icon

Budeme mamičkami v októbri 2012

marianka0101
25. jan 2012

Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉

adka_praha
12. jún 2012

@natalinda88 😀 neboj, nejako to das... 😀
no uvidime, co svokra zisti, inak vazne nevidim dovod na vyhodenie penazi, kedze pri sc ani muz nebude moct byt a dychanie tam asi tazko vyuzijem 😅 a ak sa tam riesi aj nejaka starostlivost o babo po narodeni, tak myslim, ze to asi tiez teraz potrebovat nebudem, ze prezila teri ako pokusny kralik, tak druhe tiez nepride k ujme... 😅 😀

natalinda88
12. jún 2012

@mishita2401 sranda, že @adka_praha mala poradňu dnes, ty zajtra a ja vo štvrtok 😉 😉

adka_praha
12. jún 2012

@natalinda88 inak fakt sa ani na tych pasoch asi nestretneme, mala si pravdu, ze sa to robi u nasej dr... ale kto vie, mozno budeme mat na vyber... 😅 😀

mishita2401
12. jún 2012

@natalinda88 :D všade tam mam kamaratky :D ty tiež patriš ku Čubonovej ako @adka_praha ?

anelka5
12. jún 2012

@adka_praha je to tak ako ti povedala Dr., že keď bol prvý cisársky, tak druhý automaticky bude tiež...niekedy sú vraj výnimky, že sa druhé rodí normálne, ale veľmi málo 😒

natalinda88
12. jún 2012

@adka_praha snáď sa ešte niečo poučím....som hrozná :/
chápem, že to by bolo pre teba zbytočné...., zato mne by sa to zišlo a aj so strarostlivosťou o baby nemám skúsenosti...zbieram ich akurát od kamošky, ktorá býva blízko mňa a malú dcérku tak sa postupne priúčam 😀 ....
musím teda ukecať @mishita2401 🙂

adka_praha
12. jún 2012

@anelka5 ja som s tym aj tak nejak ratala od zaciatku... 😒 no co uz... ja s tym asi nic nespravim, tak nebudem koli tomu hlavu vesat... zas na druhu stranu, pri sc sa aspon vyhneme takym tym "klasickym" komplikaciam porodnym... 🙂

mishita2401
12. jún 2012

@natalinda88 k čomu ma chceš ukecat??? :D

adka_praha
12. jún 2012

@natalinda88 no len ci vas daju rovnako, predsa len @mishita2401 ma termin o vyse 3 tyzdnov skor, ako my... 😨

natalinda88
12. jún 2012

@mishita2401 🙂 sranda 🙂 tiež ako @adka_praha mám Čuboňovú...
@adka_praha robia nám to 2 dni... :/ určite sa raz stretneme, na tých pásoch podľa mňa určite... takže predsa som mala pravdu 😔

natalinda88
12. jún 2012

@adka_praha uf...to je tiež pravda...sakra , to ma nenapadlo..
@mishita2401 na predpôrodnú prípravu 😉 😉

mishita2401
12. jún 2012

@natalinda88 mysliš to čo sa chodi do nemocnice od 30týždna??? -to cvičenie a priprava? :D tam som chcela ist :D len neviem kedy sa tam treba hlasit???

natalinda88
12. jún 2012

@mishita2401 presne to 🙂 😵 na stránke je emailový kontakt a tuším aj tel.č. na jednu pani, ktorá to má na starosti. Tej sa treba ozvať ...len čo, keď ty budeš v 30-tom tt skôr ako ja, takže neviem ako to vymyslíme, aby sme boli spolu ??? 😖

adka_praha
12. jún 2012

@natalinda88 stretneme... ked uz nie ani na pasoch, tak dame rande len tak pri kaficku niekde... 😀

mishita2401
12. jún 2012

@natalinda88 ono je to každý týžden len v utorok čiže ja keby som začala chodit skôr tak ty o tri týždne dojdeš :Da potom už len ten čas nejako dohodnut :D-ako či o 14 alebo 15:45. to by som sa tam popýtala :D

natalinda88
12. jún 2012

@adka_praha chápem moja...vieš, predsa tam je riziko a to doktori nechcú riskovať...ono malo by sa po správnosti vraj merať , aká je veľká rana po šiti a či by to stehy vydržali, ale tu na SK sa s tým nikto nebabre... :/
Mi niečo hovor o tých "pôrodných komplikáciach" s tých mám už teraz depku a pri mojom šťastí ....ach... :/
Ozaj a Teri prečo šla sc ? Bola zle otočená, či?

