icon

Budeme mamičkami v októbri 2012

marianka0101
25. jan 2012

Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉

mia258
24. jún 2012

@adka_praha mne strašne, stále chodím a niečo hľadám, už mi z toho šibe 🙄

adka_praha
24. jún 2012

@mia258 😀 😀 😀 ja som bola taka pri teri... teraz ani nemam chut a ked aj hej, tak skor slane veci a este aj to nie hocico... no strasne som teraz vyberava... 😖

mishita2401
25. jún 2012

@natalinda88 no tak už mi odpisali s tej nemocnice: na kurz sa netreba hlásiť vopred, stačí rovno prísť, preneste si tepláky, tričko,ponožky a podľa potreby niečo na pitie :D len mi ešte treba zistit kde to tam presne na tom 4.pochodi je :D heh

mia258
25. jún 2012

Uz som doma z kontroly, nic sa nezmenilo, co ma tesi 🙂 bala som sa, ze sa viac otvaram, ale nastastie nie. Kludovy rezim pokracuje, tak oodychujem ako sa da 😵

natalinda88
25. jún 2012

@mia258 teším sa s tebou 😵 vidíš, všetko bude v poriadku 😉
len pekne maminka oddychuj a šetri sa, ak sa to pri tom tvojom žihadielku dá 😉
@mishita2401 tak to je super, že to majú takto vymyslené.. 🙂 síce som tam už dvakrát ležala na 4.tom, ale netuším, kde majú ten priestor... a ty kedy začneš chodiť ?

mishita2401
25. jún 2012

@natalinda88 no od toho 30 týždna, si myslim že tam su všetky naraz, bez ohladu na to či je žena v 30 alebo 35týždni. no tak sa budem musiet spýtat asi na tom oddelení niekoho alebo nejakej sestričky ak tam nejaku stretnem :D

natalinda88
25. jún 2012

@mishita2401 a ten wartner baradavičník si neskúšala ? my sme ho mali aj doma a mm pomohol 🙂
No s tým hlbokým kočíkom to je naozaj pravda, že max.do pol roka a my zrovna toto obdobie budeme mať v zime 😒 a ktovie aká bude zima, lebo ak bude taká ako minuloročná tak to ani päty z domu nevytiahnem....
6 kíl je v poho, ja mám teraz už 6 a pol a som o mesiac menej tehu ako ty....inak ja si nepripadám nejaký hrošík, trošku mám líčka guľaté, ale inak to na sebe nejako nebadám... aj mm mi hovorí ty moja špagetka 😀
a neboj to schudneme jedna radosť 😉
Hm...bakalárku, nechcela by som...síce mňa to čaká čoskoro tiež, ale diplomka, čiže raz toľko roboty 😠 😠
Akú máš tému ?

natalinda88
25. jún 2012

@mishita2401 ja si teda ešte počkám...., no nevadí, aspoň na pár týždňov sa stretneme 😉
určite ti povedia, kde čo a ako 😉

mishita2401
25. jún 2012

@natalinda88 ne neskušala lebo ja chodim s tým na kožne lebo ja by som si to potom nevedela vystrihnut- raz som to mala sama skusit a prišlo mi zle...takže radšej to nechavam na sestričku :D no ved to že aka bude zima, lebo ak budu take snehy ako tuto tak s kočiarom nevidiem ani pred verandu.... tak ja som bola chudunka strašne! :D preto na mne vidno 6kg dost :D aj ked nevravim že mi to nejako vadi , som sa zaoblila :D a to pojde po pôrode dole takže nevadi :D no ved už riešim že čo vlastne do nej chcem dat, ako ju skomponovat a tak...temu mam: Voľný čas a jeho trávenie z pohľadu stredoškolskej mládeže. chcela som inu ale žial nevydalo...

mishita2401
25. jún 2012

@natalinda88 tak ja už budem v 26týždni a začnem 27tt , čiže o taký necelý mesiac tam asi pojdem, a šak sa tam stretneme :D

natalinda88
25. jún 2012

@mishita2401 tak to chápem, keď ti to je nepríjemné je lepšie, ak ti to sestrička vypáli 😝
🙂 tak nejak to bábenko musí rásť 😀 aj aj som bola štíhlunká, no teraz som taká ženskejšia a páči sa mi to asi viac 😵 , kilá sú to najmenej...a verím, že pôjdu dole 😉
necháme sa s tou zimou prekvapiť 😀 😀
tému máš fajnú.. 🙂 už si začala aj niečo písať ?

