Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
@anelka5 Mia sa narodila 37tt+5
@natalinda88 @anelka5 jasné, že sa snažím myslieť pozitívne, čakám akurát na debatu s mm, ako sa dohodneme ďalej, aby som oddychovala čo najviac.
A dúfam, že to dopadne čo najlepšie.
@natalinda88 presne :D takže ty si sa už nastavila na chlapčeka?? :D u nas doma si myslia všeci že to bude chlapček, ale to si mysleli aj ked osm sa mala narodit ja a bola som dievčatko :D
@mishita2401 akýsi vnútorný inštinkt mi to od začiatku hovoril, že budeme mať synčeka.. 🙂
A dnes mi to opäť potvrdili... 😵
však uvidíš v 30.tt, 🙂
A čo by ste skôr chceli ?
@mia258 Hlavne sa nám opatruj, verím, že mm aj všetci ochotní budú mať pochopenie, veď ide o tvoje a bublinkine zdravie 😉 určite všetko dobre dopadne 😉 😉
Inak ahojte mamuľky -tehuľky 🙂
Akurát sme sa s mm vrátili z 3D 🙂 bolo to skôr zamerané na srdiečko bábätka....tam vyzerá byť všetko v poriadku.. 🙂
opäť nám potvrdili, že budeme mať chlapčeka 🙂 😵 mm až tak pyšnel 🙂 drobec rastie ako z vody, všetko vyzerá byť v úplnom poriadku, uvidíme ako dopadnem u našej lekárky vo štvrtok....
V 3D sa mi úplne podobal na mm a ten už celý parádny, že syn a ešte má jeho črty... 😉
Som spokojná, dúfam, že to bude takto pokračovať 😵
@natalinda88 super, že 3D dopadlo dobre a srdiečko je v poriadku a baby boy zdravý 😉 takto potom je mamka spokojná a bábätko tiež 😉
mne doky stále neodpísal, napätie stúpa 😀
A meno už vybraté máte, či na ňom pracujete?
Hihi..si viem živo predstaviť ako tvoj mm podrástol o pár cm, keď bolo potrvdené chlapča a ešte aj s ocinkovou podobou (ale chalani sú skor na maminy, tak sa to určite zmení keď bude na svete🙂
@anelka5 ani si nevieš predstaviť aká som spokojná a šťastná 🙂 vlastne všetci traja 😵
je milé vidieť, že aj mm je šťastný a celý rastie 😵 😵
mrzí ma, že ti to lekári takto kompikujú...nechápem...taký prístup..však ide o ich meno a predsa z toho žijú 😒
Uvidíme, aká bude finálna podoba, ale noštek má jeho, to je jasné 😉 je pravda, že sa synovia prevažne podobajú na maminy, ale je to aj o tom, čie gény sú dominantné...., no hlavne nech je zdravý ako buk 🙂
S mm sme sa tak dohodli, že ak to bude syn , bude vyberať on a on chce Marka , takže Marko 😵
A keby náhodou dcérka, tak ja chcem Nelku 😵
A vy už máte mená vybraté ?
@adka_praha ahojčeky 🙂
Ako dopadla poradňa ? Ako sa inak máte ? 🙂
@natalinda88 Marko je krásne, to bolo aj jedno z mien, ktoré som chcela ja pre chlapčeka, ale švagriná mi hovorila, že ona chce dať to meno (pritom ešte nie je ani tehotná), tak som to nechala tak.. 😝
Máme vybraté Hugo 😀 a páči sa nám obidvom a aj k priezvisku sa hodí..a dievčenské mám v zálohe veľa (jedno z nich je aj Nela 🙂 ..tak uvidíme čo to nakoniec bude 😵
ahoj .. my od dnes doma horúčkujeme .-( synček má od rána 38,8 a nie mu to zraziť ... ☹(( inak naše babatko sa má dobre , pekne kopká , ráno, cez deň, v noci 🙂)) niekedy mám pocit, že tancuje brušné tance .-)))
všimla som si , že tu rozoberáte mená .-) my sme sa rozhodli pre Michael a Michaela ... chceme také meno, aby pasovalo k našim dvom Maťko a Kubko 🙂))
inak musím sa priznať, že mi začína poriadne vadiť keď sa nás okolie donekonečna vypytuje na to, čo budeme mať .. už sa šíria aj také hlášky, že to vieme no nechceme nikomu povedať ... klasické dedinské reči .-(((
@emilii ahoj, pekné mená máte vybraté a múdro, že chcete aby pasovalo k tým čo už máte 🙂
A ktorý z nich je taký choručký?? Chudáčik, veď to už hádam aj na pohotovosť treba ísť, skoro 40 ☹
Nebola si na nejakom očkovaní v poslednej dobe, či to nejaká reakcia nebude 😨 😕
A inak aj ja už som počula od známych tú hlášku, že mi už to určite vieme, len hráme formu, že nieee..a to ma serie lebo však ja by som sa tým isto netajila..ale tak nech si myslí kto chce čo chce 😝
@anelka5 ďakujeme 🙂 aj nám sa hodia k priezvisku.... synček bude mať iniciálky ako mm MM a zase dcérka ako ja NM 🙂 Marka má moja kolegyňa, ale už 15-ročného , ale mm iné meno nechce ani počuť ...takže je rozhodnuté...