natalinda88
12. jún 2012

@adka_praha 😵 😵 jasnačka 😵
Si mi nenapísala či ťa doktorka pozerala aj zospodu ?..

natalinda88
12. jún 2012

@mishita2401 tak to by šlo potom 🙂 ako fájne 🙂 potom na seba žmurkneme, že to som ja a tak 😉
mne by viac asi vyhovovalo o tej 14.-tej ? Tebe ?

adka_praha
12. jún 2012

@natalinda88 jaj prepac, hej pozerala aj zospodu... 😅
teri sa vehementne stavala proti nejakemu otacaniu... 😅 😀 no skorpionka mala, co ti poviem... 😀

mishita2401
12. jún 2012

@natalinda88 mne tiež určite o 14 -tej :D ja jej po zajtrajšej poradni asi napišem-lebo viem že bola do polovice júna na PN-ke, lebo moj doktor jej volal,, lebo som tam chcela ist kôli chrbtici-civky nejake, ale nedalo sa..tak jej skusim napisat, a ked nenapiše tak jej budem volat :D

natalinda88
12. jún 2012

@adka_praha odpúšťam ti 🙂 a to pozerá len krčok, či ? ja len ,aby som vedela... , som zvedavá, že.. 🙂
a bol aj mm s tebou ?
jajaj....som zvedavá na toho môjho škorpióna... 😨 zatiaľ sa javí ako typický chlap, ktorý sa nehanbí... 🙂

natalinda88
12. jún 2012

@mishita2401 super 🙂 tak ak jej teda napíšeš, budem rada...síce môžem aj ja, ale vlastne ty začneš skôr, tak ty jej budeš písať tak či tak prvá...
dobre, že máš také info od doktora....

mishita2401
12. jún 2012

@natalinda88 šak uvidime čo odpiše :D potom ti to dam určite vediet :D

adka_praha
12. jún 2012

@natalinda88 mm nebol so mnou... bol v trinci so mnou a navyse on doo robi, takze je to trochu nerealne... skusala krcok a robila uzv, merala malu, kontrolovala brusnu dutinu, len hlavu neskontrolovala, ze snad nabuduce... 🙂

natalinda88
12. jún 2012

@adka_praha asi ani môj nepôjde, keď bol dnes, však uvidím čo mi povie......tvoj mm robí gyn. ??
ďakujem za infošky 🙂 nabudúce aj hlavičku ukáže bambuľka malá 🙂

adka_praha
12. jún 2012

@natalinda88 nie nie, robi pre hygienu v ca... 🙂

natalinda88
12. jún 2012

@adka_praha jááj.... som trochu zarvala 😕 😀

mia258
12. jún 2012

@anelka5 teraz do konca leta príde moja sestra a potom sa uvidí, to je len dočasné riešenie... ale lepšie ako nič, už sa strašne teším na ňu 😵

adka_praha
12. jún 2012

@natalinda88 😀 v pohode... 😀 myslim, ze by ho potesilo, ake nove zamestnanie si mu vymyslela... 😝 😅 😀

@mia258 jej tak segru budes mat u seba? 😵 a inak ako sa mate? ako sa vam byva? 😵

mia258
12. jún 2012

@adka_praha už sa teším 😵
Celkom fajn, páči sa mi dom aj okolie, chodíme na prechádzky tu do okolia, stále objavujeme niečo nové, ale zatiaľ je to fajn 😉