icon

Budeme mamičkami v októbri 2012

marianka0101
25. jan 2012

Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉

veronicka85
17. jún 2012

@mia258 jeee gratulujeeem aj my by sme chceli mat dievcatko lenze u mojho manzela sa rodia iba chlapci..takze uz viac menej vieme co to bude 🙂 ale hlavne nech je zdrave neviem sa dockat stredy lebo ideme do poradne ci je vsetko ok..

mia258
17. jún 2012

@veronicka85 môj mm chcel strašne princeznú, tak sa mu to aj splnilo 😵
A uvidíte, možno vás malinké prekvapí a bude to baba, len nech je to zdravé, to je naj 😉 Držím palce na poradni

natalinda88
17. jún 2012

@mishita2401 tak to veru stálo za pochvalu 😉 😵
@anelka5 v poslednom čase sa mi celkovo snívajú riadne sci-fi..... nechápem, kde sa to rodí 🙂
nebudem 😀
Asi tak, ja sa s ním už teraz vadím, že prečo niekedy nekope 😀 , normálne si to vyžadujem 😀

mishita2401
17. jún 2012

@natalinda88 no tak aký si mala víkend?? ja uplne super, sobota-gulašovka doma na zahrade plus udenie slaninky domacej :D a nedela cesta do PL-castorama...tam maju vela pekných veci teda :D už sa tešim ked tam pojdem s mm na nakupy :D inak ja si tiež niekedy vyžadujem aby male kopkalo ked nekope, lebo sa on bojim, a ked kopne tak som cela vytešena :D

veronicka85
17. jún 2012

@mia258 dakujem 🙂 hadam bude vsetko ok.. mozno budeme mat dievcatko ja by som velmi chcela aj manzel ved uvidime mozno je vsetko :D ale najhlavnejsie nech vsetko dobre dopadne :D :D :D a nech ten cas rychlo leti :D

natalinda88
17. jún 2012

@mishita2401 My sme mali taký pohodový víkend 🙂 len sme si vegetili doma, aj dnes len vegetíme... 🙂
s mm sme si pospinkali, lebo v tom teple sa nedá nič a taaak....
To ste mali fájne posedenie pri guláši 😉 A čo si nakúpila ? hmm. 🙂
Presne tak je to s tým kopkaním a s tými našimi bábenkami, stále sa o ne bojíme....

emilii
17. jún 2012

ahojte ... mám za sebou smiešnu noc .. naše maličké si asi povedalo, že nebude spať vtedy ako ja ... a takmer celú noc si veselo tancovalo v brušku .. až mi to bolo smiešne .... celý deň sa ani nepohlo a v noci ródeo 🙂)) nevedela som sa uložiť v postely, tak aby bolo spokojné 🙂)) ani na boku, ani na chrbáte ... no sranda ... aj deka poskakovala 😀

mishita2401
18. jún 2012

@natalinda88 no nekupila som nič lebo som nebola s mm ale s rodičmi ale mam tam vyhliadnute velmi pekné kusy :D lampa, luster, tapety... :D no krasa :D... a to ste mali pekný víkend tiež...len tak lenošit :D no presne, stale sa o tie naše babetka bojime...

gumidekmomo
18. jún 2012

@emilii Ahoj noo to take daco poznam 😀 ,aj ten nas nezbednik si robi rad diskoteky v noci tak potom dospavam cez den heh

adka_praha
18. jún 2012

caute hviezdy... 🙂

este ste sa neuskvarili? mna tu mala terorizuje, ze chce ist von- hahaha... si viete predstavit, ako sa mi chce na to slnko... 🙄 ani nahodou.... 😝

natalinda88
18. jún 2012

@mishita2401 Super aj urobiť prieskum , že čo sa ti páči a potom len vziať mm nech to skasuje 🙂
@adka_praha 🙂 mi niečo hovor, idem sa roztopiť, uf...chcela som slniečko, ale toto je extrém... :/
v noci zaspať je umenie... a malý sa vždy na noc rozkokoší, že nie a nie zaspať.... 😝
No bude aj horšie, máme celé leto pred sebou.............. 😀 😀 😀