mishita2401
25. jún 2012

@natalinda88 no ved jasne, ja sa kilam nebranim :D hehe... no nič ine nam nezostava, tak ja by som mala porodit prvý oktobrový týžden, to ešte možno niečo ukočikujem :D no ešte som nezačala pisat pretože sa chcem najskôr stretnut s tou mojou veducou prace-idem za nou vo štvrtok a mam mat len nejaku predstavu , tak nad tým tak premýšlam že čo by som tam chcela, ako si ju predstavujem aby mala aj nejaký význam pre výskum a tak

natalinda88
25. jún 2012

@mishita2401 😀 😀 čo už spravíme 😀
tebe by to jesenné kočíkovanie mohlo ešte vyjsť 🙂 ale možno aj nám, lebo minuloročná jeseň bola krásna a dlhá 🙂
my sme sa brali 29.10. a bolo fájne a potom aj celý november, tak by to mohlo vyjsť, no necháme sa prekvapiť 😉
to je super, že už máš aj predstavu, čo a ako, ja nemám ešte ani tému vybratú..... 😒

natalinda88
25. jún 2012

http://www.wimp.com/dancingjive/ kuknite si tohto tanečníka, nemá chybu 😀 😀 😀

mishita2401
25. jún 2012

@natalinda88 no ja si jesen už ani velmi nepametam :D no predstavu mam len tak matne, dneska to chcem dat na papier nejake body a uvidim čo mi na to povie veduca prace. inak včera večer moje malinke pekne vystrajalo :D sme sa tolko s mm nasmiali :D škoda že nemam to bruško pofotene :D a inak čo porabaš celými dnami? ja som sa dneska chytla do upratovania, a akurat teraz prezliekam perinky :D

natalinda88
25. jún 2012

@mishita2401 ja ju mám v pamäti aj kvôli svadobným prípravám a svadbe 😵 😵
však sa poradíš s vedúcou a ona ťa usmerní a určite ti poradí 🙂 aj vaše bábenko je jeden deň kľudnejšie a druhý zase vystrája ? U mňa sa to tak strieda, ale väčšinou večer býva tiež najaktívnejšie.... 🙂 je to milé, strašne 😵 😵
mne sa stáva, keď sa ráno zobudím, že mám väčšinou pravú stranu vypučenú, takže sa mu tam asi páči 😵 😵
no keď to chcem odfotiť, napraví sa krpček malý... 😀
vegetím 🙂 upratujem, varím, spím..... a stále dookola... 😀 ty asi podobne, však ?
Inak zajtra mám poslednú skúšku, tak sa pôjdem poučiť..., no taaak sa mi nechce ://
Kukala si to video ?

mishita2401
25. jún 2012

@natalinda88 hej presne, niekedy aj tri dni len take male štuchance a potom zasa vystraja :D no večer býva najaktivnejšie, tiež sa mi tak pekne vyduva aj mi robi take dva kopčeky niekedy jeden na pravej a zaroven aj na lavej strane :Dje to take zabavne :D inokedy mam bruško zasa ako šišku :D no ja tiež tak nejako, len ja najradšej upratujem ked som sama doma, čo sa nestava moc často kedže bývam s rodičmi a aj segrou, ale cez den nespim, nejako ma to nebere :D tak to budem držat palce na skuške!!! dobre to dopadne! :D no chcela som ho pozriet ale strašne mi neska seka internet aj mi ho vypina čiže nemam ako

natalinda88
25. jún 2012

@mishita2401 🙂 niekedy mám z toho obavy, keď je to také slabučké, ale potom ma tak dokope, že sa s ním vadím, že nech už spinká 😀 ktovie čo tam všetko stvárajú tie naše deťúrence 😵 😵
nespávam pravidelne poobede, ale niekedy ma zlomí, tak musím 😀
kukni si to, je to sranda, malý tanečník 🙂 😉 diki moc, hádam sa mi to nejak podarí spraviť 😉

emilii
25. jún 2012

@natalinda88 držím palce na skúške , ja mám už od školy fraj 🙂)) inak ako sa máš ? v stredu idem na poradňu a glukózový test ...

mishita2401
25. jún 2012

@natalinda88 to aj ja mam niekedy obavy a mm ma ukludnuje že mimi teraz spinka a tak :D no ved to že čo tam dorabaju :D no videla som začiatok ale potom mi to seklo :D tak viem o čom to je :D ale neboj to daš :D

natalinda88
25. jún 2012

@emilii dakujem, hadam to nejak spravim 🙂 šikulka, už to mas za sebou 😉 gratulujem 😵
inak sa máme fajnučko, užívame si s drobčekom každý deň 🙂 a vy ? 🙂
držíme palce na glukoze, nech to dobre dopadne 😉 potom nám porozprávaš 😉

ozaj babule, nebolieva vás sem-tam v podbrušku? mna to trosku trapi, neviem co si o tom mam mysliet ☹

mishita2401
25. jún 2012

Bola som pozriet tetine miminko, je velmi krasna baba jedna malička :D tmavučka, vlasata :D no rozkošna!!! :D len sa ešte chudatko male trapi z novorodeneckou žltačkou...

