Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
@natalinda88 ale v piatok tam byva ozaj malo ludi, ak nezauraduje sprosty murphy... 😝
@adka_praha tak ak to máš overené, tak by to mohlo vyjsť 😉 😉
@natalinda88 nakazem muzovi, nech s atam zbehne kuknut, ci dr. stale v piatky nerobi... alebo ci to nahodou nepresunula na nejaky iny den- o com pochybujem, ved kto by nemal rad predlzeny vikend... 😅 😀
Tak už som doma, dneska naročný den, pradna, všetko by malo byt v poriadku, robili nam ultrazvuk-srdiečko krasne bilo... a na 80percent vieme už pohlavie....hm len kým je tam tých 20percent nechcem to moc rozoberat :D
@mishita2401 a co to teda bude na 80%? 😀 nerob tajnosti... 😀
inak pisali sme o tej glukoze, tak najlepsie ist na tie testy v piatok, neni tam dr. tym padom malo ludi a picha aj tak sestricka... 😉
@adka_praha akurat mi neska povedal doktor že tam mam ist na tu glukozu za dva tri týždne... takže najlepšie ist v piatok??? dobre vediet :D
@mishita2401 tiez mi to bolo tak poradene... 😉 a pri teri som tam bola tak a veru nebolo tam moc ludi... myslim, ze tam boli ozaj len s tou glokozou vtedy... 😝 🙂
@adka_praha a to vlastne ako prebieha?? ja ani neviem kde to je???
@adka_praha super, len sa potom my dohodneme, že kedy tam pôjdeme, len máme ešte relatívne čas zo 2 mesiace....to nie ako @mishita2401... 🙂teba to čaká čo nevidieť.... super, že v poradni dopadlo všetko tak ako malo a bábenko sa má dobre 🙂 a nenaťahuj nás toľko, na 80 % to je.....hmmm....čakáme 😉
@adka_praha radí ísť v piatok, vraj tam skoro nikto nebýva 🙂 takže to je len plus pre nás... 😉
@natalinda88 no ešte som to nepovedala mm tak nechcem hovorit ešte :D a ešte je to len na 80percent :D a ty nevieš ako to tam funguje na tu glukozu a kde to je???
@mishita2401 je to v nemocnici, vedľa endokrinológie, 2.poschodie....-diabetológia
prejdeš spojovacou chodbou a stále pôjdeš rovno a potom tie ambulancie napravo a sú to hneď druhé dvere, tam to nájdeš, určite..
pýtala som sa @adka_praha ako to prebieha a napísala mi, že vypijeme, pichne do prsta a budeme si my sedkat hodinku a cakat, kym nas nezavolaju znova a znova nepichnut a potom myslim este hodinku sedkat a cakat, kym nas zasa nepichnu... , že @adka_praha 🙂
@mishita2401 chápem, že chceš, aby bol mm prvý 🙂 tak my vydržíme chvíľku 🙂
akurát som ti napísala, že kde to je a ako sa to robí podľa návodu @adka_praha, ktorá už na tom bola 🙂
@natalinda88 mysliš dalej ako je kožne??? :D no super to sa nasedim a načakam teda :D radšej tam pojdem aj s mm :D
@mishita2401 ďalej, ale presne na tom poschodí, ale budeš pokračovať , prejdeš okolo výťahov a vojdeš do tej druhej časti, oproti kožnému a potom tie ambulancie napravo a druhé dvere ako vojdeš....
no veru asi sa tam načakáme.... škoda, že ty tam ideš už teraz, by sme mohli ísť všetky 3 spolu....
@natalinda88 no ja tam idem o dva tri týždne-tak mi kazal-ale už mam ten listok :D tak už to najdem :D dakujem :D som si dneska kupila niečo nove na seba -na leto :D
@mishita2401 si už predsa v 25.tt , my len v 21. takže o mesiac si popredu...nevadí, stretneme sa inokedy a my vlastne na tej príprave 😉 nájdeš to, určite 🙂
takže si sa potešila, odmenila 🙂 a čo pekné si si kúpila ? 😵
@natalinda88 taký komplet- je to spojene nohavice s vrchom -taka lahka latka, hore volaniky :D bruško tam zmestim lebo je to elasticke :D no a ešte som si v knižnici požičala 9mesiacov otazok a odpovedi :D- som nevedela že aj take niečo tam maju-som to nahodne objavila :D a ty pracuješ alebo??? ja som nedobrovolne nezamestana....
@mishita2401 tak to musí byť veľmi pekné 🙂 parádnicu bude mať maminku váš drobček 🙂 😉
ja som momentálne na PN, lebo sme prvé baby potratili ☹ ☹ a je mi lepšie doma, aspoň sa stíham venovať trošku škole a užívam si poslednú voľnosť 🙂 😉
a ty chodíš tiež externe na VS ?