Však švagriná môže dať aj iné meno, keďže ešte nečaká...., ale aj Hugo je pekné 🙂 a ak sa vám aj hodí k priezvisku, to je super 🙂
@emilii joj..mrzí ma, že synček je chorý :/ uf...horúčky sú sviňa...bobačik ...mi ho je ľúto..
takže bábenko poslúcha, len nech si pekne nacvičuje v brušku, potom ti aj naživo zatancuje 🙂 asi trénuje 🙂
mňa včera riadne pokopkal, dnes má akúsi pauzu :/
pekné mená 😵 teraz väčšinou každý vyberá podľa toho, aby to pasovalo 🙂 sranda s nami 🙂
@natalinda88 cao... kukam, ze ste okukavali na 3D miminko... 😀 😵 no poradna v poho, len nemohla skontrolovat dr. tvaricku, bo sa lady zasa zabarikadovala hlavou dole a nam prdelkou... 😅 tak nabuduce... ale draha neviem, ci pojdem na tu predporodnu pripravu... definitivne sa vykokcem po dalsej poradni... dr. totiz vravela, ze v ca si mozem ist lekvar kosit, ze ked som mala prvy cisarsky, nebudu riesit a odrazu ma daju na druhy... 😒 este som sa o tom bavila so svokrou a povedala, ze sa popyta, ci to tak ozaj proste robia, alebo ak bude vsetko ok, ci ma nechaju rodit normalne... 😒 tak chapes,ze ak by som isla sc, tak mi je ta predporodna priprava na dve veci... 😒 a vy inak ako? 🙂
@natalinda88 tak sa ti potvrdil tvoj vnutorný inštinkt že to bude chlapček :D
mne zaleži hlavne na tom až je zdrave, čiže dievčatko alebo chlapček, mne je to jedno , sice manžel už hovori ako keby vedel že to bude chlapec :D mena už mame vybrane, takže tak :D
@adka_praha ty si z Čadce?? :D pozeram že konečne niekto :D
@mishita2401 aj ja som z Čadce 😀 😀 😀 😀 😀
@mishita2401 aj ty? 😀 aj @natalinda88 mame na dohodenie kamenom... 😀
@mishita2401 ja už som vedela od 14.-tt, že to bude chlapček, v ZA mi to povedali na NT vyšetrení.. 🙂
Ale tušila som to asi od začiatku...neviem prečo a aj mm to bral ako hotovú vec, vraj, že on robil syna 😀
takže to predsa tam vyzerá, že ho aj spravil 😀
Niečo na tých pocitoch je... však uvidíte 😉 a mená máte aké vybraté ?
ahojte maminky, ak by ste mali zaujem tak v sobotu 16.6 v Bratislave sa koná burza detského a tehotenského oblečenia
určite si prídete na svoje, môžte nakúpiť od novorodeneckého oblečenia až vyššie.
ja osobne tam idem predávať a mám krásne nové body, alebo značky na predaj ako su nike, adidas, krásne zimné oblečenie pre novorodeniatko pre dievčatko, krásny cossato prebalovaci pult uplne novy a vela dalsích vecí dovezených z usa alebo uk 🙂
Burza sa koná vonku, takže v prípade nepriaznivého počasia sa ruší.
Viac info na tel.čísle 0948 068 828 alebo na info@joyzone.sk
@natalinda88
@adka_praha no super :D a kde z centra niekde??? pozram že to čakate na podobne terminy čo :D len ja o trochu skôr :D
@mishita2401 ja osobne sa hlasim ku kycerke... 😅 a ty si odkial? 🙂
@natalinda88 ahaaa :D chodiš do ZA k lekarovi??? no tak môj tiež povedal že robil syna ale ešte to nemame potvrdene :D mena mame Tomaško- manžel sa tak vola, ale to nie preto take davam ale to meno ma spravádza celý život a najviac sa mi pači a dievčatko Nela, len to sa pači aj mojej tete ktora čaka dievčatko a ma do konca juna porodit...čiže ako ho , možno budem musiet hladat ine :D
@adka_praha Ja som Podzávoz-smer Milošova cca5minut autom do mesta 🙂
@mishita2401 chodis ku akemu gyn? 🙂 ci si nedame hromadne rande u cubonovej... 😀 😀 😀
@adka_praha okukávali veru 😀
uff....tak to nevyzerá ružovo, no každopádne to nechám na tebe , nebudem ťa prehovárať... ach tá naša slávna Čadca..... :/ 😒 😖
Som rada, že poradňa dobre dopadla..., 😉 mňa čaká vo štvrtok 🙂 a pozerala ti aj krčok ? Či len baby ?
Takže sa hrala na schovávačku princezná malá 🙂
my fájnučko 🙂 veľmi sa teším, že bábo sa má dobre....a to ma robí neskutočne šťastnou 🙂
Inak zajtra mám skúšku a som v takej eufórii, že sa nič neučím, no to zase dopadne 😖 😀
@adka_praha nie ja mam Gulčika 🙂 a zajtra ma čaka poradna 🙂
@mishita2401 Ja som už z Oščadnice a inak pochádzam z Rakovej 🙂sranda, dáme trojité rande 😀 😀 😀

@anelka5 asi áno 😵 presne tak, všetko sa na ňom meria , zisťuje 😵 verím, že všetko bude v poriadku...
aj tak si myslím, že budete mať chlapčeka 🙂 😉 aj keď viem, že to chceš mať potvrdené od lekára...
Určite sa ti ozve...ja som našťastie s objednaním sa problém nemala..zavolala som a bola som objednaná...🙂
budem držať palce, až ti konečne toho pipíka drobec ukáže 🙂