adka_praha
18. jún 2012

@natalinda88 no ved to, cele leto pred nami... ale tak snad si zvykneme nejak a bude lepsie... 🙂

mishita2401
18. jún 2012

@natalinda88 no ved to je najlepšie :D inak ja s každej strany počuvam ako ide niekto na dovolenku... a mi nič... joj, takto pred rokom sme sa už balili na predsvadobnu cestu... a tento rok nič....
@adka_praha no tak dneska tam bolo fakt že brutalne teplo, ja som sa v tieniku zdržiavala a vždy len na minutku na slnko vyšla a hned zasa do tiena... :D

adka_praha
18. jún 2012

@mishita2401 ja som isla s kratkou von, ale teda dakujem pekne, to slnko ma riadne "zabilo"... 😝 a to som chcela dnes po troche zacat balit- no pochybujem...

mishita2401
19. jún 2012

@adka_praha a čo sa niekam na dovolenku chystaš či kam balit?? :D

natalinda88
19. jún 2012

@mishita2401 mi niečo hovor, aj ja by som tak rada niekam šla, ale už sa budem musieť uskromniť ....
To teplo je na nevydržanie..... aj v tieni sa idem roztopiť.... nemôžem spať, nechutí mi nič jesť ani variť sa mi nechce.... som lenivá jak vša.... a ešte sa uč do škioly....zajtra skúška, no to bude krása... :/

natalinda88
19. jún 2012

@adka_praha no moja neviem či sa dá na niečo takéto zvykať...pomaly, ale isto mi to riadne lezie na nervy :/ a to sa len leto rozbieha.... vrrrrrrrrrrrrrrr 😠

adka_praha
19. jún 2012

@mishita2401 nie, caka nas stahovanie do konca mesiaca... 😉
@natalinda88 neviem, ale ja si asi zvykam, lebo prvy den horucav ma cely clovek tlacil, ale teraz uz to zvladam lepsie, len chodim jak slimak vsade... 😅

mishita2401
19. jún 2012

@natalinda88 tak to držim palce na skuške, to daš! ja som bola dnes s mm v ZA... skoro sme sa uvarili v aute :D...
@adka_praha aha, tak to pekne...
inak baby nevem či to je v 6mesiaci normalne ale tak ma chrbat boli, som akasi unavena a chodim všade ako slimak... a to som kedysi chodila rýchlostou blesku...je to pre mna nezvyčajne....

adka_praha
19. jún 2012

@mishita2401 ja som taka ista, ale to je asi ta "super" kombinacia bruska s hicom... 😝

adka_praha
20. jún 2012

caute... este nie ste skvarky? 😝 vonku hic, doma hic- sa normalne neda dychat... 😝

natalinda88
20. jún 2012

@adka_praha ahojky 🙂
ja sa hlásim.....úplne vyšťavená konečne vegetím doma v chládku na gauči 😝
v tých najväčších úpekoch som sa vracala zo skúšky zo ZA...vo vlaku ako v skleníku, ledva som prešla na autobusovú zastávku a nie je nič nad sladký chladný domov......uf....nohy v ľavore 🙂a dnes ani prstom nepohnem...som ako ovalená kolom....
@mishita sa ti nečudujem, že ste sa skoro uvarili.... ja som dnes válčila spojmi a veru stálo to za to...., skoro som sa roztopila.....žmýkať šaty som mohla a červená som bola ako najväčší spiťák, aspoň, že ma bruško zachránilo 🙂 😀 skúšku som dala, aj keď som si myslela podľa tých otázok , ktoré nám dala , že nemám šancu, ale spojila som čo sa len mohlo a mám to za sebou, jupí 😀 😀 😀 ešte franinu, ktorú som si ťava zase preložila a som piatačka 😝

