že ti má kto pomocť s kuframi a malou, veď to nebude sranda cestovať tehu a malou 😨 😕
@adka_praha a ty si už dúfam tiež ok, hm? zabrali tie infuzky? celé to tehotenstvo musíme dávať pozor a sledovať sa nech si ostatní hovoria čo chcú 😝 ..ja som tiež špinila dosť na začiatku, ale vraj to nebolo veľmi vážne, tak som nešla do nemocky..vraj len nejaký polyp na krčku 😕 ..ale už je dobre 🙂 tak sa držkaj a oddychuj dostatočne 😵
@natalinda88 a ty ako moja? u teba všetko ok? Malý kopká 😀 ? A mm sa už podarilo zachytiť to jemné klopkanie?
Ahojte maminky! 🙂
Vcera som bola na velké sono, a nás drobcek sa nám ukazal. Budeme mat 100%-ne chlapceka.... 🙂 Hlavne nech bude zdravé... 🙂
ahojte babule 🙂 aj ja vám želám pekný deň.
Včera som išla spať o tretej v noci aj to len preto, že štupel kopal ako divý 😀 asi sa mu nepáčilo, že ho nenechám vyspať 😉 Už sa mi riadne rozkopal, aj milý už cítil a bol z toho paf. Také zlaté to bolo 😅
S tými chlapmi sa nám tu nejak vrece roztrhalo, gratulujem @timety13 🙂
Baby, čo máte problémy, nech sa čo najskôr rozplynú, aby ste si mohli užívať tehulkovanie, @mia258 tebe prajem, čo najmenej stresov pri sťahovaní, predsa len to je náročné, potom sa ozvi.
A dajte vedieť ako sa máte a čo máte nové 😉 Ja idem konečne budúci týždeň na poradňu a morfologické sono, nejak to ubehlo, už tu bude jún 😕
@anelka5 hej hej, uz je dobre... no musim sa viac sledovat a ked nieco, tak nevymyslat, ale radsej lahnut...
inak ahojte... 🙂
som hore uz od stvrtej... 😅 oco odchadzal do ostravy a potom uz sa vracia do prahy, tak som chcela byt s nim, ale kedze sa mi nechcelo uz spat potom spat, tak som teri o siestej spravila budicek- nie nie som vo svojej podstate tyran 😅 a isli sme mm odprevadit do prace na siedmu, potom do pekarne na cerstve pecivko a sladke buchticky... 😵 doma sme sa pri kuzelnej skolke najedli a sup von na nove odrazadlo.. 😵 teri uz asi aj spi, uz bola grogy, tak si idem odrazu z nej brat priklad... 😀
Ahojte októbrovky! Tiež mám októbrovú dcérku (už tento rok bude mať 3 roky) 🙂 Prajem vám všetko dobré, nech brušká krásne rastú a ste aj s drobčekmi zdraví.
ahojte,aj my budeme v oktobri traja 😉 a práve kopeme 😲
@adka_praha tak to je jasné...dobre, že si šla..človek nikdy nevie...Ja som špinila na začiatku, ale šla som do nemocky, lebo som nechcela o to prísť, keďže o jedno sme už prišli, ale našťastie nič vážne..., ale aj tak si ma tam nechali a nasadili mi lieky.
Som rada, že už je všetko v poriadku 🙂 😉
Ja dúfam, že je u nás všetko v poriadku....veru chlapi niekedy potrebujú postrašiť, lebo si myslia, že to je len tak, ale ono to tak nie je......
@anelka5 malý kopká intenzívne tak každý druhý deň, medzitým si dáva prestávku 🙂dnes má pauzu, cítim kríže, takže je otočené a vraj vtedy pohyby necítiť...., ale keď je vpredu, tak zase stále čurám, asi sa mu páči môj mechúr.....,no chýba mi, že dnes ma necháva v štichu :/ iba ma pozdravil na dobré ráno... 🙂)
mm ešte nemal tú česť...., aj keď počúval, no malému sa vtedy nechcelo.... :/ ešte si počkáme....
A vy ako babuľky ?
Všetko v poriadku ?
@natalinda88 no uz sme v polovici, tak snad vsetko dobre dopadne a uz si "odpustime" dalsie komplikacie... 🙂
@adka_praha ako ináč by to malo byť 😉 všetko bude v poriadku a ani sa nenazdáme a budeme v pôrodnici 😉
@natalinda88 jasne a potom kric, ze jedna postel je obsadena 😀 ked pridem prva, budem kricat ja... 😀
v tichosti a v dobrom závidím každej, čo vie aké pohlavie bude mať .. to naše slniečko sa maximálne maskuje .-))) gynekolog to už 2x vzdal .-(( asi to bude naše prekvapenie až sa narodí 🙂)) viem, že to nie je podstatné, no som strašne zvedavááááá 🙂

@mia258 aj ja chcem takeho muza... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