emilii
25. jún 2012

@natalinda88 ďakujem, my sa so slniečkom máme dobre .. kopká cez deň ale teda riadna aj v noci .. ano aj mňa dosť v poslednej dobe pobolieva v podbrušku, opýtam sa na poradni v stredu ... občas je to taký aj dosť silný krč ... no neviem .. teraz sedím a nič nerobím, možno pôjdem preháňať žehličku, včera bolo u nás krásne, tak som poprala nejaké vecičky ... celá spálňa nám rozvoniava alla Batole .-)) normálne som bola prekvapená, že biele vecičky po mojich deťom / majú 8 rokov/ sa vyprali do krásnej bielej a vecičky, čo mi požičala švagrová po malej / majú 3 mesiace/ sú také nejaké divno biele .. neviem v čom ona prala alebo s čím .. ale ten rozdiel ma šokoval ... nie je biela ako biela .-) u nás dnes celý deň prší ... sa mi nechcelo ani vstať z postele .. teraz je už jasno a hne´d ma pochytilia chuť zasa niečo robiť a chystať 🙂 papa

emilii
25. jún 2012

zázrak dnešného dňa : moji synčekovia / 8,6/ sa dali na žehlenie .-))) normálne, že nechápem 🙂

natalinda88
25. jún 2012

@mishita2401 jéjéj. 🙂 zbožňujem malinké bábätká a aj celkovo detičky 🙂 😵 😵 😵
tak si sa pokochala, že čo ťa čaká 🙂
so žltačkou sa trápia viaceré detičky, to ju prejde bobatenko malé 😵

natalinda88
25. jún 2012

@emilii aké máš ty šikovné detičky 😉 😉 aj na žehlenie sa dajú..
mi niečo hovor, aj u nás celý deň pršalo, tak som sa len celý deň váľala a aj som si pospala a zobudím sa a jasno 😕 tak kukám ako blázon...dnes som tomu učeniu teda nič nedala, ach jaj, ako ma len tá nešťastná škola nebaví ☹
žehlenie čaká aj mňa, tiež som poprala čo sa dalo, milujem tú slniečkovú vôňu opratých vecí 😵 😵
a veru biela a biela je rozdiel... 😉
takže drobček tancuje 😀 som rada, že sa máte dobre...za chvíľu budeme len na tie tančeky spomínať 😔 tak to len beží...
opýtaj sa prosím na to podbruško, dúfam, že to nie je nič zlé 😒

emilii
25. jún 2012

@natalinda88 jasné opýtam sa ... a držím palce na skúšku, neboj dáš to .-))) ja som akurát dožehlila nebesá do postielky ... také to je teraz pekné .-)))
no to pomocníci teda sú, Maťko žehlil a Kubko vešal bielizeň na sušiak .-)) všelijako, ale podarilo sa mu .-) som zvedavá koľko im tá pracovitosť vydrží 🙂))
inak som si začala zo srandy vždy v nedelu merať obvod bruška, že ako mi rastie .. a za týždeň sa "zväčšil" o 2 cm .. váha je zatiaľ ok .. tuším nejakých 7 kg .. nevážila som sa niekoľko dní :o)

mishita2401
26. jún 2012

@natalinda88 no ved som sa pokochala , ked sa zobudila a ukazala tie svoje krasne očka uplne som s nej dojata bola :D inak dnes som bola v meste s mm a kupili sme miminku cumlik :D a supravičku krasnu...uplne je nadherna! som ju jednoducho musela kupit inak to nešlo :D hehe... a čo ako skuška???

romanettka
26. jún 2012

@anelka5 Mne povedala dr. este ked som bola v nejakom 16tt, že sa jej zdá že tam vidí pipík, a tak aj bolo budeme mat chlapčeka, Aleša.

anelka5
26. jún 2012

@romanettka juuj tak super, tak skoro si už vedela 🙂..mne Dr. vravela, že väčšinou, tie mamičky čo nechcú vedieť pohlavie, alebo im je to jedno, tak bábo sa ukazuje vždy v celej kráse 😀
A keď sú také zvedavé a nedočkavé ako ja, tak nič, hehe... 😅
Vy ste chceli chlapčeka, či bolo to jedno?? Inak krásne meno 😵