Inak akosi tu je mrtvo....kde ste všetky, haloooo ????? 🙂
@mia258 @anelka5 @emilii @raduga a spol..... ako sa máme ? hmmm... 🙂

adka_praha
20. jún 2012

@natalinda88 no potesi sa este vlakom trepat 😝

anelka5
20. jún 2012

Fúúú tak to veru bol dnes zaberák od rána 😝 od osmej rána som bola v meste na nohách, chodila hore-dole po shoping centre..a po obede o 13.30h, čakala v nemocnici na sono vyšetrenie, síce iba 2D, ale iné nemali a nepodarilo sa mi iné narýchlo vybaviť , celá vytešená, že či sa nám drobec konečne ukáže.....aaaa samozrejme naše malé nesklamalo...a neukázalo zase raz čo skrýva ☹ 😅
Tak som z toho trochu smutná a nechávam to tak, nejdem zisťovať pohlavie..ak sa najbližšie na sono ukáže budem rada ak nie, tak nech si to ukrýva do porodu 😝 😝

raduga
20. jún 2012

@natalinda88 ahoj 🙂 gratulujem ku spravenej skúške, šikovná 😉 ja sa pečiem doma, chodím oblečená len v bratovom tielku a radšej ani von nevychádzam 😅 len zajtra musím ísť do školy, snáď posledný krát, lebo tá cesta vlakom veru nie je príjemná 😖
No a dnes mi začali opúchať nohy 😖 takže zajtra ráno musím ísť gynekologičke na krv, že či je všetko v poriadku. Ale malý si veselo kopká, takže som kľudná zatiaľ.

natalinda88
20. jún 2012

@adka_praha uf....sa nedalo inak, ale bolo to veru o dušu.... 😝

natalinda88
20. jún 2012

@anelka5 Tak to nie si sama s tým dnešným zaberákom 🙂
takže tvoj malý drobček sa stále nie a nie ukázať...? To ma mrzí....nebuď smutná....no musíš mu dohovoriť 😉 že sa nesmie tak hanbiť.. 😀
môj krpček ten sa už v brušku ukazuje, takže hanblivosť u neho nehrozí 😉

@raduga ďakujeeem 🙂 vidím, že sa trápime asi všetky s tým extrémnym teplom......, ja aj v noci ..máme totiž spálňu otočenú na juhozápad, takže celé poobedie mi tak svieti slnko, tak si viete predstaviť, že akú saunu tam máme..., každé ráno o 4tej mi chodí vyspevovať pod okno nejaký vtáčik 🙂 a ešte ho to neomrzelo, takže ja mám skvelý budíček 🙂
neboj, budeme držať silno palce a určite tá tvoja cesta do školy bude tento ročník naposledy 😉 😉
S tým opuchom to nie je veru asi príjemné...ale ak malinký kopká, tak si myslím, že je to len z toho extrémneho tepla a upraví sa to..., no zájdi radšej ku gynde, nič za to človek nedá...

raduga
20. jún 2012

@natalinda88 no pre malého by to nemalo byť nejaké riziko, skôr pre mňa, že menej pracujú obličky. Ale tak snažím sa viac piť a keď sa ochladí, tak sa to snáď zlepší. No a ja bývam na najvyššom poschodí, to je tiež dobrá sauna 😖

natalinda88
20. jún 2012

@raduga maminka, všetko bude dobré, neboj... 🙂 všeličo nás potrápi v tom tehotenstve...a teraz zabijacké teploty, ktoré sa len začali nám veru nepridávajú... ja tiež pijem, aj keď mi to nejde ani an dole krkom, ale musíme...
NOoo...tak to nám konkurujete 🙂 my máme normálne v spálni vyše 30 🙂

mishita2401
20. jún 2012

@adka_praha :D nie niesme škvarky :D dneska som kupila jahôdky, a zajtra sa asi pojde robit džemik :D inak neska som poslala mm až mi pozrie v tej nemocke že odkedy su tam na tu glukozu-on to nenašiel :D som myslela že mu už niečo poviem :D to je moje trdlo :D
@natalinda88 no tak to gratulujem! :D a kde sme boli no ja vonku :D doobeda na kožnom a varila som a poobede robila s jahôdkami a bola s mm vonku pekne sme vegetili v tieniku :D