Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
@adka_praha určite ho popokúšate, že to nakoniec vzdá a ukáže sa 😉
ahojte ... ako sa dnes máte ? ja som od rána vyvárala ... dostala som chuť na plnenú papriku 🙂)) naše babatko si zmyslelo, že bude kopkať hlavne v noci a nadránom .-)))
ahojte tak po dlhom uvažovaní som sa rozhodla aj ja pridať k vám aby som sa s vami mohla podeliť o svoje doterajšie skúsenosti ale samozrejme získať nove rady nakoľko budeme mať prvé dievčatko. Termín máme okolo 12 októbra teším sa na vás 🙂
@sisinka26 ahoj, my nevieme tiež čo čakáme, tajnostkárske bábo to je 😀
Ako to tvoje..ale ty ideš tuším na to 3D, či nie? Tam ti povedia isto. Ja sa snažím, tiež dopátrať k nejakemu Dr.
na to 3D tu v okolí, ale zatiaľ bez úspechu ☹ ... No podľa dvoch grafov, čo som si robila, tak mi vychádza chlapec...tak uvidíme 😉 😵
@raduga juuj moja, nepríjemné, ale hádam nič vážne z toho nebude 😉 ...tie babatká su chránené dostatočne v našich bruškách plodovou vodou a vakom 🙂 teda ja pevne tomu verím a dúfam..takže sa zbytočne nestresuj a nebojkaj, aby si si skor týmto neublížila, ok?!
Ale vieš, že občas na to myslievam aj ja keď idem rýchlo dolu schodmi, že čo ak sa šmyknem 😒 , ale chválabohu sa mi to ešte nestalo a dúfam ani nestane 😅
Ja som včera začala 24. tt ani neverím, že to tak rýchlo letí 😵
Bola som si včera pozrieť aj nemocnicu kde budem rodiť, videla som izby, aj nadštandardné vybavenie a páči sa mi tam, takže je asi rozhodnuté. Manžela stále neprešlo že chce byť so mnou pri pôrode, uvidím či ho to neprejde na sále 😅 😅
Len si ešte musím obtelefonovať lekárov, ktorý si ma vezme.
@adka_praha jeej tak zajtra sa dozvieš pohlavie, to je super, tak sa teším čo nám oznámiš 😉
@sisinka26 jeden výsledok na chalana je podľa kalendára, kuk do mojho albumu a druhý som si vypočítala tu
http://mimino.kvalitne.cz/ 😉
Ahojte žienky,som 22tyz z BB a momentalne som doma a budem az do porodu ,ak je mozne rada sa pridam v konverzacii🙂 verim ze mi to rychlejsie ujde a rada spoznam aj Bystricanky rovnakeho terminu porodu co je 12.10 🙂 😎
ahojčeky maminky 🙂
@raduga mrzí ma ten pád moja, ale neboj, bábu sa určite nič nestalo, veď si bola aj na pohotovosti a tam bolo všetko v poriadku....neboj, nie je dôvod na obavy, aj keď verím, že si zľakla....a vtom ľaku nás napadne čokoľvek...
vidíš, aj si sa dozvedela pohlavie, gratulujem k vajkám 😉 😵
@mia258 veru, letí to 🙂 ani sa nenazdáme a budeme rodiť 🙂 super, že si sa bola informovať o všetkom, musí tam byť iná úroveň ako u nás, čo sa týka všetkého... aj môj mm zvažuje či ísť k pôrodu, myslím, že by tam mali ísť všetci muži, nech vidia, čo to stojí....🙂
@emilii nerob chute, papriku by som si veru dala 🙂
@anelka5 ďalšia dobrotka 🙂...asi vás prídem povyjedať 😉
@rysavcek gratulujem k dcérke 🙂
@emilii ja som na tom podobne s tým spaním....len by som spala, síce to bude aj tým počasím, ale aj tak sa mi vôbec ničoho nechce.... :// tiež mám skúšky pred sebou a nie a nie sa dokopať....jedna ma čaká vo štvrtok, ble:/
a to som si len začala čítať....to zase bude.... môj krpček ešte tak nevyvádza... aj by som chcela, aby tancoval, ale on len tak sem-tam... 🙂
@natalinda88 hm .. tak poznáš ten skúškový kolotoč .-)) si neviem ani predstaviť ako budem štátnicovať s takým malým drobcom .-)) ale aspoň si bude zvykať na akademickú pôdu už od malička .-) v triede sme 4 tehotné .. teda už iba 3 jednej sa už narodilo dievčatko pred pár dňami .-)
to spanie fak z toho počasia .. už aby bolo teplo .-)))
@anelka5 no snad nebude babo hanblivka... 😅
inak ahojte...
ja len na skok... dufam, ze ste vsetky ok... akurat som lady ulozila a pojdem sa aj ja za chvilu ulozit... dnes bol veeelmi dlhy den... 😝 😅
anelka5 mne vyšlo dievčatko 🙂 a na činskom chlapčiatko :D ale v piatok máme 4D,tak uvidime..