V knižnici nájdeš všetko, tak budeš študovať 🙂 ja mám doma veľkú knihu o matke a dieťati, tak niekedy čítam a tak 🙂
@natalinda88 no tak až sa aj mm stale pačim :D heh a aj sebe :D aha, tak radšej pekne doma sedkaj.. hej chodim externe na VŠ.- DTI-čko :D no ved ja mam knihu jednu kupenu, ale tam su otazky a odpoveda na to porodna asistetka, ale tu knihu čo som si požičala som pozerala už dlkšie :D-ale nechcela som dalšiu kupovat tak som rada že som si ju mohla požičat :D
@mishita2401 presne tak 🙂 a v tehotenstve všetky ženy žiaria ešte viac ako kedykoľvek predtým 😉 😉
Čo je to DTI-čko ? Akosi mi nedochádza.... 🙂
o tej knihe, čo si si požičala som aj ja už počula..., však načo by si si kupovala ďalšie ,keď sa dajú požičať.. 🙂
a nemaj ju dlho požičanú 😉
@natalinda88 neboj :D max mesiac ju môžem mat , ale určite tam pojdem skôr :D heh... no DTI-čko je moja vysoka škola ktoru navštevujem a snažim sa aspon Bc. vychodit :D
@adka_praha celú noc sme nespali, každú chvílu sa budil .. merali sme teplotu .. na šťastie už nemal 39,8 .. ráno mal 4x hnačku a zvracal... išla som s ním k pediatrovi, že je to črevná chripka ... potom hne´d do školy na skúšky, kde som pekne vyletela 🙂) odzrkadlilo sa to, že som celú noc nespala ... ale neva .. hlavne , že malý je už relatívne ok ....
@mishita2401 🙂 aby sa aj nám ostatným ušlo 🙂
a to je vlastne čo za odbor a kde študuješ ?neboj, to dáš 🙂
@emilii takže malý ti dal ešte takto zabrať, chvalabohu sa mu zlepšilo... musíš byť vyčerpaná a veľmi ustarostená, však ? Neboj, nabudúce dáš 🙂 hlavne, že malému sa polepšilo, čo tam po skúškach...
Inak ja som mala dnes ísť na skúšku, no spanikárila som a preložila som si to o týždeň....tak som si potom nadávala...budúci týždeň ma čakajú dve po sebe, jedna v utorok a druhá v stredu, ale to už sú posledné...
tebe ešte koľko ostáva ?
@mia258 🙂 tak nejake vecicky uz mame ale velmi rada sa stale inspirujem :D neskor objedname vsetko naraz a potom si preto rovno skocime a ty uz nakupujues???? 😀 😀
@natalinda88 jasne :D no učitelstvo praktickej pripravy a profesijných predmetov , no detešovane pracovisko bolo u nas v Čadci, ale asi budeme tretiak chodit do Dubnice-čo ma ako fakt potešilo!!!!waaaaa.... a ty?
@natalinda88 jasné, že malý je prvoradý .. len ma štvalo, že som dostala otázku, ktorú som si chcela prečítať večer, no nebol pri ňom čas ... idem na opravný v pondelok a v stredu mám ťažkú skúšku z matematiky ... poslednú 🙂
@mishita2401 tak to by som nevedela z tej sktratky čo to veru študuješ 🙂
no to vám teda dosť skomplikovali... :/ im to je jedno, hlavne nech majú prachy banda jedna... to budeš mať dosť od ruky.. :/
ja som na ŽU a študujem elektronický obchod a manažment, mám to blízko, aspoň čosi 🙂
@emilii to človeka naštve .... , niekedy jedna otázka rozhodne, ale neboj, nabudúce dáš 🙂 no matika je hnus, som rada, že ju už nemám, zato som si jej užila dosť... :/
takže obe máme budúci týždeň perný.... ale už len posledné dve skúšky, to musíme dať 🙂
@natalinda88 neboj , DÁME TO 🙂)) len keby som nebola taká unavená 🙂) hihi

@adka_praha ujujuj...toľko pichaní a čakaní v zasmradenej nemocke....ble :/// inak to bude určite vedľa endokrinológie, tam som bola kvôli zvýšenému TSH, ale je to v norme, to len bábo si prechodne zobralo viac a vedľa endo bola diabetológia, takže to pôjdeme tam, či sa mýlim ??? uff... a tam len väčšinou čakávajú samí starí ľudia, nič proti nim, ale ten vzduch tam je katastrofálny... 😖