@anelka5 prvú mám s mojím ex, takže nie, nebol. Teraz chce ísť, hovorím mu len nech si to poriadne premyslí, ale nebudem mu brániť, keď to chce vidieť, tak kľudne, je to jeho rozhodnutie 😉 @natalinda88
@1mirka1 ahoj. Tak som volala do nemocnice, normálne na oddelenie, že som tu nová, pozerám si nemocnice a táto je blízko pri nás, tak by som sa chcela ísť pozrieť, či by som mohla a kedy. Povedali že môžem kedykoľvek, len nech sa ohlásim a ukážu mi to tam.
Tam sa poobede šlo, sprevádzala ma jedna sestrička, ukázala mi štandardné izby aj nadštandardné, aj sme trošku nakukli do sály. Len na novorodenecké je trošku prísny zákaz, kým tam nemáš dieťa alebo nie si rodina.
V izbe je normálne posteľ, postieľka pre bábo, stôl so stoličkami, kúpeľňa so sprchovým kútom a wc.
V nadštandardných je tam ešte taký menší gauč, kreslo, dokonca televízor. Môžeš mať návštevy priamo na izbe.
Inak máš bežne k dispozícií personál, laktačnú poradkyňu, ak pôrod prebieha v pohode, tak máš dieťa od narodenia pri sebe, partner môže byť s tebou pri všetkých zákrokoch (okrem prípadu ohrozenia života).
A... už neviem čo také by som ti povedala 😀
@barakr heej no vidííš a mne pri obidvoch vyšlo že chlapček 😀 ja viem, že to sú len také blbostičky, aby sme mali zábavu 😉 ale tak mňa by potešil ten chlapček..ale hlavne nech sa narodia naše bábatká zdravé, to je už jedno či dievčatká alebo chlapci nie? 😉
Tak dúfam, že v piatok sa dozvieš vytúženú odpoveď 😵 daj nám sem vedieť potom 🙂
@mia258 aha, tak som v obraze 😉
jasné dovoľ mu ak to chce, bude to zážitok na celý život preňho 😵
ja svojho mm budem spracuvávať, kým po tom nebude šialene túžiť 😀 zatiaľ je na tom, že mu je to jedno, že ak chcem ja tak aj on 😎
noo tak v tej porodnici to podľa opisu vyzerá fajnovo, brala by som hlavne aj to, že na obyč. izbách je vlastné wc a kúpeľňa. z toho ja mám najvačší strach a odpor, keď pojdem rodiť, deliť sa o soc. zariadenie s počernejšími spolurodičkami 😒 😝
preto si chcem zabezpečiť nadštandart, no hold keď bude vtedy akurát obsadený, tak neviem 😖
@anelka5 aj pre mňa možno 😀
Môj mi to od začiatku hovoril, že chce ísť, ma prosil či mi to bude vadiť, či nemôže 😅 Som hovorila že porozmýšľam, ale teraz mu hovorím, že je to na ňom, mne to nevadí. Len či si to nerozmyslí v kritickej chvíli 😀
A budeš mať wc len na chodbe, alebo ako?? No tu na štandarde sú tuším 3 postele na izbe a teda tri ženy majú spoločnú sprchu + wc. Ale chcem byť sama na izbe, keď za mnou príde aj Mia, alebo manžel bude so mnou, hovoril že chce byť pri mne celý čas. Aspoň sa v noci zobudí a skontroluje malú keď budem ja spať, atď.
Veru je to naprd, keď bude náhodou všetko plné a nebudeme môcť mať nadštandard... Ja dúfam, že bude vtedy niečo voľné 😵

@natalinda88 hehe no veru snad nebude hanblivka... 😀 ale verim tomu, ze ho dr. tolko dootravuje, aby sa spravne otocil... 😀 aj teri tak otravoval... 😀